hot teens tube shemale jizzed by group.

De kamer

Ik zit in een zeteltje en kijk door het raam naar buiten. Naar de toeristen die vol bewondering de kleine straatjes aan het ontdekken zijn. Het fototoestel in de aanslag om de trapgevels te fotograferen. Iets waar de voorbijsnellende inwoners gewoon aan voorbij gaan. Ze zien de schoonheid van ons dorp niet meer. Het was er, het is er en het zal er altijd zijn. Ik nip van mijn glas wijn en denk na over vanzelfsprekendheid. Comme une evidence. Ik grinnik. Het is mijn lievelingsparfum en voor de gelegenheid draag ik het. Bloemig, een toets van patchoeli en zwoel.

Ik wacht op jou. Het lijkt een eeuwigheid te duren maar het is mijn ongeduld die uren maakt van minuten. Ik spits mijn oren als ik voetstappen op de gang hoor maar ze lopen de kamer voorbij. Ik neem nog een slokje wijn en terwijl ik door het raam staar laat ik mijn gedachten de vrije loop.

Ik schrik op als ik een roffeltje op de deur hoor. Ik open de deur en kijk in je schitterende ogen. Ik kus je zacht op de mond als je binnenkomt. Terwijl ik de deur sluit voel ik je armen rond me. Je strijkt het haar weg uit mijn nek en je kust me zacht. “Ik heb je gemist schat”, fluister je in mijn oor. Ik draai me om en kus je opnieuw. Zacht, proevend, verkennend. Je handen glijden over mijn rug. Strelen mijn kont. “je ruikt verrukkelijk” ik glimlach. “Blij dat te horen”. Je stapt achteruit om je blik over me te laten glijden. Het is een dubbel gevoel. Enerzijds is het vreemd zo bekeken te worden maar als ik de blik in je ogen zie, genietend, bewonderend, voel ik mezelf stralen. Het geeft me het gevoel bijzonder te zijn. Mijn haar heb ik los gelaten. Ik draag een zwart kleedje die mijn schouders bloot laat, een ceintuur om mijn taille te benadrukken. Mijn benen zijn gehuld in zwarte nylons en ik draag naaldhakken om het af te maken. Strelend en kussend blijven we daar even staan. Ik voel hoe we allebei opgewonden geraken. Ik knoop je hemd open en laat het op de grond vallen. Je handen glijden onder mijn jurk en ik doe mijn ceintuur los om hem af te kunnen doen.

Terwijl mijn ene hand je riem losmaakt glijd de andere over je ondertussen al staalharde pik. We lopen achteruit naar het bed terwijl je uit je broek stapt. Je handen lijken overal te zijn. Ze strelen mijn borsten, kneden mijn kont, glijden tussen mijn dijen om te voelen hoe vochtig mijn string al geworden is. Ik voel hoe je lippen en tepel omsluiten en er zachtjes op zuigt. Ik kreun. Ik open mijn bh en laat hem naast het bed vallen. Je streelt mijn klitje door de stof van mijn string heen. Ik duw me tegen je hand aan. Ik ga op de rand van het bed zitten en je knielt op de grond voor het bed neer. Onze blikken kruisen elkaar, onze blikken spreken boekdelen. Woorden zijn hier overbodig. Strelend leg je mijn benen over je schouders en ik voel je hete adem dichterbij komen. Je likt mijn dijen. Ik voel hoe je tong over het kruisje van mijn string glijdt. Je handen dirigeren mijn heupen dichterbij. Je zuigt op mijn klit. Ik ben kletsnat. Je vinger glijdt onder mijn string. Beroeren de ingang van mijn grotje. “je bent zo nat, poes” zucht je. Ik duw mijn heupen naar je toe. Ik wil je voelen. Je laat je vingers naar binnen glijden en penetreert me ritmisch terwijl je tong verkennend over en langs mijn doorweekte string glijdt. Je hoort me genietend kreunen.

Je draait me om en gaat achter me zitten. Ik voel je handen over mijn rug glijden. Ik voel je kloppende pik tegen mijn gloeiend hete kut duwen. Ik hoor je zuchten. Ik voel hoe je je eikel over de stof laat glijden. Ik duw mijn heupen naar achter. “Dat was de afspraak niet” hoor ik je fluisteren als je tussen de stof door naar binnen glijdt. Ik voel je diep in me. Je stoot in me. Hard en diep. We kreunen. Je handen strelen mijn even borsten en grijpen dan mijn heupen vast. We verliezen onszelf in het verlangen.

Je maakt er abrupt een einde aan door je terug te trekken. Je slaat je armen rond me en ik voel hoe je me omhelst. Ik hoor je zuchten in mijn oor. Je maakt je los van me en ik voel hoe je mijn poesje masseert. Ik voel hoe je naar me kijkt terwijl je dit doet. Ik zucht. Verwen me, schat. Ik voel je tong over mijn billen glijden. Tussen mijn bilspleet. Je trekt mijn string omlaag. Je zuigt, knabbelt en sabbelt. Als ik voel dat je oververhit geraakt en te haastig wordt maan ik je aan tot kalmte. Het is pas echt lekker als je het langzaam en intens doet.

Ik ga terug op mijn rug liggen en je komt even dichterbij om me te zoenen. Ik voel opnieuw je pik tegen me aanduwen en terwijl we kussen wieg ik mijn heupen tegen je aan.

Je duwt je neus tegen mijn klitje aan terwijl je tong me penetreert. Je handen strelen mijn benen. Ik kreun. “Niet stoppen, schat, oo, wat is dit lekker”, moedig ik je aan. Je likt mijn kontje en ik voel hoe je duim in mijn kut glijdt. Je hand stimuleert mijn klitje. Ik duw me tegen je hand aan. Ik voel me ijl in het hoofd. Ik voel me één en al genot. “Zuig op mijn klitje”, fluister ik hees. Ik voel je lippen mijn klitje omsluiten. Je vinger glijdt pompend in en uit me. Je hoort me luider en luider kreunen. Je voelt hoe ik begin te vloeien. Mijn handen grijpen de lakens vast en ik schreeuw het uit. Ik duw mijn heupen tegen je aan. Niet stoppen schat, blijven doorgaan. Je voelt de schokken in mijn kutje. Hoe ze je duim naar binnen zuigt. Je zuigt en likt mijn klitje terwijl ik grom en hijg.

Als je voelt dat mijn orgasme uitgedeind is kom je naast me liggen. Je streelt enkele bezwete haren uit mijn gezicht weg. Ik kijk je aan. “ik zie je graag, echt waar” fluister ik zacht. Maar ik voel me schuldig, ik heb je op je honger laten zitten. Je lacht. “Echt niet, poes.” En je leidt mijn hand naar je pik. Ik voel de zachte warmte. Je erectie is gezakt. Je bent zonder dat ik er op gelet heb ook klaargekomen. “overtuigd?” ik streel hem zachtjes en voel hoe je erectie terugkomt, net zo hard als voorheen…

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  1 comment for “De kamer

  1. 23 maart 2015 at 23:21

    Ik ga er wat van zeggen ook…

    Ik ben de “jij” persoon niet en voel me dan ook gelijk een ongewilde meekijker, een voyeur. Bovendien is het verhaaltje nogal simpel en krijgen we niets over motivatie te horen. Dat is jammer. Ergerlijker is nog dat ik het gevoel heb dat hier een man een poging deed in de hoge hakken van een vrouw te gaan staan en dat komt toch wat onnatuurlijk over.

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world