De sauna

 

Hoe fantastisch lekker onze hoteldates ook zijn, het stiekeme is soms juist ook opwindend. En zo besloten we, ter afwisseling van onze lange intense middagen vol erotisch spel, een heet saunabezoek te plannen. Een eerdere saunadag was ons prima bevallen, zelfs de kwellingen van het beheersen. Het zoeken van oplossingen om toch te neuken zijn vaak waanzinnig spannend. Ik reisde met de trein naar jou toe, een soort schoolreisjesgevoel bekroop me en van buiten stoïcijns staarde ik uit het raam van mijn coupe terwijl ik me van binnen stormachtig opgewonden voelde. Mijn onderbewustzijn sprong op en neer, en ik voelde mezelf al nat worden bij het idee van wat er zou gaan gebeuren vandaag. Ongeduldig schoof ik heen en weer op mijn treinstoel en voelde het effect van alleen maar aan jou denken. Je haalde me af, en op het perron deelden we een veelbelovende maar korte kus, beheersing gewenst want het was te publiek.

Daarna leidde je me door de stad naar de sauna. Het was een sfeervol en statig gebouw, prachtig klassiek ingericht. In de gezamenlijke grote kleedkamer gingen we uit de kleren. Raar, normaal bespringen we elkaar zo'n beetje meteen zodra we naakt zijn, maar nu ging de badjas aan en liepen we gedwee naar de douches. We waren alleen in die ruimte en lieten onze lichamen langs elkaar glijden tijdens onze gezamenlijke douche. Handen over gladde huid, ademhaling die raspend werd van hartstocht en pure lust. Helaas kwam er al snel meer publiek en moesten de handen weer thuis blijven. Een spijtige blik naar elkaar werpend droogden we ons af.

Daar gingen we de eerste sauna in. Netjes op een handdoekje naast elkaar, rechtop zittend tussen de andere gasten (voornamelijk mannen). Alleen aan jouw strelende en knedende hand die op mijn bovenbeen lag bemerkte ik het groeiende verlangen. De eerste saunaronde hielden we kort, en na het koelen koelden we nog extra af door samen even een tuinkamer in te gaan. De koude lucht sloeg op onze warme lichamen en we drukten ons als vanzelf tegen elkaar aan. De eerste langdurige zoen, tongen die elkaar weer vonden, opvlammende hitte. Jij rukte onze badjassen open zodat we met de naakte lichamen tegen elkaar stonden, midden in de ijskoude winterlucht. Meteen voelde ik je hardheid en klemde deze gulzig tussen mijn dijen. We passen qua lengte zo perfect dat we staand kunnen neuken, en bijna was daar de versmelting -waar we allebei zo naar snakten- al, maar dat werd ruw verstoord door een bezoeker. Dus de badjassen snel dicht en op zoek naar meer privacy.

Die vonden we in een leeg Turks stoombad. Je kon vanaf de deur door de stoom het achterste van de ruimte niet eens zien, perfect. We hingen de handdoeken en badjassen naast de ingang op, en gingen helemaal achterin in de eucalyptusdampen zitten. Het duurde ongeveer 10 seconden en toen zat ik al op je, je harde paal diep in me begraven. Eindelijk. Ik bereed je als een cowgirl en op mijn huid vermengde zweet zich met waterdruppels van de stoom. Door de echo in de ruimte konden we niet te veel geluid produceren, lastig als je zo veel genot ervaart dat je het uit wilt kreunen. Je ging er bij staan, pakte me bij mijn heupen en ik zette mijn handen op de stenen bank om me tegen te houden. Hier had ik de hele week naar verlangd, je heerlijke pik die tegen mijn baarmoedermond stootte, zo vol passie dat het er ruw aan toe ging, maar je weet dat ik dat geweldig vind. Nog een paar flinke stoten, toen trok je terug. Niet spuiten, de spanning en kracht erin houden.

Ondertussen stond ik te trillen op mijn benen en het duurde even voor ik me herpakt had. Toen liepen we naar de relaxruimte waar we op een matras gingen liggen. Even uitblazen, afkoelen en toch knetterden onze lichamen bijna van spanning. Je zei dat ik met mijn gezicht van je af moest draaien, en ik dacht dat we lepeltje lepeltje gingen uitpuffen. Niets was minder waar, voordat ik het wist stootte je al weer binnen, je armen om mijn buik en borsten, mijn lichaam naar je toe trekkend, zo lekker. Je hand gleed naar beneden en terwijl ik gespiesd lag, drongen je vingers bij me binnen en trok je me al vingerend steeds dichter op je hete kruis. Jammer genoeg kwam er nog iemand de relaxruimte in, dus je sloeg je badjas over onze lichamen en liet jezelf uit me glijden. Ik dacht dat ik er redelijk onschuldig uitzag, maar ik weet zeker dat de bezoeker meteen aan mijn verhitte gezicht zag waar we mee bezig waren geweest. Ik had het idee dat hij er niet veel problemen mee had.

