De trouwreportage – deel 2

Het was bijna dertig graden toen Dyonne met haar cabriolet kwam voorrijden. Het dak was open. Ze had eerder willen komen, maar Fred had s morgens gebeld dat het licht tegen de avond beter was voor fotografie en daarom hadden ze om vijf uur afgesproken. Fred was op alles voorbereid en had een scala aan lenzen, filters en reflecterende schermpjes klaargezet in twee grote koffers. Hij zag dat Dyonne zich zorgvuldig had opgemaakt, ze was kennelijk van plan er serieus werk van te maken. Ze droeg dit keer een korte broek en een t-shirt.

“Ik heb ook nog wat andere kleren meegenomen”, zei ze, wijzend naar een koffer op de achterbank.

“We zien het wel”, zei Fred, “waar gaan we heen?”

“Ik heb de sleutel van het landgoed van vrienden van ons, die zelf met vakantie zijn. Het is hier dichtbij. Je moet maar even kijken of het geschikt is.”

Na een rit van hooguit tien minuten stuurde Dyonne de auto een smal weggetje aan een rustige laan in het duingebied in. Na honderd meter kwamen ze voor een groot toegangshek. Dyonne drukte op een afstandbediening, waarna het hek meteen opendraaide. Toen ze er doorheen was sloot het zich weer achter hen.

“Luxe”, zei Fred.

“Ja”, zei Dyonne, “die mensen zijn werkelijk schathemeltjerijk. Het zijn vrienden van de familie.”

Langs een imposant landhuis reed Dyonne door een plantsoen met eeuwenoude hoge bomen. Daar stopte ze. Een eindje verderop was een meertje met helder water.

“Is dit goed?” vroeg ze.

“Ziet er prima uit”, zei Fred, “zeg maar wat je wil.”

“Ik ga me eerst omkleden. Ik heb mijn trouwjurk meegenomen, ik wil dat je net zulke fotos maakt als op de trouwdag, maar dan nog meer. Kun je dat?”

Laten we het maar proberen, zei Fred. Als jij je omkleedt, maak ik mijn spullen in orde.

Terwijl hij zijn koffers uitlaadde en met de lenzen aan de slag ging, kleedde Dyonne zich aan de andere kant van de auto om. Onder haar t-shirt droeg ze niets, de rest van haar lichaam bleef verborgen achter de auto. Ze pakte de witte trouwjurk uit een koffer en liet die over haar hoofd glijden. Daarna bukte ze zich: blijkbaar om de hooggehakte schoenen aan te trekken.

“Kun jij de rits dichtdoen?” vroeg ze.

Fred legde zijn spullen neer en liep naar haar toe. Hij zag dat haar tepels hard waren. Voorzichtig schoof hij de rits dicht. De jurk zat nog steeds als gegoten. De al iets ondergaande zon scheen tussen de bomen door, genoeg voor het tegenlicht. Hij merkte niet veel van de opwinding van toen, toen hij Dyonne tegen een boomstam liet leunen en hij de eerste opnames maakte. Het was mooi, maar niet mooier dan toen. Ook zij voelde zich een beetje ongemakkelijk, zo leek het.

“Gaat het goed zo?” vroeg ze.

“Ja hoor”, zei Fred, “maar het voegt niet veel toe aan wat we al hebben.”

“Wat wil je dan?” vroeg ze.

“Het gaat er niet om wat ik wil, maar wat jij wil. Heb je nog iets anders dan die trouwjurk? Of wil je iets bloter?”

“Zeg maar wat ik moet doen.”

“Okee. Als je iets niet wil, moet je het niet doen. Nogmaals: je doet het voor jezelf, niet voor mij. Okee. Is het erg als de jurk een beetje smerig wordt?”

“Nee, ik laat hem wel schoonmaken.”

“Okee, dan ga je met je rug tegen deze boom staan, met je linkerhand pak je die tak boven je en met je rechterhand trek je de jurk omhoog.”

