hot teens tube shemale jizzed by group.

De verhalen van K (2)

Kruisiging

Gisteren vond je een omslag. Onder de deur van je winkel geschoven. Met een kaartje voor de voorstelling van vanavond in de schouwburg. Op de achterkant de woorden: verberg je na de voorstelling in de toiletten en wacht.

De barman heeft als laatste het gebouw verlaten. Een kwart uur geleden. Binnen brandt geen enkel licht meer. Alleen de lampjes van de nooduitgangen. Ik draai de deur van de dienstingang uit het slot en ga binnen. Door de keuken en de bar kom ik in de vestiaire. Door de hoge ramen valt straatlicht binnen. Half duister. Net genoeg om te zien waar je loopt. Jij mag nog wat wachten. In het duister van je toilet.
Ik keer op mijn stappen terug. Haal een tafeltje en een stoel uit de bar. Zet die in de vestiaire. Tussen de rijen kapstokken, in een dwarsgang van een goeie meter breed. Loop nog eens terug en zet een open flesje Leffe en een dito glas op de tafel.

Tijd voor jou. Ik steek de vestiaire over, richting vrouwentoiletten, open de deur en knip het licht aan.
“Kom maar naar buiten.”
Je komt uit het achterste toilet. Knipperend met je ogen. Ze moeten nog wennen aan het licht. Je ogen zien rood, je hebt gehuild.
“Dag K.”
“Dag maitre.”
“Hoe was de voorstelling?”
“Erg mooi, ik heb genoten.”
“En het wachten?”
Stilte, een teer punt…
“Ik ben doodsbang in het donker. En het duurde zo lang voor je kwam. Toen het licht uit was, heb ik nog twee, drie keer stappen gehoord. Eén keer is zelfs de deur opengegaan en was er licht van een zaklamp. Maar nooit was jij het… Had ik het geweten dat ik in het donker zou zitten, ik had het nooit gedurfd.”
Tranen rollen over je wangen.
Ik dep ze. Met mijn zakdoek. Strijk mijn hand over je wang.
“Het duister is weg… en nieuwe ontdekkingen wachten op je.”
Ik neem je mee. Zet je in de vestiaire op de stoel.
“Wacht even, ik ben zo terug.”
Zoals ik dacht, het toestel staat nog aan. Ik maak je een koffie.
“Hier, drink uit.”
Ik leun tegen de tafel. Geef je wat tijd om te bekomen.
“Drink jij niet?” Je hoofd richting Leffe.
“Da ’s voor later.”
Na enkele slokken begin je rond te kijken.
“Gebeurt het hier?”
Antwoorden doe ik niet. Ik kom achter je staan. Glijd even met mijn hand in de v-hals van je trui. Tot in je cup en rol je tepel. Enkele seconden. Het is begonnen.
Je armen en je ellebogen liggen voor je op tafel. Ik neem je linkerhand. Hef ze op. Tot je voorarm recht staat.
Rond je pols doe ik een stoffen boei met velcro-sluiting. Door het oog rijg ik een touwtje.
Je kijkt naar de kleerhaken in de vestiaire. Je ziet het verband.
“Kom, het is tijd.”
Ik neem je hand, laat je rechtstaan. Neem je mee in de dwarsgang. Zet je tussen twee rijen kapstokken. Ik breng je hand naar de tweede kapstok van de rij. Je neemt hem vast. Rond de eerste knoop ik het touwtje.
Aan de andere kant hetzelfde. Ik heb het goed ingeschat. Je armen zijn gespreid, maar niet gerokken.
Ik loop terug, schenk mijn Leffe in en neem een slok, kijkend naar jou, de gekruisigde K.
“Hou je van klaarkomen, K?”
“Ja.”
“Hou je van meermaals klaarkomen?”
“Ik kom altijd maar één keer.”
“Ik geloof je niet.”
“Tot nu toe wel.”
“Je hebt een triest verleden, K. Het is tijd om het achter te laten.”

