De USB Stick

Vanmorgen was ik het zat. Mijn scheerapparaat piept en hapert steeds regelmatiger. De accu is ook steeds sneller leeg, tijd voor een nieuwe. Zo kom ik in de elektronica winkel terecht. Ik zoek er één uit, kijk nog even wat rond bij de tv en computer afdeling en ga afrekenen. Voor me staat een kleine vrouw. Slank, strakke spijkerbroek, makkelijk bloesje, pumps en lang blond haar dat los over haar schouders valt.

Ze is zo te zien een USB stick aan het afrekenen en zoekt in al haar zakken en in haar tas. Ze heeft haar portemonnee thuis laten liggen en wel het doosje terug leggen in het actie schap. “Reken ze samen maar af, dat komt wel goed,” zeg ik terwijl ik mijn aankoop er bij leeg. Ik reken af en we lopen samen voorbij de kassa. “Dank je wel, ik woon hier met ver vandaan, tegenover het winkelcentrum. Als je meeloopt dan zal ik je het geld meteen terugbetalen,” zegt ze. “Mijn naam is trouwens Anneke, leuk je te ontmoeten en nogmaals bedankt.”

“Mijn naam is Jaap,” stel ik mij voor, “Kleine moeite hoor, ik ben zelf al veel te vaak voor niets gelopen, ik weet hoe het voelt om weer terug te moeten.” Anneke lacht naar me en we staan samen voor het voetgangerslicht te wachten. We steken over een lopen naar haar huis. Een wijk met lage flats zonder lift. We gaan de trap op en haar flat is op de derde verdieping. We lopen al kletsend naar binnen. Ze zet intussen koffie en vraagt of ik niet wel zitten. Ik neem plaats op de bank, terwijl ze nog een beetje in de keuken rommelt.

“Mijn portemonnee is leeg,” zegt ze verontschuldigend, “Ik ben bang dat we toch terug moeten, dan ga ik naar de pinautomaat.” “Maakt niet uit,” zeg ik, “mijn auto staat op de parkeerplaats, dus ik ga daar toch weer naar toe. Het is lastiger voor jou.” Ze kijkt me een beetje schuldig aan. “Je mag me natuurlijk ook in natura betalen,” zeg ik lachend en ik zie haar schrikken. Wat heeft ze nu weer in huis gehaald, zal ze denken. “Niet zo schrikken hoor, ” zeg ik, “Eten en drinken is ook natura. Het is bijna lunchtijd, als je wat eten voor me maakt dan praten we nergens meer over.”

Ik zie haar opgelucht adem halen. “Ja, ik lust ook wel wat, ” zegt ze onder het neerzetten van de koffie en we kletsen nog wat terwijl we samen op de bank zitten. Dan staat ze op om wat broodjes te maken. Ik vraag of ze hulp nodig heeft, maar dat is niet het geval. “Zullen we buiten gaan eten? De zon begint door te breken en na deze lange donkere winter kan ik wel wat buitenlucht gebruiken,” vraagt ze me een we besluiten dat te gaan doen. Ze woont niet ver van een pak een we vinden en plekje aan het water. Ze spreidt en handdoek uit waar we vervolgens op gaan zitten. We eten samen wat en schenken koffie uit de thermoskan die ze ook heeft meegenomen.

We wandelen nog wat. Het is rustig in het park, het is school en werk tijd en de enigen die we tegenkomen zijn kleine groepjes jongeren die waarschijnlijk een tussenuur hebben, of aan het spijbelen zijn, dat weet ik niet. We komen bij een rustig perkje terecht. Beschut en met bankjes. Een mooie plek om het restant van onze koffie op te drinken. We zitten naar elkaar en voorzichtig schuiven we wat tegen elkaar aan. “Heb ik je nu alles teruggegeven?,” vraagt ze mij, terwijl ze mij aankijkt. “Wat mij betreft wel, als je nog maar kwijt wilt dan mag dat natuurlijk altijd.” “Zeg jij het maar,” zegt ze. “Het is jouw beslissing geweest om mij te helpen, aan jou de keus hoe ver we gaan.” “Bedankt voor het vertrouwen, je bent een lieverd,” zeg ik haar.

Ik kijk haar aan geef haar voorzichtig en kus op haar mond. Ze beantwoord deze maar al te graag en we blijven elkaar kussen. Langzaam gaan onze monden verder open en vinden de puntjes van onze tongen elkaar. Na een korte voorzichtige kennismaking gaan onze tongen steeds verder en verstrengelen zich in een lange tongzoen. Het zoeken wordt steeds intenser en voor we het weten vinden onze handen elkaar.

Ik streel haar rug en laat mijn vingers vanaf haar nek via haar ruggengraat naar beneden gaan. Op haar onderrug houd ik even in een ik voel een lichte siddering door haar heen gaan. Ik ga weer terug naar boven en voel haar ademhaling intenser worden. Het zoenen gaat maar door en wordt ook steeds heftiger. Eén hand van mij gaat omlaag en stelt haar bovenbeen. Via haar dij naar haar buik waar ik de even blijf hangen bij de bovenrand van haar broek. Ze bijt nu zachtjes in mijn tong van opwinding.

