hot teens tube shemale jizzed by group.

De sensuele naturiste

Enkele jaren geleden kwam ik half september aan op een kleine Frans naturistencamping. Ik genoot al ruim een week van de combinatie van een werkelijk schitterende nazomer en een erg rustige camping en attracties. Ook dit kleine clubterreintje bleek erg rustig: er stond nog één andere tent en verder was het leeg. Ik vond een mooi beschut plekje en installeerde mij.

Ik zat met een glas wijn naast mij te lezen toen een vrouw langs mij liep, blijkbaar op weg naar het sanitair. Zij groette in het voorbijgaan; ik groette terug. Even later kwam ze langs op de terugweg en zei iets van, dat het een mooie dag was. Ja, dat vond ik ook. Zo wisselden wij wat beleefdheden uit en ik bood haar een glas wijn aan.  Ze was begin vijftig, schatte ik zo aan haar gezicht te zien, met een dikke bos wit haar. Ze had een karaktervol gezicht met mooie lijnen en blauwe ogen. Haar borsten waren vol en haar heupen ook, maar niet te. Zij vertelde dat zij al een week op dit terrein was en dat zij het de afgelopen drie dagen voor haarzelf alleen had gehad. Wij wisselden wat uit over onze vakantie tot dusver. Ze heette Manon en kwam uit Parijs.

 Na een half uurtje ging ze weer naar haar eigen stek. Meteen vond ik haar aantrekkelijk. Ik ben absoluut niet eenkennig en val op vrouwen van bijna alle leeftijden, vormen en kleuren. De erotische vonk, daar gaat het om. En die sprankelde volop! En een zeker 'je ne sais quoi' deed mij vermoeden dat ik haar ook wel beviel.

De volgende ochtend kwamen wij elkaar weer tegen en praatten wat. Ik ging die dag wat rondtoeren en dingen bekijken. Tegen het eind van de middag was ik weer terug. Op een gegeven moment ging ik langs haar tent naar de parking om iets uit de auto te halen. Zij lag ernaast op haar rug en ik keek tussen haar opgetrokken benen door recht in haar kut: ze lag zich uitgebreid te vingeren. Ze opende een moment haar ogen en keek mij wat glazig aan, maar ging gewoon verder. Aan haar ademhaling te horen was ze al een aardig eindje op weg. Zachtjes ging ik op haar toe en knielde voor haar neer. Ik pakte haar bij de heupen en begon haar kut en haar vingers te likken. Dat viel in goede aarde: ze begon te kreunen, eerst zacht en toen ik ook nog met twee vingers in haar kut ging woelen, duurde het niet lang of ze kwam klaar.

Zij trok mij naast haar en wij kusten elkaar. Wat ik de dag daarvoor had vermoed, bleek nu volop. Ze was enthousiast en ongelofelijk geil. Ik woelde en likte door haar dikke haarbos en begon met mijn handen haar lijf te verkennen. Dat voelde lekker, zacht en stevig tegelijk. Niks niet uitgezakt of zo, zeker niet haar lekkere prammen van borsten. Zij likte mijn tepels en beet er zachtjes in, ik likte en zoog aan de hare en zo streelden en voelden wij elkaar. Ze was bijzonder sensueel en reageerde intens, kreunde met haflopen mond en liet zich helemaal gaan. Ik voelde door haar kleine witte streepje naar haar kut en die was goed nat en glibberig. Meer nog dan ik had verwacht. Zij streelde mijn harde paal en mijn ballen. Zij draaide zich op handen en knieën. 'Viens', zei ze en zo nam ik haar achterlangs. Het was een feest om mijn pik langzaam in haar warme, natte grot te voelen glijden. Ik begon haar te neuken met lange halen, eerst langzaam, maar allengs nam het zijn eigen tempo. En zij vingerde haar klitje. Binnen de kortste keren kwam zij weer; ik voelde het in haar kut en het was ook te horen. Ik genoot volop en voelde mijn orgasme uit de verte naderen. Het kwam steeds dichterbij. In een intense ontlading spoot ik in het diepst van haar vagina en ik schreeuwde van genot.

Drie dwaze dagen zijn wij op die camping gebleven en wij vreeën de sterren van de hemel. Toen ging zij weer haar huis, naar haar man. En ik ging verder met mijn vakantie.

© Silas Granger

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world