De uitdaging

Mijn naam is Merrissa. Leuke zelfstandige jonge vrouw, 31 lentes jong. Ik werk al enige jaren als administratief medewerkster bij een middelgroot bedrijf. Op zich heb ik het daar best naar mijn zin. Ik heb een leuk huisje in een gezellige buurt. En toch heb ik het gevoel dat er meer moet zijn, er moet meer uit mijn leven te halen zijn. Ik besluit op een sombere zaterdagmiddag dat het tijd wordt voor een nieuwe uitdaging. Ik kruip achter de computer en vul bij een zoekmachine het woord uitdaging in. Prompt verschijnen er legio relevante en minder relevante websites, waar ik een kijkje zou kunnen nemen. Ergens halverwege de pagina valt mijn oog op het woord massage….. Ja! Dat is het! Ik ben direct enthousiast. Dat is mijn uitdaging! Ik kijk snel verder waar ik bij mij in de buurt een cursus kan volgen. Ik neem contact op. Het is een 10-weekse cursus en ik hoor dat volgende maand een nieuwe groep zal beginnen.

De eerste cursusavond kom ik enthousiast en toch ook wel wat onzeker binnen. De groep bestaat uit 10 personen. 6 dames en 4 heren. Hoewel we een zeer gemêleerd gezelschap zijn, kunnen we het al snel aardig met elkaar vinden. Een aantal mensen zijn met z'n tweeën gekomen. Casper en Jess zijn een leuk stel. Hij zeer welbespraakt, een beetje intrigerend. Zij een knappe meid. Ook aan haar merk ik dat ze een gedegen opleiding heeft genoten. Yvonne en Annika zijn ook samen gekomen. Hoewel ze elkaars tegenpolen lijken te zijn, zijn ze al 8 jaar beste vriendinnen. Yvonne is een slanke, donkerharige, beetje stille vrouw. Ik denk dat ze rond de 25 is. Annika is wat kleiner en steviger, maar wel een erg gezellige meid. Frank is een man van middelbare leeftijd. Wel aardig, maar soms lijken er dingen wat langs hem heen te gaan. Olav is van oorsprong Rus met een echte creatieve geest. Hij heeft al van alles gedaan in zijn leven en dit is weer iets nieuws voor hem. Hij vertelt de meest rare dingen die hij heeft meegemaakt. De laatste man in het gezelschap is Bas. Een jonge man van achterin de 20 schat ik. Hij is wat verlegen en heeft van die lieve puppyogen. Inwendig moet ik even glimlachen als ik deze omschrijving bedenk. Wat zullen ze van mij denken? Spontaan? Stevig, maar wel lang? De laatste 2 dames zijn Marieke en Fiona. Beetje stille types, wel aardig, maar ik kan nog niet direct hoogte van hen krijgen.

Dan komt de cursusleider binnen. Hij stelt zich voor als Ton. Hij ziet er leuk uit zo op het eerste gezicht. Lang, niet overdreven gespierd of zo. Donker licht krullend haar met hier en daar iets grijzend bij de slapen. Hij beweegt zich soepel. Begin 40 schat ik. Vrijwel direct heb ik even oogcontact met hem. Dan laat hij met een vriendelijk knikje met ogen los. Eerst geeft hij een stuk theorie alvorens we echt aan de slag gaan. Ton weet zijn publiek uitermate te boeien met zijn levendige stijl. Dan wijst hij mij ineens aan om hem te helpen bij het voordoen van een oefening. Met een beetje kleur sta ik op en loop naar voren. Hij begint met een eenvoudige oefening. Gewoon even de schouderspieren masseren. Hij doet het voor bij mij. Oohhhh die handen zijn goddelijk!! Niet te hard, niet te zacht. Echt heerlijk!

Helaas duurt het maar een moment. Dan mogen we dit op elkaar oefenen. Olav is mijn partner. Eerst masseer ik zijn schouders. Het schijnt hem wel te bevallen. Ik merk dat de spieren onder mijn handen zich ontspannen. Ton ziet het ook en geeft nonchalant een complimentje. Daarna wisselen we. Olav staat achter me en als zijn handen me masseren voel ik nauwelijks dat hij me aanraakt. Ik vraag hem wat krachtiger te werk te gaan. Voorzichtig probeert hij het, maar nog steeds voel ik niet veel. Ton geeft iedereen nog wat aanwijzingen en tips. De rest van de avond oefen ik samen met Olav. Hij schijnt het hele masseren wel leuk te vinden, maar magische handjes heeft hij niet echt.