Ik sta nu achter je. Mijn heupen tegen je billen gedrukt, je voelt mijn stijve lid tussen hun welving. Ik draai, jij draait, een wiegende samba van heupen, sensueel, ophitsend, in het ritme van mijn handen op je heupen.
Jouw billen mijn bevredigingskussen. Je gaat mee in mijn ritme. Je geniet van het genot dat je geeft, je hoofd wat achterover tegen mijn schouder, je ogen dicht.
Nog altijd je bewegingen dirigerend, glijden mijn handen naar je broeksknoop en rits. En schuiven je broek halfweg je dijen. Zonder het ritme te lossen bevrijd ik mijn penis en schuif hem in het driehoekje tussen je dijen en je slip.
De samba schakelt. Van geilheid naar regelrechte masturbatie. Heftiger, hitsiger, heviger. Krampend, schietend, zaad stortend op de vloer voor je voeten. Je beweegt nog even na, mijn laatste stuiptrekkingen wegwiegend.
“Mmmm, zalig, maitre.”

Ik schuif je truitje tot onder je oksel en manoeuvreer de voorzijde over je hoofd. De voorkant van je trui rust nu in je nek, je hoofd kan niet langer achterover tegen mijn schouder.
Ik open de voorsluiting van je bh en masseer je borsten, vol, drukkend. Je geniet, voelt dat het nu aan jou is, gekruisigd en overgeleverd aan mijn geest.
Ik kom voor je, tong je hard. Je antwoordt stevig en begerig. Met een kreun en vernieuwde hevigheid als ik je tepel plet tussen duim en wijsvinger.
Ik zet mijn mond rond je tepelhof en zuig hem hard, bijna vacuüm, naar binnen. Het zuigende straktrekkende gevoel laat ik samengaan met mijn tong die rond je tepel cirkelt. Ik weet het, je wordt hier helemaal nat van, je baarmoeder krimpt tot een bolletje en genotscheuten schieten als pijlen van borst naar onderbuik. Na vijf keer hijg je, smacht je, kreun je.
“Vinger me, maitre, asjeblief, vinger me.”
Ik steek twee vingers in je mond. Je bewerkt ze gretig. Mijn overnatte vingers glijden nog even over je linkerborst, cirkelen je vocht rond je tepel. En loop naar mijn tafel, je opgewonden en heet achterlatend. Zet me op mijn stoel en kijk naar jou.

“Je bent weer mooi, K, de begeerte druipt van je af.”
“Niemand kan dat in me losmaken, maitre, alleen jij kan me zo heet maken.”
“Ben je klaar om je over te geven aan je geilheid?”
“Ja, maitre, ja.”
“Om je te blijven overgeven, keer op keer, telkens opnieuw, zonder ophouden?”
Ik haal het pakje uit mijn zak en leg het op tafel.
“Ja, maitre.”
Je kijkt, vragend.
Ik zeg niets, pak het langzaam uit en leg de kromgebekte, lichtblauwe vibrator voor je op tafel.
“Ken je dit?”
Je schudt nee.
“Een G-vibrator. Zijn bek schuift in je kutje en trilt op je G-spot. Ooit al een vibrator gebruikt?”
Je schudt weer. Een genoeglijke grijnslach speelt om mijn mond.
Ik loop achter je. Schuif de vibrator in je slip. Langzaam. Over je klit, tussen je lippen, tot ik je ingang voel. Even drukken, zonder binnengaan. En weer omhoog tussen je lippen. Je bent gespannen als een veer. Op je klit nu. Het knopje op. Het snijdt je adem af. Een diepe kreun. “Aaah”, inademend. “Haaa”, uitademend. “Eeeuh” “Heeeu”. Hijggeluiden. Knopje af.
“Ooh, maitre, nog, asjeblief.”
“Ben je er klaar voor?”
“O ja, asjeblief maitre, schuif hem erin.”
Tussen je lippen, naar je kutje, zijn bek in je grot dringend. Ik trek je broek weer over je heupen, knoop ze dicht. Je eigen kleren als verankering van je vibrator. Stevig, drukkend tegen je schaambeen, kunnen de trillingen ook nog door je klit trekken.
Ik kom voor je. Kijk je recht in de ogen. Zelfverzekerde alwetende blik, je weet niet wat je gaat meemaken. De jouwe, verlangend, afwachtend, klaar om je te geven.
“Je weet waar je begint, maar je weet niet waar je eindigt. Besef je dat? Dat jouw geilheid zich gaat meten met mijn macht over de machine? Dat je je in je geilheid volledig overlevert aan mij? Aan mijn start- en eindpunt?”
“Voor jou wil ik honderd keer komen, maitre.”
“Zoals je wil.”
Mijn hand in je gulp. Klik, klik, klik, hoogste stand. Rits dicht.

