hot teens tube shemale jizzed by group.

De kennismaking

Hij zou ’s avonds rond negen uur langskomen. Een onbekende man waarvan ik eigenlijk niet goed weet hoe hij er uit ziet, ik heb slechts een vaag beeld van hem, en hij van mij. We hadden gemaild, gechat en een aantal sms-berichten uitgewisseld. En natuurlijk even gebeld, een lekker stem, rustig, donker, sexy… Een stem die me nieuwsgierig maakte, waaruit een belofte sprak. Een stem waardoor ik me graag liet overhalen om ook echt een afspraak te maken.

En nu is het dan bijna zo ver, over een paar minuten staat hij voor mijn deur… Ik heb iets makkelijks aangetrokken, een trui en broek waar ik me lekker in voel en lingerie van Marlies Dekkers. Ik kijk in de spiegel, haal nog even mijn handen door mijn krullen. Het is nog steeds rommelig in huis, maar ik ga ervan uit dat hij toch vooral naar mij zal kijken. Dat maakt me misschien nog wel zenuwachtiger…

De bel gaat, ik loop snel naar beneden. Als ik de deur open staat daar een lange, jongensachtige man met een verwachtingsvolle blik, een ondeugende glimlach en een stoute uitstraling. Het voelt even wat onwennig, dan geef je me zachtjes een voorzichtige kus op mijn lippen. We lopen naar binnen en terwijl jij om je heen kijkt schenk ik de wijn in. Je vingers raken de mijne als ik je het glas geef, het lijkt alsof er een vonk overspringt. We proosten op een goede avond en nemen een slok. Dan zet je het glas weer weg terwijl je me diep in mijn ogen kijkt. Rustig buig je naar me toe en geeft me nog een kus. Iets brutaler dan de vorige. En als je merkt dat ik het toelaat ga je nog iets verder en druk je stevig je lippen op de mijne. Zachtjes voel ik je tong die mijn lippen aftast. Je legt je handen op mijn rug en trekt me naar je toe. Het ijs is gebroken, we spreken met onze ogen, woorden zijn overbodig. Ik weet wat je wil, jij weet waar ik naar verlang.

Het zoenen voelt goed, spannend, opwindend, gewoon heel erg lekker. Ik voel een rilling over mijn rug lopen en kan een zucht niet onderdrukken. Voor jou het teken om door te gaan, je handen gaan rustig onder mijn trui. Strelen mijn rug en vinden voorzichtig de zijkanten van mijn borsten, mijn tepels reageren direct en worden harder. Ik laat me meeslepen in het spel dat we spelen. Mijn zenuwen maken plaats voor een prettige spanning, mijn schuchterheid verdwijnt en maakt plaats voor een brandend verlangen naar meer. Ik wil je handen op mijn borsten, je tong in mijn mond, je lichaam dicht tegen het mijne, je overal voelen…

We kijken elkaar lang aan, verdrinken in elkaars ogen, vergeten bijna adem te halen. Ik zie in je ogen de geilheid, en weet dat jij hetzelfde ziet in de mijne. Snel trek je mijn trui over mijn hoofd, je mond zoekt mijn tepels, zachtjes kreun ik. Ik laat me gaan op golven van verlangen. Voordat ik je kan, of wil, tegenhouden trek je mijn broek naar beneden waarbij je me plagend even aanraakt tussen mijn benen. Ik kan een zachte kreun van verlangen niet langer onderdrukken. Daar sta ik dan, bijna naakt voor een nog steeds aangeklede, onbekende man. En ik geef me over aan mijn verlangen, aan jouw verlangen… ik geef me over aan je. Ik wil dat je me zoent, dat je mijn tepels kust en bijt, dat je me likt. Ik wil je zoenen, zachtjes bijten, pijpen… en dan wil ik dat je in me komt. Eerst zacht en voorzichtig, en dan hard en diep. Ik wil grondig door je worden geneukt. Doe met me wat je wilt….

Het is alsof je mijn gedachten kunt lezen. Je gromt, zegt dat ik me nu helemaal moet uitkleden. Trillend doe ik wat je zegt. Ik zie de geilheid en de bewondering in je ogen. Je glimlacht… speelt met je macht over mij. En nu naar boven… naakt loop ik de trap op waar het bed al staat te wachten. Je volgt me, duwt me ruw op bed. En dan voel ik eindelijk je lippen op mijn borsten, je tong die mijn tepels zoekt, je tanden die zachtjes bijten. Je hand zoekt ondertussen zijn weg naar beneden en vindt mijn clit. Je gevoel voor ritme en weken van virtueel voorspel zorgen ervoor dat ik snel voor de eerste keer heftig klaar kom.

Triomfantelijk kijk je naar me, nog steeds aangekleed terwijl ik naakt voor je lig te kronkelen. Dan duw je twee vingers bij me naar binnen. Ruw bewerk je me, waardoor ik spuitend klaar kom over je hand. Mijn gekreun smoor je met je tong, terwijl je geniet van de blik in mijn ogen. Ik voel me bijna van de wereld los komen en ik wil meer. Ik trek je shirt uit, maak je broek los en trek deze snel naar beneden. Je strakke boxer laat zien hoe opgewonden je zelf bent geworden. Ook deze moet nu snel uit. Zodat ik je kan voelen en je in mijn mond kan nemen.

Ik proef het voorvocht op je eikel, lik je, bijt je voorzichtig waardoor ik je laat kreunen. Lang houd ik het niet vol, ik wil je in me voelen. Je pik diep in me opnemen, zachtjes en dan steeds harder. Terwijl ik je achterover op het bed duw klim ik op je en laat me rustig op je neer zakken. Plagerig rek ik het moment, beheers ik mezelf. Dan neem ik je in een keer diep ik me op terwijl ik bijna verdrink in je geile ogen. Je vult me, je zorgt ervoor dat ik me in elke vezel vrouw voel. Dat ik de wereld om me heen bijna vergeet.

We voeren het tempo op, de ruwheid neemt toe, nog nooit voelde ik me zo geil, zo buiten zinnen, nog een paar stoten en dan kom ik spuitend klaar op je. Even moet ik bij komen, je gunt me echter nauwelijks de tijd om adem te halen. Voordat ik in de gaten heb wat er gebeurt lig ik op mijn knieën voor je. Voel ik je van achter bij me binnen dringen terwijl je aan mijn haar trekt. In de spiegel zie ik je blik, zie ik je in me pompen. Je vingers leg je op mijn clit waardoor ik bijna klaar kom. Dan voel ik dat je je niet langer kunt inhouden, nog een keer stoot je diep in me, ik hoor je ballen tegen mijn billen slaan. Dat is voldoende om mij het laatste zetje te geven, gelijktijdig komen we kreunend klaar. Daarna vallen we uitgeput op het bed. Met je armen om me heen voel ik me goed en kom ik langzaam weer tot rust. Tijd om nader kennis te maken… er is vast nog voldoende te ontdekken.

© Isabella

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  2 comments for “De kennismaking

  1. WB
    13 maart 2007 at 14:38

    Wat meer sfeertekening zou dit verhaal goed doen. En nalezen kan geen kwaad want dan haal je er vanzelf kleine maar storende foutjes uit terwijl een fysieke onmogelijkheid gecorrigeerd had kunnen worden.

  2. 4 april 2007 at 09:44

    verzorgd geschreven !

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world