Als ik terug naar huis rijd baal ik eigenlijk wel een klein beetje dat Olav mijn partner zal zijn. Maar de cursus (en Ton) vind ik echt te leuk om op te geven. De volgende weken gaan vrijwel hetzelfde. We leren verschillende technieken die we in wisselende tweetallen op elkaar oefenen. Olav is nog steeds mijn partner. We hebben veel lol. Olav weet elke keer wel een komische draai aan te geven aan zijn verwoedde pogingen. Ton blijkt een behoorlijke hoeveelheid geduld te bezitten. Keer op keer geeft hij dezelfde tips aan Olav. Een enkele keer zelfs nam hij het van Olav over. Wat een genot om gemasseerd te worden door zulke heerlijke handen. ik geniet van de lesavonden. De gemoedelijke sfeer en Ton's prettige stem. Zo af en toe kijk ik steels naar hem. Elke keer als ik terug naar huis rijd, gaat de avond nog eens door mijn hoofd en zie ik Ton voor me. Zijn vriendelijke gezicht, de sprekende ogen en zijn slanke handen met lange vingers. En hoe zijn aanrakingen zijn. Soms fantaseer ik zelfs over hem. Volgens mij is hij een heerlijke partner. Wat zou hij van mij vinden? Over het algemeen laat hij niet zoveel los, maar soms zie ik dat hij naar me staat te kijken.

Het is inmiddels de laatste avond en we besluiten gezellige met z'n allen nog ergens wat te gaan drinken. Ton gaat ook mee. Olav vertelt in het café weer een paar leuke anekdotes, maar besluit dan na een paar glaasjes, dat hij naar huis gaat. Annika, Yvonne, Bas, Frank, Marieke en Fiona vinden het ook wel welletjes. Hartelijk wordt er afscheid genomen. Er worden afspraken met elkaar gemaakt om te blijven oefenen. Uiteindelijk zijn we nog met z'n vieren over. Casper en Jess, Ton en ik. Ton is naast me komen zitten. Casper haalt nog wat te drinken. ondertussen loopt Jess naar de jukebox in de hoek. Als ze terug komt, steekt ze haar hand uit naar Casper en neemt hem mee om te gaan dansen. Jess heeft een langzaam nummer uitgezocht en als 2 tortelduifjes bewegen ze langzaam over de dansvloer. We kijken even naar ze. Dan vraag ik Ton waarom hij masseur geworden is. Hij begint te vertellen en ik hang aan zijn lippen. Al gauw zitten we in een geanimeerd gesprek over de meest uiteenlopende dingen.

Als ik op een gegeven moment om me heen kijk, zie ik dat Carel en Jess net hun jas staan aan te trekken. Een beetje beschaamd mompel ik iets over laat en naar huis. Ik sta op en wil mijn jas al pakken, maar Ton is me voor. Heel galant houdt hij mijn jas op. Ik draai me om en schuif mijn armen in de mouwen. Hij schuift hem over mijn schouders. Dan pakt hij mijn schouders beet en draait me om. “mag ik je bedanken voor een goed gesprek?” vraagt hij. ” ja, natuurlijk mag je dat!” antwoord ik. Ik ben me opeens erg bewust van zijn aanwezigheid. Hij heeft nog steeds mijn schouders vast. Langzaam trekt hij me naar zich toe en voorzichtig raken zijn lippen de mijne. Ik schrik er een beetje van en weet even niet wat ik moet doen. Dan kom ik weer bij mijn positieven. Ik voel dat zijn lippen minder druk uitoefenen op de mijne. Nee! Schreeuwt het in mij. Ik wil nog niet dat het voorbij is. Mijn armen hangen langs mijn lichaam en ik trek mijn handen in een reflex op en leg ze op zijn heupen. Mijn lippen druk ik op de zijne. Dan trekt hij me nog dichter naar hem toe. Ik leun tegen hem aan en voel de warmte van zijn lichaam. Mijn handen glijden als vanzelf naar boven langs zijn borstkas. Ik voel zijn hart onder mijn vingers te keer gaan. Het juicht in mij! Eindelijk alsof het een eeuwigheid duurde laat hij mijn lippen zachtjes los. Enigszins zwaar ademend kijken we elkaar diep aan. “Dat wilde ik al zo lang doen” fluistert hij tegen mijn mond die nog vlakbij de zijne is. Ik tintel over mijn hele lijf en kan alleen maar “mmmm” uitbrengen. Hij laat zijn hand langs mijn arm zakken en pakt mijn hand. Ik neem zijn uitnodiging aan. We lopen terug naar de massageruimte, echter gaan we niet links het leslokaal in, maar door de deur rechts. Hierachter blijkt een smaakvol, mannelijk ingericht appartement te zitten.

