hot teens tube shemale jizzed by group.

De nozem en de non

“Ben je nu alweer aan het roken, Christien? Wanneer stop je nou eens met die rotzooi? Weet je dat sigaretten heel slecht voor je zijn?”

Chris rolt met haar ogen. Sigaretten slecht, wat een onzin. Dat gezeur altijd. Ze weet wel dat haar moeder het goed bedoelt, maar waarom moet ze zich altijd overal mee bemoeien? De snauw die Chris eruit wil gooien, slikt ze op het laatste moment in. De sigaret sist wanneer ze hem uitdrukt in de asbak, waarin een laagje water staat. Haar vader zit aan de tafel de zaterdagkrant te lezen. Zijn hoornen bril balanceert op het puntje van zijn neus.

Chris zucht. Het tikken van de klok lijkt steeds harder te worden, tot het klinkt als het geram van een heipaal. Chris heeft de sensatie dat de ruimte rondom haar steeds kleiner wordt, haar langzaam insluit tot ze nauwelijks nog adem krijgt. Ze knijpt haar ogen dicht, haar kaken strak op elkaar. Het liefst zou ze naar haar kamer gaan, zich alvast omkleden, maar ze dwingt zich om nog even te blijven zitten. Tot de koffie op is. De klok slaat acht uur. Moeder draait aan de knop van de radio om het nieuws te luisteren. Chris wiebelt onrustig op haar stoel heen en weer.

“Kind, wat ben je zenuwachtig aan het doen. Het is zaterdagavond, wat doe je nog binnen? Voel je vooral niet verplicht om de hele avond bij je ouwelui te blijven, hoor!”

Moeder knipoogt naar Chris. Opgelucht staat ze op en maakt aanstalten om naar boven te gaan. Vader kijkt op van zijn krant, graait in zijn broekzak en diept een biljet van vijf gulden op. “Veel plezier, Christien,” zegt hij glimlachend. “Bedankt, pa!” Chris drukt vader een snelle kus op zijn wang en stormt de trap op.

***

Maud zet de laatste borden in de kast, haalt een doekje over het aanrecht en hangt de natte droogdoek op. Ze zet het keukenraam op een kier en loopt naar de kamer. Pa en moe zijn uit. Of uit, ze zijn op visite bij opoe, die de laatste tijd hard achteruit gaat. Maud heeft beloofd de afwas te doen en het huis aan kant te maken. Nu ze daarmee klaar is, ligt de hele avond voor haar open. Maar wat te doen? Ze zou Ankie kunnen bellen, misschien heeft die zin om samen plaatjes te luisteren. Ze zou het boek uit kunnen lezen waar ze gisteravond in begonnen is. Of ze zou naar het Leidseplein kunnen gaan om daar een drankje te drinken.

Eén drankje, dat kan toch geen kwaad? Ze weet dat pa en moe liever niet hebben dat ze alleen uit gaat. “Denk om je reputatie, Maud!” zegt pa altijd. “Ik zou liever hebben dat je eens omgang had met een geschikte jongeman.” Nu Maud afgelopen april vierentwintig is geworden, nadert ze in zijn ogen de leeftijd van een oude vrijster. Maar Maud's ouders weten niet hoe het er in de stad aan toe gaat. Als Maud een boekje over Pieter zou opendoen, zouden ze zich dood schrikken. Maar voor Pieter is het natuurlijk anders, hij is een jongen. Haar ouders moesten eens weten…

Maud zucht en in een opwelling van rebellie pakt ze haar tas, kijkt in de spiegel, stift haar lippen en loopt de deur uit, de lenteavond in.

***

De tram stopt precies voor Chris' neus. Ze laat haar abonnement zien aan de bestuurder en maakt aanstalten om te gaan zitten. Een groepje bakvissen stapt vlak na haar de tram in. “Hee knul, dames gaan voor hoor!” roept de brutaalste van het stel. Als Chris zich omdraait, krijgt het meisje een kleur. “Oh, pardon,” stamelt ze. Chris is het gewend dat haar verschijning anderen in verwarring brengt. Met haar leren jack, jeans en Brylcreem in haar korte haar lijkt ze van de achterkant net een jongen. Maar van de voorkant is er geen twijfel mogelijk. Wie haar volle lippen, zwartomrande ogen en lange wimpers bekijkt, ziet onmiskenbaar een jonge vrouw.

