De monteur

Verdomme, de telefoon doet het niet, mopperde Anneke en ze gooide de hoorn met een boze zwaai terug op het toestel. Misschien heb je niet betaald? vroeg Annelies sussend. Ach wel ja, dat gaat automatisch. Het ding is gewoon kapot. Dat krijg je ervan als je dure toestellen bij KPN neemt. Ik had beter een ding van een tientje kunnen kopen bij Blokker of in de Hema. Je kunt toch bellen voor een monteur. Ja, zei Anneke bits. Ze greep de hoorn weer met een woedend gebaar van de haak en zei: hier bel jij maar even. Annelies begreep onmiddellijk het probleem. Ik ga straks wel even naar de telefooncel. Nou, dat kan eeuwen duren. Doe toch niet zo chagrijnig. Misschien is ie vanmiddag al weer gemaakt. Ik snap niet dat je je daar zo over opwindt. Je bent wel met je verkeerde been uit bed gestapt geloof ik hè?

Annelies liep op haar vriendin toe en ging recht voor haar staan. Ze nam haar hoofd in beide handen, boog haar gezicht naar voren en gaf Anneke een tedere kus met haar warme lippen. Dat hielp. Anneke toverde een glimlachje op haar lippen en beantwoordde de kus toen met een intiemere waarbij haar tongetje in de mond van Annelies drong en daar speelde met de tong van haar vriendin.

Ik ga eerst effe bellen naar KPN en haal dan meteen de boodschappen oké?

Annelies maakte zich los uit de omhelzing. Gaan we vrijen.. als je terugkomt, vroeg Anneke zacht.

Misschien, zei Annelies. Nee, niks misschien. Ja of nee, hield Anneke aan. Ja, zei Annelies.

Ze drukte nogmaals haar lippen op die van Anneke, greep met haar hand naar haar kruis en kneep daar even speels in. Geil kreng, lachte ze. Toen trok ze haar jas aan en liep de deur uit.

Anneke verheugde zich al op de terugkomst van Annelies. Het was waar. Anneke was een geil kreng. Daar kon ze niets aan doen. Dat was nu eenmaal zo. Dat was vroeger al zo. Toen begluurde ze haar vriendinnen in de kleedkamer van de gymzaal. En onder de douche had ze het helemaal naar haar zin. Plagend had ze op de billetjes van haar vriendinnen geslagen en niemand had daar met de beste wil iets anders in kunnen zien dan kinderlijk plagend spelen, maar diep in het buikje van Anneke gloeide het vuur der geilheid.

De eerste keer dat ze een vriendinnetje zo gek kreeg dat ze samen vieze spelletjes deden, was toen ze vijftien was. Ze praatten over wat een jongen bij je doet en Anneke was wat graag bereid om de jongensrol op zich te nemen. Haar handen omvatten de maagdelijke billen van haar vriendinnetje en ze likte met haar tong over de onderbuik. Ze zakte naar de schaars behaarde vagina en deed haar vriendin toen voor wat een jongen bij je doet als hij je beft. Het leek misschien een wat huichelachtige methode om je eigen geile lusten te kunnen botvieren, maar dat had Anneke niet in het minst gestoord. Zij kon tenminste eens een kutje likken. Ze had genoten van de smaak van haar vriendin, die het allemaal wel wat gek vond maar zich toch gelaten liet onderwijzen in de verschillende liefdesvormen. Anneke was op het naakte meisje gaan liggen en had met haar kutje tegen die van haar vriendin gewreven. Ze had haar zelfs een tongzoen gegeven. Het meisje vond het wat vreemd en wat eng, maar Anneke zag kans om haar duidelijk te maken dat ze slechts liet zien wat een jongen met je doet. Zo hadden haar vingers met het kietelaartje gespeeld en tenslotte had ze haar middelvinger geheel in het kleine kut je gepropt. Het was de eerste keer dat ze iemand ontmaagd had.

