hot teens tube shemale jizzed by group.

De tweede les van Ann

Na nog een praatje en een lekkere douche is Ann zonder slipje en BH naar huis gegaan. We hadden geen afspraak gemaakt. Het duurde lang vond ik voor ik iets van haar hoorde. Een dag of twintig later belde ze aan op een koude avond. Ik zat al voor mijn kachel. Ik ging naar beneden en opende de deur. Ik zag haar staan. Een dikke winterjas aan. Hieronder kwamen twee benen uit in nylonkousen en ze staken in een schoen i.p.v. bottines.

“Hallo” zei ze vrolijk. Ik zei niets, maakte plaats zodat ze voorbij kon. Ik sloot de deur. “Ziet dit er beter uit?” begon ze en ze begon te vertellen over de zoektocht naar haar outfit. Ik liet haar ratelen maar zweeg zelf en bleef haar strak aankijken. Ze voelde blijkbaar deze spanning wat drukken, want haar spraakwaterval viel stil en ze vroeg, mij brutaal aankijkend: ” Is er iets?”

“Of er iets is?” zei ik langzaam en sarcastisch. “Jij denkt zeker dat je zomaar wat les kan komen nemen als het jou uitkomt jongedame. Wel, dan heb je het mis. En twee, hier komen alleen vrouwen binnen die er als een vrouw uitzien, en niet met een jas die er uit ziet als een overall van een dokwerker. En drie, je praat alleen als je daar toelating voor krijgt.”

Ik zag de vonken weer uit haar ogen schieten en ze begon ” Ja maar ik…………… .”

Ik stak mijn linkerwijsvinger onder haar kin en drukte haar hoofd licht naar boven en duwde haar zo met haar rug tegen de muur vlakbij de voordeur. Ik stak mijn rechterhand uit naar de voordeur en keek haar indringend aan.

“Binnen of buiten?” was het enige dat over mijn lippen kwam. Ze scheen te aarzelen. Ik bleef haar aankijken en na een tijdje boog ze langzaam haar blik en haar hoofd.

“Ik zie dat je nog niet alles onthouden hebt van onze vorige les.” zei ik haar. “Voortaan kom je elke week op dag en uur dat ik bepaal,” hoorde ik mezelf tegen haar zeggen. “Ik zal je die misselijke maniertjes wel afleren. Hang je jas boven aan de kapstok en kom terug naar hier.”

Ze ging naar boven , deed haar jas uit en kwam terug naar de voordeur. Ze had een rok aan, een gewone rok, tot net boven haar knie. Onder deze rok droeg ze een donkere panty. Boven deze rok een gestreken blouse. Ik bekeek haar van top tot teen zonder een woord te zeggen.

“Ga eerst maar tien minuutjes in de tuin staan.” zei ik haar.

“Ja maar het vriest bijna….Aauww…”

Ik had mijn wijsvinger tussen mijn duim opgespannen en deze tegen haar linkerborst laten schieten. Ze pakte direct naar haar borst, dus deed ik nog eens hetzelfde met haar linker. Ze scheen zich iets te herinneren, want haar ogen schoten vuur, maar ze protesteerde niet meer en pakte niet meer naar haar borst.

“Niet praten of bewegen zonder toelating.” zei ik langzaam. “Ik zal je hiervoor straffen, maar nu eerst naar de tuin.”

Ze ging naar beneden vijf trapjes af, ging naar de achterdeur en opende ze. De koude kwam binnengestroomd. Ze aarzelde. Ik knipte nog eens in mijn vingers en ze ging naar buiten. Eens buiten ging het licht automatisch aan. Daar stond ze dan.ik ging achter de raam in de keuken zitten en bekeek haar. Na een viertal minuten, die voor haar buiten waarschijnlijk veel langer leken te duren gaf ik haar een teken dat ze binnen mocht komen. Ze stond terug in de gang en haar tepels priemden door de stof van de BH en de veel te ruime blouse naar voren van de koude.

“Dat begint een beetje op een vrouw te lijken ” zei ik haar terwijl ik de tepels die door de stof priemden tussen duim en wijsvinger vastnam en er even in kneep. Ze hield even haar adem in maar zei niets.

“Naar boven” gebood ik. Ze ging voor mij de trap op. Ik liet haar plaats nemen in het midden van de woonkamer voor de kachel. “Doe die boerneschoenen maar al uit terwijl ik nadenk over hoe ik je ga straffen alvorens aan de les te beginnen” zei ik haar traag. Gedwee deed ze wat haar gevraagd was.

