hot teens tube shemale jizzed by group.

De leeuw en het hertje

 

Hertje

Onze verjaardag, ook wel spelenderwijs fuckjaardag genoemd. Een jaar geleden klopte ik voor het eerst trillend als een hertje op de hoteldeur en werd door hem naar binnen getrokken. Naar binnen gezogen bijna, in zijn verslavende wereld van spel, genot en hartstocht. Dit spel verandert voortdurend en wordt nog steeds intenser. Ik hecht aan dit soort data, en heb er reikhalzend naar uit gekeken omdat het speciaal voelde. Fantasietjes gingen over en weer, oplopende lust, altijd weer even verschroeiend.

Meneer is al vroeg aanwezig en checkt in een de kamer die hij prepareert voor het spel dat later zal volgen. Daarna gaat hij naar het restaurant waar hij koffie en een ontbijt nuttigt en mij per sms een half uur voor de aanvankelijk geplande tijd ontbiedt. Ik ben klaar met mijn voorbereidingen, fris en verwachtingsvol, en spring op nu hij me eerder laat opdraven.

De smartballs die in me klotsen maken me extra opgewonden, laten me al lekken van verlangen. Half 11 parkeer ik en vraag per sms waar hij te vinden is. Hij belt meteen terug en terwijl ik naar de ingang toe loop volgen zijn ogen mij, hij vertelt me dat hij mijn outfit mooi vindt en ik hoor de hitte in de stem die me zo kan opwinden. Dan tref ik hem en daar is al de eerste kus, bijna gehaast. Meteen snellen we naar onze kamer. We stappen binnen, ik zie in een flits rode vloerbedekking, veel hout. Dan sleurt een verschroeiende zoen me weg uit de werkelijkheid en begint ons uren durende spel.  Eerst worden mijn billen ontbloot, gewoon door brutaalweg mijn jeans naar beneden te stropen. In de spiegel doet het beeld me kleuren. Gekleed ontkleed. Een pets op mijn billen en meteen weer die zoenen. Mijn kleding wordt verder afgepeld, niet jachtig zoals andere keren, maar met meer beheersing om het verlangen op te drijven. Plagende vingers langs mijn armen en ruggengraat, BH losmakend, lippen die mijn hals strelen, kippenvel… Een genot nu zijn bovenlijf ook onbedekt is en hij zich tegen me aan drukt, naakte huid tegen zacht krulhaar. 

Het bevel alles uit te trekken en op mijn knieën af te wachten… Mijn rol is begonnen.

Ik buig mijn hoofd als meneer op zijn slavin af komt en wacht onderdanig af waar ik mijn meester mee kan plezieren. Hij doet de boeien om mijn polsen, loopt naakt om me heen streelt minzaam mijn verhitte huid. Ik mag zijn lid in mijn mond nemen, dieper en dieper tot mijn vocht overal begint te stromen. Daarna loopt hij om me heen, soepel en trots als de leeuw waar ik hem altijd mee vergelijk. Trekt me van achter iets omhoog en stoot diep in me terwijl de smartballs nog in me zitten. Ik hap naar adem, had niet gedacht dat dit mogelijk is maar de sensatie is groots. Een hand in mijn haar en kloten die tegen mijn klit aan ketsen. Genot, steevast te kort.

Meneer wil zijn geschenk aan mij geven. Ik overhandig hem gewillig de slave-collar van zacht zwart leer die we samen kochten voor deze verjaardag en hij gespt deze om mijn hals. Een teken van overgave en verbondenheid. Daarna bied ik hem de zweep aan die hij gretig aanneemt. Het spel van strelen en tikken begint. Dit is voor ons beiden nieuw, een aftasten van grenzen.   

Leeuw

Een verjaardag vieren in mijn spel…..zondermeer een primeur. Als jaren al vol gemaakt werden dan was dat ongemerkt, meestal in een periode van “minder dan eerst”. Met mijn hertje is het andersom, het blijft intens of beter: het wordt intenser. Iets waartegen ik me altijd gewapend heb, maar waar het o zo lekker aan toegeven is. Een jaar na haar eerste aarzelende (en dappere) klopjes aan mijn deur. De herinnering aan die eerste keer, slecht 8 dagen na ons eerste woord, ligt nog vers in mijn geheugen. Dus inderdaad iets ‘speciaals' bedacht, een mooie locatie die een verjaardag met mijn lekkerste minnares ooit waardig is.

Ik ben vroeg en omdat er al een kamer beschikbaar is krijg ik meteen sleutel en een coupon voor het ontbijt de volgende dag. Maar de volgende dag kan ik daar niet van genieten dus wat let mij om nog even ruim koffie met lekkers te verorberen voor een dag spel begint. Heerlijk om haar te verrassen met een simpel commando: ik wil je een half uur eerder hier hebben. Ik weet dat ze niet alleen zal gehoorzamen maar ook blij zal zijn, zoals veel in ons spel is ook dit een win-win.

In de kamer breng ik de dingen in gereedheid, mijn speelgoed uit het tasje, belichting op standje subtiel en zoeken naar manieren om mijn touwen te kunnen bevestigen. De ventilator-roosters zijn helaas niet geschikt maar gelukkig wel een haak aan de deur.