Op het Leidseplein is het een drukte van belang. Puchs en Zundapps scheuren af en aan, groepjes nozems met zorgvuldig gecoiffeerde vetkuiven scholen bijeen en fluiten naar meisjes. Hier en daar schalt muziek uit een transistorradio.

“Hee, dooie!”, klinkt een bekende stem. Chris draait zich met een ruk om. Leen (eigenlijk Lenie, maar dat vindt ze “een snertnaam”) staat tegen een portiek geleund, een sigaret nonchalant in haar mondhoek. Met haar strak gesneden herenpantalon en nylon blouse is ze knap op een jongensachtige manier. Ze heeft een wereldwijze uitstraling die haar ouder doet lijken dan haar twintig jaar. “Ha, die Leen!” roept Chris uitgelaten. “Ga je mee naar de film? Er draait een film met Doris Day in de City.”

“Doris Day die heeft een snee, hier vandaan tot Enschede.” zegt Leen jolig. “Ik zou wel willen Chris, maar ik heb geen geld. Ik ben helemaal platzak!”

“Ik trakteer, ik heb geld van m'n pa gekregen!”

***

Maud rijdt op haar Mobylette door de stad. Veel liever zou ze een Puch hebben zoals Pieter, maar dat geeft geen pas voor een meisje, zegt pa. Toch geniet ze van de vrijheid, van de wind door haar haren, van de open jaspanden die achter haar aan fladderen. Ze geeft gas en buigt zich diep over het stuur. De snelheid maakt dat ze zich onkwetsbaar voelt. Vanavond heeft ze zin om uit te band te springen, om iets wilds te doen, zichzelf helemaal te verliezen…

***

“Kijk die griet! Denkt zeker dat ze een nozem is.” Leen knikt in de richting van de Marnixstraat. Er komt een jonge vrouw aan gereden op een Mobylette. Ze zit oorovergebogen, het blonde krullende haar wapperend in de wind. Roodgestifte lippen en een wijde rok in dezelfde kleur. Chris fluit goedkeurend. “Verdomd mooie meid zeg!”

Samen kijken ze hoe de nozemgriet haar brommer aan de rand van het plein neerzet. Ze zien haar zoekend rondkijken en tenslotte een richting kiezen. Haar hakken tikken parmantig op de keien. Als de jongens op het plein haar goedaardig naroepen, steekt ze haar kin nog iets verder de lucht in.

“Weet je Leen, ga jij maar alleen naar die film. Ik ga achter die meid aan. Hier heb je 5 piek, vermaak je.”

Leen kijkt verbaasd naar het bankbiljet in haar handen. “Jee, bedankt Chris, mieters van je!”

***

“Hey kleintje, waar ga je heen?”

“Dat gaat je niks aan, snotjo-” Maud stokt halverwege het woord. “Oh, sorry…”

“Maakt niet uit hoor”, zegt Chris met een scheef lachje, “Ik hoor het wel vaker.”

Chris maakt gebruik van Maud's verwarring door snel haar weg te blokkeren met een voet.

“Ga je mee uit dansen?”, vraagt Chris.

“Waarom zou ik met je mee gaan dansen? Ik hou trouwens niet eens van dansen.” Mauds stem klinkt minachtend en een beetje geërgerd.

“Natuurlijk hou je wel van dansen.”

Maud schudt haar hoofd resoluut en wil weglopen.

“Iets drinken dan”, probeert Chris, terwijl ze Maud bij de arm pakt. “Ach kom, één drankje kan toch geen kwaad?”

“Maar, ik kén je niet eens!” Maud doet een niet erg overtuigende poging om zich los te rukken.

“Dan léér je me toch kennen?”

Maud's gezicht verraadt twijfel, ze kijkt ongemakkelijk om zich heen.

“Geef me één goede reden waarom ik met je mee zou gaan,” zegt ze tenslotte.

Chris krijgt een inval. “Je houdt toch van brommers? Ik neem je mee naar iemand die een motor heeft. Een échte motor, niet zo'n suffe brommer.”

