De inwijding

Een bergdorpje, ergens op deze aardkluit. Zo'n 300 inwoners, jong en oud. Een dorpskern met een zestigtal huizen, enkele winkeltjes, een klein schooltje, … . Een bergdorpje zoals er duizenden zijn over de wereld. Maar in dit dorpje gebeurt één dag per jaar iets wat in al die andere dorpjes niet gebeurt. Eénmaal per jaar, wanneer het gehuchtje compleet van de buitenwereld wordt afgesloten door sneeuw- en andere stormen, is er een drie dagen durend feest, met de nodige rituelen. Dat gebeurt al sinds mensenheugenis. En het ritueel waar door iedereen het meest naar uitgekeken wordt, is dat op de laatste avond en nacht van het feest. Dan wordt er geloot, wie met wie naar huis mag, en daar ook een nacht mag blijven. Maar het is niet zo maar partnerruil. De oude traditie, waarin respect voor de ouderen en hun kennis centraal staan, blijft bestaan. Iedereen doet mee, hoewel niets verplicht is, met uitzondering van de hele oude mensen en kinderen. De gemiddelde leeftijd van de deelnemers wordt berekend (die ligt meestal vooraan de dertig) en zo worden vier groepen gevormd: die onder de gemiddelde leeftijd, een groep jongens en meisjes, en die boven de gemiddelde leeftijd, een groep dames en heren. Op de laatste avond wordt er dan geloot: een jongen met een “oudere” dame en een “oudere” heer met een jong meisje. Kerngedachte: de jongste leert van de oudste. En dat wordt goed gevolgd. Als tiener laat je je inwijden in de wereld van seks en erotiek door een ervaren man of vrouw uit het dorp, zo gebeurt het al jaren.

Dit jaar zou het de eerste keer worden voor Thijs. Hij was al zeventien, wat eigenlijk redelijk oud was. De meeste jongens en meisjes deden voor de eerste keer mee als ze dertien of veertien waren. Misschien was dat tegen de wet, maar daar leek niemand zich die ene keer op een jaar wat van aan te trekken. Het was bovendien een goed bewaard geheim: als je in het dorp kwam wonen, werd je ingewijd, verhuisde je, dan bewaarde je dat geheim en sprak je er met niemand over.

Het was 21.30. Iedereen was verzameld in de grote zaal, waar de feesten al het hele weekend waren doorgegaan. De kleintjes werden door de niet-deelnemers meegenomen naar het schooltje, waar een megacrèche was ingericht. Daar konden ze slapen terwijl hun ouders en grote broer of zus grote-mensendingen deden. De ouderen hielden een oogje in het zeil.

Toen iedereen die wilde deelnemen aanwezig was, begon de burgemeester met de loting. Thijs en zijn kameraad Bart zaten op een verhoogje achteraan in de zaal, waar ze alles en iedereen goed in de gaten konden houden. De burgemeester lootte eerst de homo- en lesbische paartjes. Het waren er niet veel, zodat ze vlug bij de heterocategorie aanbeland waren. Thijs voelde de spanning stijgen. Bart, die vorig jaar al zijn vuurdoop beleefd had, was opmerkelijk rustiger. De eerste koppels werden geloot. Thijs was zenuwachtig. Hij luisterde aandachtig, alles wat rond hem gebeurde vervaagde. Hij merkte amper op dat Bart de zaal verliet met Linda, de mooie blonde slagersvrouw met de grote boezem waar ze allebei op gehoopt hadden. De zaal werd leger en leger, maar zijn naam kwam niet uit de pot tevoorschijn, werd aan niemand gelinkt.

Toen waren er nog vier mensen in de zaal: de burgemeester, Ann, een mollig meisje van een jaar of twintig met een leuk snoetje, Cathérine en Thijs. Loten was niet meer nodig. De burgervader nam Ann bij de arm en leidde haar naar buiten, nog vlug een goedenavond mompelend tegen de twee achterblijvers. Thijs begreep dat de man liefst zo vlug mogelijk aan of in dat grote ronde kontje wilde zitten. Hij en Cathérine bleven alleen achter.

Dit was ze dan, met haar zou hij de nacht doorbrengen. Zijn eerste nacht. Cathérine, de lerares, halflang blond haar, in carré gesneden, genre Cleopatra maar dan blond. Ze liep tegen de veertig aan, maar had nog iets meisjesachtig. Het was geen al te grote vrouw, altijd sober maar mooi gekleed. Zo ook nu. Een donker bloesje en lange donkere rok, met een spleet tot net onder haar knieën. Laarsjes met een klein hakje. Geen babe of stoot of wat dan ook, maar een dame met klasse, goedverzorgd, er goed uitziend zonder op te vallen. Ze kenden elkaar maar vaag, dus stelde hij zichzelf voor. Lang bleven ze niet staan en ze gingen naar buiten. Hij hielp haar in haar mantel, wat ze blijkbaar wel kon waarderen. “Een gentlemen zijn, dat hebben vrouwen graag” had zijn zus geadviseerd en zijn moeder had dat bevestigd.