Mijn bestelling arriveert zoals het hoort stipt op tijd. Ik zie haar vanaf de hoogte aan komen lopen, en ik weet dat ze al nat wordt bij het naderen naar haar meneer. Dit is al overgave. Onze eerste kus is snel en zwoel tegelijk, beide hebben we hier eigenlijk, na elkaar twee hele weken niet gehad te hebben, geen geduld voor. Ze ziet er smashing uit, haar haar anders en een blik… een blik van lust om genadeloos genomen te worden. Maar ja, wat wil je met smartballs in je, die bij elke stap heen en weer klotsen.

Het ontkleden gebeurt dit keer anders, gefaseerder. Ik vind het zo lekker om de blanke billen van mijn minnares te ontbloten terwijl ze verder nog gekleed is, gewoon een spijkerbroek die omlaag gerukt wordt, ronde billen die smeken om gestreeld en gepetst te worden. en dat alles vreselijk zichtbaar in de spiegel, voor haar en voor mij. Ik geniet van het afpellen, vooral van haar bh, niet afgerukt dit keer maar afgepeld, zacht, kippenvel, rilling, tepels die duidelijk zo vreselijk hard worden dat het wel pijn moet doen. We smelten in onze zoenen.

Ze kent haar instructies nu heel goed, hier in de hut spreekt ze me met u en meneer aan, hier is ze, zeker met haar collar, mijn slavin, totaal van mij. Het is zo lekker om te weten dat ik alles met haar kan doen wat ik wil, ze laat zich na een jaar heel goed, in volslagen vertrouwen, leiden. En doel daarbij is genot, niet van mij alleen maar van ons beiden. Ook als ze voor me knielt nadat ze de mooie nieuwe zweep als cadeau aan me overhandigd heeft. Geknield kan ik geen weerstand bieden, ik moet haar penetreren, bezitten, berijden, de omhoog gestoken billen zijn te lekker. Zonder aarzelen plaats ik mijn eikel tegen haar dampend natte kutlippen. Ook de balletjes kunnen me niet meer tegenhouden, dan moet ze maar compleet gevuld worden. Ik voel de verbazing in haar lijf (en mind) als mijn lul zich naast de balletjes in haar begraaft, en ook voor mij voelt het helemaal goed.

Dan zeg ik haar te gaan staan, armen hoog, gebonden, geboeid aan de deurhaak met mijn touw, met een blinddoek voor haar ogen. Vanaf een meter afstand kijk ik naar haar. Ze is zo mooi zo, zo wild aantrekkelijk… echt om keihard van te worden.

Ik pak de nieuwe zweep. Het is voor mij ook nieuw, een experiment net als voor haar. Doseren, aftasten, het leer over haar huid laten glijden, subtiel zodat ze went, zodat ze … hunkert. Dan pets op haar ene tepel en pets op haar andere. Ze krimpt even ineen, maar aanvaardt het. Kronkelt… wat mij nog meer opwindt. “Draai je om!” Ruw duw ik haar dijen verder uit elkaar tot ze niet wijder kunnen. Haar lekkende pulserende vlezige kutlippen zijn goed zichtbaar. Ik weet dat ik de zweep daar ook op zal neer laten dalen, maar eerst haar billen, te mooi om niet te pakken. Pets, pets, een rode afdruk van het zweepje duidelijk zichtbaar als een merkteken van mij. Weer kronkelt ze en kreunt. “Wijder die dijen zeg ik!” En dan eindelijk, eindelijk, daalt het zweepje op haar natte schaamlippen, die er voor gemaakt lijken, die geen weerstand kunnen bieden. Het zal pijn doen, dat weet ik zeker, zoals zij zeker weet dat de beloning zoet zal zijn.

Dan vlij ik me tegen haar aan, mijn lippen in haar hals en mijn neus snuift haar geur op in haar haar, en lippen vinden elkaar. We zijn begonnen, om niet meer te stoppen….  

Hertje

Hij neemt me mee naar een hoek van de kamer waar een touw klaar hangt. Dit touw wordt zorgvuldig aan de collar-ringen bevestigd, evenals aan de boeien. Hoewel ik een zelfstandige sterke vrouw ben, voel ik me nu de slavin die hij wil bezitten, totaal. Niet alleen onderdanig, maar ook trots. Ik sta met mijn gezicht naar de kamer en meneer stapt naar voren, drukt zijn lichaam tegen het mijne en laat zijn tong in mijn mond dwalen.

Dan de blinddoek. Zodra je niets meer ziet ga je meer horen, voelen, ruiken. Ik trek aan de touwen om maar zo dicht mogelijk tegen hem aan te staan, zijn lichaam te voelen. Dan stapt hij terug en maakt me in de war met zweep, handen, mond. Hard en zacht wisselen elkaar af, pijn en genot. Huiveringen van verwachting trekken door mijn lichaam, maar er is ook spanning over wat er gaat gebeuren en of het pijn gaat doen.