“Ja, jongens met motoren kan ik hier ook genoeg vinden,” zegt Maud met een weids armgebaar.

“Nee, geen jongen, een vrouw,” zegt Chris en ze ziet meteen dat ze Maud's interesse heeft gewekt. “En als we geluk hebben, mogen we misschien zelfs een rondje,” gaat ze verder.

Maud's ogen beginnen te glanzen. “Waar is dat dan?”

Tien minuten later scheuren ze op de Mobylette de Zeedijk op. Maud rijdt, Chris zit achterop, met haar armen stevig om Maud heen geslagen. Maud voelt warm aan, zacht en vrouwelijk, en ze ruikt lekker. Chris' gedachten dwalen onwillekeurig af. Wat nou als ze haar handen een stukje onder Maud's blouse zou laten verdwalen? Nee, vermaant ze zichzelf, nog niet, geduld.

Het duurt niet lang voor ze aankomen bij een piepklein etablissement. ” 't Mandje”, staat met grote letters op de ruit. Chris houdt galant de deur open voor Maud en stapt daarna zelf binnen met een air alsof ze er al jaren komt. De waarheid is dat ze hier pas twee keer eerder is geweest met Leen, maar dat hoeft Maud niet te weten.

Chris kijkt tersluiks opzij. Maud is zichtbaar geïmponeerd door wat ze ziet. De muren van het dranklokaal zijn van onder tot boven behangen met foto's, prenten, visitekaartjes. In een hoek staat een vrouwelijke liliputter mondharmonica te spelen. Een clubje stamgasten zingt vrolijk mee. Links van hen staan twee zeelui. De ene is een jonge, blonde, fris uitziende matroos, pas net van school zo te zien. Zijn metgezel is een imposante zeebonk met gebruinde armen vol tatoeages. Aan de bar zit een luid lachende blonde vrouw, gekleed in een rode jurk die angstwekkend strak om haar grote lichaam zit. Pas als ze zich omdraait, ziet Chris dat het eigenlijk een man is. Maar het vreemdste aan het café is het plafond, waaraan tientallen, nee, wel honderden stropdassen hangen.

Maud is nog steeds sprakeloos en Chris maakt slim van de gelegenheid gebruik door haar bij de arm te pakken en haar naar een leeg tafeltje te loodsen. Chris loopt terug naar de bar en trekt de aandacht van de dame achter de toog. “Een kopstoot graag, en een Martini voor de dame.” Bet, de barvrouw laat een bulderende lach klinken, verschillende hoofden bewegen zich in hun richting. Terwijl de barvrouw Chris spottend aankijkt, zet ze een pilsje, een ouwe klare en een Martini op de bar. Chris tast in haar zak en voelt dan ineens het schaamrood opkomen tot diep in haar nek. Ze heeft al haar geld aan Leen gegeven! Bet geeft haar een vette knipoog. “Geen poen, meissie? Geen probleem hoor, tante Bet zet het wel op de rekening.” De rekening, denkt Chris verward, ik heb helemaal geen rekening. Nu ja, het zal wel goed zijn. Ze kijkt Bet dankbaar aan.

Nog voor Chris terug bij het tafeltje is, heeft ze de jenever al achterover geslagen. Ze zet de Martini met een zwierig gebaar voor Maud's neus en gaat zitten.

“Zo, daar zitten we dan,” zegt ze terwijl ze in Maud's richting buigt. Maud zwijgt, Chris neemt aan dat ze nog steeds onder de indruk is van wat ze ziet.

“Heb jij misschien een rokertje voor me?” vraagt Maud na een tijdje.

“Natuurlijk,” zegt Chris en haalt een pakje Lucky Strike uit de zak van haar jack. Ze maakt een geoefende polsbeweging waardoor er een paar sigaretten uit het pakje naar voren schieten. Maud neemt er een tussen haar rood gestifte lippen. Chris pakt een metalen aansteker en produceert met een soepel gebaar een vlam, die ze met haar andere hand beschermt tegen een niet bestaande wind. Maud leunt voorover. Bij het aansteken van de sigaret raakt Chris heel even met haar vingers Maud's hand. Heel even maar, maar lang genoeg om Maud haar ogen te doen opslaan, Chris recht aan te kijken en een siddering door haar lichaam heen te zenden.

