hot teens tube shemale jizzed by group.

De verrassing

Een woensdag in juni

Ik was in de garage een kastje in elkaar aan het zetten. Het was geen lastig karweitje, het ging dus op de automatische piloot en mijn gedachten dwaalden van hot naar her; over een paar weken waren we alweer 33 jaar getrouwd, wat zou ik haar geven? Een bos bloemen was zo voorspelbaar, dingen die we echt wilden hebben, binnen ons budget, kochten we als we daar behoefte aan hadden. Erg materialistisch zijn we eigenlijk niet, bedenk dan maar eens wat. We hebben het goed samen, oké de sex is niet zo spannend meer, óók wat voorspelbaar, maar já, verander dat maar eens, je bent allebei wie je bent, met je karakter en gewoontes, het vergt creativiteit om dat te doorbreken. Een laatste tik met de houten hamer en het kastje zat in elkaar.

”Jeroen kom je eten”, mooi getimed, voor vandaag stopte ik er even mee, het beitsen kwam later wel. Onder het eten kletsten we over wat actuele dingen, we ruimden de tafel af, en keken even naar het journaal. Om een uur of negen zei Pleunie, “ik ga naar bed nog even lezen, wat ga jij doen?”; niet “ga je mee”.

“Ik kijk nog even tv” antwoordde ik. Toen ik naar bed ging sliep ze al.

Zaterdag daarop wilde ik net mijn kwast opnieuw in de verf dopen toen de bel ging. Ik deed de deur open en zag een dame in mantelpakje met een parmantig brilletje op, donkerbruin haar en een clipboard op haar arm, geen Jehova’s getuige, dacht ik direct.

“Goede middag, ik ben Mariëlle van Duin van onderzoeksbureau Clearview”,

Zeker weer verkapte reclame; een sik kreeg ik onderhand van de ‘onafhankelijke’ pensioen en hypotheek advies bureaus en ander commercieel gezeur.

“…wij doen een onderzoek onder echtparen naar erotiekbeleving”, ging ze verder, aarzelend…“is uw partner óók thuis?”

“Nee, mijn vrouw is vanmiddag lekker shoppen met een vriendin”. Even zag ik een taxerende blik.

“Mag ik binnen komen, het duurt maar een halfuurtje?” Kennelijk maakte ik een betrouwbare indruk. Ik hield de deur verder voor haar open en zei, momentje ik moet even mijn kwast inpakken. Met een fronsende blik keek ze mij aan.

“Ik ben met een schilderklusje bezig”.

“Oohh!” zei ze.

Ik liet haar de woonkamer binnen. “Zoek een plaatsje”, zei ik. Ik schatte haar een jaar of tien jonger dan mijzelf. Ze moet wel lef hebben om dit te doen, dacht ik.

”Eigenlijk moet ik de interviews doen met echtparen, maar ik heb al een paar keer bot gevangen, dat schiet niet op.”

”Trek in thee of fris” vroeg ik.

”Heeft u jus?”. Ik schonk een glas voor haar in. Ze pakte een pen.

“Zullen we dan maar” begon ze.

Ik dacht meteen aan die vlieg op die spiegel, gedraag je Jeroen, vermaande ik mijzelf.

“De vragen zijn heel direct, maar als u niet wilt antwoorden moet u dat gewoon zeggen.”

”Wij zijn redelijk modern en open”, zei ik.

“Dat zeggen veel mensen, als het er op aan komt valt dat tegen”. Touché

”Hoe vaak vrijt u met elkaar”, “besteedt u tijd aan een voorspel”, “hoeveel tijd bent u samen bezig”, “komt u snel klaar?” “en uw partner?”, “hoe ervaart uw partner het”, etc.

Ik probeerde zo goed mogelijk op al haar vragen te antwoorden en zag af en toe even een blosje op haar wangen verschijnen. Kennelijk was ze niet gewend aan deze mate van openheid of deed ze deze interviews noch niet zó lang.

”Gebruikt u ook hulpmiddelen bij uw liefdesspel?”

”Ja hoor.. o.a. de gebruikelijke vibrator, mijn vrouw vindt dat soms wel aardig als opwarmertje, ze vindt hem wat hard, komt er ook wel eens mee klaar, komt dan snel en stevig, maar haar clitoris is dan meteen overprikkeld. Dan nog een paar zuigertjes met trilfunctie voor op haar tepels, niet zo’n succes”

Ze verschoof wat in haar stoel. ”Hoezó?” vroeg ze.

“Ze prikkelen niet zo erg, het maakt haar tepels niet gevoeliger”

”En voor uzelf?”