Daar is de eerste tik, tegen mijn borsten. Ik schrik meer dan dat het pijn doet. Nog een, iets harder, en instinctief probeer ik weg te draaien. Meneer tast zijn en mijn grenzen af. Mijn benen worden door zijn voet uit elkaar geschoven en daar glijdt de whip liefkozend over mijn kutlippen. Die beginnen meteen te tintelen. Dan begint het cuntslapping. Zo vreselijk gevoelig, pijnlijk, dat kleine intieme driehoekje, dat ik bijna van de grond opspring na de eerste stevige pets. Die was iets te heftig voor een testmepje en nu er meer komen is daar even paniek, hertjes-vluchtgedrag. Maar zoals altijd heeft hij me sprakeloos, en ik vertrouw er op dat hij mij niet echt pijn wil doen. Het snerpende gevoel ebt gelukkig weg, laat een warm gevoel achter van opluchting.

Het spel gaat door. “Draai je om,” commandeert hij, en hierna zijn mijn billen aan de beurt. Eerst wat onderzoekende tikjes. Opwindend. Dan hoor ik het geluid van de zweep, het zwiepen door de lucht en bijna meteen voel ik een hete snijdende sensatie. Schrik-effect. Een brandend gevoel, daarna trekt het weer weg. Ik hang bijna in de touwen en ik voel dat ze los gemaakt worden.

Met de touwen nog achter me aan slepend word ik voor de spiegel opgesteld en daar glijdt het leer van het uiteinde van de zweep weer brutaalweg over mijn huid. Als je ziet wat er gaat gebeuren voel je het al bijna voordat het werkelijk gebeurt, de kracht van suggestie. Beurtelings zijn mijn borsten en billen aan de beurt, hard en zacht, totdat hij meerdere malen achter elkaar zwiept, als een soort grande finale. Ik wil meneer pleasen, leren genieten van pijnsensaties, net zoals ik de afgelopen maanden heb leren genieten van talloze andere dingen die ook nieuw voor me waren. Geen moment heb ik het idee gehad dat ik de controle of het vertrouwen in hem kwijt was, maar er is ook die grote opluchting dat de zweep eindelijk wordt neergelegd.

Alle zaken die er niet horen worden door hem achteloos van bed geveegd en ik krijg een duw zodat ik achterover op het bed beland. Lekker, meneers speeltje valt als een lappenpop op het dekbed, even bijkomen, ademloos wachtend op de dingen die komen zullen. Vanaf dat moment laat ik me helemaal gaan en in mijn hoofd is het een grote brei van geile neukscenes. Wijdbeens op het bed, verlangend naar alles wat er gaat gebeuren. Eerst worden de smartballs met grote precisie uit me gepeuterd en opzij gegooid.

Gelukkig hoeft de leegte niet lang te duren. Daar is die kloppende pik, die in me stoot, mij altijd weer het gevoel geeft een totaal gevulde vrouw te zijn. Die intense blik tijdens het binnendringen, bijna al genoeg om me te laten sidderen. Schurend langs al mijn heerlijke plekjes begint de spanning zich op te bouwen en voel ik me natter en natter worden. Daarna berijd ik hem, naadloos in elkaar passend, een ritme dat je gek kan maken. Soms voorover, om intens te zoenen, dan weer achterover hangend, met mijn handen achteruit leunen op zijn benen en mijn hoofd in mijn nek gegooid.

Hij vraagt me dan om mijn ass, en ik laat me over hem heen zakken. Het is weer even geleden dus stokt mijn adem, even voorzichtig maar dan past het weer. Ik wip op en neer, geniet van zijn genot en van het mijne. Daar ineens die hand, schuift erbij in mijn kut en mijn hoofd stopt ermee. Slechts instinct en lust, totdat we buiten adem op elkaar zakken.

Dan glijd ik van hem af om wat water te pakken en rol naar het nachtkastje waar mijn andere kado staat.

Leeuw

Zo zwoel de sfeer in onze ruimte, zwoel en zinderend, Z&Z. Zoals ze daar ligt, simpelweg achterover neergesmeten, vurige ogen op me gericht. De lust gutst uit haar ogen en haar lijf, 'mijn-gushing-nympho'. Ik hou haar blik vast, ben gek op ons ogenspel, we neuken elkaar zondermeer ook met ogen. Mijn handen glijden langs haar kuiten en omvatten de enkels. Tergend traag spreid ik mijn squirtje…..maximaal. Ik snuif haar geur van geilheid op, die dierlijke, dronken makende geur en laat mijn blik over haar heen gaan, langs haar recht opstaande tepels, buikje en navel, ronding van heupen, trillende dijspieren. En dan boor ik mijn blik op haar zeiknatte kutlippen, zo mooi vol en vlezig, pakbaar, open. Mijn pik steekt nu keihard en kaarsrecht naar voren en het topje van de eikel bevochtigt zich met haar natheid. “Ik ga je nu in serie nemen!” Ik glimlach als ik zie dat ze niks terug kan zeggen, woorden komen niet meer naar buiten. Ik zie alleen een knikkend hoofd en blinde lust.