Terwijl Chris haar pilsje drinkt, rookt Maud zwijgend. Ze blaast haar rook schuin boven zich de lucht in met een vrouwelijkheid die Chris naar adem doet happen. Zoals ze daar zit doet ze Chris denken aan Marilyn Monroe. Blond, onschuldig maar geraffineerd.

Dan stopt de kleine vrouw met harmonica spelen en wordt er muziek van plaat aangezet. De oudere zeeman pakt zijn jonge kameraad bij de hand en begint met hem te dansen. Chris kijkt geamuseerd naar Maud en ziet haar ogen groot worden.

“Nee toch…” zegt Maud ontzet. “Een man met een man, dat kan toch niet?”

“Hier kan alles,” zegt Chris met een grijns. “In het café van Bet van Beeren dansen de dames met de dames en de heren met de heren.”

Maud kijkt haar met stijgende verbazing aan en dan weer naar het tafereel dat zich verderop afspeelt.

“Wil je soms ook dansen?” Chris steekt uitnodigend haar hand uit. “Of durf je niet.” voegt ze eraan toe met een schelms lachje. “Heus wel!”, antwoordt Maud, terwijl ze Chris' uitgestoken hand pakt. Langzaam komt ze omhoog uit de stoel terwijl ze Chris aankijkt. Net op dat moment wordt er een rustig nummer ingestart en Chris dankt god in stilte.

Chris leidt, uiteraard, en Maud volgt. Het duurt niet lang voor Maud haar hoofd in Chris' nek legt. Chris waagt het om voorzichtig haar hand, die eerst nog die van Maud vasthield, ook om haar ranke middel te laten glijden. Maud komt onmiddellijk dichterbij, zo dichtbij dat het niet meer een dans is tussen twee onbekenden, of zelfs maar tussen twee vriendinnen. Dit is een intieme dans, een sensuele dans. Misschien is Maud toch niet zo onschuldig als Chris in eerste instantie dacht. Maar wel ontzettend sexy. Maud ademt zwaar in Chris' nek, Chris voelt meteen de spanning in haar lijf toenemen. Onder haar handen lijkt Maud's volle lichaam nog warmer te worden. Chris lijkt zelfs de structuur van haar huid te kunnen voelen onder de dunne nylon stof van haar blouse. Mauds volle boezem drukt tegen Chris aan en Mauds haren kriebelen in haar neus. Chris' hart gaat zo tekeer dat ze bang is dat Maud het zal voelen kloppen.

“Ik dacht dat je niet van dansen hield,” fluistert Chris in haar oor.

“Ik hou er ook niet van, maar met jou is het heel anders dan met een jongen.”

Oh Maud, denkt Chris, hoeveel mannen zou je al gek gemaakt hebben met dat mooie poppengezichtje en die onschuldige uitstraling? En nu heb je mij ook te pakken. Niet stoppen, wat je ook doet, niet stoppen met dansen.

Van achter de bar geeft Bet haar een vette knipoog. Chris knipoogt terug.

“Chris?” hijgt Maud zwoel in haar oor en Chris houdt haar adem in. “Wanneer gaan we de motor bekijken?”

Nondeju, denkt Chris, ik moet niet meer zoveel loze beloftes doen. Nu moet ik aan Bet gaan vragen of we haar motor mogen zien.

Chris maakt zich los van Maud en loopt met lood in haar schoenen naar de bar. “Kijk es an,” zegt Bet met dubbele tong, “Daar hebben we het heertje. Hoe is het met je dame?”

“Bet, luister, ik heb d'r eigenlijk beloofd dat ze je motor mocht zien. Dus ik vroeg me af…”

Bet valt haar in de rede “Nou linkmiechel, dat was dan niet errug goochem van je. Maar maak je maar niet druk, ik zal je matsen… Kom maar effe mee.”