We bleven een tijdje in elkaars armen liggen en gingen toen de volgende ruimte bekijken: de infrarood sauna. Heel toevallig was daar even helemaal niemand, en we gingen samen in een hokje zitten. Als je zat kon je redelijk goed naar buiten kijken, maar de bezoekers konden niet in een oogopslag zien wat er in de infraroodruimtes gebeurde. Ik kroop met mijn billen bij je op schoot, en manoeuvreerde je heerlijke stijve bij me naar binnen. Zo lang wij samen zijn ben ik vreselijk nat, en je gleed dus weer moeiteloos binnen. Ik begon met een soort staan-zit-paardrij-routine terwijl jij mijn borsten achterlangs kneedde. Je gromde van genot, en trok aan mijn lange haar mijn hoofd naar achteren om je tanden en lippen in mijn hals te zetten en dit gaf mij nog extra de sporen. We galoppeerden hijgend totdat ik schokkend van mijn orgasme op je schoot neerzakte. Ondertussen begon jouw rug aardig warm te worden van de infrarood stralen en we stapten hand in hand met brede voldane glimlach het hokje uit. 

Na een volgende saunaronde gingen we naar de bar om iets te drinken. We bestelden een vers geperste jus d'orange en praatten een tijdje terwijl we helemaal relaxed op een bank tegen elkaar aan hingen. Zo mooi die afwisseling, aan de ene kant heimelijke minnaars zijn en helemaal verschroeid worden door alle fantastische sex, en aan de andere kant zijn we ondertussen goed bevriend en elkaars vertrouweling geworden. We genoten van de luxueuze omgeving en babbelden over de mooie ruimtes en wisselden de laatste nieuwtjes uit. Erg lang duurde dit niet. Ik zag na een kwartiertje aan je ogen dat het intermezzo voorbij was, je stem werd wat lager en je blik donker van verlangen en ik gooide haastig het laatste slokje van mijn drankje naar binnen. 

Volgende stop was nogmaals de relaxruimte. Jij had gehoopt me daar te kunnen penetreren, maar het was ondertussen veel drukker geworden en de ruimte lag vol mannen. Dit speelde tot jouw verbeelding. Je vindt het een geil idee mij opdrachten te geven, en ik gehoorzaam (tot op zekere hoogte). We gingen weer liggen, op onze rug dit maal. Je trok eerst je eigen badjas open, toen die van mij. Niet raar, iedereen had elkaar al naakt gezien, we waren tenslotte in een sauna. Toen fluisterde jij dat ik mijn benen op moest trekken, en nadat ik dat had gedaan kwam schor een paar keer het commando “wijder!”. Ondertussen had ik gezien dat tegenover ons wat heren door hun geloken ogen gluurden, maar toch sloot ik mijn dijen niet. Ik kan je dwingende stem niet weerstaan. Daarbij voelde ik me heet, als Sharon Stone in Basic Instinct die brutaal triomfantelijk haar kut liet zien aan de heren die deze nooit zouden krijgen. Zo voelde ik me. “Kijk maar en verlekker je aan dat lekkers dat jullie nooit zullen krijgen!”

Ik wilde nog een stapje verder en mijn hand kreeg een eigen wil, en gleed soepel van mijn buik naar de jouwe. Ik draaide me een klein beetje en trok je badjas over je kruis zodat ik je kon bespelen zonder dat het rechtstreeks in beeld was. Ik pakte je stevig beet en begon te kneden. Terwijl jij met je donkere stem fantasieën in mijn oor fluisterde, trok ik je af . Naast ons lag een jonge getatoeëerde man die het hele schouwspel heimelijk volgde, en ik zag langzaam maar zeker zijn pik groeien. Zo nu en dan gleed zijn hand er overheen, hij liet merken dat hij opgewonden werd van ons, en hij wilde zichzelf overduidelijk tonen. Ik was verbaasd dat ik een gevoel van macht kreeg terwijl ik er naar keek. En terwijl ik normaal eerder volgzaam ben voelde ik me nu superbegeerlijk en 'in control'.  