Met een woeste stoot ram ik mijn volle paal in haar kut zodat de lucht uit haar lijf gefuckt wordt. Ze sluit meteen haar ogen en ik voel hoe haar kutspieren zich als een handschoen om mijn schacht wikkelen, me strelen, me pijpen bijna, melken. Ik weet dat ik diep in haar zit nu, bijna als in onze schaarstand en dat mijn lul de onaangeroerde plekjes in haar raakt. Mijn ballen rusten tegen haar aars, compleet in haar. “Open die ogen!” beveel ik. En meteen is daar het vuur en begin ik haar met vurige halen te naaien, hard en snel nu, steeds harder. Mijn hand glijdt vanuit de hoogte naar haar hals, omklemt die en een heeeel klein beetje, voorzichtig, ontneem ik haar lucht. Haar pupillen worden donkerder, nog intenser, ik voer de snelheid nog verder op, galoppeer nu diep in haar. En dan zie ik het, recht voor me: in haar pupillen spat het orgasme uit elkaar, haar dijen knijpen samen en diep daar beneden voel ik een golf squirtvocht tegen mijn pik aan gutsen terwijl haar hele lijf schokt en schokt. Ik laat het helemaal uitrazen, wegebben, voel de verslapping in haar lichaam en buig me diep voorover voor een kus op haar bezwete voorhoofd. We houden elkaar stevig vast, lichamen aan elkaar geklonken…

Dan komt de trein weer in beweging, de serie is nog lang niet compleet. Mijn commando: “Pijp me, pijp me diep!” Soepel glijdt haar lijf onder me vandaan, slim als ze is neemt ze snel een slok kraanwater uit ons eeuwige 'flesje naast het bed' en kruipt als een tijgerin over me heen. Lange haren slierten over mijn naaktheid, tintelend. Ze grist een elastiekje ergens vandaan en bindt haar haar snel in een paardenstaart, niets mag een facefuck in de weg staan. Ik sluit mijn ogen en geniet van de subtiliteit, de lippen die langs mijn dijen omhoog klimmen, hoger en hoger. We hebben alle tijd, dit is geen WC-fuck maar een tijdloze middag. Haar tong spitst zich, raakt mijn kloten, haar lippen zuigen er een voorzichtig op, dan de ander…pijnlijk lekker. Dan trekt ze met haar tong een spoor langs de onderkant van mijn pik, langs de gezwollen spier. De hele lengte, langs het randje van de helm van de eikel tot aan mijn pisgaatje. Mijn pik heeft een life of its own en wipt verwachtingsvol omhoog, naar die lippen. “Pijp me!” grom ik.

Gehoorzaam en gulzig hapt ze in één keer mijn eikel naar binnen en glijdt dan met haar wijd geopende lippen langs de schacht naar beneden, steeds dieper. Ik voel mijn eikel nu tegen haar keelgat ‘staan', ik merk dat ze haar hoofd en haar hele lichaam in ‘positie' brengt, voel haar harde tepels tegen mijn dijspieren prikken en haar zeiknatte kutlippen op mijn knieschijf….

Dat is het moment, mijn hand glijdt naar het achterhoofd van mijn geile speeltje en ik duw haar hoofd naar beneden zodat mijn pik haar keel compleet binnenglijdt. Dit is overgave, complete overgave. Traag begin ik haar in haar face te fucken, mijn billen komen los van het bed om ruiger te stoten en die heerlijke domme-eendjes-geluiden beginnen te weerklinken, luid en soppig. Als ze bijna geen lucht heeft trek ik haar aan haar haren even van mijn pik af en zie haar grommend geile aanblik: tranen die biggelen over de wangen, slierten mascara, slijmsliert op haar kin en ogen die intens, woest, boos, lachend zijn en schreeuwen: MEER. Met mijn hand duw ik haar hoofd er weer hard overheen, meedogenloos nu, ruig, niets kan mij stoppen. Ik voel haar kut op mijn knie samenknijpen bij elke stoot die ik in haar strot geef… ik weet hoe geil ze wordt van deep throat fuck. Ik grom en weet dat ze dat hoort, dat ze weet dat ze me een onbeschrijfelijk genot geeft…..keer op keer, meer en meer….. “Ga door!!”

Een golfje slijm burbt uit haar mond op mijn buik, snel veegt ze het af, neemt een snelle slok en meteen ram ik mijn harde lul weer in haar heerlijke face…..Hier kunnen wij geen genoeg van krijgen….

Dan pak ik haar weer aan het haar vast, ze richt haar betraande ogen op me en zeg: “Ik wil de serie afmaken, zak met je derde gaatje op me!” En weer doet ze wat ik zeg, het is al even geleden dat ze me in haar kont gehad heeft en ze hunkert ook daar naar, de ontdekking van het afgelopen jaar dat dat (ook) onbeschrijfelijk lekker is een paal in haar reet, dat ze er zelfs op klaar kan komen inmiddels. Op haar hurken hangt ze nu boven me en met bedreven hand omvat ze mijn schacht en plaatst de punt precies op het nog gesloten rozetje…. Haar ogen vernauwen zich als ze zich voorzichtig laat zakken, pijn en genot vermengen, dat weet ik….maar stoppen en inhouden is geen optie: ik wil haar totaal. Tergend langzaam vult mijn pik haar, anders dan in haar kut, meer strak, meer vulling. Haar aars ontspant in een feest van herkenning en ze geeft zich aan haar meneer over, ook daar.