Ze volgen Bet naar buiten, eerst de dijk op, dan een steeg in. Daar staat de motor te blinken, een echt racemonster. “Verrekte mooie motor zeg!” zegt Maud bewonderend. Bet slingert een been over het zadel heen en start de motor. De motor reutelt, begint dan luid te grommen en stoot dikke rookwolken uit. Het geluid echoot tegen de muren van de smalle steeg. Maud's ogen twinkelen. “Mieters!” zegt ze. Bet geeft wat extra gas, laat de motor nog even brullen en zet hem dan uit. “Als de dames mij nu willen verexcuseren… Als ik meer tijd had, nam ik jullie mee voor een rondje maar helaas moeten jullie het hiermee doen.”

Bet is nog niet uit het zicht verdwenen of Maud zit al op de motor. Ze buigt zich diep over het stuur en knijpt met haar rechterhand het gas in. “Kom je erbij?” vraagt ze aan Chris. Chris komt achter haar zitten. Door het aflopende zadel schuift ze vanzelf dicht tegen Maud's billen aan. Ergens ter hoogte van haar liezen begint het te branden en ze slikt een raar gevoel in haar keel weg.

“Waar wilt u heen, mevrouw?” vraagt Maud met een lage bromstem. “We kunnen naar zee gaan, of naar de Veluwe. Of we gaan zuidwaarts en rijden door naar Parijs.”

Chris is geamuseerd door de plotselinge wisseling van rol.

“Ik volg u, waarheen u ook gaat,” zegt ze overdreven behaagziek, terwijl ze zich tegen Maud's rug aan vlijt en haar armen om haar heen slaat. Maud moet lachen, Chris voelt haar middenrif schudden tegen haar vlakke hand. Wat een leven zit er in die meid, zeg, denkt Chris en meteen begint het verlangen weer te branden om haar aan te raken ónder haar blouse.

Dit is meer dan Chris aan kan, de lust overvalt haar als een onverwachte onweersbui in de zomer. Ze kan zichzelf niet meer stoppen, haar lichaam neemt het over. En waarom zou ze nog langer wachten? Het is nu of nooit. Heel langzaam beweegt ze haar vlakke hand heen en weer over Maud's buik. Meteen voelt ze hoe er iets in haar houding verandert. Ze lijkt achterover te leunen tegen Chris aan. Chris maakt een knoopje los en glipt haar blouse in. Maud hijgt nu zachtjes en spant haar buikspieren aan. Onwillekeurig zet Chris haar nagels in de zachte, gewelfde buik. Maud kronkelt en draait als een krolse kat terwijl Chris een tweede knoopje openmaakt en nu helemaal met haar hand de blouse in gaat. Onverwacht pakt Maud Chris' vrije hand en legt die op haar borst. Een stijve tepel priemt door beha en blouse heen, Chris knijpt er even in. Maud kreunt en alleen van dat geluid trekt Chris' onderbuik samen. Een derde en vierde knoopje gaan open, Maud kromt haar rug en zit nu met haar blouse open op de motor terwijl Chris haar borsten kneedt. Haar rok is opgekropen tot boven de rand van haar nylons, Chris legt een hand op de blote dij, zet haar vingers in het blanke vlees. Steeds hoger gaat haar hand en steeds verder kromt Maud haar rug.

Chris staat op en tilt Maud van de motor af. Ze wil haar ogen kunnen zien. Ze zet Maud tegen de muur en streelt haar hals totdat ze bij haar kin uitkomt, die ze vastpakt zodat ze Maud dwingt haar aan te kijken. Die kijkt met grote, intense ogen terug. Maud heeft iets uitdagends in haar blik. “Pak me dan,” lijkt ze te zeggen en Chris kan geen weerstand meer bieden. Ze buigt zich naar Maud toe en kust haar gepassioneerd op haar mond. Maud geeft mee en laat haar gewillig toe. Chris' hand glijdt langzaam langs Maud's hals, via haar schouder naar haar borst. Haar andere hand kruipt via haar dijbeen omhoog.

Door het claxonneren van een auto ver weg wordt Chris zich plots bewust van de openbare plek waar ze zich bevinden. Het is niet ondenkbaar, zo vlakbij 't Mandje, dat de zedenpolitie langsloopt en dan zouden ze pas echt een probleem hebben. Maud nog meer dan zijzelf. Misschien heeft ze wel een man of vriend, wie zal het zeggen? Chris voelt zich ineens schuldig.