“En nu ga jij mij om straf vragen. Als je te zacht bent voor jezelf, dan zal je pas echt wat meemaken. Je mag vijf minuten nadenken. Als de tijd om is zal je het wel merken. Daarna heb je nog precies vijftien seconden de tijd.”

Ondertussen haalde ik allerlei kleine spulletjes boven. Het zakmes, een latje, de ebonieten staaf, een riempje, een zacht touwje, rubberhandschoenen. Een ruwe handschoen, Johanniskruidolie, tijgerbalsem, Een rolletje rekfolie,…. . Af en toe liet ik het latje in mijn handen petsen. Ze had op die manier geen besef van tijd meer en keek schichtig om zich heen. Ik pakte haar plots beet, stopte haar hoofd tussen mijn twee dijen zodat ze gebukt stond. Ik tilde haar rok op en gaf met mijn rechterhand twee klinkende kletsen op haar kontje. Ze veerde op, maar ik had haar goed in bedwang tussen mijn benen. Ik begon langzaam te tellen:”Een, twee… …………. dertien …. ”

“I.. I… Ik moet straf hebben …” kwam er stotterend uit. ”

“Ja ” antwoordde ik haar. Is dat alles? “Veertien….

” I.. I… Ikk verdien kletsen …………… .” Haar ademhaling werd sneller waardoor haar lichaam zichtbaar bewoog tussen mijn benen.

“Vijftien!!!!!” klonk het. “Denk je echt dat ik daar genoegen mee neem?” zei ik haar tergend langzaam. “goed, jij krijgt kletsen, maar denk maar niet dat je er vanaf komt zoals vorige keer hoor, geraffineerd wicht dat je daar staat. Jij denkt nog altijd dat jij met mij speelt, maar dat leer ik je vandaag wel af. Doe die rommelblouse van je maar eens uit. Als je zulke rommel nog eens aan doet, dan gaat die in de kachel.”

Ze knoopte haar blouse los en trok ze uit haar rok. Ze had deze keer een gewone BH aan, niet deze van haar grootmoeder zoals vorige keer. Ik bekeek haar streng. Ik pakte het mes van de tafel en wees ermee naar haar BH. Ze keek enigszins smekend met een blik van “Laat me deze nu toch houden.” Ik liep rond haar en stak plots achteraan een vinger tussen haar rug en haar BH. Ik trok er hard aan en liet hem dan schieten. Ze gaf een kort gilletje. Ik deed het nog een tweede maal. Ze gilde weer. Ik deed het nog een derde maal. Ze zei niks meer.

“Lossss, en vlug”, fluisterde ik in haar oor. Het bandje stond licht in haar rugvel afgetekend. Haar ademhaling was licht versneld waardoor haar boezem op en neer bewoog. Ik geef toe dat ik er geil van werd.

“Jij wilde kletsen ” stelde ik droog. Ik nam een smal plastic latje en spande het met een hand op in het andere hand. Het zwiepte een paar maal door de lucht. Ik liep rond haar en liet het latje een keer tegen haar rug bovenaan kletsen. Ze bewoog niet. Ik draaide terug rond haar en kwam voor haar staan. Het latje was opgespannen in mijn handen en bracht het onder haar borst. Ze keek naar het latje en mijn handen. Ik keek haar aan en langzaam ging haar blik naar de mijne . Ik hield hem vast. “Pets Aauuw” ging het, en ze pakte naar haar borst. “Niet bewegen zonder toelating” zei ik. ”

Opnieuw. Ik spande het latje terug op en wachtte, zij verwachtte het alle seconden, maar het kwam niet en haar ademhaling werd gejaagder. ” Petssss. ” Het was en prachtig zicht hoe haar borst opsprong en terug neerdaalde. “Haar ogen vonkten weer, maar ze zei niks. ” Nu de andere ” zei ik, en zo geschiedde. Ik had er waarempel een serieuze erectie van gekregen.

Ik nam twee ijsblokjes uit de diepvries. Toen ik ze tegen haar lendenen duwde schrok ze op. Daarna zette ik ze op haar borsten en maakte er kringen mee, altijd kleiner en kleiner tot ze continu op de tepels van haar mooie borsten bewogen. Deze priemden hierdoor prachtig naar voor. Haar boezem werd mooi roze door de extra doorbloeding als reactie op het ijs. Het water liep over haar buik tot in haar rok, en dat zal wel gekriebeld hebben. Ze bewoog echter niet. Toen nam ik twee houten latjes, glad, van ongeveer acht centimeter lang en een centimeter breed. Aan beide zijden zat er een niet al te strak elastiekje rond, maar strak genoeg om de latjes gespannen te houden op haar vooruitstekende stijve tepels. Hierdoor scheen haar boezem nog meer op te zwellen. De spanning bij haar steeg zichtbaar. (Bij mij ook. )

“Waag het ook niet meer om met zo'n boerinnekesrok naar de les te komen” zei ik haar. ” Anders kan je zonder naar huis. Ik knoopte haar rok los en liet hem vallen.