Anneke maakte zich leuk op om straks lekker met Annelies te vrijen. Ze trok een veel te kort rokje aan en een zwart slipje. Het dunne half doorzichtige broekje kwam voor het grootste gedeelte nog onder haar rok uit. Ze wist

dat Annelies er op geilde om haar zo te zien. Ze liep nog even snel naar de badkamer en nam een schaar om wat van het schaamhaar weg te knippen. Annelies hield ervan wanneer het kutje van Anneke er kinderlijk en schaars behaard uitzag. In de spiegel zag Anneke dat haar spleetje doorschemerde door het haar. He, ze kon zich bijna niet beheersen. Haar kutje was nat als een tropische regenbui en onwillekeurig haalde ze haar vinger een paar keer door de kletsnatte poes. Als Annelies nu maar niet te lang wegbleef.

Daar klingelde de deurbel. Ha, dat is mijn lekker scheet, zei ze. Anneke snelde naar de deur en riep al vanuit de gang. Ik kom eraan. En ik ben zo nat als een druipsteengrot.

Ze opende de deur en keek verbouwereerd in het gezicht van een al even verbaasd kijkende jongeman.

Telefoondienst, zei hij. Uw toestel is kapot? Dat is snel!

Ze liet de man binnen en realiseerde zich opeens dat ze voor hem stond in het korte rokje waar haar slipje geheel onderuit stak. Ach wat kon het haar ook schelen. Ze bracht de man naar de woonkamer waar het toestel zich bevond. Hij ging bij gebrek aan een stoel op de grond zitten in kleermakershouding en begon het toestel los te schroeven. Anneke ging op de bank zitten, hield haar knieën netjes bij elkaar en keek naar de werkende man. Haar blikken bleven hem niet onopgemerkt en af en toe wierp hij een steelse blik op haar lange blote benen die uitnodigend onder de korte rok uitkwamen. Hij voelde hoe hij onwillekeurig een stijve kreeg. Zijn lul barstte bijna uit zijn broek en hoe kon het ook anders? Had ze niet gezegd dat ze kletsnat was. Hij durfde te wedden dat ze net op een vriendje zat te wachten. Dat wijf was natuurlijk zo geil als een bos wortelen. Die zat te wachten op een stuk lul in haar pruim. God nog aan toe, hij zou wel raad weten met zo’n heet stuk vlees. Anneke zat op de bank en zag tot haar verbazing de bult in de broek opzwellen. Jeetje, dacht ze. Die zit zich op te geilen. Hij krijgt een stijve.

De laatste penis die ze ooit in erectie had gezien was die van haar vader geweest. Dat was op een zondagmorgen. Hij had hem net uit de spleet van haar moeder getrokken en was op weg naar de badkamer, toen Anneke toevallig uit de deur van haar kamer kwam. In een glimp had ze de knots recht omhoog zien staan. Een zekere glans van het kutvocht zat nog aan de stam. Geschrokken had haar vader zich omgedraaid en was de badkamer ingevlucht. Verder was er met geen woord over gesproken. Ze wist dat de penis in de broek van die man er nu ongeveer zo uit zou zien.

Er werd weer gebeld en Anneke liep naar de gang om de deur te openen.

Het was Annelies. Ze zette de tas met boodschappen op de grond en keek naar Anneke.

Nu kom ik je lekker neuken, lieverdje, zei ze.

Sst…., zei Anneke terwijl ze snel met haar vinger in de richting van de kamer wees.

Annelies stak nieuwsgierig haar hoofd stiekem om de deur van de woonkamer en zag net hoe de monteur zijn hand in zijn broek had gestoken en zijn penis in een makkelijker positie legde.

Hij heeft een stijve, fluisterde Anneke. Dat komt door mij. Wat heb je dan gedaan, vroeg Annelies enigszins jaloers.

Niks. Ik zat alleen maar op de bank. Spannend hè? Ze grinnikte zacht.

Kom mee, zei ze toen. We maken hem helemaal gek. Ze trok Anneke met zich mee en ze liepen beiden naar de bank.

De monteur was nog steeds met het toestel bezig.

Hoe vind je dit broekje, vroeg Anneke aan Annelies. Te gek. zei die, Daar word je heet van hè?

Anneke keek tersluiks naar de monteur.