Ze wandelden naar buiten, de donkere koude buitenlucht in. Cathérine haakte haar arm in de zijne. Het was nog een eindje lopen tot aan haar woning (de gastvrouw nam de man altijd mee naar haar huis) en hij moest ook nog eens zijn eigen huis passeren. Thijs had een allergie, niet echt ernstig maar ze moest goed verzorgd worden. Elke ochtend en avond een bepaald aantal pilletjes, zonder uitzondering. En in zijn opwinding was hij die vergeten te nemen. Maar ze waren er nog niet. “Je eerste keer?” vroeg ze met een zachte stem. “Ja” “Ik heb nog nooit iemand gehad van wie het zijn eerste keer is.” Thijs vond haar wel charmant. Ze woonde nog niet zo lang in het dorp, een jaar of vijf. Ze was gehuwd, had twee kinderen, een zoontje van negen en een dochter van zestien. Ze gaf les aan de kleinsten, leren lezen en schrijven en van die dingen. Ze babbelden nog wat terwijl ze door de schaars verlichte straten liepen. In de meeste huizen brandde er licht op de bovenverdieping, hier en daar ook in de woonkamer. Blijkbaar waren er stelletjes die niet eens boven geraakten. Ze waren als één van de laatsten geloot, maar ze maakten niet echt haast.

Ze stopten voor zijn huis. Er brandde zowel licht op de boven- als op de benedenverdieping. Ze gingen langs de achterkant, langs de keuken naar binnen. Uit de woonkamer, die aan de keuken grensde, kwam luid gekreun en gehijg. Zijn moeder of zusje had de slaapkamer blijkbaar niet gehaald. Hij stak het licht aan en haalde zijn pillen uit de kast. Cathérine doofde de lichten echter weer en opende voorzichtig de deur die de keuken van de woonkamer scheidde. Door de kier die ontstond kon ze mooi het schouwspel volgen zonder zelf opgemerkt te worden. Thijs' zus, Lies, leunde voorover op de sofa. Haar jurkje was samengestropt rond haar middel, haar zwarte slipje hing rond haar rechterenkel op de grond. Ze werd langs achter genomen door een oudere kalende man met een buikje: Charles, het schoolhoofd. Zijn broek en slip op de enkels, een half losgeknoopte das, een verkreukeld overhemd en een rood hoofd. Zijn dikke pik schoof snel in en uit het jonge natte kutje. Lies' kleine tietjes wipten heen en weer. Snel en hard neukte hij de tiener. Ze wankelde op haar pumps. Haar gekreun en zijn gehijg vulden de woonkamer en de keuken. Thijs nam snel zijn pillen in. Hij hoorde zijn zus de schooldirecteur aansporen. “Harder, harder! Ik ga komen, ik ga kooomeeen!” Juist toen de jongen de laatste pil doorslikte, spoot de directeur met een grom zijn zaad in Lies haar nauwe kutje, zijn pik diep in haar. Zijn zus kwam gillend klaar. Ze viel in de sofa, het sperma drupte uit haar kutje op de lederen bekleding. De schooldirecteur gleed uit haar en plofte naast zijn vroegere leerlinge neer. “Dat was héééérlijk.” Ze beloonde haar oudere minnaar met een tongzoen. “Kom we gaan boven nog wat verder. Ze hielp Charles uit zijn hemd en ontdeed zichzelf van haar opgestroopte jurkje en pumps. Poedelnaakt deed ze de deur naar de hal open, en met de schooldirecteur achter zich aan verdween ze uit het zicht van de Cathérine. Die deed de deur terug dicht.

“Je zusje kan er wat van”

“Ze doet het al vijf jaar, van toen ze dertien was, ze heeft dus wel al wat ervaring. Trouwens, was dat jou baas niet die met haar bezig was?”

Cathérine grinnikte. “Ja, en ik wist niet dat hij zo'n grote had”

Thijs moest er ook wel om lachen. Hij had haar ogen zien fonkelen, ze had nauwlettend het gebeuren in woonkamer gevolgd. Blijkbaar was ze ondeugender dan hij eerst gedacht had.