” Raap op en leg weg” zei ik rustig. Ze stond nu in haar panty met een onderbroek eronder. Ze was nog maar net op haar plaats gekomen of ik trok de latjes weg van haar tepels. Ze hield haar adem in en kreunde even. De tepeltjes stonden prachtig naar voor. Ik had tijgerbalsem aan mijn hand gedaan zonder dat ze het had gezien en ik smeerde er haar twee tieten mee in. Na een tijdje begon haar vel, dat al geactiveerd was van het ijs te tintelen, en zeker het gevoel in haar tepels moet prikkelend geweest zijn. Ze kon niet blijven staan. Haar ademhaling werd sneller en haar boezem stakprachtig roze naar voren.

“Bukken en handen op de rugleuning van de stoel houden” zei ik haar. Haar bovenlichaam hing wat voorover, en het was prachtig om dat heen en weer te zien gaan door haar ademhaling. Plots sloeg ik met het plastic latje tweemaal op haar billen. Ze veerde op, maar nam onmiddellijk terug de juiste houding aan.

“Mmmh” zei ik. ” Je hebt lelijke panty's aan. Ze reageerde niet. Ik liet het latje dus tweemaal op elke konthelft neerkomen. Ze stond recht en keek recht in mijn ogen. Ik wees naar de rugleuning en bleef haar aankijken. Ze boog het hoofd en nam terug de vorige houding aan.

” Hier zal ik je voor moeten berispen” zei ik haar. En je hebt nog altijd lelijke panty's aan. Tegelijkertijd zoefde het latje driemaal naar elke kant van haar kontje. Ze begreep het. Ze begon haar panty's van haar billen af te stropen.

“Zet je op de schrijftafel met je bips en steun je handen achter je op het blad” Ze deed het en door deze houding wezen haar borsten mooi naar het plafond.

“Spreid je benen.” Er kwamen veel schaamhaartjes vanonder haar broekje piepen. Ik nam een epileertangetje en trok snel achter elkaar vier haartjes uit.

“Een vrouw in dit huis moet een ordentelijk kapsel hebben” zei ik haar. “Zoniet zal ik er wel zorg voor dragen. ”

Ik streelde haar zacht over haar bovenlichaam met handen die haar vel amper leken te raken, alsmaar vlugger. Ik had ze goed ingeolied. Het wond haar op en ze kreunde zachtjes en sloot haar ogen. Hierop had ik gewacht om “Aauuuww ww” haar beide tepels tegelijkertijd een kneepje te geven. Ze had dit echter niet verwacht, en daarom reageerde ze zo heftig.

“Een mooi kapsel heeft ook een mooi hoedje nodig” vervolgde ik en wees op haar slodderige onderbroek. Ze begreep dat ze deze moest uitdoen. Toen ze zich bukte en uit het broekje wilde stappen kletste het latje tweemaal. Ze veerde recht en bleef met het broekje om haar enkels staan.

“Ik moest je nog berispen voor daarnet. Doe dat broekje uit en gooi het in de kachel. Het stinkt naar jou.” Ze wilde boos worden, maar twijfelde wel of het kon. Ze nam het broekje en stak het in de kachel.

“Je leert bij. ” zei ik. “Ga terug op de tafel zitten met je handen achter je.” Ze had lichtbruin schaamhaar dat nogal weelderig tierde. Ik ging met het latje wat over haar lichaam, amper haar vel rakend. Zo daalde ik langzaam naar haar kruidentuintje af. Toen ik daar aankwam met het latje duwde ik een schaamlipje open. Ik trok mijn neus op.

“Je bent niet goed gewassen.” Ik gaf een klapje met het latje vlak boven haar klitje. Ze veerde op, vooral van schrik denk ik. Ik pakte een washandje met water en wat licht geurende zeep.