Dan begint ze me te berijden, feller, sneller, harder. Ik kijk naar haar tieten die geil op en neer zwiepen en mijn handen omvatten ze meteen, ze passen precies. Ik kneed, niet zachtzinnig en pak gemeen haar beide tepels tussen duim en wijsvinger en knijp. Haar beweging stokt, “niet lekker” zeggen haar smeulende ogen. Langzaam laat ik de druk weer verslappen en verzachten haar pupillen weer, en begint het galopperen weer. Want dat is het, het galopperen van een geile merrie op haar hengst, schaamteloos, dierlijk, intens mooi.

Ze leunt nu verder achterover, mijn pik nog steeds diep in haar kont, en ik zie recht voor me de pulserende schaamlippen open staan. Een verleiding die ik niet kan weerstaan: mijn rechterhand glijdt met gestrekte vingers naar die lippen, pellen open en dringen binnen, vier plat gestrekte vingers naast elkaar. Het is een wonderlijke gewaarwording want mijn vingertoppen voelen door dat dunne wandje heen de pompende paal in haar kont. Ik kan zelfs de rand van mijn eikel voelen, ik kan mezelf bijna aftrekken. Dit is mateloos geil, voor mij maar ook voor haar: ze jankt nu, jammert van genot door zoveel neukvlees in haar, ze beukt woest haar kont en kut over al het mannenvlees dat ze kan krijgen, sneller, sneller, meer meer, nooit meer stoppen.

Dan kijkt ze me RECHT in de ogen en ontploft heftig, ze spuit met een straal over mijn hand en mijn buik heen, blijft komen, blijft schokken, kreunen…….tot ze als een plumpudding voorover zakt en haar hoofd op mijn borstkas legt…..hijgend hertje.

Hertje

Ik had verzonnen dat ik hem maximaal wilde verwennen op onze verjaardag en heb een doosje met luxe bonbons meegebracht. Deze zoetigheid is na de ruige sex een zoete afwisseling. Liggend happen we de ene na de andere weg, eerst voorzichtig en dan gulzig. We delen de bonbons, voeren elkaar hapjes en al spoedig wordt zijn borst lekker plakkerig en moet schoongelikt worden. Hij bijt weer een stukje af, en legt dat nu op zijn pik en laat mij het er vanaf snoepen. Het volgende hapje mag alleen gepakt met zijn lul in mijn mond, voorzichtig hap ik steeds een stukje verder totdat ik de chocolade proef. Ik verspreid de gesmolten lekkernij over de gehele lengte van zijn lid en lik het daarna genietend af. Ik vind zijn smaak sowieso al heerlijk, en dit is helemaal een hemelse combinatie. Zo snoep ik nog een paar stukjes, terwijl het al smullend moeilijker wordt het eind te bereiken omdat hij steeds groter en stijver wordt. 

Een paar snelle bewegingen en daar glijdt hij al weer in me, standje ultradiepe schaar dit keer. Deze houding hebben we een van de eerste keren onbedoeld ontdekt en is een van onze favorieten. Onderlichamen passen in elkaar als een puzzel, er lijkt bijna niet meer te ontdekken welk lichaamsdeel van wie is. Ik kan daarbij mijn kreunen weer niet onderdrukken, het is alsof hij mijn binnenste kneedt, bevoelt met zijn paal. Wat een ultiem genot, en hoe heerlijk uitputtend om voor de zoveelste keer spuitend klaar te komen onder zijn dwingende maar ook genietende blik.

Even later dus maar weer een moment van rust. In plaats van op zijn borst lig ik nu met mijn hele lichaam tussen zijn lange benen, mijn hoofd rust op zijn warme zachte behaarde onderbuik. Ik voel zijn – ondertussen ongetwijfeld al beetje beurse – pik en ballen onder mijn haar in mijn hals en ontspan. Wat een heerlijke houding. Zo zou ik in slaap kunnen vallen. Maar dat zou zonde zijn van onze tijd en de mooie locatie. 

We besluiten ons even te mengen tussen de andere gasten en wat te drinken. We trekken onze bovenkleding aan, maar geen ondergoed. Als ik in de spiegel kijk moet ik lachen. Zo kan ik me niet vertonen, het lijkt of er op mijn voorhoofd staat geschreven “is zojuist vreselijk geneukt”. En dus komt een make-up tasje te voorschijn en trek ik me terug voor de spiegel in de badkamer. Daar is hij weer, en hij gaat met een broeierige blik vlak achter me staan. Eerst zoent hij me sensueel, en laat zijn handen strelend over mijn lichaam glijden. Hij maakt mijn broek weer los, en trekt die naar beneden. Ook die van hem zakt en terwijl ik mij voorover gebogen over het wasbakje toonbaar sta te maken word ik vreselijk lekker van achteren genomen. In het spiegelbeeld zie ik de intense uitdrukking op onze gezichten. En probeer dan je aandacht maar bij je werk te houden.

