hot teens tube shemale jizzed by group.

De schildersles

Het is nu een maand of twee geleden dat een vriendin me vroeg te komen poseren voor haar schildersclubje. Ze geeft die lessen gewoon thuis en ze worden gevolgd door een vijftal dames, zo vertelde ze mij. En na de stillevens en portretten was de groep volgens haar toe aan wat serieuzer werk, n.l. het schilderen naar model. Aangezien ik niet preuts ben aangelegd en ik mijn vriendin vertrouwde zei ik ja.

Zo kwam het dat ik twee maand geleden aanbelde bij haar villa. Ze lachte me al toe en gaf me twee zoenen op mijn wang. De cursisten zijn er al, ze zijn een beetje nerveus, maar dat mag de pret niet drukken. Hier heb je een badjas, je kan je omkleden op mijn kamer. Twee minuten later liep ik met badjas aan de schilderslesruimte in. Moniek, zo heet mijn vriendin, had een mooi podiumpje gemaakt met daarop een sofa. Ik gaf alle dames een hand en zag dat sommige me niet echt aankeken. Tja een naakte vreemde man is natuurlijk wel wat anders dan een stilleven. Ik vlijde mij op de sofa en om erin te komen maakten ze eerst wat tekeningen van mij met de badjas aan. In de loop van de avond ontspanden de dames zich en op een gegeven moment gebaarde Moniek mij de badjas uit te doen. Ik stond even op en liet de badjas van mijn schouders glijden. Trots toonde ik mijn naakte lichaam aan de dames waarvan de meesten zich achter hun ezel schuilhielden. Ik nam een makkelijke positie op de sofa in en ik hoorde de potloden driftig over het papier gaan, waarbij ik af en toe hun blikken vanachter de schildersezels vandaan zag komen. Sommige hadden een rooie blos op hun wangen en zag ik af en toe schuchter naar mijn penis kijken.

Zo gaat het nu al elke woensdagavond en de dames worden steeds vrijer en tijdens de pauzes maken we nu ook gezellig een praatje terwijl ik niets anders dan mijn badjas aan heb. Alleen één meisje, altijd keurig gekleed in een mantelpakje, komt er niet bij zitten . Anna heet ze en ze heeft een prachtig figuur, mooie blonde lange haren. Ze praat schijnbaar liever met Moniek of een van de andere dames.

Afgelopen woensdag was de laatste keer voor de zomervakantie en het was echt een heel gezellige afsluiting waarbij de dames mij hun resultaten lieten zien. Ik moet zeggen, het niveau was erg hoog en ze hadden mij naakt treffend geportretteerd, al vroeg ik mij af of de dames de tekeningen ook thuis lieten zien aan hun man en nog erger…. wat deden ze met de tekeningen?, zouden ze zichzelf….. ach nee rare gedachte, zo waren deze dames niet hield ik me voor. Opeens, de les was al bijna ten einde, kwam Anna schuchter naderbij. Ze sprak me verlegen aan, keek me niet rechtstreeks aan en vertelde dat haar resultaten niet zo goed waren omdat ze zich in zo'n gezelschap niet zo goed kon concentreren. Dat geeft toch niets opperde ik. Out of the blue vroeg ze of ik niet eens privé voor haar wilde poseren, dan ging het vast een stuk beter. Ik was totaal verbaasd. Dat schuchtere meisje in haar mantelpakje was dus toch niet zo verlegen als ik dacht. Uiteraard wilde ik haar niet teleurstellen en we spraken gelijk voor komende vrijdag af. Ze gaf me haar adres en de tijd. Weg was ze alweer, mij in verbazing achterlatend.

Vrijdagavond zeven uur belde ik aan bij het appartement. Ze deed de deur open en ik was opnieuw verrast, want anders dan tijdens de schilderslessen was ze casual gekleed, en droeg een eenvoudige spijkerbroek en een wit T-shirt. Haar borsten staken naar voren en ik zag heel even haar tepeltjes door de stof van het strakke ding heen. Kom erin, kom binnen….Echt hartstikke goed dat je dit wilt doen, zei ze. Met al die mensen erbij kan ik me nauwelijks concentreren. Ik heb de schildersspullen al klaar staan in mijn atelier, zullen we gelijk beginnen? Ze liet er geen gras over groeien. Waar kan ik me omkleden, vroeg ik ? Oei ik zag haar opeens verstrakken en een rooie blos kwam op haar wangen. Dat was ze helemaal vergeten. Ik moest me natuurlijk ook ergens omkleden. Ehh ze dacht even na…. Nou, neem mijn kamer maar en in de kast hangt wel een badjas…, het is wel een zijden, hopelijk vind je dat niet erg ? Ze had haar zelfvertrouwen terug gevonden schijnbaar en ze wees me de deur. Via die andere deur kom je in mijn atelier. Tot zo, riep ze vrolijk.