Je hijgt en kreunt al voor ik aan mijn tafel ben. Ik zet me neer, kijk, geniet. Van jou. En van mijn Leffe.
Je eerste orgasme komt snel. Spattend, juichend.
En dan. Het nieuwe voor jou. De stimulatie stopt niet. Je eerste orgasme is nauwelijks weggetrokken of je dendert naar het tweede. Je zakt bijna door je benen als je komt.
Je hijgt zwaar na. Een halve minuut, een minuut, je voelt nummer drie komen. “O ja, nog…”
“O ja, nog…”
Je zingt, reutelt, smeekt je lichaam om te komen, zwiept je heupen, zweeft op euforie, verslaafd reeds aan de tinteling in elke vezel van je lijf.
Je komt, joelend, langgerekt, total loss.
Plots, in je klaarkomen. Je ogen sperren open. Iets nieuw, onverwacht slaat je met verstomming en verwarring. Een donkere kring tekent zich af, in je kruis, tussen je benen.
“Ja, ook vrouwen kunnen spuiten,” zeg ik, kalm, mededelend.
“O, mijn god, wat is dit allemaal…”
“Ik wordt helemaal gek.”
“Ik hou dit niet meer…”
Nummer vier is onderweg.
“Oh, ik kan niet meer, niet nog eens…”
“Oooooooooooooh, nee, oooooooh”
Nummer vier is er.

Ik drink, ik kijk. Je windt me op. Staand, hangend, zwierend tussen je kapstokken, gekruisigd klaarkomend, overgeleverd aan de dwingende ban van het genot, de onontkoombare trilling van de vibrator. Ik sta keihard.

Een half uur later ben je nog minstens vijf keer gekomen.
Je genotsjammer is overgegaan in gejammer. Je gejammer in futloos gekreun tijdens je komen. Je futloos gekreun in stilzwijgen.
Je laatste orgasme was nog nauwelijks zichtbaar, een korte stuiptrekking door je afgepeigerde lichaam.

Je lichaam bleef doen wat het niet anders kon. Reageren op prikkeling tot spieren verkrampen in spasmen. Telkens weer energie uit je lijf zuigend. Prikkeling is al lang geen opwinding meer. Geilheid, genot en euforie vergleden naar totaal op zijn, fysiek leeg, geestelijk uitgeput. Je begeerte nam je in zijn bezit en vrat je op. Kloof je af tot op het laatste botje.

De druk van de trui in je nek heeft je hoofd helemaal voorover doen buigen. Je kan nog nauwelijks op je benen staan van uitputting, je hangt tussen je kapstokken. Je nek moet pijn doen, je schouders moeten pijn doen, alles moet pijn doen. Zelfs je klaarkomen.

Je hebt alles genomen, geen enkele keer heb je gevraagd om op te houden. Je genot, je overgave, je lijden hebben me vreselijk opgewonden.
Nu is het genoeg geweest. Het is tijd voor verlossing. Voor jou. Voor mij.

Ik sla mijn linkerarm om je heen om je te ondersteunen, strek mijn rechter en snij het touw door. Je arm valt slap naast je lijf. Ik wissel van arm, snij het linkertouw door. Sla mijn linkerarm onder je benen, til je op, draag je naar de tafel, leg je neer.

Ik sta achter je. Je armen hangen slap naast de tafel, je hoofd heeft eindelijk steun. Je heupen en je buik blijven met wat ze nog over hebben, reageren op de onverstoorbare mechaniek in je grotje. Ze kunnen niet anders. Je bent zo mooi, je bent zo opwindend.