Ze verlieten het huis. Gearmd liepen ze door de besneeuwde verlaten straat. Ze woonde aan de rand van het dorp. Onderweg babbelden ze over alles en nog wat, maar over wat straks zou gebeuren werd in alle talen gezwegen. De sfeer werd ontspannen, Thijs begon zich op zijn gemak te voelen. Cathérine opende de deur en leidde hem haar woning binnen. In de kleine gezellige woonkamer, die anders waarschijnlijk kraaknet was, lagen nu overal kleren in het rond. Op het salontafeltje stond een koelemmer met een al grotendeels geledigde fles champagne en twee glazen, de open haard smeulde nog na. Thijs raapte een zwarte bh op, één die enkel de borsten ondersteunt maar niet bedekt, een grote, het moest wel een d-cup zijn. “Waarschijnlijk van Leens vriendin” antwoordde Cathérine die zag hoe de jongen het sexy lingeriestuk bestudeerde. De dochter van Cathérine was biseksueel, dat was algemeen geweten. Het ene jaar deelde ze de lakens met een man, het andere jaar met een vrouw.

Cat ruimde de woonkamer wat op en maakte het vuur terug aan. Ze vulde twee champagneglazen met het restje uit de fles en nestelde zich naast hem in de sofa, voor het haardvuur. Nu begonnen ze wel te babbelen over seks en erotiek. Eerst heel voorzichtig en geleidelijk aan wat explicieter. Over lingerie, de eerste keer, enz., niet geforceerd, het kwam zeer spontaan.

Cathérine schoof wat dichterbij, kuste hem op de mond, liet haar tong de zijne raken. Haar hand verkende zijn lichaam, ging even in zijn broek. Hij kreunde. Met haar andere hand opende ze enkele knoopjes van haar bloesje. De vrouw nam zijn hand en leidde hem naar haar boezem. Hij streelde haar borsten, voelde twee kleine bobbeltjes door de witte stof van haar bh priemen, haar tepels die keihard waren. Onhandig werkten ze zich al kussend en strelend in een andere positie. Thijs kwam bovenop Cat in de sofa te liggen. Hij wist niet waar eerst te beginnen. Ongeduldig begon hij haar te kussen. Zijn onderbuik wreef tegen de hare, zijn lul was keihard. Hij wilde in haar, maar durfde niet. Cat leek zijn gedachten te lezen.

“Je staat op springen hé” hijgde ze. “Neuk me maar” “Maar jij dan, ik bedoel, ik ga komen en jij niet en we zijn nog niet naakt en …” “Sssst, rustig maar, neuk me maar. Straks kom je toch, en als het in je broek is, heeft niemand er iets aan. Doe je hemd uit en mijn slipje, zonder te kijken, kom op me liggen, stroop je broek wat af en kom in me. Je bent nog jong, je zal vanavond nog wel een keer kunnen.” Hij deed wat ze hem beval. Zijn hemd vloog in een hoek van de kamer, Cathérine begon zijn borstkas te strelen. Hij was breder dan jongens van zijn leeftijd, geen zo een slungelachtige lange jongen, wat grotendeels te danken was aan de twee fitnessbeurten per week. Terwijl haar handen zijn bovenlijf verkenden, gingen de zijne onder haar rok. Ze had nylons aan, daar was hij gek op. Hij streelde haar benen, haar dijen. Thijs haakte zijn vingers achter het slipje en haalde het van onder haar rok vandaan. Van haar veelbelovend plekje kon hij echter niets zien. Ze spreidde haar benen, de jongen ging op haar liggen, schoof haar rok wat op en stroopte zijn broek af. Zijn paal kreeg de vrijheid.

“Kom maar in mij”. Thijs voelde hoe zijn pik haar zachte huid raakte. Met een hand nam hij zijn paal vast en hing wat onhandig op zoek naar haar gaatje. Ineens gebeurde het. Zijn lul gleed zonder veel moeite in het voor hem onzichtbare spleetje. De jongen stootte een eerste keer, voorzichtig. Cathérine zuchtte. “Ga maar lekker door zo” Ze knelde zijn middel goed vast met haar dijen, sloeg haar benen rond de zijne. Hij begon rustig in haar te bewegen, in het zachte vlees waar hij al zo lang naar verlangde. Zijn paal gleed in en uit haar kutje, rustig het tempo opvoerend. Cathérine had ook haar armen rond hem heen geslagen, haar hoofd lag naast het zijne, hij hoorde haar kreunen en zuchten. Ze moedigde hem aan, fluisterde lieve en geile dingen in zijn oor. Lang duurde het allemaal niet. Thijs begon harder en onregelmatiger te stoten, de jongen duwde zijn pik zo diep mogelijk in Cathérines vagina. Cathérine kreunde niet meer, ze schreeuwde. Of het van pijn of genot was wist Thijs niet, hij pompte gewoon keihard verder. Hij voelde zijn ballen knijpen, het zaad door zijn pik stromen. Met een laatste harde stoot kwam hij diep in haar. De jongen spoot al zijn zaad in de buik van de oudere vrouw. Cats benen losten hun greep. Thijs bleef op haar liggen, uitgeput.