“Sta recht en spreid je benen. En leun voorover op de tafel” zei ik haar. Ik waste haar venusheuvel, eerst zachtjes op en neer wrijvend, daarna alsmaar harder drukkend. Haar ademhaling versnelde weer. Daarna deed ik hetzelfde met haar achterwerk. Ik spoelde alles af en stak een zachte handdoek tussen haar benen. Met één hand langs haar rug en de ander langs haar buik bewoog ik de handdoek heen en weer tot ze droog was. Het prikkelde haar duidelijk.

“Nu ben je proper ” zei ik haar. Ga terug op de tafel zitten met je handen achter je en doe je benen zo wijd mogelijk uit elkaar.

Ik had een haarborsteltje genomen en begon haar schaamhaar uit te borstelen. Ik deed dit niet te zacht en de borstelharen krabten over het zachte vel van haar dijen dat hierdoor rood werd. Ze kreunde lichtjes. Ik nam wat gel en smeerde haar kutje ermee in, dan nam ik een fijn kammetje en kamde de haartjes netjes opzij zodat haar sneetje mooi oplichtte tussen de donkere plakkende haartjes.

“Nu begin je een beetje op een fatsoenlijke meid te lijken” zei ik. Ze was duidelijk opgewonden geraakt van het gefrul aan haar foefje, en ik moet zeggen, ik kreeg problemen om me mezelf in te tomen. Zoals ze daar zat had ik zin om haar gewoon als de eerste de beste te verkrachten, maar dat was te gemakkelijk geweest voor haar. Ik wilde ze horen smeken. Ik ging tussen haar benen staan en drukte mijn kruis tegen het hare. Ondertussen liet ik mijn tong spelen rond haar borsten en de kringetjes werden alsmaar kleiner tot ik op haar tepel begon te zuigen. Een genoeglijk ” uuuuhhhmmmm” ontsnapte aan haar mond.

“Ahh, je schijnt dat plezant te vinden” zei ik. Een licht gehijg was het antwoord. Ik pakte een doorzichtig plastic buisje waarin een plunjertje stak. Ik zette het buisje op haar tepel en trok het plunjertje achteruit. Haar tepel werd in het buisje gezogen en zwol daar lichtjes op. De andere borst kreeg dezelfde behandeling. Terwijl ik de spulletjes monteerde duwde ik mijn kruis terug tegen het hare en kreunde ze nog genoeglijk.

“Blijf zo zitten” zei ik haar. ” Ik ga iets drinken. Ik liet haar enkele minuten alleen.

Toen ik binnenkwam waren de tepels in het buisje rood geworden. Ze keek me aan met een blik van “Haal die dingen er af. Mijn tepels worden gevoelig. ” Ik liep nog eens rond haar en pakte ondertussen mijn latje terug.

“Niet goed?” vroeg ik haar toen ik terug voor haar stond. Ze knikte zachtjes neen. Ik ging langzaam naar een buisje en duwde het plunjertje zachtjes in. De verlichting van de druk deed haar zichtbaar genoegen en ze zuchtte. Ik pakte het tweede buisje tussen duim en wijsvinger en trok het ineens van haar tepel. Dat gaf een grappig ploppend geluid. Ze had dit niet verwacht en gilde “AAAuuww smeerlap” Pettss Petts ging het op haar billen met het latje.

“Niet spreken zonder toelating” zei ik haar langzaam. ” Maar ik laat mij zeker niet beledigen.” Hiervoor zal ik je moeten straffen. Ik nam haar gevoelige tepels tussen duimen en wijsvingers en kneep er zachtjes in. Ik voerde langzaam de druk op tot ze reageerde met een heupbeweging. Ze had niks gezegd maar mij met fonkelende ogen aangekeken. “Dat kan nog beter ” zei ik haar. Ik begon over haar borsten te wrijven met een droog washandje zodat de gevoelig tepels op en neer mee moesten en telkens met de zachte stof werden gewreven.

“Sta recht en draai je om. Leun met je handen op tafel en spreid je benen. Ik nam een ruwe handschoen en ging achter haar staan. Ik drukte mijn kruis tegen haar achterwerk en begon heel haar bovenlichaam te bewrijven met de handschoen. Ik zorgde er wel voor haar gevoelige tepels amper te beroeren, zodat zij dacht dat dit misschien toch wel zou gebeuren. Ik zakte verder af en wreef haar buik en dijen ook in. Heel haar lichaam van voor werd mooi roze.

Ik ging terug naar boven langs de achterkant en gaf haar kontje een extra beurt. Dan over haar rug . Ze werd er botergeil van, want toen ik terug aan haar foefje kwam kwam er een vochtige streep op de handschoen zitten. Ik hield ze voor haar gezicht ” Ha zo. ” was alles wat ik haar zei. Ik ging naast haar staan.