Ik streel mijn penis. Rol mijn voorhuid op en af mijn eikel. Je bent zo mooi. Meer druk, meer snelheid. Een lichte trilling door je buik, nauwelijks merkbaar. Je komt weer, je zoveelste keer.
Het vertrekt in je trilling, van in mijn tenen, van onder mijn hoofdhuid. Ik kom, spastisch trekkend en schietend, kreunend. Over je gezicht.

Je ontvangt mijn sperma, zonder een spier te vertrekken, te leeg, te uitgeput is elke vezel in je lijf. Je ogen blijven dicht. Roerloos ontvang je en roerloos laat je mijn zaad zijn weg zoeken. Van bij je neusvleugel een straaltje naar beneden, over je wang tot je oorlel. Van op je kin een grotere straal, langs je kinlijn, naar je nek en verder naar je hals. Tot het punt waar er geen weg meer naar beneden is. De eerste druppel valt.

Ik rits je broek open. Zet de vibrator stil. En draag je naar mijn wagen. Je zal tien uur slapen voor je weer tot leven komt.

Het koffiemoment

Je gsm gaat, ik ben het.
“Dag K, ben je thuis?”
“Ja, maitre.”
“Haal even het pakje. Het ligt voor je deur.”
Ik hoor je voetstappen, de deur die open en dicht gaat, papier dat ritselt.
“Ik heb het, maitre, mag ik weten wat erin zit?”
“Dat merk je straks wel, pak het mee naar je slaapkamer.”
“Nu?”
“Wanneer anders?”

Voetstappen op de trap.
“Ik ben er.”
“Luister goed. Je kleed je uit, neemt een blouse, een rok en een slip, geen string. Die doe je aan, je blouse laat je open hangen. Dan kom je weer aan de lijn.”
Enkele onbestemde geluiden, een zucht, het schuiven van kastdeuren.
“Ik ben klaar, maitre.”
“Klaarkomen zal je, K, als je dat maar weet.”
“Heb je je tepelklemmen daar?”
“Ja, in de lade van mijn nachtkastje.”
“Neem ze, en het pakje en ga op je bed liggen…”

“Ja?”
“Ontspan je, sluit je ogen.”
“Laat jouw handen de mijne worden…”
“Voel hoe mijn handen de panden van je blouse opzij schuiven, tot je borsten voor me open liggen. Laat me je borsten en tepels strelen tot ze hard worden en je de opwinding voelt opkomen…”
Even wachten nu…
Ik hoor hoe je adem een hijgneiging krijgt.
“Zet de klemmen op je tepels.” Je snuift licht bij elke klem die zich in je tepel vastbijt. Ik voel sensatie. In mijn eigen tepels.
“Streel je verder, naar beneden zakkend…”
“Schuif je hand in je slip…’
“Streel je kutje tot het druipt.”
Je hijgt ongegeneerd in de telefoon. Steeds zwaarder, soms kreunend.
Ik wacht tot ik het punt herken. Waar voor jou de trein naar het klaarkomen vertrekt. Ik breek het af.
“Stop nu, het is tijd voor het pakje.”
Even is het stil.
“Ik sta zo heet, maitre…, ik wil zo graag…”
Alsof ik dat niet weet. Je streelt je heimelijk verder, ik weet het.
“Het windt me zo op dat je meeluistert.”
Je stem extra geil, om me te overtuigen.
“Ik beslis over je klaarkomen, dat weet je.”
“Ja, maitre.” Je laat je opwinding met tegenzin los, je hijgt niet langer, je hand heeft je klitje verlaten.
Het papier ritselt en scheurt. De g-vibrator ligt in je hand.
“Schuif hem op zijn plaats.”
“Mag ik hem aanzetten?”
Vernieuwde geilheid in je stem.
Tijd voor een tik. Een mentale.
“Nog niet.”
Stilte.
“Weet je Het Vierkant?”
“Ja.”
“Goed, daar wacht ik op je.”