“Jij bent zeker niet gekomen?” De vrouw antwoordde niet meteen, ze kuste hem op de mond. “Dat heeft niet zoveel belang, jij bent gekomen. De spanning is eruit, dan kunnen we straks langer doorgaan.” Ze kuste hem opnieuw. Ze was duidelijk iemand die meer van kussen en strelen hield, dan van het keihard neuken. “Heb ik je daarnet pijn gedaan?” vroeg hij bezorgd. “Pijn en genot tezamen, maar ik geef toch de voorkeur aan het rustiger werk.” “Ik zal er aan denken.” Thijs gleed uit Cathérine, maar bleef op haar liggen. Onhandig stroopte hij zijn broek weer op. “Mag ik hem niet zien” giechelde Cat. “Mwwa, nu nog niet.” “Wil je dat ik wat uitdoe?” “Je rok misschien, en je schoenen, maar wel je nylons aanhouden en je slipje terug aandoen. En je bloesje helemaal opendoen.” Thijs vond het opwindend als een vrouw nog wat kleren aanhield, niet helemaal naakt was. Hij ging van Cat af, die eerst haar laarsjes uitdeed. Ze stond recht, knoopte haar rok langs achteren los, die in een mum van tijd op haar enkels hing. Cat stond met haar rug naar Thijs, die haar zo bewonderde. Ze had mooie, stevige benen, brede heupen en een rond kontje. Haar billen werden grotendeels bedekt door haar bloesje. Ze nam haar witte kanten slipje van tafel en deed het terug aan. De schaarse lichtinval en Cathérines zorgvuldig gecoördineerde bewegingen maakten dat Thijs niets van haar poesje te zien kregen. Ze draaide zich naar hem om. Thijs vond haar bloedmooi en supergeil: de zwarte nylons, het witte hoog uitgesneden slipje, het bloesje waarvan Cat sensueel de knoopjes opende, de witte bh die haar borsten bedekte, haar stralende gezichtje, fonkelende blauwe ogen.

Ze vlijde zich opnieuw naast hem, begon hem te kussen en te strelen. Zijn hand dwaalde opnieuw over haar borsten, over haar kleine zachte buikje, over haar slipje, de plaats waar hij enkele minuten geleden nog in had gezeten. Haar slipje was vochtig, haar dijen blonken nog van haar geil vermengd met het zijne. Een druppel sperma was op één van haar nylons achtergebleven. Cat streek het op met een vinger, stak die in haar mond. Sensueel likte ze het restje zaad op. Thijs had nooit verwacht dat ze zo opgewonden en geil kon zijn. Dit was een nacht die hij nooit zou vergeten, dat was hij zeker. Ze wisselden hun vrijpartijtjes af met gesprekken, de ‘theorie' van het vrijen. Cat wist er verbazend veel van af. Thijs luisterde met veel aandacht naar Cathérines ervaringen.

Het was al diep in de nacht toen ze het licht van de woonkamer doofden en zich naar Cats slaapkamer begaven. Ze besloten elk nog even de badkamer op te zoeken om zich wat op te frissen voor het echte werk. Terwijl Thijs nog vlug een douche nam, was Cat in de tweede badkamer verdwenen. Thijs legde zich alvast klaar op het grote tweepersoonsbed. Hij droeg enkel nog een kamerjas die hij in de badkamer gevonden had, waarschijnlijk van haar man.

De vrouw des huizes liet nog even op zich wachten. Maar toen ze eindelijk in de deuropening verscheen, wist ze de jongen alweer aangenaam te verrassen. Ze had haar witte lingeriesetje ingeruild voor een zwart: een leuke behaatje en string, inclusief zwarte nylons en een jarretelgordeltje. Met haar roodgeverfde lippen zag ze er echt sensueel uit, niet hoerachtig, maar een dame met klasse. Zonder een woord te zeggen kwam Cathérine bovenop Thijs liggen. Ze begonnen elkaar terug te strelen en te kussen, heel rustig, van elkaar genietend. Thijs pik was in een mum van tijd terug hard, hij drukte ongeduldig tegen Cathérines onderbuik. Samen gingen ze rechtop zitten. Cat zat nu op Thijs zijn schoot, haar armen rond zijn nek geslagen. Hij hield haar vast bij haar heupen. Het deed hem denken aan een scène van Sharon Stone, niet uit Basic Instinct, maar uit een andere film waarvan hij zich de titel even niet meer kon herinneren. Hij vond het lekker vrijen zo. Thijs voelde haar tong in zijn mond, spelend met de zijne. Cat bewoog zachtjes met haar bekken, zodat ook zijn pik gestimuleerd werd.