Als ik eenmaal “toonbaar” ben, stappen we de gangen door en gaan in de bar zitten voor een glas wijn. hij schuift zijn stoel dichter naar me toe, en samen drinken we ons glas terwijl we we naar de andere gasten kijken. Hij is leuk gezelschap, we babbelen wat en zijn en ons toch ook erg bewust van onze nog stomende lichamen die als magneten naar elkaar toe blijven trekken. Nu zijn de glazen leeg en lopen we wat rond, bekijken de diverse dekken, gangen en zalen. Na een kwartiertje voel ik dat hij ongeduldig wordt. En ook mij kan het plotseling minder boeien, ik voel zijn aanwezigheid en wil net als hij weer naakte huid voelen. Dus gehaast terug naar de kamer, waar alle kledingstukken uitvliegen en we het ochtendprogramma vervolgen.

Hij knipt het licht uit en meteen is het pikkedonker. Gelukkig hebben wij geen licht nodig, we vinden elkaars lichaam en spelen het spel in het donker. Ik laat me over hem heen zakken, een zucht van genot. Alsof het een week geleden is, meteen weer die opwinding, natheid en hitte. We neuken hevig, minder zintuigen, maar even veel genot. Dan het licht weer aan, diep in elkaars ogen kijkend. Die intensiteit, alsof ik vlammen zie smeulen zo mooi. Hij manoeuvreert me me op mijn buik en bedekt me met zijn hele lichaam. Ik voel de heerlijk zware druk in het matras, en hij stoot bij me binnen, de lucht uit mijn longen pompend. Het geluid dat onbewust uit mijn keel komt is deels door zijn gewicht, en deels door zijn vreselijk lekkere aanval. Hij pakt mijn polsen en begint stevig te pompen. Meteen voel ik mijn squirtvocht op het matras gutsen, gegrom kwam uit mijn keel. Zo heerlijk om zijn borsthaar op mijn rug te voelen, zijn gewicht en zijn gejaagde adem in mijn hals. Gekmakend genot.

Nog nahijgend rolt hij van me af en ik draai me op mijn rug om uit te puffen van alle zalige sensaties. Dat laat hij niet toe. Hij begint me overal te kussen, te likken, te bijten en zijn tong zoekt mijn clit. Dat knoopje waar alle gevoelszenuwen naartoe lijken te gaan, waar een gepunte tong wonderen kan verrichten, explosies kan veroorzaken. Voordat die ontploffing daadwerkelijk kan plaatsvinden voelde ik die sterke warme hand weer tussen mijn benen glijden. Een1 vinger dringt naar binnen, dan twee en drie. Ze bevoelen mijn fluwelen binnenkant, strelen de vaginawanden en beginnen sneller te bewegen. In en uit, rond en rond.

Zijn hand dringt verder omhoog en ik begin te kronkelen. Alles lijkt te vervagen, geen beeld, geen geluid, geen geur of smaak meer, alleen nog gevoel. Soms pijn omdat het lijkt alsof hij helemaal naar binnen probeert te kruipen, en daarna weer de extase – helemaal van de wereld. Ik ben de beheersing totaal kwijt. Ergens ver weg weet ik dat ik kreun en kronkel, dat mijn ogen wegdraaien en god weet wat nog meer, maar ik heb geen controle meer over mijn lichaam. Dat heeft hij alleen nog. Met zijn tong op mijn gevoeligste deel, zijn hand zo ver mogelijk in mij begraven brengt hij me naar dat punt waar alle kleuren uit elkaar spatten, mijn lichaam schokt en mijn stem breekt. Ik klem zijn mooie bezwete hoofd tegen me aan, op mijn buik onder mijn borsten. Ik houd me er aan vast alsof ik anders verdrink. Uitgeput, trillend en naschokkend kom ik weer tot mijn positieven.

Leeuw

Ik geef haar de gelegenheid om langzaam weer te “landen” en kijk naar haar naschokken. Vrouwen zijn voor mij vulkanen en juist de vooraankondigingen van de eruptie en de naschokken boeien me, maken me gek. Haar rustige nahijgende vrouwenlijf en dan plotseling nog zo'n stroomstoot en weer ontspanning, prachtig om te zien. Ook ik hijg, op de een of andere manier voelt fisten echt als neuken, echt neuken met mijn hele lijf. Zo mooi om haar golven te zien, hoe ze steeds verder weg glijdt, niet meer na kan denken, zich totaal overlevert. Het maakt me ook onbeschrijfelijk hard.

Ik glij op mijn rug en grijp haar in haar haar, zodat haar hoofd mijn speelbal is. “Pijp me….diep!” zeg ik, “en terwijl je dat doet ga je me in mijn ballen knijpen, hard.” Met grote ogen kijkt hertje me aan, met een blik van: moet dat? Mag dat, kan dat? Maar ze ziet in mijn ogen dat ik het wil en weet dat ze die ogen zal gehoorzamen. Zacht laat ze haar lippen over mijn omhoog staande paal glijden, dieper en dieper, en ze vlijt haar hand om mijn kloten en knijpt een beetje. “Harder…” fluister ik. Ze voert de druk wat op… “Harder…”, ze doet het en kijkt bezorgd omhoog, met mijn pik nog in haar mond. “HARDER!!!!” grom ik en terwijl ze mijn pik nu totaal in haar keel neemt en het puntje van haar neus mijn buik raakt, knijpt ze echt hard, pijnlijk en zo onbeschrijfelijk geil….zo geil dat ze het voelt aan de zwelling van de eikel diep in haar strakke keel.