Ondertussen was jij zo heet van het stiekeme geile spel dat je abrupt opstond en mij meetrok. We konden op die matras tussen de andere badgasten niet verder gaan en je zocht een plek om de opgebouwde spanning te laten ontladen. We gingen een trapje af naar een kamer waar een zonnebank stond. Nog voor ik goed en wel gezien had waar we waren had jij je badjas opengetrokken en duwde je me op mijn knieën. Ik volgde maar al te graag je aanwijzingen en wierp me vol passie op mijn taak. Ondertussen wees je keiharde lul schuin omhoog en kwam hij al de badjas uit gepriemd. Ik bevochtigde mijn lippen en likte de druppel voorvocht van je mooie eikel. Ik keek nog een keer omhoog naar de dwingend hartstochtelijke blik van mijn meester en slokte je toen gulzig op. Ik weet hoe vreselijk geil je het vindt als je pik diep in mijn mond verdwijnt. Ik duwde wat harder zodat je eikel helemaal in mijn keel verdween. Ik verdrong de neiging tot kotsen. Terwijl jij diep in mijn strot pompte gleed mijn tong een beetje naar buiten zo ver mogelijk de stam te strelen. Je weet dat ik altijd vreselijk nat word als ik je pijp, en je gekreun moedigde me aan tot meer, dieper. Een paar minuten later snakte ik naar adem en liet je naar buiten glijden. Dit had je de hele dag vol kunnen houden weet ik, maar je trok me omhoog voor een verschroeiende zoen. Toen draaide je me om, liet me voorover buigen en zonder pardon ramde je tot aan je ballen mijn kut in. Ik siste, zo heerlijk als je controle verliest en je helemaal laat gaan. Ik voel me dan met recht het hertje dat niets te vertellen heeft, overheerst wordt door haar grote, sterke, gepassioneerde leeuw.  

Toen we nahijgend een blik op de klok wierpen, bleek onze tijd er helaas al weer op te zitten. Met slappe knieën liep ik achter je aan naar de kleedkamer waar we weer transformeerden in nette meneer en dame. De rest van de middag konden we alleen nog maar voldaan glimlachen. Je reisde een groot deel met me mee en we eindigden met een van onze vele wereldschokkende zoensessies achter in de trein. Ons zoenen is zo heerlijk, ik voel je zachte lippen en de verstrengeling van tongen altijd meteen in mijn buik en kut. Het maakte ons weer helemaal gek van verlangen, en terwijl de andere reizigers verdiept waren in hun krant of smartphone, wist jij me met 4 vingers onder mijn jurkje nogmaals een knallend orgasme te bezorgen. Achteraf bleek dit ook nog onze vijftigste date te zijn; een prachtige mijlpaal. Het zal niemand verbazen dat ik al vroeg die avond rozig en uitgeput in bed belandde. Ik sliep al voordat ik mijn kussen raakte. Schaamteloos, wat een dag!!! 

 

 

 

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  13 comments for “De sauna

 1. 1 maart 2013 at 09:26

  Een sauna kan romantisch zijn, verkennend of opwindend. In dit verhaal lees ik alleen seks.

 2. 1 maart 2013 at 09:34

  Ik snap dat nooit: sauna seks verhalen. Kokend hete ruimten waarin je alleen maar zwetend stil kunt zitten vanwege de alles verzengende hitte en daarna een koud bad dat je je adem afsnijdt en je geslachtsdeel doet krimpen naar een omvang waar alleen wetenschappers in de quantummechanica in geinteresseerd zijn. En daarbij is de sauna meestal tjokvol met lichamen die amper appèl doen op je verlangen naar erotiek: gewone mensen zoals ik en al die ontelbare anderen. Maar goed, kennelijk weet ik die publieke sauna’s waarin dat alles mogelijk niet te vinden. Of zijn die alleen in bordelen te vinden?

 3. Anoniem
  1 maart 2013 at 09:34

  Henk weet duidelijk niet waarover hij het heeft….. Het was alles voor 200%

 4. 1 maart 2013 at 10:42

  Bedankt Alegeo, ik vind persoonlijk die laatste zin nogal beledigend. Maar zal er verder niet op in gaan, en je alleen vertellen dat het geen bordeel was, en dat er ook niemand openlijk last van ons heeft gehad. Henk, inderdaad zit er weinig verhaal omheen. Maar ik kan jullie vertellen dat er geen woord verzonnen is van de hele dag. Ik heb het geschreven voor onszelf, en omdat er de vorige keer hier gevraagd werd naar meer verhalen heb ik deze belevenis ook hier aangeleverd. Maar als jullie er niet van gediend zijn mag je dat (zonder verdere beledigingen) gewoon zeggen. Dan houd ik onze avonturen in het vervolg voor mezelf, totaal geen probleem.

