hot teens tube shemale jizzed by group.

De Spaanse Gravin

Verschenen in het kader van het thema van juli 2012: EroPa

 

Het was nog geen zes weken geleden dat ik voor het eerst een glimp van haar opving.
Ik zat op rij 5 aan het gangpad van de Boeing 777 die mij van Parijs naar Lima moest brengen.
Bij het middengedeelte van rij 1, waar drie stoelen waren opgesteld, stond een jongeman een eindeloze lading Louis Vuitton tassen en tasjes in de bagagebak te stoppen. En de purser stond er glimlachend bij en keek er naar, dezelfde man die net nog zo kritisch naar mijn hand- (lees:hut-) koffer had gekeken.
De jongeman liep vervolgens langs mij en verdween door het gordijn naar de economy class, mij in lichte verbijstering achterlatend.
Niet veel later zag ik haar, die mij nu haar billen liet bekijken, binnenkomen en plaatsnemen op de eerste rij, middendeel. De champagne ging rond en het vertrek werd aangekondigd. Maar voordat het toestel werd teruggeduwd, kwam de captain nog uit de cockpit om haar te begroeten.
Ik moet toegeven, ik was toen onder de indruk!

De tweede keer trof ik haar in de zaal van het Swissotel in Lima waar zij de ‘keynote speaker' bleek te zijn op het congres waar mij een bescheidener rol was toebedeeld. Dat ze in hetzelfde hotel logeerde wist ik toen al. Bij aankomst in het hotel in een (te) kleine gele taxi waren daar meerdere hotelmedewerkers al doende een groot aantal koffers en tassen van het bovengenoemde merk uit een zwarte Mercedes 500 te laden. Tja, licht en eenvoudig reizen is deze dame niet gewend.
Haar toespraak was indrukwekkend, bijna meer nog dan de lange rij adellijke titels en functies waarmee zij in het programma stond aangekondigd.
Zij, die ik hier maar mijn ‘Spaanse Gravin' noem, vertegenwoordigde een organisatie die er in geslaagd was om tientallen miljoenen dollars te verzamelen voor, laat ik het maar ‘het goede doel' noemen.
En ondanks mijn aanvankelijke afkeer van haar overdreven vertoon van rijkdom stond mij weinig anders te doen dan met haar kennis te maken want ik zocht nu juist geld voor mijn ‘goede doel'…

“Wat ben je stil, amore,' haalde de Gravin mij uit mijn gedachten aan toen, in Lima.
“Ik dacht er aan hoe ik Alexander, jouw secretaris, zes weken geleden bezig zag met al jouw tasjes in dat vliegtuig,” antwoordde ik.
“Ik heb liever dat je nu even afmaakt waar we vanmorgen mee begonnen zijn,”antwoordde ze.

Gisteren waren we op haar landgoed, dat op een heuvel ligt net buiten Toledo, aangekomen. Haar billen waren toen nog rood van de zweep die ik er in haar huis in Madrid op los had gelaten.
Haar Palacio bij Toledo bestaat uit niet minder dan drie verdiepingen met daar bovenop nog een enorm dakterras. Op dit terras een loungeset, eettafel met stoelen en een jacuzzi groot genoeg voor een Sheik met zijn harem. OK, een kleine harem dan.
Beneden is er een zwembad, een parkje vol beelden, fonteinen, kunstig geknipte hagen en dit alles was gisteravond sfeervol verlicht bij onze aankomst.
Omdat de middag in Madrid al vol seks was geweest gingen we al snel naar bed, om te rusten.

Vanmorgen lag ze op haar zij naar me te kijken toen ik langzaam uit een diepe slaap ontwaakte.
“Goedemorgen, Amore,” hoorde ik haar zeggen. “Mag ik bij je komen liggen?”
Ik strekte mijn arm uit en ze kroop tevreden tegen me aan en legde haar hoofd op mijn linker schouder. Ik was naakt op een slip na, zij droeg alleen een kort nachthemd, naakt slapen wilde ze niet maar als compromis droeg zij nu weer geen string.
Ze kuste mijn hals en ik trok haar hemd wat omhoog en streelde haar dijen. Ze spreidde deze, ging half op haar rug liggen en mijn vingers vonden haar reeds druipnatte geslacht.
“Wat een wakker worden,” merkte ik op.