“Wat wil je eerst zien, mijn borsten of mijn poesje?” Thijs antwoordde niet maar begon haar borsten te likken, haar tepels, over de zwarte stof. Voor Cat was dat een duidelijk antwoord. Ze liet zijn nek los en haakte haar bh langs achteren los. Even later kreeg Thijs haar tieten te zien. Hij was er meteen verzot op. Het waren grote, lichtjes hangende borsten, met twee fier rechtopstaande roze tepeltjes. Vol bewondering bleef hij er naar kijken.

“Je mag ze aanraken, hoor” fluisterde ze in zijn oor. Cathérine sloeg haar armen terug om zijn nek, zodat de jongen zijn handen vrij had. Voorzichtig, alsof ze uiterst breekbaar waren, streelde hij de mooie tieten. Automatisch bracht hij er ook zijn hoofd naartoe. Zijn tong raakte eventjes haar stijve tepeltje, daarna nog een keer. “Je mag ze in je mond nemen hoor, denk maar aan wat ik je daarnet op de sofa verteld heb.” Hij nam ze in zijn mond, elk om beurt, zoog erop, beet er zachtjes in, likte ze terwijl hij haar borsten streelde. Thijs vond het fantastisch, hij kon er geen genoeg van krijgen. En Cat genoot van zijn liefkozingen. Dat hoorde hij aan haar gezucht, de lieve woordjes die ze hem nu en dan toefluisterde. Ze liet hem doen, er was geen haast bij. Na een tijdje daalde Thijs wat verder naar beneden, maar Cathérine was hem te vlug af. Ze gaf hem een licht duwtje zodat hij terug op zijn rug belandde.

Ze zat recht op hem. In één beweging had ze de kamerjas open. Voor hij het wist lag Thijs helemaal naakt op het bed, zijn stijve lul half opgericht. Cathérine nam hem onmiddellijk in haar hand. Ze begon hem te strelen, de lichtpaars gekleurde eikel, langs de schacht, over zijn balzak, een vinger door zijn reet, die even plagend over zijn aarsje wreef. Thijs kreunde. Cat zei niets, maar deed gewoon verder. Ze begon hem af te trekken. Snel zou hij waarschijnlijk niet komen, hij had wat eerder die avond al een hele lading zaad in haar gespoten. De lul werd stijver en stijver. Ze bracht haar hoofd naar de rechtopstaande paal en begon de eikel te likken. Plagend raakte ze nu en dan zijn pisgaatje aan met de punt van haar tong, wat haar jonge minnaar iedere keer een goedkeurende zucht deed slaken. Cat daalde verder af langs de schacht, likte zijn ballen terwijl ze hem verder aftrok. Haar tongpuntje dwaalde door zijn bilspleet. Thijs genoot. Hij wist niet dat hij daar zo gevoelig was. Ze vergat ook zijn kontgaatje niet. Gretig likte ze het rozetje, eventjes duwde ze zelfs een klein stukje van haar tong bij hem binnen. Maar ze liet hem niet komen.

Ze ging terug op bed liggen, haar benen wijd gespreid. Thijs begreep dat het nu zijn beurt was om haar poesje te verwennen. Hij ging tussen haar benen zitten, streelde haar dijen, over haar slipje, haar buikje. De jongen kon het niet laten om ook even terug haar mooie grote borsten aan te raken. Hij trok haar slipje uit. Traag trok hij het over haar nylons, die ze samen met haar gordeltje aan zou houden. Dat vond hij supergeil. Het poesje was niet kaal, zoals hij gehoopt had. Haar blonde schaamhaar was mooi in vorm gesneden, in een rechthoekje. Thijs ging languit tussen haar benen liggen. Uitgebreid bestudeerde hij de gezwollen schaamlippen, die wat uit elkaar stonden. Hij streelde met zijn hand over Cats onderbuik, over haar poesje. Thijs duwde de buitenste lipjes wat opzij, de kleine schaamlipjes kwamen te voorschijn. Hij bracht zijn hoofd tussen haar benen, begon haar te likken. Heel traag, verkennend. Toen hij haar klitje voor de eerste raakte, slaakte Cathérine een gilletje. De jongen wist onmiddellijk waar haar gevoelig plekje lag. Hij ging verder op verkenningstocht, liet zijn tong even in haar vagina binnendringen. Met zijn handen hield hij haar billen wat uit elkaar, zodat zijn tong makkelijk door haar bilspleet kon dwalen. Hij likte haar reet zoals zij bij hem had gedaan. En het beviel haar. Ze hijgde en kreunde. Haar dijen klemden Thijs' hoofd goed vast. Zijn tong flitste over het roze sterretje. De jongen ging terug naar boven, likte zijn minnares alsof zijn leven ervan af hing. Hij gebruikte niet alleen zijn tong. Met zijn ene hand masseerde hij haar tieten, met de andere hand vingerde hij haar, afwisselend tussen haar kutje en kontje. Eén vinger in haar aarsje, twee of drie in haar spleetje. Ze was dan ook supergeil, het kutvocht zat over heel Thijs zijn gezicht. Hij voelde Cathérines bekken schudden, ze gilde, schreeuwde van genot. Hij ging gewoon verder. Ze had hem verteld dat ze nu en dan meerdere keren na elkaar kon klaarkomen. Dat was wat ze ook wilde. “Ga door, ga dooooor” Cat kwam al opnieuw. Haar dijen klemden Thijs zijn hoofd tegen haar onderbuik, de sappen stroomden uit haar spleetje. Nog wist ze van geen ophouden. Pas toen ze een derde keer kwam, ontspande ze. Haar dijen losten Thijs, die zich langzaam naar boven werkte langs haar buikje, haar navel, haar heerlijke borsten.