Ik heb een nat poesje, zei ze toen duidelijk hoorbaar.

De monteur keek even op. Hij hoorde het goed. Ze was zo geil als boter. De bult in zijn broek leverde strijd met de stof van zijn pantalon. God, hij zou er iets voor willen geven om dat loeder een flinke beurt te geven. Trouwens, die tweede griet die net binnengekomen was mocht er ook zijn.

Ik heb mijn haartjes geknipt, zei Anneke geil. Moet je het zien? Zonder antwoord af te wachten schoof ze haar broekje op haar knieën en toonde haar kutje aan haar vriendin. De monteur durfde bijna niet te kijken. Het was hem geleerd om zich buiten dergelijke zaken te houden en als goed monteur moest je horen, zien en zwijgen, zonder te horen en zonder te zien. Maar dit was toch wel te gek. Het waren vast potten.

Anneke, hou je een beetje in. Die mijnheer zit te kijken.

Och wat, zei Anneke, die zal heus wel eens een meisje gezien hebben. Nietwaar mijnheer? Vroeg ze hem nu direct.

Ja hoor, ik ben wel wat gewend, zei hij. Zijn hart klopte in zijn keel.

Zie je wel Annelies, jij maakt je altijd veel te snel zorgen. De monteur wist niet wat hem overkwam. Een ding wist hij zeker, hij was zo geil als een jonge stier. Kolere wat een mokkel. Hij zag vanuit zijn ooghoeken hoe Anneke haar vingers om haar kutje legde en de haartjes opzij boog. Kun je het zien, vroeg ze plotseling recht op de man af. Oh, ik let daar niet op hoor, loog de monteur.

Jammer, zei Anneke brutaal. Toe nou, mopperde Annelies. En tegen de monteur: Let u maar niet op haar hoor. Ze heeft een gekke bui.

Ze bracht haar hand naar het slipje en wilde dat weer omhoog trekken.

Weet je waar ik zin in heb, zei Anneke uitdagend. In een triootje. Ik heb nog nooit een man gehad. En je moet alles in je leven een keer gedaan hebben, nietwaar meneer?

Dat heeft mijn moeder me altijd voorgehouden, zei die.

Heeft u het wel eens met twee vrouwen gedaan?

Anneke toch. Annelies keek haar vriendin woest aan. Laat die man met rust. Toch lachte ze inwendig om de brutaliteit waarmee Anneke te werk ging.

Nee, dat is een geluk dat ik nog niet heb gehad, zei hij naar waarheid.

Ik ook niet, zei Anneke. Ik heb het alleen met een vrouw gedaan, nooit met een man. Ik snap eigenlijk niet wat de meeste vrouwen eraan vinden.

Nou, mijn vrouw klaagt nooit, zei hij. Verdomme, nog aan toe, zijn pik stond op barsten.

U heeft een stijve hè?

Hij kreeg een hoogrode kleur. Nou, daar hoef je toch niet zo om te kleuren? plaagde Anneke. Ik heb een natte. Daar schaam ik me toch ook niet voor?

Ik wist niet dat ik kleurde, loog hij.

Hij draaide het toestel weer in elkaar en zei; nou die is weer gemaakt.

Hij zette het toestel op de grond en richtte zich op. Verdraaid, nu zat zijn pik weer zo ongemakkelijk. Hij kon er bijna niet rechtop van staan.

Wilt u niet even met me spelen, vroeg Anneke nu recht voor zijn raap.

Ik wil wel maar……

Ik zou zo graag eens een stijve piemel in me voelen. Mag het Annelies, het is toch weer wat anders dan die kunstlul van ons… nou, mag het?

Daar heeft die man geen tijd voor, zei Annelies.

Och, ik lig pittig voor op mijn schema, zei die snel.

Mag ik hem zelf pakken, zei Anneke onbeschaamd.

De man kleurde weer tot over zijn oren en knikte schaapachtig.

Anneke liet het zich geen tweede keer zeggen. Ze liep op de monteur toe en greep hem ongegeneerd naar z’n gulp en ze stak haar hand naar binnen. Oh …. kirde ze. Wat een grote!