Anders dan ik gewoon ben kreeg ik zowaar een flinke ochtenderectie. Haar vingers ontdekten dit ook al snel en niet veel later duwde ik haar op haar rug en penetreerde haar zonder verder veel voorbereiding. Het was gewoon een potje hard ‘ochtendneuken' en dat dit haar beviel werd binnen minuten duidelijk toen een warme straal vocht tegen mijn buik aan golfde.
Voor mij was dit het teken om te stoppen. Met een volle blaas zou het me veel te lang duren en de dag begon nog maar net.
Dat ik niet was klaargekomen zag ze natuurlijk direct. Ze boog voorover en likte mijn paal schoon en wilde me klaar pijpen. Maar ik hield haar tegen.
“Eerst maar eens opstaan, ontbijten en onze dag bespreken,” vertelde ik haar.
En, alsof ik haar ‘baas' was, ging ze zonder protest hiermee akkoord. En ja, na gisteren, toen ze zich geheel aan mij overleverde, zich liet vastbinden, blinddoeken, slaan op haar billen met gemene knijpers aan haar tepels, was ze mij in feite onderdanig geworden.

Na het ontbijt verkenden we Toledo en waren terug in haar koele huis voordat de middaghitte het rondlopen te onaangenaam zou maken. Een uitvoerige lunch was door de kok bereid en door Alexander opgediend, waarna een siësta volgde.

Op dat congres in Lima had de organisatie er destijds voor gezorgd dat we bij de lunch naast elkaar kwamen te zitten. En al gauw bleek dat al mijn vooroordelen over haar op niets berusten. Goed, ze mocht dan in een Dior pakje reizen en nu gehuld zijn in een niet minder dure zwarte Armani outfit, onder al dit uiterlijke vertoon klopte zowaar toch een warm hart.
Ze was oprecht geïnteresseerd, stelde talloze vragen waaruit ook haar betrokkenheid bleek en dit alles op een toon die het veronderstelde (en werkelijke) verschil in afkomst en rijkdom overbrugde. Al snel was het ijs niet alleen gebroken maar sloeg zelfs een vonk over.
Die avond bij het diner zaten we niet naast elkaar maar regelmatig zochten en vonden onze blikken elkaar. Na afloop nodigde ze me uit voor een afzakkertje in haar suite waar Alexander de cognac inschonk en we met onze ‘relatie' niet verder kwamen dan de uitnodiging om haar gauw in Madrid te komen opzoeken.
Door “pagekopje” (zie flits van 9 april) duurde dat wat langer dan bedoeld maar uiteindelijk ontmoetten we elkaar en sliepen na een paar ontmoetingen de eerste keer samen in de Spaanse hoofdstad…
Een uitnodiging om de drukke werkzaamheden wat te onderbreken door samen wat vakantie te vieren volgde. 

En zo belandden we dus in Toledo en zaten nu, na een siësta, in de jacuzzi.
Beneden meanderde een riviertje, ver weg lag die prachtige stad maar op dit moment was er iets anders dat om aandacht vroeg.

“Zijn mijn billen nog rood” vroeg ze me terwijl ze over mij heen schoof in de jacuzzi totdat ze op haar buik met haar kruis over mijn rechterknie lag. Maar van de zweepslagen die ik haar gisteravond nog toediende, was al niets meer te zien.
Ik keek met genoegen naar haar stevige dijen en billen, gevormd door ballet en volleybal, had ze me verteld. Haar huid was gebruind, iets lichter alleen daar waar haar bikini had gezeten. Haar blonde halflange haar was krullerig door het water geworden.
Blond is voor een Spaanse minder gewoon natuurlijk maar haar voorouders waren Oostenrijks-Duits met wat druppels Frans, Italiaans en Spaans bloed, hetgeen ook verklaart dat ze op zich een vrij blanke huid heeft.
Ik streelde haar rug en billen, duwde plagerig een vinger bij haar naar binnen.

We droogden elkaar af en gingen met een kleine lift naar de slaapvertrekken. Maar al onderweg knielde ze en nam mijn erectie in haar mond.
Eenmaal in de kamer met dat enorme hemelbed dirigeerde ik haar op het tapijt om haar op z'n hondjes te nemen. Voordat ik in haar zou binnendringen inspecteerde ik nog haar lipjes en stelde vast dat ze door het water wat van haar natuurlijke vochtigheid verloren had.
En, zoals hondjes doen, knielde ik achter haar en begon haar met lange halen te likken, buitenste lippen, binnenste labia, een vinger naar binnen om de voortgang te controleren en ook nog een puntje van mijn tong tegen en in haar sterretje.

“Als je daar in wilt, Amore, gebruik dan wel eerst een goed glijmiddel,” smeekte ze me bijna.
Ik had geen plannen in deze richting maar liet haar daarover in het ongewisse.
Al snel was ze er klaar voor en ik wist dat ik haar geen groter genoegen zou doen dan haar nu keihard te nemen. Maar ik besloot anders.