Ze lagen terug op elkaar, kussend, elkaar likkend. Thijs zijn paal gleed automatisch tussen haar wijd openstaande lippen, haar vagina binnen. “Dat was héérlijk” Cathérine likte haar eigen geil van Thijs' gezicht, die langzaam in haar begon te bewegen. “Wil je nog een keer in mij klaarkomen?” “Graag” “Mag ik bovenaan?” “Tuurlijk” Thijs haalde zijn stijve lul uit haar spleetje en ging terug op zijn rug liggen. Cathérine ging loodrecht boven zijn pik zitten. Ze nam hem beet en leidde hem tussen haar schaamlippen naar binnen, haar kleddernatte kut in. Zonder problemen liet ze zich helemaal over de pik zakken. Hij ging er helemaal in tot aan Thijs zijn ballen. De jongen vond het een heel opwindend zicht. Cat begon niet meteen op en neer te wippen, maar maakte kleine subtiele bewegingen. Ze masseerde de pik in haar met haar kutspieren, ze maakte de jongen onder haar supergeil. Ze sloot haar ogen, genoot van haar ritje. Thijs speelde met haar borsten, streelde haar iets te brede heupen en het kleine buikje dat eigen was voor vrouwen die de veertig naderden. Nu en dan boog de blonde vrouw wat voorover, zodat hij haar tieten kon likken of haar tepeltjes in zijn mond kon nemen. Cat maakte geen haast, ze genoot van de lul die in haar zat. De jongen aaide haar dijen, haar kontje. Ze begon wat meer op en neer te wippen. Het licht gehijg ging over in luid gekreun. Ze legde de handen van haar jonge minnaar op haar heupen, hij moest haar begeleiden. De pik schoof in en uit haar kut, steeds verder. Het zou niet lang meer duren voor ze beiden zouden komen. Nu ging het echt vlug, Thijs probeerde ook te stoten. Even liet ze hem uit haar spleetje glijden, maar met een snelle beweging stak ze de op springen staande paal terug in haar. Ze kreunden nu allebei dat het een lieve lust was, Thijs pik ragde in en uit. Zijn ballen kletsten tegen haar kont. Cat schreeuwde, Thijs gromde. Ze kwamen vrijwel samen klaar. Zijn sperma spoot haar vagina binnen.

Uitgeput liet Catherine zich op de jongen vallen. Ze zei niets maar haar ogen fonkelden. Hun lippen en tongen raakten elkaar terug. Cat ging van hem af, zijn slappe pik floepte uit haar poesje. Enkele restjes zaad vermengd met kutgeil drupten uit haar spleetje en kwamen op het bed terecht. Cat likt zijn besmeurde lid schoon. Ze zeiden niet veel meer, maar dat was ook niet nodig, ze hadden beiden van de neuk- en vrijpartij genoten. Thijs hielp zijn gastvrouw met het ontdoen van haar nylons en jarretelgordeltje, likte haar poesje nog schoon en toen kropen ze samen onder de lakens. Het licht ging uit en even later lagen ze in elkaars armen te slapen.

Het was al 10.30 toen de jongen wakker werd. Normaal was het de bedoeling dat de man ten laatste om 12.00 uur het huis verliet. Ze hadden dus niet zo veel tijd meer om te ontbijten, een douche te nemen en eventueel nog een keer van bil te gaan. Thijs trok zich echter niets van de tijd aan. Hij kroop onder de lakens en begon zijn bedgenote wakker te likken. Niet veel later bereikte ze al haar hoogtepunt. Cathérine kon de manier van wekken wel waarderen. Ze knuffelden en vrijden nog wat voor ze uit bed kwamen. Cat scharrelde in de lade van haar kleerkast en haalde er een bordeauxkleurig slipje uit dat ze aantrok, Thijs kreeg een te grote boxershort van haar man toegeworpen. Samen daalden ze de trap af. Cathérines tieten wipten lekker op en neer, Thijs kon ook niet aan de drang weerstaan om even aan haar lekkere kont te zitten.