Ze legde haar hand om de knots en kon die maar nauwelijks met haar ranke vingers omvatten. Ze trok hem ruw naar buiten en bleef er enige seconden in volle verbazing naar kijken. Kom Annelies, kom nou toch eens kijken. Hier pak hem vast… wil je wel geloven dat ik niet eens weet wat je ermee moet doen?

Anneke pakte het ding in haar hand.

Geen nood, lachte de monteur. Ik weet wel wat je er mee moet doen. Hij stak zijn hand naar de korte rok en greep in haar natte kier. Zijn vinger schoof in een keer door de sappige schaamlippen en hij drukte hem pardoes haar spleet in.

Wat moet ik doen? vroeg Annelies.

Doe hem in je mond, zei hij.

Oh ja, zei Annelies. Ze opende haar mond en liet de erecte staaf tussen haar lippen haar mond binnenglijden. Instinctief begon ze eraan te likken. Anneke bukte zich om het goed te kunnen zien. Ze werd er verschrikkelijk geil van om te zien hoe haar vriendin een echte pik in haar mond had. De monteur bewoog zich met parende bewegingen en neukte het meisje in haar mondje. Zijn vingers speelden met Anneke’s kutje die daar nog wilder en geiler van werd. Een man die aan haar kutje zat. Dat had ze nooit kunnen denken.

Het hek was van de dam. De beide geile vrouwen begonnen aan hem te voelen en in hem te kneden. Hij stak zijn penis in Annelies haar naakte spleetje en botste in haar heen en weer. Anneke likte aan de tepels van haar vriendin en voelde met haar handje goed hoe de sterke pik in de natte scheur van haar opgewonden kirrende vriendin heen en weer geperst werd. De monteur voelde zijn orgasme naderen en op een gegeven moment ontlaadde hij zich in de soppende kier van de geil hijgende vrouw. Het wond haar ontzettend op. Op het moment dat hij zijn pik uit haar liet floepen, bood Anneke hem meteen haar kutje aan. Hitsig ging ze voor hem staan en drukte haar bekken tegen zijn paal. De man stompte de paal onmiddellijk naar binnen. Hij dook met zijn hoofd tussen de benen van Annelies en begon haar uitbundig te likken. Het vocht maakte zijn hele gezicht nat en hij slurpte met genoegen zijn eigen zaad dat met kleine beekjes uit haar kut stroomde in zich op. Zo geil was hij nog nooit geweest.

Zijn pik ramde in het gewillige kutje van Anneke en hij omvatte met twee handen de grote stevige borsten. Hij likte aan haar hals en Anneke draaide haar hoofd om zodat zij met haar tong de zijne kon raken.

Inmiddels zat Annelies met haar vingers aan haar klitje te frunniken en Anneke schoot naar een hoogtepunt.

Met een enorme gil kwam ze klaar, tegelijk met de monteur die zijn kwak voor de tweede keer spoot.

Anneke voelde hoe zijn sperma met kracht tegen de wand van haar vagina schoot en ze perste zichzelf met alle kracht die ze had tegen zijn neukende buis. Ze voelde zijn ballen en probeerde die in een laatste poging ook nog in haar kut te persen, maar dat mislukte.

Toen viel ze uitgeput door een gigantisch orgasme neer op de bank. Annelies was de enige die nog niet was klaargekomen. De monteur ging op de bank liggen en Annelies ging met gespreide benen over hem heen zitten. Ze legde haar kutje over zijn mond en liet zich likken tot ook zij klaarkwam.

Toen de monteur weer weg was, keek Anneke met een steelse blik naar de wasmachine. Zeg Annelies, zei ze geheimzinnig. Wat zou er kapot kunnen gaan aan een wasmachine… daar zijn toch ook monteurs voor? ……

© Willem

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  2 comments for “De monteur

  1. 12 oktober 2006 at 10:20

    lekker lopend verhaal. Geen ijzersterk plot maar toch zeker de moeite waard

  2. 23 oktober 2006 at 08:14

    Best aardig

Geef een reactie