Zodra we binnen zijn neemt hij me in zijn armen, en kust me hartstochtelijk. Ik voel zijn tong tegen mijn lippen en als vanzelf laat ik hem binnen. Ik druk me tegen hem aan, mijn armen om zijn middel. Zo ter hoogte van mijn heupen voel ik hem stijf worden. Dat windt me nog meer op. Met mijn handen strijk ik over zijn rug. Dan begin ik aan zijn jas te sjorren. Ik wil meer van hem, huid op huid wil ik! Hij laat me even los, net lang genoeg om zijn jas uit te doen. Ik laat ook mijn jas van mijn schouders vallen. En weer voel ik zijn lippen hartstochtelijk op de mijne. Dit keer duw ik mijn tong bij hem naar binnen. Hij beantwoordt met een heerlijke lange tongzoen. Onderwijl draaien we door de kamer. Ik voel zijn handen overal langs mijn gezicht, op mijn rug, op mijn kont. Ook mijn handen zwerven langs zijn hele lijf, zover ik er maar bij kan.

Eindelijk belanden we op de bank. Dan als bij toverslag houdt hij op, “Nee! Nee!” zegt hij hard. Alsof ik een bak koud water over me heen krijg. Geschokt en totaal verbaasd probeer ik mezelf weer in de hand te krijgen. “Nee” zegt hij nogmaals, dit keer zachter. “Ik wil er de tijd voor nemen. Ik wil ervan genieten, ik wil JOU zien genieten.” Opgelucht laat ik mijn adem los. “ja” weet ik alleen nog uit te brengen. Hij legt me op de bank, trekt zijn shirt over zijn hoofd en begint dan voorzichtig, nog hijgend, de knoopjes van mijn blouse los te maken. De sfeer is plots heel anders, intiemer. Ik geniet van de aanblik van zijn blote bovenlijf en ik kan het niet laten om mijn vingers eroverheen te laten glijden. Hij glimlacht en schuift mijn blouse open. Ik zie dat hij zijn adem even inhoudt. Een fractie van een seconde maar. Dan laat hij voorzichtig zijn handen van mijn schouders naar mijn borsten glijden. Zijn ogen onafgebroken op mijn bovenlijf gericht. Zacht strelen zijn vingertoppen over mijn bh. Ik sluit even mijn ogen en geniet intens. Hij trekt mijn bh van mijn schouders nadat hij de haakjes heeft losgemaakt. Dan zakken zijn handen verder over mijn buik. Ik hou mijn adem in en voel even een heerlijke rilling door mijn lijf gaan.

Hij maakt de knoop van mijn broek open en vervolgens de rits. Als hij de beide opzij schuift, wordt mijn zwarte slip zichtbaar. Hij geniet zichtbaar. Ik laat mijn ogen ongegeneerd over zijn bovenlijf gaan. Op zijn kruis laat ik ze rusten. Hij ziet dat ik kijk en zijn kleine jongen groeit ervan. Ik zie zijn broek aanspannen. Ik speel met mijn vingers over zijn lijf en plagend rommel ik extra lang met de knoop van zijn broek, terwijl ik hem met glanzende ogen aankijk. Hij vindt het geweldig, dat kan ik wel zien. Ik werk gewillig mee om me van mijn broek te ontdoen, dan trekt hij snel ook de zijne uit voor hij naast de bank bij me op zijn knieën gaat zitten. Ongegeneerd laat ik mijn blik op zijn kruis rusten. Ik zie hoe strak zijn slip om zijn kruis zit. Ik wil net mijn hand ernaar uitsteken als hij zich voorover buigt en mijn hoofd tussen zijn handen neemt. Hij drukt allemaal kleine kusjes op mijn gezicht. Zijn handen zakken langs mijn nek en masseren mijn borsten en buik. Wat een heerlijke, warme, zachte handen heeft hij! Zijn handen zakken verder naar beneden gevolgd door zijn lippen en tong. Zijn tong maakt een slingerend spoor over mijn lijf, waarbij mijn beide borsten en de harde knopjes uitgebreid besabbelt en beknabbelt worden. Verlangend komt mijn borst omhoog en kronkel ik onder zijn aanraking. Zijn handen zwerven rond mijn heupen en spelen met de boord van mijn slip. Ik voel dat mijn slip al vochtig is geworden van mijn geil. Voorzichtig trekt hij de slip over mijn heupen naar beneden. Daar lig ik in mijn volle naaktheid op zijn bank. Goedkeurend laat hij zijn blik over mijn lijf gaan. Ik wil mijn handen op zijn lijf voelen. Ik wil huid tegen huid! Als ik me iets opricht om mijn verlangen uit te voeren, voel ik hoe hij me met lichte druk terug in de kussens van de bank duwt. Zijn handen strelen mijn lichaam, masseren mijn borsten, mijn heupen, mijn billen en de binnenkant van mijn dijen. Daar aangekomen schuif ik als vanzelf mijn benen wat uit elkaar. Hij laat subtiel zijn vingers over mijn lipjes glijden. Een kreetje van genot ontsnapt uit mijn mond. Vervolgens dringt hij met een vinger naar binnen ondertussen met zijn andere hand mijn klit stimulerend. Ik voel dat mijn klit ook al aardig groter is geworden. Net als dat mijn lipjes zich openen en lekker nat zijn. Hij duwt nu 2 vingers naar binnen en maakt me nog geiler dan ik al was! Hij vingert me heftig. Wat een genot! Dan likt hij mijn kutje… Ohhhh Goddelijk! Nog even en ik ga komen. Ik hoor mezelf kreunen en hijgen.