Ik leg af, neem een slok van mijn Leffe, kijk even rond. Ik heb een tafeltje in de hoek uitgekozen. Ik zit tegen de muur, zie het ganse kaffee. Aan de drie tafeltjes rechts van mij zit niemand. Twee tafels schuin voor me zijn net twee vriendinnen gearriveerd. Ze zitten naast elkaar, in mijn richting. Verderop wat volk aan de toog en aan een tafel of drie, vier. Enkelen kunnen in mijn richting kijken.

Je hebt gezucht, getwijfeld om hem toch heel even aan te zetten, niet gedurfd, je blouse geknoopt. In de spiegel gekeken, gecheckt of je de klemmen en de vibrator kan zien. Je hebt weer getwijfeld. Om er iets overaan te trekken, een jas of een vest. Je hebt het niet gedaan, ik heb je er niks van gezegd. Dus durf je weer niet.
Ik zie het allemaal voor me. Gehoorzaamheid blijft een uitdaging.

Je bent op weg naar hier. Klemmen op je tepels, een vibrator tussen je benen. Resten van je opwinding in je buik. Toenemende spanning over wat komen gaat. Ik laat je niet zomaar naar een kaffee komen. Schaamlippen klemmen zich rond je vib. Even. Gaan we van daar naar ergens anders? Laat ik je daar komen? Tussen mensen, zoals in de bib, waar je me je billen toonde. Je vinger tikt even heen en weer tegen je klem, spanning moet een uitweg krijgen. Rillingen door je borsten. In een kaffee is altijd volk… Ga ik dat van je willen? De vibrator op in het kaffee? Ik weet dat je dan onvermijdelijk komt… En hoe lang zal hij dan moeten opstaan? Drie samentrekkingen rond je vib…

Je komt Het Vierkant binnen. Je blik gaat rond. De toestand taxeren. Je ziet me. Gelukkig geen volk aan de tafels rond mij. Opluchting. Je komt mijn richting uit.
Ik wijs naar de stoel voor me. Weer wat opluchting, je mag met je rug naar de mensen.
Je zet je, schuifelt even, wil iets zeggen, maar bedenkt je. Spreken doe ik, antwoorden en uitvoeren doe jij.
Ik kijk naar je borsten. Je trek je blouse strak. Je toont me je gehoorzaamheid.
Ik buig me naar je. Geef je een zoen. Tik even tegen je klemmen. Je bijt in mijn lip.
“Zet hem maar aan.”
Het onvermijdelijke. Twijfel en verlangen. Een krimp tussen je benen. Je hand gaat onder tafel. Een korte rilling door je lijf. Het is begonnen. Voortgezette opwinding, straks een orgasme. In de hand houden, niks laten merken. Tussen jou en mij. Te midden de mensen. Niemand mag het weten.

Ik drink mijn glas leeg en wenk de ober.
Lichte paniek bij jou, vibrators trekken zich niks aan van obers.
“Voor mij nog een donkere Leffe.”
“En voor mevrouw?” Hij kijkt je aan.
“Euh… koffie.”
Je stem trilt wat, maar je red het.
“Wilt u hem met slagroom?” Je hebt pech, ik monkel.
“Nee.” Nu tril je hoorbaar, je had je concentratie, het loskomen van de lust in je bekken, al laten varen.

Mijn handen onder mijn kin, ik kijk je rustig aan.
De spanning tussen je benen bouwt zich op, verspreidt zich door je lijf. Je maag trekt samen, houd je ademhaling even op. Je handen ballen meer en meer. Tot vuisten. Je lippen nu een beetje uit elkaar. Je ademhaling schakelt. Naar het ritme van de geilheid. Verlangen tot klaarkomen.
Je neiging tot hoorbaar hijgen is groot. Je bewustzijn van de plaats waar je bent, groter.

“Laat het duren. Ik wil dat je het lang, heel lang uitstelt.”
De vibrator zoemt onverstoorbaar tussen je benen. Wie het weet, kan hem horen.
Het komt dicht, erg dicht. Vechten tegen een vibrator is een ongelijke strijd. Je gezicht en je ogen vertellen het, je vuisten en je maag onderstrepen het.