Ik liep de slaapkamer binnen. Mijn mond viel open. Midden in de slaapkamer stond een prachtig groot hemelbed. De wanden hingen vol schilderijen van naakte mannen… Ik keek mijn ogen uit, ergens deden die mannen me aan iemand denken, maar ik kon er zo snel niet opkomen. Ik hoorde haar stem vanuit het atelier: ben je zover….? Snel ontdeed ik me van mijn kleding en griste een badjas uit de kast. Ik opende deur van haar atelier en zei: hier ben ik dan.

Het was een prachtige lichte ruimte met in het midden een mooie grote schildersezel. Voor mij had ze een mooie rode sofa klaargezet net als bij de schildersles van Moniek. Ga daar maar zitten, goed vroeg ze? Dan maak ik eerst wat schetsen om er een beetje in te komen. Ik vlijde mij op de sofa met een been op de grond zodat haar badjes iets naar beneden schoof en mijn dijbeen ontbloot werd. Dat ziet er goed uit zei ze. Hoorde ik dat goed? Ik bedoel, dat is een mooie positie, herhaalde ze en ik zag haar een beetje een blos krijgen. Was het van inspanning of. om wat er komen ging? Ze krabbelde het ene naar het andere vel vol toen ze opeens wat langer keek en op me afkwam. Vind je het goed als ik je even in een andere positie zet?

Ik was verbaasd door haar optreden en knikte goedkeurend. Ze nam mijn hoofd tussen haar kleine warme handen en draaide mijn hoofd schuin weg. Toen raakte ze heel zachtjes mijn schouder aan. Toen ging ze iets lager en wilde mijn been dat op de grond stond naast het andere leggen toen de badjas losschoot en mijn penis ontbloot werd. Ze zat er met haar hoofd nog geen vijftig centimeter vandaan en ik zag haar er gebiologeerd naar kijken. Haar hand lag op mijn dijbeen om zichzelf steun te geven, maar ze bewoog verder niet, ze was als verstijfd. Ik moet zeggen dat haar aanraking en de blik mij niet onberoerd lieten en zonder dat ik het wilde voelde ik een erectie opkomen. Ik sloot mijn ogen en wilde aan wat anders denken, maar het was al te laat….., ik zag haar tepels stijf worden en mijn pik stond opeens fier omhoog. Ze slikte een keer en bracht haar hand tergend langzaam richting mijn pik. Zou ze hem, ….oh god dit kon niet waar zijn…. Opeens voelde ik haar hand langs mijn schacht glijden. Ze nam mijn stijve pik in haar handen en liet hem door haar hand glijden…. Wow dit was zo….heerlijk….., verlegen Anna zat me hier af te trekken in haar eigen atelier.

Opeens hield ze op liet mijn pik los en keek beschamend weg. Voordat ze wat kon zeggen lei ik mijn vingers op haar zachtroze lippen en bracht haar hand weer naar mijn penis en lei hem om mijn schacht en begon zachtjes te bewegen. Toen ik mijn hand weghaalde ging ze gewoon door. Ze had haar ogen op mijn pik gericht. Ik boog voorover en kuste haar op haar voorhoofd. Ze glimlachte. Mijn lippen zochten de hare en ik zoende haar op haar mond. Haar tong zocht de mijne en we rolden op de grond. Innig zoenend streelden mijn handen haar lichaam. God wat had ze een heerlijk kontje. Mijn handen streelden onder haar t-shirt en ik merkte dat ze geen beha aanhad. Mijn vingers streelden haar borsten, knepen in haar tepels wat haar deed kreunen….Oh ja Fox, streel mijn borstjes….maak me geil…hier droom ik al van sinds ik je de eerste keer naakt zag op de schildersles…..

Ik was opnieuw verbaasd. Dat schuchtere meisje sloeg een geile taal uit…… Opeens schoot het door me heen: die mannen op die schilderijen dat was ik! Had ze zich al die tijd liggen vingeren in haar hemelbed bij de aanblik van mijn naakte lichaam….. Ook de poses op de schilderijen deden vermoeden dat zij sexueel veel verder ontwikkeld was dan ik dacht, want ik meende opeens menig kama sutrastandje voor mijn ogen te zien… en die vrouw in de schilderijen… Jij bent de vrouw in de schilderijen hè? fluisterde ik in haar oor. Ze beet even in mijn lippen en knikte terwijl ze opeens lager ging en met haar uitgestoken tong een spoor over mijn borstkas trok. Ze hield stil bij mijn tepels en nam ze een voor een tussen haar lippen en sabbelde eraan…. Ooohhhhh ik wist niet dat dat zo lekker was….. Met twee vingers nam ze een tepel tussen haar handen en trok er zachtjes aan… Wil je dat straks ook bij mij doen Fox?. Oh Anna…… Ik maakte van de gelegenheid gebruik om haar t-shirtje op te beuren en bracht automatisch haar handen boven haar hoofd….. Oohh twee heerlijke appelvormige borstjes kwamen tevoorschijn met twee bolle tepelhoven en daarop twee keiharde puntjes….Onmiddellijk boog ik naar voren en likte haar borsten…… Met mijn ene hand streelde ik haar tepel terwijl ik met mijn mond aan haar borsten zoog….. Ik zoog haar tepels naar binnen en ze kreunde gelijk: oh jaa, ga door schat……, zuig aan mijn tepels….. Ze werden steeds harder en ik nam beide tepels afwisselend tussen mijn lippen en beet er af en toe speels in. Ze streelde steeds heftiger door mijn haar. Oh ik word zo nat schatje…. Ik wil net als jij naakt zijn.

