hot teens tube shemale jizzed by group.

De toekomst ligt achter me

Eén van de filmscènes die me het meest zijn bijgebleven, komt uit F for Fake van grootmeester Orson Welles. Aan het begin van de film laat hij de Kroatische schone Oja Kadar in een roekeloos kort mini-jurkje door de zonnige straten van Parijs defileren terwijl hij met een verborgen camera in close-ups de begerige blikken van de mannen filmde die zich naar haar omdraaiden.

Op dit ogenblik voelde ik me als één van die gluurders want ook ik keek naar een kortgerokte schoonheid die voor me uitliep, zij het niet in de straten van Parijs maar de daarom niet minder zonovergoten steegjes van Brussel. Ze had eindeloze benen die aarde en hemelgewelf van haar kont verbonden en een enorm afrokapsel dat zich als de kruin van een boom vervlocht met de wolken boven ons. Françoise was zwart, zo zwart als mijn erectie hard was.

Het was niet de eerste keer dat ik haar volgde. Het was sterker dan mezelf. De dood zou me inhalen voor ik genoeg kreeg van de natuurlijke gratie waarmee ze zich door de betonnen jungle van Brussel bewoog. Sinds ik haar voor het eerst achter de kassa van de GB Express in het Zuid-station, kwam ik daar elke avond, ook al lagen de prijzen er stukken hoger dan in de andere grootwarenhuizen. Ik had het over voor die weergaloze jukbeenderen, die huid van zwart fluweel en die zware borsten die zelfs haar lelijkgroene werkschort niet kon kleineren. Voortaan was zij het die mijn leven stuurde, zonder dat zelf te weten evenwel.

Ze werkte laat, tot negen. Mijn vaste ritueel bestond erin dat ik de tijd trachtte te doden tot haar shift erop zat en haar dan te volgen. Ze leidde een afgelijnd leventje. Geen minnaar die haar opwachtte of hij moest thuis op haar zitten te wachten. Thuis was waar ze rechtstreeks naartoe ging. Na een week observatie kende ik het traject van buiten. Om exact 21:10 kwam ze naar buiten, haar boodschappentas in de hand en stapte ze naar de halte ZUID B aan de Overdektestraat. Om kwart na negen nam ze bus 27 richting Verheyleweghen. Om 21:26 uur stapte ze af aan de halte Trier. Daar nam ze om 21:34 bus 54 met eindbestemming Machelen. Om 21:55 stapte ze uit aan de halte Witloof. Vandaar ging ze te voet naar de Verdunstraat 700. Dat was thuis. Ze woonde aan de uiterste rand van Brussel. Vanaf het sluitingsuur van de winkel tot en met het omdraaien van haar huissleutel duurde exact één uur. Meer dan tijd genoeg om me te verlustigen aan haar schoonheid, aan het vermoeide gebaar waarmee ze haar rug kromde en haar tieten naar voren stak, aan het ongeduld waarmee ze tijdens het wachten kringetjes rook uitblies, aan hoe ze erin slaagde de busramen te laten smelten van verlangen met de condensatie van haar adem, aan de ongelooflijke vanzelfsprekendheid waarmee ze haar dijen kruiste en ontkruiste, aan de wijze waarop ze door me heen leek te kijken zonder me te zien.

Waarom volgde ik haar al die weken, tot de lente zin kreeg in de zomer? Waarom sprak ik haar niet aan? Ik wilde me het plezier van het kijken niet laten vergallen door een kille afwijzing, zo éénvoudig was dat eigenlijk. Maar er kwam onvermijdelijk een dag waarop kijken niet meer volstond, een dag waarop de afstand tussen haar en mijn huid onverdraagzaam werd. Die dag kwam ik met een leeg mandje tot voor haar kassa gestapt. Ze keek me aan als een vamp een verstrooide professor «Mais votre panier est vide monsieur», merkte ze op. «C’est parce que ce que je cherche ne se trouve pas dans les rayon ‘Tout pour l’homme’. Ce que je cherche se trouve ici. C’est toi que je veux. Tu me laisses partir les mains vides?». Ik zag haar even twijfelen voor de glimlach in haar ogen besliste. «Je termine à neuf heures », zei die glimlach. «Attends moi à la sortie». De twee uurtjes die me nog scheidden van vijf bracht ik door met slenteren in de stad en dagdromen over waar ik haar naar toe zou kunnen nemen.