“We moeten hier weg,” zegt ze terwijl ze Maud snel bedekt.

“Kom mee naar mijn huis dan,” zegt Maud hees.

Wat Chris ook verwacht had, het was zeker niet dat Maud haar mee naar huis zou vragen.

“Je hebt geen man thuis of zoiets?”

“Nee!” zegt Maud bijna beledigd. “Wel ouwelui, maar die komen pas morgen weer thuis.”

Op de Mobylette heeft Chris moeite om haar handen thuis te houden. Ze voelt haar hart kloppen in haar keel in afwachting van wat gaat komen. Nog nooit in haar eenentwintig levensjaren heeft ze een vrouw zo graag gewild als ze Maud nu wil.

Zodra ze binnen zijn en veilig, houdt Chris het niet meer. Ze duwt Maud tegen de deur, stroopt haar rok omhoog en zet een knie tussen haar benen. Maud hijgt, trekt Chris dichterbij en fluistert iets ontzettend onbetamelijks in haar oor, zo schunnig dat zelfs Chris er een rood hoofd van krijgt. “Ik wil je vingers in me voelen…”

Maud, oh, Maud, met je blonde krullen, je groene ogen, je quasi-onschuld en je lekkere lichaam. Neem me mee naar je bed, denkt Chris. Alsof ze gedachten kan lezen pakt Maud haar hand en neemt haar mee de trap op. Bovenaan de trap zoenen ze weer. Voor de tweede keer maakt Chris de knoopjes open van Maud's blouse, terwijl Maud verwoed aan Chris' broekriem sjort. Maar ze moeten nog een trap op; Maud slaapt op zolder.

Maud duwt Chris op het bed en gaat voor haar staan. Terwijl ze Chris aan blijft kijken, trekt ze langzaam haar blouse uit, zich zichtbaar bewust van het effect van haar bewegingen. Daarna opent ze de rits van haar rok en laat hem van haar heupen glijden. Chris bekijkt haar van top tot teen: Warrig haar, pupillen wijd van opwinding. Blosjes op haar gezicht, lippen nog roder dan eerst. Volle borsten in een stevige beha. Zachte, romige buik, slipje, jarretels, nylons, elegante schoentjes. Al dat lekkers, helemaal voor haar!

Chris pakt haar bij de heupen en trekt haar naar zich toe, maakt haar beha los en trekt hem uit. Maud laat zich over Chris heen vallen op het bed. Chris begraaft haar hoofd tussen Maud's borsten, hapt erin. Omhoog kijkend ziet ze dat Maud haar ogen wijd open heeft, de mond iets geopend. Tussen haar rechte witte tanden is het puntje van haar tong zichtbaar. Chris voelt een trilling in haar buik, die zich uitbreidt tussen haar benen. Uit met die kleren! Ze duwt Maud van zich af en kleedt zich vlug uit.

Maud ligt ondertussen ontspannen op het bed, met haar armen boven zich en een geile blik in haar ogen. Ze schuift opzij om plaats te maken. Chris komt bij haar liggen, verkent met haar mond de contouren van haar lichaam, hapt gulzig in haar borsten en neemt een tepel tussen haar lippen. Chris gebruikt het puntje van haar tong, draait cirkeltjes rond Maud's tepel terwijl haar hand afdaalt naar haar buik, en lager. Met een vaardige beweging maakt ze de jarretels los en stroopt een van de kousen af, bijna met spijt, want Maud's stevige lange benen zien er vreselijk sexy uit gehuld in nylons. Maar alles moet uit; Chris heeft haar vrouwen het liefst helemaal naakt.

En dus ontdoet ze Maud van haar laatste kleding en streelt haar benen, langzaam omhoog tot waar haar dijen bij elkaar komen. Maud's lichaam golft van genot, ze zet haar nagels in Chris' schouder terwijl ze met haar andere hand in het laken grijpt. Ze maakt ongecontroleerde bewegingen terwijl Chris met haar tong tussen Maud's benen verdwijnt. Ze probeert Chris' hoofd weg te duwen, maar Chris is sterker, en de spiersamentrekkingen verraden Maud's genot. Het duurt niet lang voor ze zich overgeeft en ongeremd kreunt. Chris voelt hoe ze steeds dichter bij haar hoogtepunt komt maar Maud laat het zo ver niet komen. Ze duwt Chris van zich af en komt schrijlings bovenop haar liggen, zodat ze haar in de ogen kan kijken.