Voor ik het wist stond ze open, ritste haar broek open en stapte er even vlug uit…. Ze droeg geen slipje en ik keek recht tegen een kleine streepje schaamhaar met daaronder twee heerlijk schaamlippen.

Kom hier Anna en ik duwde mijn gezicht in haar schoot. Ik kuste haar venusheuvel en langzaam gleed mijn tong omlaag, terwijl mijn handen haar strakke billen kneedden en af en toe uit elkaar trokken. Ze sloot haar ogen en genoot met volle teugen van mijn aanraking. Met mijn tong beroerde ik opeens haar schaamlippen en ik proefde haar wulpse geil uit haar kutje stromen. Wat ben je al nat schatje…..ben je zo geil?, vroeg ik plagend. Haar greep in mijn bos haar verstevigde zich ten teken door te gaan en onmiddellijk likte ik als een bezetene door haar poesje dat een klein eindje openstond. Met mijn handen trok ik haar billen uit elkaar en streelde door haar bilnaad, tot ik opeens haar natte schaamlippen voelde. Snel bracht ik een vinger naar binnen en begon haar te vingeren…. Ze viel bijna voorover van geilheid, waardoor ik er nog een tweede vinger bij in pompte. Snel bewoog ik op en neer terwijl ik mijn lippen om haar clitoris lei en begon te zuigen. Het duurde dan ook niet lang voor ze heftig begon te schokken en te kreunen: ooohhhhh jjjjajajaaaaaaaaaaiikkkkkkk kkkkkooooooooommmmmmm

Ik voelde het geil over mijn vingers en lippen stromen en slokte haar geil gulzig op. Voorzichtig haalde ik mijn vingers uit haar natte poesje. Ze liet zich uitgeput op de sofa vallen en kreunde wat na. Oh dat was heerlijk Fox…. Ik was inmiddels gaan staan. Toen ze haar ogen opende en iets voorover kwam stond ze weer in oog in oog met mijn nog steeds harde penis. Zonder na te denken bracht ze haar gezicht naar voren, opende haar lippen en liet mijn penis in haar mondje verdwijnen. Ik slaakte een zucht… woooooowww. Heel langzaam begon ze me nu te pijpen, met haar tongetje rondjes draaiend over mijn eikel en dan weer nam ze de volle lengte in haar mondje. Oh wat was dat een geil gezicht. Met haar vrij handen streelde ze mijn billen en kneedde mijn ballen. Ik werd heerlijk gepijpt door schuchtere Anna…., wie had dat kunnen denken toen ik hier kwam om te poseren?

Opeens voelde ik een vinger in mijn bilnaad en streelde ze mijn anus. Voor ik wat kon zeggen bracht ze een vinger naar binnen. Waauuuuuuwwwww, kreunde ik het uit…. wat lekker schatje… ga door pijp me en neuk me met je vingertje…… Ze had geen aansporing nodig want ze versnelde haar greep, likte steeds heftiger en pompte haar vinger in mijn anus. Ik voelde het geil omhoog komen en wilde Anna nog waarschuwen …. Anna… iiiikkkk kkkoooooommm.., maar in plaats van mijn pik uit haar mondje te halen sloot ze haar lippen er nog stijver omheen. De dikke klodders zaad spoten achter in haar keel en ze zoog werkelijk alles op. Toen ik klaargekomen was liet ze hem tergend langzaam uit haar mond glijden. Dat was heerlijk schatje en ik kuste haar op haar mond. Ik proefde mijn zaad op haar lippen en tongzoende haar innig. Tevreden lag ik in haar armen. Wat een verrassing,.dit geile schuchtere meisje in haar mantelpakje, voor haar wilde ik altijd wel poseren.

© Fox

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  2 comments for “De schildersles

  1. 14 oktober 2007 at 12:24

    Redelijk tot goed verhaal, dat in leesbaarheid zou stijgen met het gebruik van aanhalingstekens. Maar verder goed opgebouwd en uitgediept. 2**

  2. 15 oktober 2007 at 11:06

    Beter gebruik van aanhalingstekens is op zijn plek, beetje slordig geschreven. Ook komt het verhaal wat rommelig over omdat het miet echt verhalend is geschreven. Klinkt meer als een opsomming van feiten.

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world