Eindelijk was het zover. «Tu veux sans doute me sortir au resto, puis au disco et essayer de me séduire jusque dans ton lit?», vatte ze mijn plannen voor heel de avond in één vraagzin samen. Ik kon alleen maar bevestigend knikken. « Weet je, daar heb ik vanavond echt geen tijd voor. Zou het niet veel éénvoudiger zijn moesten we meteen naar bed gaan? Bij jou of bij mij?». Vrouwen. Ze houden nooit op me te verbazen en dat geldt nog het meest voor de vrouwen uit mijn fantasie. « Bij mij », antwoordde ik haastig, want een uur geduld kon ik niet langer opbrengen. Mijn flatje lag binnen metrobereik. Groot was het niet, maar vraagt seks om meer dan een kingsize bed, wand- en plafondspiegels en een flinke batterij speeltjes?

Meen dan tien minuten nam het niet om van Zuid naar Kunst-Wet te moltreinen. Gooi daar nog vijf minuten te voet bovenop en we stonden aan mijn deurbel. Met haar feilloze intuïtie had ze zo de weg naar mijn slaapkamer gevonden. Ze ging op de rand van het bed zitten en sprak me aan. « Komaan, trek je kleren uit en snel wat. Ik wil je lul zien. Weet je, wat er zich bij een man tussen zijn oren zit, interesseert me geen bal, wat tussen zijn dijen zit des te meer. Ik hoop voor jou dat je wat in je mars hebt. Laat zien ». Haar accent was plat en haar toon heel vulgair. Niet meteen mijn kopje thee, maar eigenlijk was ik evenmin geïnteresseerd in wat zich tussen haar oren afspeelde. Ik kwam niet om conversatie te maken en om te kreunen, te hijgen, te schreeuwen of gore praat te kermen heb je niet meteen een universitair diploma in de communicatiewetenschappen nodig.

Ik hoefde me trouwens geen zorgen te maken over haar opmerking. Moeder natuur had me meer dan rijkelijk voorzien en ik zag er dus niet tegenop om haar mijn stijve pik te tonen, integendeel. Ik kleedde me snel uit, enkel wat aarzelend toen ik in mijn slip stond, zodat ze goed kon zien hoe mijn gezwollen geslacht zich in de strakke stof aftekende. Haar ogen vernauwden zich tot felle spleetjes en de tip van haar tong likte over haar lippen. « Ik heb geen zin in spelletjes », zei ze bars, « Ga je me je pik eindelijk laten zien of heb je liever dat ik opstap ». Dat hielp onmiddellijk. Eer ik het wist, stond ik naakt voor haar. « Mmmm. Dat zwarte mannen zwaarder geschapen zijn dan blanke is duidelijk een leugen», floot ze bewonderend nadat ze lengte en omvang van mijn erectie nauwkeurig met haar ogen had opgemeten. « Mais que les femmes noires sont plus chaudes que les blanches, ça par contre reste tout à fait vrai ». Ze kon niet haastig genoeg strippen en dat ze daarbij haar slipje scheurde deerde haar niet.

« Viens » strekte ze zich uit op het bed, haar dijen reeds voor me spreidend. Ik keek onbeschaamd in de kier van haar kut, voor ik me naast haar liet vallen en haar tegen me aantrok. Ze hield er totaal andere ideeën over voorspel op na dan ik, want ze reikte onmiddellijk tussen mijn benen, nam mijn pik stevig beet en loodste hem onder het nodige gezucht en wellustig gehijg in zich. Hoewel haar kut erg strak was, gleed ik toch verbazingwekkend soepel naar binnen, zo nat was ze. Ik wilde beginnen bewegen omdat ik dacht dat ze zonder verder dralen genaaid wilde worden, maar ze stopte me af met haar heupen en plette haar mond dan tegen de mijne. Haar tong zat de mijne achterna tot in de verste uithoeken van mijn mond, voor ze die in haar eigen mond zoog en er uitgelaten op begon te sabbelen als een kleuter op een lolly. Ondertussen kraste ze met haar vlijmscherpe nagels een dun spoor van bloed over mijn rug tot aan de gespleten vrucht van mijn billen. Ze wriemelde een tijdje aan mijn anus tot mijn aars smeekte om haar vinger, maar toen greep ze me resoluut bij mijn kloten, waarin ze brutaal ging knijpen terwijl haar kut tezelfdertijd ritmisch in mijn lul kneep. Ze was dan misschien vulgair en zelfs een tikje onverstandig, gevoel voor seks had ze zeer zeker en daar kwam het tenslotte op aan.

