De verleiding

We hebben het in onze mailtjes al veel gehad over onze fantasieën. Wat  we graag nog eens zouden doen, waar en met wie… Toen je vroeg of ik  eens wilde omschrijven hoe ik me een ontmoeting met jou voorstelde  moest ik toch wel even slikken. Ik heb het gevoel dat ik me erg blootgeef,  dat dit echter is dan het ooit zal zijn. En daardoor komt het dichterbij.  Kom jij dichterbij. Maar ik kan ook deze verleiding niet weerstaan…

Ik stel mezelf voor dat we elkaar zouden zien in een café of kroeg, om  ‘gewoon even wat te drinken en te kletsen’… We zien elkaar voor de kroeg,  en we geven elkaar een hand. Wat waanzinnig om je nu eindelijk een keer  ‘live’ te zien! Je ziet er nog beter uit dan ik op de webcam kon zien, en ik  dwing mezelf te denken dat je vrouw een geluksvogel is. We houden  elkaars hand nog even vast en kijken elkaar aan. Al onze mailtjes schieten  door mijn hoofd, en in het schemerdonker ben ik blij dat je niet kunt zien  hoe ik bloos… Dan vraag je of je me mag kussen. Ik moet daar een beetje  zenuwachtig om lachen en zeg dat dat natuurlijk mag. We geven elkaar  drie zoenen op de wang, maar die laatste komt wel erg dicht bij mijn  mond… We doen allebei net alsof er niets gebeurd is, maar mijn  mondhoek tintelt. We gaan naar binnen en gaan naast elkaar aan een  tafeltje zitten, tegen de muur. Terwijl we praten schuiven we dichter naar  elkaar toe, en ik moet je steeds even aanraken. Je hand, je arm, mijn been  tegen het jouwe… Wonder boven wonder lukt het me om normaal tegen je  te praten. Tenminste, we proberen het. Angstvallig hebben we het niet  over onze mailtjes, alsof dat iets op gang zou brengen waar we allebei niet  aan mogen denken. 

Als we naar huis gaan loop je een eindje met me mee richting de bushalte.  We gaan uit de wind, in het bushokje staan en nemen afscheid. We geven  elkaar weer drie zoenen, maar de tweede wordt al langer, en we gaan  dichter bij elkaar staan. De derde is half op mijn mond. We doen onze  hoofden iets uit elkaar, zodat we elkaar aan kunnen kijken, maar onze  lippen raken elkaar bijna. Ik merk dat jij ook wat moeizaam ademhaalt. Je  komt weer wat dichterbij en je lippen raken de mijne. Je kust me niet; je  wacht op mijn reactie… Ik doe m’n ogen dicht en probeer er tegen te  vechten; je lippen gaan zacht langs de mijne en je kust me zacht op m’n  mondhoek. Ik kreun een beetje; ik wil dit eigenlijk niet, maar het is zo  ongelofelijk lekker… Mijn lippen kussen je vanzelf terug en ik kan je  eindelijk proeven. Maar dan wil ik meer… mijn tong gaat zacht over je  onderlip, en ik voel je lippen open gaan. Ik kreun harder als ik je tong  voel. Je legt je hand in m’n nek en trekt me dichter naar je toe. Ik voel je  lichaam helemaal tegen me aan. Ik ga met mijn hand door je haar, en over  je rug, ik wil je nog dichterbij hebben. Je bijt zachtjes op mijn lip, en ik  kreun weer… aan de bobbel tegen mijn kruis voel ik dat jij ook  opgewonden bent. Je hand gaat omhoog, naar mijn borsten. Mijn tepels  zijn keihard en als je er met je duim overheen gaat, kreun ik. Ik doe mijn  hoofd achterover en je kust me in mijn hals. We staan nu allebei te hijgen  en kijken elkaar aan. We weten allebei dat dit niet de afspraak en de  bedoeling was… 

Na die eerste ontmoeting sms-en we veel, en zo af en toe bel je me vanuit  de file, maar we hebben het er nooit meer over. Het hangt tussen ons in, en  maakt het behoorlijk broeierig. Onze mailtjes worden ook steeds heter, en  mijn dromen worden steeds vaker geplaagd door de beelden die we met  onze mail oproepen.

Op een morgen sta je in de file en je belt me, maar ik neem niet op. Je  bedenkt, dat ik dan waarschijnlijk nog lig te slapen, en je hangt weer op.  Jammer… zou je…. Je besluit me eens ongelofelijk te gaan verrassen.  Gelukkig staat er de andere kant op weinig file en je bent snel bij mijn  huis. Je wacht tot de buurvrouw met haar fiets uit de kelder is en loopt dan  omhoog. Ineens vraag je je af of ik de deur wel open zal doen. Maar  gelukkig heeft het (nood)lot een handje geholpen… je ziet dat de voordeur  op een kier staat. Die heeft mijn man vast niet goed dichtgetrokken toen  hij vanmorgen wegging. Je gaat naar binnen en doet heel zacht de deur  dicht. Tja… welke deur… je doet er op goed geluk één open; bingo! 