“Doe je benen eens wijd uit elkaar,” beval ik en gaf haar met vlakke hand een harde klap op haar rechter bil.
Ze deed wat ik vroeg zonder enig commentaar en ik schoof op mijn rug onder haar door zodat ze, als ze zich zou laten zakken, over mijn paal kon schuiven om mij dan, met haar rug naar mij toegekeerd, te gaan berijden. Ze begreep mijn bedoeling onmiddellijk, alsof we al jaren minnaars waren en ik zag hoe haar lippen langzaam maar zeker zich over mijn paal heen stulpten.
Ze vingerde zichzelf en vergat niet om met aangetrokken spieren mijn geslacht goed te masseren. Al spoedig begon ze te hijgen en klonk er iets wat nog het meeste lijkt op ‘au, au, au'.

Die eerste keer in Madrid hoorde ik dat ook en was ik geschrokken gestopt tot ik me realiseerde dat dit haar manier was om haar opwinding en naderend orgasme te verwerken.

Ze kwam, rustte even en bereed me verder. Telkens als ze klaarkwam was ze mij net even voor en ik gunde haar zo een ‘paar ronden' totdat ik vond dat het mijn beurt was. Ik duwde haar billen omhoog en stelde voor om naar het bed te lopen.
Voor het bed bleef ze staan op haar rechter been, haar linker knie legde ze op het matras, haar bovenlichaam steunde ze met haar onderarmen op het bed en zo nam ik haar van achteren. Mijn handen vonden en kneedden haar borsten en weer klonk al gauw haar ‘au-au-gejammer' en het bed werd al even vochtig als net nog het vloerkleed.
Ik sloeg mijn armen om haar middel en neukte haar vervolgens zo hard ik kon naar een finaal hoogtepunt dat ik nu echter vlak voor haar bereikte…

Niet veel later wasten we elkaar schoon onder de douche.
We bespraken ons avondprogramma, waar te gaan dineren tegen middernacht en of er nog iets van seks daarop zou kunnen volgen met gebruik van wat meegenomen ‘attributen'.

Ik vroeg me af of ik deze dagen wel ging overleven in het gezelschap van iemand die blijkbaar voortdurend ‘honger' had.
Maar ach, je moet iets over hebben voor de eenwording van Europa, niet waar?
Aan ons heeft het die week in ieder geval niet gelegen.

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  8 comments for “De Spaanse Gravin

 1. 3 augustus 2012 at 20:38

  Dit leest als een trein. Het is lekkere ongecompliceerde seks die hier beschreven wordt met een kinky tikje. Heerlijk om lezen. Ik heb genoten.
  Net wat Europa nodig heeft, om af en toe eens stoom af te laten, zou ik durven denken.
  Over die eenmaking houd ik m’n mond … Toch, in jouw Spaanse gravin zit heel wat Europa. En naar ik raad, zet daar een Belg bij …

 2. 7 augustus 2012 at 10:28

  Een interessante setting, maar de emotionele uitwerking blijft wel wat achter. De sexuele uitwerking mag er wél zijn, dus dat is een begin. Maar zoveel sex, valt dat wel vol te houden? – om met de hoofdpersoon te spreken. Misschien horen we daar nog van. Zou leuk zijn.

 3. 10 augustus 2012 at 21:07

  Mooi en met vaardige hand geschreven maar eigenlijk weinig spannend en nogal voorspelbaar

 4. 11 augustus 2012 at 13:57

  Bommel, je zit meer in de lucht dan aan de grond. Maar ja, dan bedoel ik dat ook by all means. Je verhaal vind ik goed, maar er ontbreekt m.i. het verrassende. Als lezer belonen doe ik je desondanks graag!

 5. 1 september 2012 at 16:35

  Mooi Bommel. Een mooi verhaal van een kinky dame met grote honger. Wat leuk dat het eropodium een Eropa maand heeft. Daar komen heerlijk sensuele verhalen uit voort.

 6. 3 september 2012 at 23:21

  Bommel, het verhaal kabbelt dit keer iets teveel. Van de hartstocht waaraan gerefereerd wordt, blijkt dan jammer genoeg niet veel. Hoewel de aantrekkingskracht van de gravin uit de ‘handelingen’ wel naar voren komt, wordt ze niet invoelbaar, jammer genoeg. Je gentleman’s distantie – eerder vaak gekoppeld aan een subtiele humor en goed observatievermogen – blijft daarvoor dit keer te vlak. Niet getreurd, ik lees je nog altijd graag. Verras ons opnieuw!

 7. 13 september 2012 at 08:47

  De ‘buitenlandsfeer’ een de bijna zomerse luchtigheid maken er weer een heerlijk verhaal van Bommel. Je vliegt veel maar je stijgt nog niet boven jezelf uit met schrijven Iets in mij zegt, wacht maar, geduld hebben, komt nog wel, zolang hij maar blijft schrijven. Ik kijk er naar uit.

 8. 14 oktober 2012 at 13:16

  Vijf lezers gaven dit verhaal samen 10 sterren. Dat levert een ledenstem van twee sterren op.

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world