Fred liep naar haar toe. “En de knoopjes van de jurk mogen ook wel iets verder open.”

Hij maakte de knoopjes zover los dat haar stevige ronde borsten grotendeels te zien waren, alleen de tepels waren nog net bedekt door de strakke stof waar ze desondanks doorheen priemden. Met haar rechterhand trok Dyonne haar jurk zover op dat haar blote benen bijna helemaal zichtbaar waren.

“Okee, zo vasthouden”, zei Fred.

Hij maakte een paar opnames.

‘Nu langzaam verder omhoog”, zei hij.

Hij zag en hoorde hoe haar ademhaling zwaarder werd.

“Doe je benen nog iets elkaar.”

Ze deed het. De jurk was nu zo hoog opgetrokken dat hij voor het eerst haar blote kut zag, maar omdat ze haar benen nog vrijwel gesloten had was er verder niet veel te zien.

“Okee”, zei hij, “dit is goed zo. We doen nu een beetje hetzelfde, maar dan andersom.”

Hij dirigeerde haar met haar armen naar de boom.

“Iets verder voorover, hou de stam vast met beide handen.”

Hij pakte zelf de trouwjurk aan de onderkant beet en drapeerde deze op haar rug, zodat haar billen helemaal bloot waren. Hij legde de camera even weg knielde achter haar neer. Met beide handen pakte hij haar net boven de knien vast en zette haar benen verder uit elkaar. Met zijn gezicht was hij nu maar op tien centimeter van haar kut. Nu zag hij hoe opgewonden ze was, de volle lippen bloeiden open en hij meende al vocht te zien glinsteren. Hij moest zich bedwingen om zijn neus er niet tussen te steken.

“Okee”, zei hij schor, “zo blijven staan.”

Hij maakte opnieuw een paar fotos.

“Okee, we doen er nu een paar in deze houding maar dan zonder jurk.”

 Ze stribbelde niet tegen toen hij de rits openmaakte en de jurk naar beneden schoof. Ze stapte er gemakkelijk uit. De schoenen mag je wel aanhouden, zei hij. Ze ging als vanzelf in dezelfde houding staan. Nu maakte hij een groot aantal fotos waarop ook haar borsten in volle glorie te zien waren. Hij liet haar omdraaien, met haar armen hoog boven zich naar een tak reiken en met haar benen ver gespreid. Ze was nu zo nat dat het geil op de binnenkant van haar dijen goed te zien was, maar ze deed of ze het niet merkte, of ze wist het zelf niet, in elk geval trok ze zich er niks van aan.

“Veel opwindender dan dit kan ik het niet voor je maken”, zei Fred. “Of je moet verder willen.”

“Wat dan”, vroeg Dyonne bijna fluisterend.

“Maar dan wordt het haast porno, ik weet niet of je dat wil.”

“Wat dan?”

“Okee. Ga nog eens voorover tegen die boom staan?” Fred liep naar haar toe en wreef met zijn hand over haar rug, over haar billen, naar haar dijen en duwde die naar beide kanten tamelijk ruw uit elkaar. Hij wist dat hij ver ging, maar als ze nu niet tegenstribbelde dan was haar weerstand als ze die al had gehad wel gebroken, dan was dit het sein dat hij door kon gaan. Langs de binnenkant van haar dijen liet hij zijn hand omhoog glijden, tot hij de warmte van haar kut voelde, maar hij raakte nog net de schaamlippen niet aan.

“Het mooiste is een foto als je nat bent, als je kunt zien dat je opgewonden bent. Dus blijf even staan”, zei hij. Met zijn handen duwde hij haar benen nog verder uit elkaar, hij knielde achter haar neer en likte met zijn tong over haar schaamlippen.

“Wat doe je?” kreunde ze en uit zichzelf stak ze haar billen nog verder naar achteren, zodat hij er beter bij kon. Hij bleef likken tot haar hele kut glinsterde van het vocht.