“Hou vast” grom ik weer terwijl ik haar nu compleet begin te facefucken, speeksel gutst uit haar lippen, weer stromen de tranen, weer dat grommend lekkere facefuck-geluid….. Elk kneepje van haar in mijn ballen levert haar een harde stoot in haar strot op. Als ik zie en voel dat een golfje kots in haar mond omhoog borrelt en ze een zuur gezicht trekt, trek ik me eindelijk terug. Meteen neem ik haar hoofd in mijn handen en kus haar op haar voorhoofd: “Ik ben trots op je.”. We zijn één.

Hertje

Dan weer een rustmomentje, even tegen elkaar aan liggen en alleen maar strelen, of wat praten – serieus of lachen. We nemen een broodnodige slok water of een oploskoffie die in bijna alle hotels aanwezig is. Maar nooit lang, want voordat de bloeddruk goed en wel iets is gedaald, stijgt de opwinding weer. Ik kan geen genoeg van hem krijgen, en dat is wederzijds. Ik voel hem al weer hard worden, en zijn blik verdonkert. Voordat ik het weet word ik al weer op mijn rug gegooid en torent hij boven me uit.

Ik geniet van het gevoel niets te vertellen te hebben want ik weet dat hij nooit verder zal gaan dan wat ik acceptabel vind. Maar hij sleept me ook steeds weer over mijn grenzen en dat vind ik fantastisch. Ik voel nu zijn hand binnendringen. Hij kneedt de voor hem zo bekende klier stevig. Binnen een oogwenk spuit ik schokkend en voel ik mijn squirtvocht op mijn buik en borsten spetteren. Als ik weer beeld heb zie ik zijn voldane grijns, hij weet wat hij met me doet en geniet daar met volle teugen van. Mijn hele lichaam trilt van inspanning en genot, ik heb wat tijd nodig en die nemen we.

Dan is het tijd om langzaam af te sluiten. Maar eerst nog samen de badkamer in. Een ruime douche wacht op ons, en we staan tegen elkaar aan onder de hete straal. Ik zeep hem in, heerlijk ruikend schuim over zijn lange strakke lichaam, ik was hem met mijn lichaam. Heerlijke gladde lijven die tegen elkaar aan drukken, langs elkaar glijden. Mijn handen wassen voorzichtig zijn rauwgeneukte pik en ballen en daarna draai ik hem om en druk me tegen zijn rug. Handen over zijn billen, ertussen, overal reinigend water en warmte.

Dan neemt hij mij net zo grondig onder handen. Hij staat achter me, kneedt mijn borsten, zeept me helemaal in en wast dan het schuim weg. Zelfs de binnenwanden van mijn kut worden niet vergeten, overal voel ik hem – en wat voelt dit zalig. Ik draai terug, en een omhelzing volgt, en weer voel ik zijn stijve tussen mijn benen. Ik klem hem vast in mijn driehoekje en zo blijven we even staan, dan is het echt afgelopen. Onze lichamen willen elkaar nog steeds, maar het is goed dat de tijd ons terugfluit. Ik grap wel eens dat als we geen tijdslimiet zouden hebben we erin zouden blijven van uitputting, honger en dorst.

Leeuw

We kijken naar elkaar bij het aankleden, zelfs dat is opwindend. Mijn ogen volgen haar bewegingen als ze haar lingerie aandoet, het setje dat ik bij aankomst niet gezien had omdat ze van haar Maestro slipless moest komen. We maken allebei een zorgeloze indruk en tegelijk is er altijd een soort wee gevoel van: het is afgelopen, de daad is voorbij en dat is ook jammer na de voorpret in de dagen voor onze date.

Ik wenk haar met een vinger en ze komt voor me staan, verneukt en blij, op en top vrouw, ogen die me liefdevol aankijken. Ik haak mijn beide handen achter haarmiddel en trek haar naar me toe, anders dan daarstraks want nu met allerlei stof tussen onze huiden in. Maar haar lippen zijn naakt, heerlijk naakt en volledig beschikbaar, dus neem ik voor het laatst bezit van haar lippen, van haar tong en weer is onze kus eindeloos en lekker. En we weten allebei dat de tijd tot onze volgende afspraak niet snel genoeg kan gaan…..

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  10 comments for “De leeuw en het hertje

 1. 13 december 2012 at 12:03

  Een dubbelverhaal zoals dit is spannend, maar heeft ook zijn beperkingen: sommige dingen worden twee keer verteld en de versies stroken soms niet helemaal met elkaar. Bovendien had ik er wel iets meer gevoel in gewild, de nadruk ligt hier wel erg op de sexuele handelingen en dat maakt het wat klinisch. Hoe zijn deze mensen eigenlijk hier gekomen, in deze hotelkamer.

