hot teens tube shemale jizzed by group.

De therapeut

Ik was een jaar of 30 denk ik toen ik door mijn rug ging. Ik moest me rustig houden en gemasseerd worden. Dit moest thuis gebeuren omdat ik niet kon lopen en fietsen. De eerste paar keren dat de therapeut bij me thuis kwam had ik teveel pijn om echt er op te letten hoe hij eruit zag. Ik was al blij dat hij de pijn wat kon verlichten.

Na een paar weken knapte ik weer aardig op en stelde dan ook voor dat ik wel naar zijn praktijk kon komen de volgende keer. Daar wilde hij nog niets van weten. Ik moest nog rustig aan doen en hij bleef bij mij komen. De volgende keer dat hij bij me kwam zag ik eindelijk hoe goed hij eruit zag. Hij had altijd een strakke broek aan en toen hij met me begon viel het me op dat zijn broek steeds strakker ging zitten. In een keer drong het tot me door dat hij op me geilde. Ik bedacht dat hij de vorige keren ook op plaatsen was geweest die niets met mijn rug te maken hadden. Ik bleef met mijn ogen dicht aan die keren denken en werd er lekker geil van. Ik durfde niet echt iets te laten merken of erover te zeggen. Ik denk dat hij ook wel door had ik iets wist nu van zijn gevoelens want hij bleef achter elkaar door praten over van alles en nog wat. Ik lag ondertussen te bedenken hoe ik hem hier wat langer kon laten blijven. Hij gaf zelf het antwoord er op toen hij bijna klaar met me was. Hij zei dat ik de laatste patiënt was en dat hij bij mij weg naar huis zou gaan. Dit was mijn kans. Ik vroeg of hij zin had om samen met mij nog wat te drinken en te kletsen. Hij stemde meteen toe.

Toen hij klaar was liet ik hem even alleen in de kamer en ging de keuken in om koffie te zetten. Ik zag in de spiegel dat ik een kleur van opwinding had. Zo durfde ik de kamer niet in te gaan. Ik hoorde Erik nog wat rommelen en ik gooide wat koud water in mijn gezicht. Daar knapte ik van op. Alleen het geile gevoel ging er niet mee weg. Ik besloot me er niets van aan te trekken en gewoon naar binnen te gaan om te vragen wat hij in zijn koffie wilde.

Ik duwde zachtjes de deur open, waarom weet ik niet. Wat ik toen zag maakte me nog geiler dan ik al was. Erik stond voor een foto van mij waar ik in bikini op stond. Hij stond met zijn rug naar me toe maar het was wel duidelijk wat hij deed. Hij had me niet horen binnenkomen en ik liep voorzichtig naar hem toe. Toen ik dicht genoeg bij hem was zag ik dat hij zijn hand bij zijn broek in had en zichzelf over zijn pik streelde. Ik hield mijn adem in. Dit was zo geil om te zien. Al snel werd ik zelf zo geil dat ik mee wilde doen. Ik ging dicht naast hem staan en legde mijn hand op zijn billen. Ik fluisterde in zijn oor of hij hulp nodig had.

Hij schrok even van me maar toen hij mijn gezicht zag en de vraag tot hem doordrong herstelde hij zich snel. Hij keek me geil aan en zei dat hij graag wilde dat ik het overnam. We begonnen met een heerlijke lange tongzoen. Al snel gingen mijn handen op onderzoek uit en ik voelde toen hoe hard hij was. Ik kon me niet meer inhouden en trok zijn broek naar beneden. Zijn lul stak heerlijk vooruit. Ik bukte en pakte zijn ballen zacht beet. Zachtjes streelde ik ze en ging met mijn lippen bij zijn eikel langs. Hij begon zacht te kreunen en pakte me bij mijn haar beet. Hij duwde me dichter naar zijn pik toe en duwde hem zo ver mogelijk in mijn mond. Ik kokhalsde even omdat hij zo groot was, maar al snel pijpte ik hem of mijn leven ervan af hing. Erik stond te genieten en kreunde van genot.

Opeens stopte ik en op zijn vragende blik antwoordde ik dat mijn kutje jaloers werd. Hij lachte even en trok me toen mee naar zijn massagetafel. Hij legde me op mijn rug erop met mijn benen wijd. Hij begon heel zacht mijn benen te strelen en bewoog zo langzaam omhoog. Toen hij aan de binnenkant van mijn bovenbenen was kreunde ik het uit. Meteen toen hij dat hoorde boog hij zich voorover en duwde zijn gezicht tussen mijn benen. Heel langzaam gleed zijn tong langs mijn schaamlippen en verder naar binnen. Hij begon me op een manier te beffen zoals ik nog nooit had meegemaakt. Ik genoot ervan met mijn ogen dicht en bleef kreunen en zeggen dat het zo lekker was.

Op het moment dat ik bijna klaarkwam smeekte ik hem me te neuken. Hij stopte meteen en trok me overeind. Hij stelde voor dat ik hem ging neuken dat was nog veel geiler vond hij. Nu ging hij zelf op de tafel liggen met zijn stijve lul recht omhoog. Ik klom erbij op de tafel en ging boven op hem zitten. Ik begon bij zijn gezicht en meteen duwde hij zijn tong nog even tussen mijn lipjes. Ik bewoog me verder naar beneden tot ik zijn lul tegen mijn klitje aan voelde komen. Toen hield ik het niet meer uit. Ik liet me langzaam over hem heen zakken en begon hem eerst zachtjes te neuken. Hij pakte meteen mijn stijve tepels beet en kneep er zachtjes in. Dit voelde zo geil dat ik al snel harder begon te neuken. Toen ik dat deed kwam zijn hoofd een stukje omhoog en nam hij mijn tepel in zijn mond. Het was of ik elektrisch geladen was op dat moment. Ik kwam met een luide schreeuw klaar en voelde dat ik spoot. Ik zei dat tegen Erik en op hetzelfde moment voelde hij het. Hij kwam daardoor ook meteen klaar. Ik voelde zijn zaad diep in me spuiten. We waren beiden uitgeput en hebben nog een heerlijk bakje koffie gedronken. Sinds die dag was ik altijd zijn laatste patiënte. J

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  2 comments for “De therapeut

  1. 14 oktober 2006 at 15:17

    'We waren beiden uitgeput en hebben nog een heerlijk bakje koffie gedronken' – de een na laatste zin van het verhaal is een goed voorbeeld van wat er mankeert in dit verhaal. Geen spanning, geen variatie in zinsopbouw, na de eerste alinea weet je al hoe het af gaat lopen.

  2. 26 oktober 2006 at 15:24

    Het is wel heel erg voorspelbaar.

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world