Mij wist ze in ieder geval flink op te hitsen, maar op de duur raakte ze zelf verstrikt in haar vrouwelijke listen, want zij was de eerste die het geduld verloor, me met een stevige heupzwaai op mijn rug duwde, haar bovenlichaam rechtte en me in gestrekte galop ging berijden. Gebiologeerd keek ik naar het vervaarlijke zwaaien van haar tieten terwijl zij zichzelf aanstaarde in de spiegel achter mijn bed. « Regarde moi ça », siste ze tegen haar spiegelbeeld. «Regarde-moi comme elle baise, cette garce. Kijk toch eens aan hoe ze neukt, die teef» Toen gleden haar blikken naar omlaag en keek ze mij aan. «Ik ga je plat neuken kereltje. Ik ga verdomme de laatste druppel zaad uit je ballen neuken, jij gore klootzak.» Ze plaatste haar handen op mijn schouderbladen en helde lichtjes voorover zodat mijn tong kon uithalen naar haar glasharde tepels. « Suce mes nichons », boog ze zich nog verder naar voren. Ik ging verbeten op haar tieten zuigen. Mijn handen had ik inmiddels op haar kont, die lekker geprononceerd was zoals vaak het geval is bij negerinnen. Briesend tempeestte ze over mijn lul en op mijn ballen, zo hard zelfs dat het pijnlijk werd. « Ik ga komen », kreunde ik bevrijd toen het me teveel werd. « Nog even. Wacht nou nog even tot ik er ook ben. Bijna. Ja nuuuuuuuu. Je viensssssssss ». De pulsen van haar kut volgden elkaar steeds sneller op in haar orgasme terwijl ik straal na spermastraal in haar ejaculeerde.

« Que c’était bon », spinde ze nadat ze enigszins tot zichzelf was gekomen. « Encore une fois ». Bij die woorden veranderde ze van positie en ging in een standje 69 boven me zitten, steunend op knieën en ellebogen. Ze liet me tegen haar monumentale kont, tegen de zwarte rozijn van haar anus en tegen haar kut aankijken terwijl ze zelf tegen mijn lul ging aanfluisteren ». Mais t’es devenu tout petit chéri. Tu as besoin d’un peu d’encouragement. Maar je bent helemaal klein geworden schatje. Zal ik je wat aanvuren?» Mijn pik reageerde onmiddellijk en kwam overeind tegen haar kin en tegen haar gestulpte lippen. Ze ging mijn ballen omhoog kneden tegen mijn schacht en zoog mijn stijve lul daarna met mondjesmaat naar binnen. Pijpen was haar tweede natuur, zo lekker wist ze me te verwennen. Ik betaalde haar met gelijke munt terug door enthousiast op haar schaamlippen te gaan pruimen. «Mmmmmm », was het enige wat de grootte van mijn lul van tussen haar lippen liet ontsnappen. Haar kut geurde zo sterk dat ik in een roes raakte. Het was alsof zuivere cocaïne zich door mijn neusschot heen vrat om in mijn hersenen te exploderen.