 2. 13 december 2012 at 21:46

  Ik moet wellicht even wat verduidelijken…. Vanavond ontving ik bericht dat dit verhaal ook op Shespot staat. Het zit zo: ik heb het verhaal hiervoor inderdaad bij Shespot aangeboden, maar daar kwam heel veel commentaar, dat het te lang was, en dat het sowieso niet geplaatst zou worden omdat Shespot voor en door vrouwen was, en dit verhaal gedeeltelijk door een man geschreven was….. Okee, dan niet, en dus ging ik verder kijken. Ik ben dus heel verbaasd dat ik vanavond door iemand getipt werd dat het er daar nu toch op staat….. Het was niet de bedoeling om dit verhaal overal rond te strooien. Ik hoop niet dat het zo overkomt.

 3. 15 december 2012 at 22:48

  Ik ben geen liefhebber van verhalen met meerdere perspectieven omdat ze zelden slagen in hun opzet, namelijk de lezer boeien tot het eind én een goed verhaal neerzetten. Omdat de gebeurtenissen deels dubbel worden beschreven verliest het verhaal veel tempo en menig lezer verliest hierdoor zijn interesse. De schrijfster doet desondanks haar best. Het verhaal is goed opgebouwd en correct geschreven, afgezien van een relatief groot aantal zinnen zonder werkwoord. Maar voor een debuut is dit zeker niet slecht.

 4. 16 december 2012 at 00:45

  Een ambitieuze poging om, vanuit de gedachtegang van de beide deelnemers, een langdurig BDSM samenzijn tot leven te brengen. Moedig, maar niet volledig geslaagd. Het dubbelperspectief draagt niet bij tot intrigerende invalshoeken van de gebeurtenissen, maar werkt nogal storend op de mate waarin de lezer mee wordt genomen in het verhaal. Na de eerste perspectiefwisseling is namelijk al duidelijk dat slechts het eerder beschrevene nogmaals herhaald zal worden. Het wordt op die manier niet echt duidelijk wat de toegevoegde waarde van het dubbelperspectief is. Verder vind ik het ‘popi Jopie’ taalgebruik van Leeuw op sommige momenten irritant. Ook is het een lange aaneenschakeling van (BDSM)sexuele handelingen, en was less more geweest.

  Maar hulde voor het initiatief, en voor een eerste poging heel verdienstelijk. Ik ben daarom dan ook benieuwd naar meer van deze schrijfster.

 5. 17 december 2012 at 09:45

  Dank je wel Fanny. Het verhaal gaat misschien meer leven als ik vertel dat dit geen fictie is maar een waargebeurd verhaal. En dat ik niet de enige schrijver ben. Ik heb alleen de stukjes geschreven door hertje op papier gezet, en ‘leeuw’ heeft zijn deel geschreven.
  Wij genieten vreselijk van elkaar, en besloten na onze jaarviering de gebeurtenissen voor onszelf op te schrijven om dit later nog eens na te kunnen lezen en levendig te kunnen herbeleven.
  Pas toen het klaar was kwamen we op het idee om het met anderen te delen omdat wij vonden dat het te mooi was om voor onszelf te houden. Fijn dat dit zo positief ontvangen wordt, en bedankt voor je commentaar.

 6. 24 december 2012 at 09:16

  Als debuut zeer welkom! Goed gedaan, mooi en beslist opwindend. Het is dat ik zo worstel met die twee perspectieven. Voor mij als lezer werkt dat niet, het haalt me alsmaar uit de flow van het verhaal. In wezen is dat funest want je hebt niets aan afhakende lezers. Misschien iets om een volgende keer bij stil te staan? Want je (jullie?) moet wel doorgaan!

 7. 26 december 2012 at 11:46

  Ik ondervond zelf al dat een BDSM verhaal schrijven nog niet zo makkelijk is. Laat staan als je het vanuit twee standpunten beschrijft.
  Dit verhaal is echt gewoon veel te lang. En eerlijk gezegd heb ik grote moeite met het lezen over mannen die na het klaarkomen gelijk weer verder gaan. Zou een keer moeten lukken misschien, maar wat hier beschreven wordt gaat mijn fantasie te boven. En dat maakt het voor mij toch beduidend minder allemaal. Jammer

 8. 28 december 2012 at 10:10

  Mooi dat jullie dit waargebeurde verhaal willen delen met ons. Ik zou zeggen schrijf meer en deel nog meer met ons. Jullie maken spannende dingen mee. Ik heb het graag gelezen.

 9. 30 december 2012 at 17:07

  Vijf lezeers gaven dit verhaal samen 8,5 sterren. Dat levert een ledenstem van 1,5 ster op.

 10. 24 januari 2013 at 09:16

  Hey Bommel, ik denk dat je het niet helemaal goed gelezen hebt. Nergens staat dat leeuw keer op keer klaarkomt. Ik wel, (zei ze met een zelfvoldane grijns) maar mijn meneer niet. Hij heeft wel een stevig uithoudingsvermogen, en ik kan je nogmaals vertellen dat er geen snipperje van verzonnen is. Dus aannemelijk of niet aannemelijk, het verhaal is autobiografisch en geschiedkundig volledig juist.
  Verder wil ik iedereen bedanken voor hun commentaar en inbreng, erg leuk al die reacties. Wie weet beschrijven we nog eens een van onze hete middagen.
  Liefs,
  Hertje

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world