Maar eerst nog koffie.
“Een Leffe voor meneer.”
Paniek in je ogen. Nee! Je lichaam weer onder controle, nu! Het lukt je. Bijna, je G-spot is sterker.
“En een koffie voor mevrouw.”
De ober krijgt geen blik. Je hand grabbelt naar de rand van het plateautje. Wil je het naar je zin zetten? Nee, je wil iets om in te knijpen. Hard. Tegenhouden. Controle krijgen…

De ober draait… Ik roep hem terug.
“Kan ik direct afrekenen?”
Mooi, mitraillettevuur en paniek, gelijktijdig in en uit je ogen.
“Vier euro twintig, meneer.”
Ik heb alle tijd, jij niet. Ik zoek een briefje van twintig, opzettelijk. Twee handen grijpen de rand van het plateautje. Wanhoopspoging. Meer niet.
“En vijftien euro tachtig terug, asjeblief.”
Je ogen breken. Er is geen ontkomen meer aan. Je komt.
Ik kijk, naar jou, ik schuif dertig cent richting ober, “asjeblief.”. En blijf naar je kijken. Je hand gaat even op en neer, koffie zwiept over de rand.
Zijn ogen even jouw richting uit, dan weer naar de hand die de munten verzamelt. Je bent mooi in je mengeling van paniek en genot.
“Dank u wel, meneer.”

Je hebt het gehaald. Je kwam. Hij stond naast. Hij zag het niet. Paniek vloeit weg. Spanning ontlaadt zich. Dom van je, je moest beter weten. Je G-plek nog altijd onder spanning, ziet haar kans, slaat toe, ongenadig. Je kan het ogenblik dat de begeerte je lijf weer overneemt bijna zien.
Het ritme en het geluid van je ademhaling verraden je. Je tweede orgasme komt. Van mij mag je. Je beseft zelf dat het onvermijdelijk is. Je geeft je over, wil anders komen dan daarnet, ongestoord door obers en koffie. Je inademen wordt steeds korter en gejaagder. Tot die ene komt, vijf, zes korte, steeds hoger klinkende ademtrapjes en dan stok je. Je buik krimpt. Tot tegen je ruggengraat. Je ademt niet. Je weigert. Krampachtig. Je orgasme intenser voelen, opdrijven tot zijn hoogste toppen. Tot je lucht moet lossen. Je ademhaling nu op het ritme van je spasmen. Gejaagd, afzakkend naar rust.

Twee tafels schuin achter, de vrouw kijkt naar ons. Zegt iets tegen de vriendin naast haar, zij kijkt ook. Ik zie het vanuit mijn ooghoeken, over je schouder. Ze hebben in de mot dat er tussen ons iets gaande is. Wat hebben ze het raden naar. Hun blikken staan bezorgd, denken dat je weent. Hun conclusie uit de bewegingen van je schouders en je rug, uit je houding. Een liefdesdrama ontvouwt zich voor hun ogen. Rechts blikt verwijtend in mijn richting. Als een vrouw weent, krijgt de man de schuld. Ik antwoord. Met een grijnslach. Ze kijken weg, betrapt. Hun gezichten draaien naar elkaar, ze pikken ze hun conversatie weer op.

“Je mag hem afzetten.”
Je hand gaat even onder tafel. Je blik is warm en liefdevol. Je legt jouw handen op de mijne en streelt ze: “dank je.”

De overkant kijkt weer. Wij zijn nu het onderwerp van hun nieuwsgierigheid. Ik trek mijn handen onder de jouwe vandaan, sta recht, rond het tafeltje tot ik naast jou sta, mijn rug naar de gluursters.
“Niet bewegen,” ik buig me naar je, geef je een vluchtige zoen op je wang. Je reageert niet.
Ik passeer ze. Links werpt me een vernietigende blik toe. Ik kijk ze recht in de ogen, koud, en trek de deur achter me dicht. Stom wicht met paardenkleppen. Maar wel de waarheid in pacht. Denkt ze. Laat ze denken. Ze zal nooit weten wat overgave is.

© Daniël L

Post navigation

Gerelateerde verhalen

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world