Met haar heupen begint ze zachte draaiende bewegingen te maken, die langzaam sneller worden. Ze schuurt en rijdt over Chris' dijbeen en schudt in extase haar hoofd zodat een paar losse haarlokken voor haar ogen vallen. Haar hals en tussen haar borsten glanzen van inspanning. De onschuld die ze eerder op de avond nog over zich had, is nu compleet verdwenen. Chris kan alleen maar toekijken en genieten van het aanzicht.

Maud beweegt sneller, Chris voelt de kracht van haar bewegingen en voelt haar eigen onderlichaam reageren. Ze wringt haar hand tussen haar eigen lichaam en dat van Maud, zodat ze eindelijk gehoor kan geven aan de wens die Maud eerder heeft uitgesproken. Ze laat haar vingers diep wegzinken in Maud. Die reageert door haar ogen te sluiten en nog harder te kreunen dan eerst. Nog heel even, Chris probeert het zo lang mogelijk te rekken, beweegt nu eens langzaam, dan weer sneller. Stoot diep naar binnen en trekt dan weer terug, tergt Maud tot het uiterste. Maar dan valt het niet meer uit te stellen. Maud zet haar nagels in Chris' arm, haar adem stokt. Vlak voor haar hoogepunt opent ze haar ogen en kijkt Chris aan met een donkere blik waarin een hoog vuur oplaait.

Die ogen, bezeten bijna, vol passie, macht en genot. Chris voelt haar hart diep zinken, binnen een paar seconden is ze hopeloos verloren en ziet ze ook het begin van haar eigen orgasme weerspiegeld. Maud komt als eerste, met ongecontroleerde geluiden en happend naar adem. Dan sluit Chris haar ogen en geeft zich over aan de golf van genot die haar meesleurt, de diepte in.

Maud's bezwete lichaam verslapt en ze laat zich hijgend vallen op Chris. Chris streelt zachtjes over haar rug en wiegt haar in haar armen. Mauds naam op haar lippen, steeds weer…

***

Maud ligt stil op bed en steekt een sigaret aan. De rook dwarrelt in bezachtzame sliertjes door het open raam naar buiten. Maud heeft het laken teruggeslagen. Een briesje streelt haar naakte lichaam terwijl ze tevreden naar het plafond staart. Opzet geslaagd. Vrouw verleid, mee naar huis genomen, geile seks gehad. Niet vergeten om morgen even naar Bet te gaan om de openstaande rekening te voldoen. Die zal inmiddels wel opgelopen zijn maar Bet heeft haar er gisteren niet op aangesproken, de schat. Ja, het was een geslaagde avond. En met de geur van Chris nog in haar neus strekt ze zich uit en valt in een diepe slaap.

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  5 comments for “De nozem en de non

 1. 5 april 2009 at 23:33

  Prachtig verhaal, ruig, rauw en eerlijk. Ook de karakters goed neergezet in het Amsterdam van nozems en brommers. En laat ik het niet vergeten, ook heerlijk geil

 2. 6 april 2009 at 12:30

  verzorgd verhaal met oog voor detail. Heb er van genoten.

 3. 12 april 2009 at 21:02

  Doordat je in je verhaal de daad niet prominent op de voorgrond hebt gezet onderscheid je jezelf van de andere inzendingen. Het niet benoemen van geslachtsdelen vind ik bijzonder mooi gevonden. Van mij krijg je 3 sterren. En uiteraard: een sterk geschreven verhaal

 4. 30 april 2009 at 13:12

  Bijna topscore van de leden. vijf keer 3* en een keer 2,5*.
  Dit levert een ledenstem van 3* op.

 5. 9 mei 2009 at 12:44

  Je stijgt weer boven jezelf uit.
  Geweldig goed vertelt, hard, ruig, heerlijk. Helemaal mijn smaak

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world