Ze begaven zich naar de keuken, maar daar bleek al wat activiteit te zijn. Leen, Cats dochter, had blijkbaar Inger geloot als bedgenote. Inger was van Scandinavisch afkomst, en dat kon ze niet echt verbergen. Het was een grote en brede vrouw van midden de dertig, gescheiden, een zoontje van drie. Ze woonde nog maar een jaar of twee in het dorpje. Toch was ze erg gekend, vooral vanwege haar imposante figuur. Haar haar droeg ze altijd in een zeer lange vlecht op haar rug en nu was dat ook niet anders. Alleen had ze wat minder kleren aan en was de positie die ze aannam ook niet echt alledaags. Met haar ene hand steunde ze op het aanrecht, met haar andere hand op een stoel, waarop ook haar ene been rustte. Zo had Leen, die voor haar geknield zat, een goede toegang tot haar kut, waarin ze een dildo in en uit schoof. Maar het paarsgekleurde hulpstuk leek niet echt veel effect te hebben. Hoe diep ze de surrogaatlul ook in het kleddernatte gaatje dreef, meer dan wat gezucht kon de kleine meid haar partner niet ontlokken. Toen haar moeder en Thijs de eetkamer inkwamen, zeiden beide vrouwen beleefd goedemorgen, en deden ze lekker verder met hun spel. Ontbeten hadden ze blijkbaar nog niet, de tafel was nog ongedekt. Cathérine zag dat het speeltje van haar dochter niet lang en dik genoeg was voor haar vriendin en kwam vlug met de oplossing. Ze toverde een reusachtige komkommer uit één van haar keukenkasten vandaan. Ingers ogen begonnen te blinken toen ze de reusachtige groente zag. De moeder overhandigde hem aan haar dochter. Het relatief kleine paarse speeltje werd aan de kant gelegd. Thijs keek met meer dan gewone belangstelling toe hoe Leen de punt van de komkommer naar de al openstaande kutlippen bracht. Voorzichtig duwde ze de groente binnen bij de grote Scandinavisch vrouw. De punt ging erin, even later volgden nog enkele centimeters. De kleine schaamlipjes weken wat naar buiten, sloten zich om de groene staaf. Haar klitje leek op een minipenisje dat tussen haar schaamlippen vandaan piepte, heel anders dan het klein, moeilijk vindbare genotsknobbeltje van Cathérine. Thijs stond vol bewondering naar het schouwspel te kijken, naar de tiener met de kleine puntige tietjes en bebloemde slipje, die een komkommer diep in de vagina dreef van Inger, een vrouw met reusachtig borsten en grote roze tepels, de lichtjes heen en weer wiegden. “Je vindt het geil, hé” Voor Thijs echt doorhad wat er gebeurde, lag zijn boxer op de grond en had Cat zijn half stijve lul al in haar mond. Ze begon hem met lange halen te pijpen, liet haar tong haar werk doen. Thijs kreunde, net als Inger. Hij keek naar het lesbische stelletje terwijl hij gepijpt werd, dat verhoogde de opwinding nog meer. Leen likte nu ook Ingers klitje, terwijl ze de komkommer in en uit het kutje bewoog. Met haar andere hand had ze het kruisje van haar slipje opzij gedaan zodat ze zichzelf kon vingeren.

Het gebeurde wel meer dat er de ochtend nadien ‘simultaan' geneukt werd, Thijs wist dat. Je moest het bij één partner houden, dat was uit respect. Maar over samen in één ruimte neuken was er geen regel. De meeste mannen vonden het geil om de moeder te neuken, terwijl ze zicht hadden op wat de dochter deed, of omgekeerd. En de meeste vrouwen leken er geen graten in te zien. Soms kwam het voor dat er drie of vier koppels het in één ruimte deden, in een zeldzaam geval kon het zelfs gebeuren dat er drie generaties vertegenwoordigd waren: grootmoeder, dochter en kleindochter(s). Thijs wist dat zijn zus en ma er een traditie van maakten om het met hun partner te doen in het bubbelbad in elkaars bijzijn. En ook Cat en Leen leken er geen problemen mee te hebben. Terwijl de één befte, pijpte de ander.

Inger en Thijs naderden hun hoogtepunt. Cat liet even Thijs' pik uit haar mond glijden. “Wil je op mijn borsten komen en niet in mijn mond, dat vind ik niet zo leuk.” Thijs gromde bevestigend. Cathérine nam de paal terug in haar heerlijke pijpmondje en zette een slotoffensief in. Met lang halen pijpte ze de jongen, zijn hele lul verdween in haar mond. Thijs kon zich niet meer inhouden. Hij liet zijn stijve uit Cats mondje glijden. “Jaaa, kom maar op mijn tieten.” Cat ging rechtop zitten, ze presenteerde haar borsten. Even later spoot Thijs zijn zaad over haar. Ongewild kwam de eerste straal sperma op haar snoetje en in haar blonde haar terecht. De rest schoot hij wel op haar borsten. Vrijwel tezelfdertijd kwam ook Inger, met enkele luide schreeuwen. Leen haalde de komkommer uit Ingers vagina. Samen begonnen ze de tafel te dekken, en even later zat Thijs te ontbijten met drie vrijwel naakte dames. Cathérine haalde de restjes zaad met haar vingertop van haar borsten. Ook haar dochter en Inger konden het niet laten om met hun vinger wat zaad van Thijs te proeven.