“Even zo blijven staan”, zei hij.

“Nee! Ga door! Niet ophouden nu!” hijgde Dyonne, maar Fred had zijn camera al gepakt en legde voor het eerst van zijn leven een kletsnatte glinsterende vagina vast.

Hij legde de camera neer en zei: “Er ontbreekt nog n ding. Het allermooiste is als je kutlippen open staan, alsof het lijkt dat er zojuist een penis in heeft gezeten. “

Dyonne zei niets. Ze duwde haar billen nog hoger, alsof ze wilde zeggen: kom maar op. Fred ging naast haar staan en begon op zijn gemak zijn broek los te maken. Hij trok al zijn kleren uit, zijn geslachtsorgaan stond trillend naar boven, kletsnat van het voorgeil. Hij liep naar achteren, pakte met beide handen de billen van Dyonne vast en streelde de binnenkant van haar dijen. Toen zette hij langzaam de kop van zijn penis tegen de schaamlippen en haalde de eikel een paar keer op en neer. Heel langzaam duwde hij de eikel een beetje naar binnen.

Dyonne hijgde zwaar, ze kreunde: “Ga door!” Nu liet hij zich een paar centimeter naar binnen glijden in de kletsnatte o zo bereidwillige gleuf. Toen trok hij zich terug en pakte hij opnieuw de camera.

“Nee!”, riep Dyonne, “ga door!”

“Alles op zijn tijd”, zei Fred.

Terwijl zijn natte trillende en kloppende penis tussen zijn benen zwaaide maakte hij fotos van de nu openstaande kut. Hij legde het toestel weg, ging opnieuw achter Dyonne staan en duwde zijn penis weer langzaam naar binnen. Dit keer stopte hij niet na een paar centimeter, maar hij ging door tot hij niet verder kon. De strakke natte kut van Dyonne omsloot zijn hunkerende paal als een handschoen, hij wist dat als hij nu n keer terug zou trekken hij zich niet meer zou kunnen inhouden en zwaar hijgend bleef hij een minuut lang diep in haar zitten.

Hij had zich kunnen bedwingen als Dyonne rustig was blijven staan. Toen hij binnendrong had ze haar eerste orgasme gekregen, ze was gierend klaargekomen.

“Spuit me maar helemaal vol”, kreunde ze, terwijl ze met haar rechterhand tussen haar benen door zijn harde, boordevolle balzak greep en het leek alsof ze die ook nog naar binnen wilde duwen. Dat was teveel voor Fred. Hij haalde een keer terug en stootte toe, hard en woest. En weer terug, tot het puntje. En weer helemaal erin, terwijl zij zijn ballen in een stevige greep hield.

Het sperma baande zich bruisend een weg naar de baarmoeder, Fred had het gevoel dat het een oneindige stroom was, hij bleef nog zeker een minuut lang naschokken, Dyonnes kut moest overstromen. Hij leunde hijgend voorover op Dyonne, terwijl hij haar borsten greep. Langzaam kwamen ze allebei weer bij hun positieven. Fred richtte zich op en liet zijn penis uit de drijfnatte kut glijden. Hij was nog steeds groot en hard, glinsterend van Dyonnes vocht. Zij bleef in dezelfde houding staan. Hij zag het sperma tussen haar schaamlippen.

“Blijf even staan”, zei hij. Hij pakte zijn camera en maakte de geilste foto uit zijn carrire. Hij liep naar Dyonne toe, nam haar in zijn armen en kuste haar. Ze duwde haar borsten tegen hem aan, streelde met haar arm over zijn rug en billen en pakte zijn al iets verslappende penis.

“En nu ga je mij nog een keer lang en hard neuken”, zei ze, terwijl ze zich op haar knien liet zakken en haar zachte lippen om zijn eikel sloot. “Of denk je dat dat niet meer lukt?”

Post navigation

Gerelateerde verhalen

Geef een reactie