Ik voel nu ook een hand omlaag gaan en via mijn benen vindt ze ook mijn onderbuik. Mijn hand gaat intussen over haar bloesje omhoog en ik streel het randje onder haar borsten. Ze zuigt haar mond nu stevig op de mijne en aangemoedigd ga ik verder op onderzoek uit. Ik ga wat omhoog en vindt haar borsten. Kleine ronde borsten, als appeltjes en ik streel ze met mijn handen. Ik sluit mijn hand er omheen en voel een stevige tepel tegen mijn hand aan. “Krijg je het koud of vind je het letter wat ik doe?” fluister ik plagerig. Ze kreunt zachtjes en als antwoord voel ik een hand over mijn kruis gaan. Ik masseer haar borsten verder een daag haar tepels uit met mijn vingertoppen om nog harder te worden. Zij pakt mij nu vol in mijn kruis en begint in mijn hardgeworden lid te knijpen. Steeds iets harder lijkt het wel of ze mij dwars door mijn broek heen zit af te trekken.

Plots horen we geritsel en voetstappen. Ze gaan van ons af. Mogelijk waren we al betrapt en houden ze het voor gezien, of we houden de plek bezet voor een ander stelletje. We zullen het niet weten. Alsof er niets gebeurd is gaan we verder. Ik heb inmiddels de bovenste knopjes van haar bloesje laat losgemaakt en voel nu de fijne gladde stof van haar b.h. haar tepels priemen er bijna doorheen en ik knijp ze zachtjes tussen mijn vingers. Ik voel een hand in mijn broek schuiven en om mijn bakken heen sluiten. Ze masseert ze voorzichtig. Dit laat ik niet op mee zitten en ook ik schuif en hand in haar broek. Ik streel over haar slipje en laat mijn hand er onder verdwijnen. Ik voel een glad poesje en wrijf er zachtjes overheen. Intussen verplaatst ze haar hand naar boven en knijpt haar vingers zachtjes samen om mijn paal heen.

Ik laat nu voorzichtig een vinger tussen haar lippen doorglijden en voel dat ze al flink nat geworden is. Ik vindt haar klitje en speel er zachtjes mee. Als ze zachtjes begint te hijgen en mijn paal steeds strakker tussen haar vingers masseert laat ik een vinger bij haar naar binnen glijden. Ik voel haar genieten en vinger haar zachtjes. Ik viel haar nog beter worden en ik doe er een vinger bij. Met twee vingers glijd ik nu in een uit, waarbij ze genietend met haar onderlichaam mee doet. Ik voel dat ze mijn broek open maakt zodat ze er beter bij kan. Met mijn broek nu iets omlaag heeft ze mij nu met twee handen in haar greep. Eén hand om mijn ballen en ze laat mijn paal door haar andere hand heen glijden. We gaan even zo door en laten elkaar met volle teugen genieten. Dan houdt ze het niet meer, ze staat op, laat haar broek zakken en gaat op mijn schoot zitten. Ze laat mijn paal langzaam bij haar naar binnen schuiven en hijgt als deze er helemaal in zit. Ze schuift wat heen en weer om hem maximaal te voelen en begint dan op en neer te bewegen.

Ze wipt heerlijk op en neer. Ik pak haar borsten en masseer ze flink. Ik knijp in haar tepels en draai ze zachtjes tussen mijn vingertoppen. Ze gaat steeds heftiger te keer en ik laat een hand zakken om haar klitje te stimuleren. Ze kreunt, hijgt en pakt mijn ballen om ook mij naar een hoogtepunt te dirigeren. Het kan niet lang meer duren. We nemen elkaar en worden genomen, we genieten en laten elkaar genieten. Na enige tijd komen we samen kronkelend klaar, omdat we buiten zijn smoren we onze kreten zoveel mogelijk. Ze blijft nog even op me zitten terwijl we nagenieten. Dan stapt ze van me af en we fatsoeneren onze kleding voor zover dat mogelijk is. Ik zie in de verte een glinstering in de zon. Is dat iemand met een verrekijker, of gewoon een deur die toevallig dicht gaat? Het zal het laatste wel zijn, mogelijk zie ik door mijn roze bril nu overal opwindende taferelen.

Anneke kust me ter afscheid en zegt met een brede glimlach. “Het was lekker Jaap, als we het in natura omrekenen dan heb ik je nu teveel betaald. Je weet nu waar ik woon, als je eens in de buurt bent en je wilt je opgebouwde schuld aflossen, bel dan gerust aan.”

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  2 comments for “De USB Stick

 1. 6 juni 2015 at 07:26

  Een geloofwaardig begin al had ik wat meer over de vrouw willen weten waardoor je bereid was haar rekening te betalen. Wat meer woorden over jouw motivatie kan geen kwaad. Daarnaast een reden om in het park te vrijen in plaats van gewoon thuis kan ook geen kwaad. Of geef er een exebisionistisch trekje aan. Was misschien ook wel spannender geworden.
  Begin uitspraken van een dialoog op een nieuwe regel. Dat maakt deze veel vlotter leesbaar.
  Daarnaast zag ik weer een stel typo’s die met herlezen vermijdbaar zijn. Jammer.

 2. 21 juni 2015 at 10:20

  Inderdaad. Leuke verhaallijn, maar iets te haastig in elkaar gezet.
  Maar anderzijds altijd knap dat iemand een verhaal schrijft en het plaatst. Al doende leert men he.

  Dus bedankt voor het verhaal. Zeker blijven schrijven.

Geef een reactie