 5. 1 maart 2013 at 14:03

  Ik kan me wel herkennen in het verhaal, al zou ik zelf al de beschreven scenes ook niet makkelijk in een sauna zoeken.
  Maar het beschreven gevoel en de honger naar seks is me wel bekend. Zou het zijn omdat ik zelf ook al tegen de 50e ontmoeting aanzit? Toch wel een lekker geil verhaal, dat ik zeker niet met tegenzin heb gelezen.

 6. 1 maart 2013 at 14:50

  Behalve dat het wel heel veel seks en weinig verhaal eromheen is word ik wat ongemakkelijk van die jij vorm. Alsof je het verhaal aan je partner vertelt die het vergeten is. Ik kan me voorstellen dat het voor mannen leuker overkomt maar ik voel me er wat ongemakkelijk bij.

 7. 1 maart 2013 at 17:29

  Een met gevoel geschreven verhaal, laat ik dat als eerste zeggen. Het toont echter ook een belangrijke beperking van het gebruik van een tweede persoon als perspectief: de jij-vorm maakt de actie van het verhaal tot een belevenis waar je als lezer weinig anders mee kunt dan ‘m als een soort sfeercommando over je heen laten komen. Verder is ook de broodnodige afwisseling in zinsbouw een probleem dan, en dat geeft het een nogal eentonige sfeer die vervolgens onbedoeld gaat werken als enkel een opsomming van seksuele activiteiten. Voor dat laatste geeft ook een ander gegeven nog wel aanleiding: er zit buiten de liefdevol beschreven erotiek verder weinig verhaal in dit verhaal.

 8. 2 maart 2013 at 10:40

  Hoi Hertje, het was absoluut niet de bedoeling je te beledigen en ik gun jou al het plezier in de wereld dat je maar wensen wilt, samen met de mensen die je daarin vergezellen en meedoen. Misschien is mijn reactie was te bot en het laatste wat ik wil is dat je stopt met publiceren

 9. 2 maart 2013 at 18:07

  Ik vertel het inderdaad aan een partner, alleen is die het gelukkig niet vergeten, haha. Maar dat is de opzet van het verhaal. We maken iets mee en ik schrijf het voor onszelf nog eens op. Niet bij stilgestaan dat het vanuit het oogpunt van een andere vrouw minder leuk is om het zo te lezen. Het is in ieder geval anders denk ik dan maar. Enneh, Alegeo, bedankt – no hard feelings.

 10. 3 maart 2013 at 12:14

  Herkenbaar, en ja, de sauna is spannend ook al zou het mijn keuze niet zijn. Ik zie meerdere commentaren over dat het een sexbeschrijving is ipv een verhaal. En die mening kan ik me wel voorstellen. Begrijp me niet verkeerd, ik vind het een heerlijk ‘verhaal’ en ben blij dat je het met ons deelt.
  Wat mij blij zou maken is als je wat meer aandacht besteed aan de non-verbale communicatie, het gevoel en wat het met jou en je partner doet. Zoals je het nu omschrijft heeft het wel wat van een dagboekstijl waardoor je het opzwepende gevoel dat jij op dat moment zeker zult hebben ervaren, mist als lezer.

 11. 3 maart 2013 at 17:34

  Hertje wat fijn dat je ons nog meer laat meegenieten van jouw avontuur met je Leeuw. Het is zeker een spannende vijftigste date geworden. En daarvan heb je gelukkig een verslag voor ons gemaakt. Hoe heerlijk wanneer real life zo’n avontuur kan zijn.

 12. 26 maart 2013 at 11:20

  Wonderlijk welke uitwerking de kruidige stoomwolken van de sauna toch altijd hebben op de fantasie. In zoverre herken ik daar wel iets in. Je hebt er een leuk verhaal omheen bedacht. niet bijster origineel wel onderhoudend. Dat moet voldoende zijn.

 13. 28 maart 2013 at 16:34

  Zeven lezers gaven dit verhaal samen zes sterren. Dat levert een ledenstem van 1* op.

Geef een reactie