Ik stopte met kauwen en dreef mijn middenvinger in haar kut en mijn duim in haar anus. Automatisch loste ze haar greep op mijn lul. Op handen en voeten schoof ze vooruit om, nadat ze tot stilstand was gekomen aan mijn voeten, met één hand een bil opzij te trekken en me over haar schouder toe te bijten «Naai me in mijn reet». Ik knielde achter haar en duwde mijn pik tegen de geilmakende weerstand van haar sluitspier in haar darmkanaal dat zich over mijn schacht afrolde als een strak condoom van vlees en van bloed. Was haar kut al erg strak, dan gold dat duizendvoudig voor haar anus. Ik had haast schrik hoe verhakkeld mijn pik daaruit tevoorschijn zou komen. Ik liet mijn bovenlichaam zwaar op haar rug leunen en vouwde mijn arm om haar lichaam zodat haar rechterborst geplet werd door mijn onderarm en haar linkertiet gekneld zat in de bankschroef van mijn klauw. Langs haar wangen heen hijgde ik hoe lekker ik haar wel vond. Ze draaide haar hoofd even om met haar tong de mijne verder te kunnen opzwepen. Inmiddels steunde ze maar op één arm meer, met de andere stimuleerde ze haar tokkelaar onder haar lichaam door. Ze vond het zo geil langs haar anus genomen te worden dat het niet lang duurde of ze kwam klaar. “O merde. Je n’en plus plus. Ik kan niet meer. Ooooooooooo ouiiiiiiiiiiiiiiiiii”. Ze liet zich plat op haar buik vallen toen ze begon klaar te komen. Ik stootte nog enkele keren in haar stuiptrekkende aars eer ik mijn pik uit haar haalde.

Ik was nog flink stijf, maar omdat zij voorlopig uitgeteld leek, begon ik me uit arrenmoede af te trekken. Zij draaide zich loom om op haar rug. Mij met veréénde handen aan mijn lul te zien sleuren, deed haar levenskrachten ogenblikkelijk terug keren. “Oh oui. Je veux te voire jaillir. Ik wil je zien spuiten.” Ze kwam naast me zitten en keek een tijdje toe vooraleer ze haar vuistje rond mijn vuist sloot en me mee hielp pompen. “Laisse-moi”, bedelde ze nog even later. Spoedig voelde ik haar hand rond mijn schacht. Ik gromde van genoegen en leunde zachtjes achterover om van op afstand te kunnen genieten. “Mmm, qu’il est beau ton sexe. Tout fier et tout vibrant”. Ze masturbeerde me met lange halen en liet tegelijkertijd haar duim over mijn eikel gaan. Ik moest op mijn tong bijten om het niet uit te schreeuwen van geilheid. Zij zag dat. “Ne te retiens pas. Laisse-toi aller”, vuurde ze me aan “Laat je gaan. Hou je vooral niet in”. Zelfs indien ik dat al zou hebben gewild, ik kon mijn zaad niet langer ophouden. Krachtig ejaculeerde ik. Ik spoot tot tegen mijn sleutelbeenderen, zo heet had ze me gekregen.

Zij kwam schrijlings op mijn schoot zitten en zoende de stralen sperma opwaarts achterna. Het was pas toen ze op die manier tegen me lag aangevleid dat ze voor het eerst de jaloerse blikken van de zwarte mannequinbuste leek te voelen, die van hoog boven op de sierzuil naast mijn bed op ons neerkeek. Ze ging rechtop staan en wreef haar tepels tegen die van de etalagepop aan. « Décidément, tu nous préfères noires », draaide ze zich opnieuw naar me toe. Opeens verscheen er een ondeugende grijns op haar gezicht. « Tu te penses homme assez pour apprivoiner deux nanas, noires en plus ? Denk je dat je kloten genoeg aan je lijf hebt om twee grieten aan te pakken, en dan nog zwart op de koop toe?». Wist ik een minuut tevoren niet of ik hem die avond nog een keertje overeind zou krijgen, dan wist mijn pik nu wel beter. In een mum van tijd stak hij bevestigend zijn vinger op en stond ie pal tegen mijn buikwand. «Dat is een overduidelijke ja », concludeerde ze vooraleer ze haar gsm opdiepte uit het hoopje van haar kleren en vlijtig een nummer begon in te toetsen terwijl ik verstrooid met mijn lul speelde. «Allo Poupette? C’est Françoise ici. Zeg luister eens ..»