Ik pak zijn hoofd tussen mijn handen en trek hem naar boven tot vlakbij mij gezicht. “Ik wil je!” fluister ik tegen zijn lippen en vervolgens druk ik de mijne erop in een lange tongzoen. Hij trekt zijn slip uit en komt bovenop me liggen. Ik bewonder hem ook in zijn volle naaktheid. Dan komt hij bovenop me liggen en wil zich naar binnen werken. Nog net in een helder moment weet ik uit te brengen dat ik het wel veilig wil houden. Hij vist uit zijn broek een condoom en schuift die over zijn harde, stijve, prachtige lul. Dan verliezen we ons in een heerlijk liefdesspel. Hij bovenop in een missionarishouding vervolgens omgedraaid, zodat ik schrijlings over hem heen zit en daarna neemt hij me op zijn hondjes tot hij klaarkomt. Ik geniet van elke stoot. Dan trekt hij zich van me los en likt mijn poesje. Hij likt steeds gulziger en dieper. Ik pak zijn hoofd en leidt hem naar mijn klitje. Ik ben behoorlijk heet en vochtig en ik kronkel onder zijn zuigen. Hij zuigt aan mijn klitje en cirkelt eromheen tot ik klaar kom. Een heerlijk orgasme gaat met schokken door mijn lijf. Ik voel het vocht tussen mijn benen. Loom komt hij naast me liggen en ik nestel me lekker naast hem.

Mijn hand rust op zijn borstkas, waar ik hem kriebel. Dan krijg ik een heerlijk idee. Ik laat mijn hand richting zijn kruis zakken met een heerlijke slingerbeweging. Even kriebel ik extra in het kuiltje in zijn zij. Zijn buikspieren trekken even samen. Dat was net de reactie die ik verwachtte. Nonchalant strijk ik via zijn been even langs zijn ballen. Ook dat heeft het gewenste effect. Ik ga schrijlings bovenop hem zitten en kijk hem met ondeugende ogen aan. “Nou wordt het tijd dat je kennis gaat maken met mijn kwaliteiten” zeg ik. Ik heb natuurlijk niet voor niets die massagecursus gevolgd en ik kan er vast wel iets meer van maken dan alleen de sportieve massage die ik geleerd heb. Op de tafel in zijn kamer heb ik een fles massageolie ontdekt. Ik laat een hoeveelheid in mijn hand lopen en wrijf mijn handen tegen elkaar aan, zodat het lekker warm wordt en je het hoort soppen. Ik laat mijn handen boven zijn borstkas zweven en besluit dan om meer zuidwaarts te masseren. Ik wrijf over zijn heupen en de binnenkant van zijn dijbenen. Rondom zijn kleine jongen die al steviger begint te worden. Ik geniet met volle teugen van de aanblik. Het stimuleert me en ik word er zelf ook geil van. Dan neem ik zijn lul in mijn handen en laat hem er lekker doorheen glijden. Ik buk me voorover om zijn ballen lekker te likken. Hij slaakt een zucht van genot. Ondertussen laat ik zijn lul afwisselend door mijn linker en dan weer mijn rechterhand glijden. Dan begin ik heel langzaam onderaan zijn penis, bij het stukje vlees tussen zijn ballen te likken. En tergend langzaam, en dan bedoel ik ook echt tergend langzaam lik ik zijn schacht tot aan het topje. Hoe verder ik naar boven kom, hoe stijver hij wordt. Heerlijk! Dan zie ik mijn zijden sjaaltje op de grond liggen. Ik pak het op, sla het 2 keer om zijn lul, hou het goed vast en begin hem af te trekken met de sjaal tussen mijn handen en zijn huid. Ton houdt het bijna niet meer uit. Zo regelmatig stop ik even om de sjaal van zijn lul te laten glijden. Het verschil tussen de stevige grip en de tintelende streling van de zachte stof maakt hem nog geiler. Als hij dan komt spuit hij me helemaal onder, op mijn buik, mijn borsten, overal zijn lekkere warme geil. Uitgeput vallen we naast elkaar op de bank in slaap.

© Yipke

Post navigation

Gerelateerde verhalen

Geef een reactie