In een groot hemelbed lig ik te slapen. Je loopt naar de rand van het bed en  raakt mijn wang aan. Ik mompel wat en draai me een beetje om. Je aait me  zacht over mijn wang en in mijn nek. Ik glimlach in mijn slaap.  Voorzichtig kus je me. Ik kus je terug in mijn slaap; eerst zacht, maar dan  word ik een beetje wakker. Ik schrik; hoe kom jij nou in mijn  slaapkamer??? Je zegt niks, maar kust me nog een keer. Ik kreun… slaap ik  nou nog of… Weer probeer ik ertegen te vechten. Maar ik ben te laat… je  hebt je jasje uitgedaan en kruipt bij me in bed. Ik protesteer nog, maar je  trekt me tegen je aan. Je legt je hand in mijn nek en kust me hard. Ik kan  niet anders dan je vastgrijpen. Je handen gaan over mijn lichaam, en doen  mijn t-shirt omhoog. Je streelt mijn rug. Ik pluk aan je blouse, ik wil je  voelen… Snel is je blouse uit. Je handen hebben mijn borsten gevonden en  je speelt met mijn tepels. Je trekt mijn t-shirt over mijn hoofd en dan  liggen we eindelijk huid aan huid… We kijken elkaar even aan. Ergens  achter in mijn hoofd gaan nog wat alarmbellen, maar ik kan niet meer  helder denken. Je kust me in mijn nek, en gaat dan langzaam naar  beneden. Je tong trekt langzaam rondjes om m’n tepels. Ik grijp je bij je  haar. Ik voel je hand op mijn dij, hij gaat langzaam tussen mijn benen. Ik  hou m’n adem in en kreun. Je tong maakt me gek als je hand in mijn slip  gaat. We kreunen allebei als je voelt hoe nat ik ben… je vingers worden  warm en glibberig als er één, twee naar binnen glijden. Ik frunnik aan je  broek, ik wil meer… Je trekt snel je broek uit. 
Als je weer naast me ligt kan ik zelfs door je onderbroek heen voelen hoe  heet je bent. Nu kreun jij als ik mijn hand in je slip doe en je stevig  vastpak. Ook jij bent al nat; met mijn vingers wrijf ik zacht over je harde  eikel. We maken elkaar helemaal gek met onze handen… Al snel zijn ook  onze laatste kledingstukken uit. Ik kan me nauwelijks meer beheersen en  kreun in je oor dat ik je in me wil. Dan pak je m’n gezicht tussen je  handen en kijkt me indringend aan. Je vraagt me of ik het zeker weet…  Maar m’n verstand zit achter slot en grendel, ik kan me alleen maar  overgeven aan m’n lust. Als antwoord kus ik je daarom hard, en laat je  met m’n tong voelen wat ik wil. Je kreunt. Dan draaien we ons zo, dat jij  tussen mijn dijen ligt. Je schuift iets omhoog en ik voel je tegen me aan.  Nat tegen nat. Heet tegen heet. Lijf tegen lijf. Ik kronkel, probeer dichter  bij je te komen. Met een geluid dat bijna een grom is kom je in me. Ik  kreun, het voelt zo goed… Langzaam beweeg je. Ik hou me aan je vast  alsof ik verdrink, mijn wereld draait alleen om onze passie. Onze  bewegingen versnellen. Je kneedt mijn borsten, likt en bijt zacht in mijn  tepels. Onze tongen raken verknoopt en ik weet niet meer waar ik begin en  jij ophoudt. Mijn hoogtepunt komt snel, het verrast je. Ik til je hoofd op,  wil je laten zien wat jouw passie bij mij teweegbrengt. En ik zie nog net  hoe je lacht voordat mijn ogen vertroebelen door het geweld van mijn  orgasme. Dan bedenk ik als in een roes dat ik jou nog meer kan laten  genieten. Ik zeg je omhoog te komen met je lijf. Als ik naar onderen  schuif, hoor ik je je adem inhouden. Ik glimlach. Dit kan ik jou geven… 
Met mijn tong verken ik je nog een keer. Ik lik mijn eigen vocht van je af,  en sidder als ik merk hoe je daarop reageert. Mijn hand beweegt zich als  vanzelf naar mijn dijen. Jouw opwinding is aanstekelijk, en ik laat mijn  vingers naar binnen glijden. Zo nat, nog natter door jouw vocht. Terwijl  mijn vingers door ons vocht glijden, lik ik je eikel zacht. En dan begint het  pas echt. Kleine beetjes, lieve kusjes, veel natte likjes… Je kreunt hard als  ik je helemaal in mijn mond neem. Mijn lippen sluiten zich nat om je  eikel. Jouw rusteloze handen hebben mijn borsten weer gevonden en je  knijpt en kneedt mijn keiharde tepels. Mijn hand weet wat hij moet doen,  en met de snelheid van mijn vingers neemt ook de snelheid van mijn mond  toe. Wanneer ik merk dat je het niet meer kunt houden, laat ik me ook  gaan. Als we allebei schreeuwend klaarkomen zijn mijn borsten nat van  jouw zaad, en mijn vingers van mijn eigen vocht. Kreunend kom je naast  me liggen. We houden elkaar stevig vast, en pas na een tijdje durven we  elkaar weer aan te kijken. Als je me in m’n ogen kijkt besef ik pas echt  wie je bent. En bedenk ik, dat ik geen idee heb wat en hoe ik mijn man  moet vertellen. Zal de tijd het leren? Maar voorlopig is er alleen het nu…  als onze lippen elkaar weer vinden verliezen we onszelf en het spel begint  opnieuw…

© Nikita

Post navigation

Gerelateerde verhalen

Geef een reactie