Het voorwerp van dat telefoongesprek zat nauwelijks een half uur nadien boven op me te wippen met de gretigheid van een vrouw die al in geen jààààààààren seks meer heeft gehad en nu alle schade in ijltempo moest zien in te halen. Haar schedel was tot op de stoppels kaalgeschoren, wat haar een masculien uiterlijk gaf. Die illusie stopte echter aan haar sleutelbeenderen, want het stel meloenen dat ze daaronder had gegroeid zou alle concurrentes op de Miss Afrique Nue competitie moeiteloos om ver kegelen; moest ze ooit beslissen naar die titel te willen dingen. Qua hitsigheid kende ze enkel haar gelijke in mijn caissière. Wat werd ik er verwaand van dat die twee bloedhete negerinnen als kat en hond vochten om het privilege van mijn vingers, mijn mond en mijn pik, die ze elkaar met bek en klauw bestreden terwijl ze goudkoperen keelklanken over me uitgoten. Hun bitsig gedrag wist me op te hitsen tot nooit geziene krachtinspanningen zodat ik ze allebei meermaals kon bevredigen. Uitgeput en tevreden viel ik in slaap.

Tevreden en uitgerust werd ik wakker, en keek ik neer op mijn twee zwarte fokfeeksen, die aan weerszijden van me lagen uitgestrekt. Zelfs in hun slaap leken ze hun strijd niet gestaakt te hebben, want ze hadden elk een hand bezitterig op mijn ballen. Françoise sloeg als eerste de ogen op naar mijn ochtenderectie. Voorzichtig haalde ze Poupettes hand van mijn pik, er zorg voor dragend haar niet wakker te maken, boog ze zich dan schuin voorover en schrokte mijn pik hongerig naar binnen. Ik kon een luide kreun niet onderdrukken, met als onmiddellijk resultaat dat ook Poupette ontwaakte. « God », zuchtte ze, « zijn jullie nou alweer aan de gang? Jullie zijn werkelijk onverzadigbaar ». Dat was ze zelf ook, want meteen vervolgde ze « Komaan Françoise, wees niet zo zelfzuchtig. Maak plaats, er is genoeg voor twee». Toen Poupette geen oren had naar die smeekbede, nam Françoise haar bij de haren en gaf ze een harde ruk aan haar hoofd. In een reflexbeweging zette Poupette haar tanden stevig in mijn geslacht. Ik schreeuwde het uit van de pijn en op exact hetzelfde ogenblik begon ik onweerstaanbaar te ejaculeren alsof de pijn geen andere uitweg bleef dan de lust. Poupette loste haar tanden en liet me uit haar mond ontsnappen om me te zien klaarkomen. Ze kneep hard in mijn ballen terwijl ik vette klodders zaad spoot over haar gezicht en dat van Françoise, die zich naar mijn exploderende lul had toegebogen.

De meiden raakten door het dolle heen. Hun poesje wild tegen mijn scheenbenen aanwrijvend, beten ze in mijn pik alsof het om een geroosterde maïskolf ging of achtervolgden elkaars tong rond mijn eikel, zodat mijn lul ondanks de intensiteit van mijn ejaculatie niet de kans kreeg om te verslappen en integendeel nog stijver en dikker werd. « Fok me », gilden Poupette en Françoise uit één mond, maar die aanmoediging had ik al lang niet meer nodig. Een erotische razernij had zich immers meester van me gemaakt, me omtoverend tot een willoos instrument van hun negerse geilheid. Wel een vol uur belichaamde ik hun heetste fantasieën, en als een soort seksuele robot neukte ik hen beurtelings en gelijktijdig in hun kont, in hun mond, tussen hun tieten of in hun kut, tot het orgasme opnieuw toesloeg en me weemoedig achterliet, niet langer de onfeilbare god die ik me waande, maar terug mezelf, onvolmaakt en kwetsbaar, mijn pik nog slechts een schaduw van zichzelf.

Poupette en Françoise kleedden elkaar vakkundig aan en trokken de deur achter zich dicht. Zonder een woord van afscheid. Zonder nog naar me om te kijken. Ik was namelijk het verleden. Buiten wachtte een wereld van mannen op ze.

© Rudi

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  2 comments for “De toekomst ligt achter me

  1. 12 februari 2007 at 15:01

    Rudi´s rijke taal weet mij altijd te bekoren.

  2. 28 februari 2007 at 00:21

    over de top en slordig geschreven

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world