“Ben je eindelijk klaar voor mij?” vroeg ik haar. Ze knikte heftig van ja.

“Aauuwwww.” Ik had tweemaal venijnig op haar kontje gemept met het latje.

“Je moet antwoorden als je iets wordt gevraagd geil stout kind.” Ze zei niets. Ik petste deze keer onder haar linkerborst. Ze ging hierdoor recht staan.

“Wel.” zei ik haar. “Ik had een antwoord gevraagd, en jij komt zomaar rechtstaan. Ga op je knieën zitten met je benen gespreid en geef antwoord. Zei ik rustig. Ze deed wat gevraagd werd. Ze zat recht op haar knieën.

“Laat je kont op je hielen zakken ” zei ik haar. Ze had echter niet gezien dat ik een schuurborstel tussen haar hielen had gelegd. Toen ze op de harde haren kwam zitten veerde ze recht. Ik kletste kort tweemaal op de bovenzijde van haar borsten en zei ” Zitten.” Ze deed wat er werd gevraagd. “En nu antwoorden.”

Ze keek me bijna smekend aan en zei ” Ja ik ben klaar voor jou.”

Ik bekeek haar en priemde mijn ogen in de hare en zij temerig. ” Dan valt het nog te bezien of ik jou wel wil stout ongemanierd hoertje dat je bent.”

Ze keek me aan en ik keek terug. “Heb je iets geleerd vandaag? ” vroeg ik haar.

“Ja ” zei ze. “Ik moet mij als een vrouw kleden, en overal verzorgd en gekamd zijn zodat ik er aantrekkelijk uitzie voor jou.” Ik gromde een beetje.

“Je bent in staat om dat enkel te zeggen om aan je trekken te komen jij.” “Maar als het je ernst is dan verdien je wel iets.” Ik leunde op haar schouders zodat de borstel dieper in het vel van haar kontje en kutje drukte. Ze kreunde lichtjes.

Ik leunde nog wat harder door en zei:”Doe mijn broek zachtjes uit en kom nergens aan. Zij deed wat haar gevraagd werd en zag mijn pietje in volle glorie mijn onderbroekje opvullen. Ik ben namelijk niet zwaar geschapen, maar heb wel een flinke stijve. Ik stapte uit mijn broek.

“Het onderbroekje ook.” Het kostte haar enige moeite daar zij zo laag zat. Het elastiekje zat vast achter mijn piet. Toen dit uit was zei ik haar. ” Lik mijn mooie ballen, maar blijf op je hielen zitten.”

Reikhalzend begon ze met het puntje van haar tong mijn ballen te likken. Ondertussen duwde ik met een ritmische beweging op haar schouders zodat haar foefje heen en weer bewoog over de borstel. Ze begon te steunen en te kreunen. ” Ik houdt het niet meer ” zei ze. ” Stop, alsjeblieft stop, ik MOET klaarkomen zo.

“Je mag nog niet ” antwoordde ik haar en kletste mijn twee handen langszij tegen haar boezem. Ze begon te sidderen en te beven en liet een geweldig gesteun horen Ze richtte zich plots op en pakte mijn lul in haar mond en begon er als gek op te zuigen.

“Ik heb je hiervoor geen toelating gegeven” zei ik. Maar ze was zo ver weg met haar orgasme dat ze me niet hoorde denk ik. Ik pakte het latje en sloeg ermee op haar billen. Bij elke tik zoog ze aan mijn eikel alsof ze hem wilde opzuigen en doorslikken. Dit kon ik niet lang uithouden en opeens spoot ik mijn zaad in haar keel. Terwijl ik haar nog een laatste tik gaf op haar kontje begon ze opnieuw klaar te komen, elke druppel zaad uit mijn lul zuigend zodat hij er wat pijn van begon te doen.

Na enkele minuten konden we beiden terug normaal ademen. “Als dit nog eens gebeurt zal ik je moeten straffen”, zei ik tegen haar. Ik gaf haar een knipoog.

“Ik zal het onthouden voor de volgende les” antwoordde ze.

We hebben samen gezellig een bad gepakt met een lekkere pint bruin bier erbij. Toen ze doorging heb ik haar mijn telefoonnummer gegeven.

“Binnen de week bellen voor een afspraak voor een nieuwe les!” was het consigne. “Je opvoeding is nog lang niet afgelopen….”

© Jazeker

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world