Na het ontbijt verdwenen Leen en haar partner richting badkamer, terwijl Thijs Cathérine hielp met het opruimen van het huis. Ze hadden nog juist genoeg tijd om samen een douche te nemen. Elkaar lekker insmeren, afspoelen, afdrogen. In hun blootje liepen ze de slaapkamer in. Cat haalde een bh uit haar lade, een donkerblauwe deze keer, en deed hem aan. Vrijwel gelijktijdig viel hun oog op de wekker. Vijf voor twaalf. Hun blikken kruisten elkaar. Cat kroop op bed. “Zullen we nog een keer? Een vluggertje.” Ze ging op handen en voeten zitten, op zijn hondjes. Ze stak haar kontje uitdagend achteruit. “Komaan, duw hem maar naar binnen, neuk me nog een keer.” Dat moest je de jongen geen twee keer zeggen. Hij ging op zijn knieën achter haar zitten. Thijs trok even aan zijn pik. Met zijn eikel ging hij twee, drie keer door haar spleetje, daarna stootte hij zijn paal haar vagina binnen. “Ja, komaan, neuk me, hard.” Geen langzame opbouw deze keer, meteen begon hij in en uit haar kut te pompen. In een spiegel kon hij hen bezig zien. Eén van Cats borsten was uit haar bh gewipt door het wilde pompen. Ze kreunde dat het een lieve lust was. Plots ging de deur open, haar man verscheen in de kamer. Thijs schrok zich een ongeluk, maar Cat liet zich niet uit haar lood slaan. “Komaan, uh, doorgaan. We zijn, oooh, zo klaar, schat.” Haar man excuseerde zich en verdween terug. Ze gingen verder, zuchtend, zwetend, kreunend. Thijs nam haar bij haar heupen, stootte zijn hele lid tussen haar kutlipjes. Zijn ballen kletsten tegen haar billen. Cathérine kwam, één keer, even later een tweede keer. Haar kut trok samen rond zijn pik, zodat ook Thijs zijn hoogtepunt bereikte. Hij schoot zijn laatste restje zaad met harde stralen diep in haar, tegen haar baarmoeder. Cathérine was uitgeput. Ze zakte door haar armen en kwam op haar buik op bed terecht. Thijs viel boven op haar, zijn pik floepte uit het sappige kutje.

Lang bleven ze niet liggen. Thijs kleedde zich aan, Catherine vond een bloesje voldoende. Haar poesje was nog bloot, een restje sperma plakte tussen haar blonde schaamhaar, maar daar trok ze zich niets van aan. Nog een laatste lekkere tongkus. Het was al kwart na twaalf. Samen gingen ze naar beneden. Leen lag naakt in de sofa, Inger liep in haar ondergoed de rest van haar kleren te zoeken. Haar grote borsten wipten alle kanten uit in de open bh. Toen ze eindelijk helemaal aangekleed was, vertrokken ze samen, niet zonder uitgebreid afscheid genomen te hebben van hun partners-voor-één-nacht. Eigenlijk overtraden ze het reglement, want ze waren rijkelijk laat. Thijs was op zijn hoede voor Cats man, maar die stelde hem gerust: het was goed voor één keer. Eén keer per jaar kon het: andermans partner neuken zonder verdere gevolgen. Samen met Inger wandelde hij naar huis. “Ik moet je zeker niet vragen hoe je het vond.” Thijs glimlachte. Eén ding wist hij zeker: volgend jaar was hij weer van de partij.

© Ixion

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  2 comments for “De inwijding

  1. 6 november 2007 at 16:51

    geen onaardig plot, maar en beetje over the top op het einde. Wel grensgeval met leeftijden onder de 16 jaar. Het wordt terloops genoemd, gelukkig niet beschreven. Maar vind het overbodige informatie in het verhaal en zonder was het stukken beter geweest.
    Verder verzorgd geschreven, klein slippertje her en der.

  2. 6 november 2007 at 21:10

    De eerste alinea belooft rituelen en tradities, maar ontaardt helaas in een doodgewone, ietwat over-the-top neukpartij. Met een beetje fantasie had de auteur hier meer van kunnen maken. 1*

Geef een reactie