“Wel ehh…ik heb een penispomp, niet dat ik daar blijvend een dikkere pik van verwacht te krijgen, maar het levert wel tijdelijk een extra dikke op, hoewel… het zit ook een beetje tussen de oren.”

”Hoe bedoelt u.”

“Wel ermee bezig zijn, een beetje spelen warmt ook op.”

Ze knikte instemmend.

De laagstaande zon scheen inmiddels de kamer in, pal in haar gezicht, ze deed een knoopje van haar blouse los.

 “Heeft u last van de zon?” vroeg ik, zonder haar antwoord af te wachten trok ik de overvitrage dicht’.

“De zon is nog warm achter glas” gaf ze terug.

”Mijn vrouw vindt het ook een leuk speeltje”, ging ik verder.

“Waarom?

”Er zit een hulpstukje bij wat over haar clitoris past, als ik een beetje baby olie op haar clitje doe, het pompje er op zet en de lucht er uit pomp, zuigt hij zich vast, daarna met korte beweginkjes op een neer bewegen en even later komt ze diep grommend en naar haar zeggen heerlijk klaar.”

Glazig keek ze mij aan, toen…aarzelend… ”Mag ik dat ding eens zien”.

”Tuurlijk”. Nerveus liep ik naar boven en haalde de attributen op.

Eenmaal weer beneden legde ik haar de werking van het apparaatje uit, ze pakte hem van mij aan en bekeek het ding grondig. Haar rokje was wat omhoog geschoven de elegante kanten boord van haar linker kous kwam er iets onderuit. Nú begon ik het iets warmer te krijgen, mijn pik begon aan een groeiproces (zonder pompje) maar ook al was het in mijn huis, ik voelde mijn toch te geremd om avances te maken.

”Wil je mij voor doen hoe je dat ding gebruikt?”, vroeg ze. Ik aarzelde en voelde mijn wangen rood kleuren.

“…bij mij”, vulde ze aan.

Woorden waren overbodig geworden, ik stak mijn hand uit om haar uit de fauteuil te helpen. Ik begon haar blouse verder los te knopen, ze legde haar handen op mijn heupen en liet me begaan. Ik voelde haar wat trillen, ze was gespannen als een snaar, zij niet alleen. Ik streelde met mijn beide handen over haar rug en fluisterde in haar oor “relax en geniet, er gebeurt niets wat jij niet wilt.”

Ze ontspande zichtbaar. Ik hielp haar uit haar blouse en frummelde achter haar rug aan haar bh sluiting, een mooie donkerblauwe, paste perfect bij haar ogen, na twee pogingen sprong hij los en onthulde twee volle maar niet overmatig grote borsten, elk voorzien van een donkerbruine tepelhof met guitig kleine knopjes. Met de rug van mijn hand ging ik er even langs, haar reactie was net zo direct als de mijne, de omvang nam toe.

Aan de hand leidde ik haar naar de bank en maakte rits en knoopje van haar rok los, ze stapte eruit en vlijde zich op de bank. Ik trok een kussentje onder haar hoofd. “Nog even de baby-olie halen.”

Ik zoefde naar boven, bang dat de betovering zou verbreken, op de gang realiseerde ik mij dat een condoom wellicht van pas kwam; terug naar de slaapkamer goddank, toen ik terug kwam was ze bezig haar broekje over haar benen naar beneden te schuiven.

”Nou laat maar eens zien”, zei ze ineens heel nuchter. In mijn verwarring nam ik dat letterlijk en trok nog een kussentje tussen de leuning van de bank en haar hoofd zodat ze een beter uitzicht had op haar onderlijf. Ongeduldig trok ze mijn hand naar haar poesje, geschoren met nog een klein toefje haar erboven. Ik pakte het olie flesje, deed een paar drupjes op mijn vingers en maakte de bovenzijde van haar kutje glad, streelde even over haar clitje, hetgeen merkbaar harder werd. Ze had leuke grote kleine schaamlipjes met allerlei rimpeltjes, ik trok ze een beetje verder naar buiten en maakte zo de weg vrij om het pompje goed over haar knopje te plaatsen. Langzaam pompte ik met het knijpballetje de lucht eruit en keek haar aan.

“Het voelt fijn,” zei ze.

Met korte rukjes bewoog ik het ding op en neer en zag door het kunststof haar clitorus voorhuidje over haar knopje heen en weer bewegen. Ze begon haar beenspieren ritmisch te spannen en ontspannen, haar ogen deed ze dicht. Met mijn linkerhand streelde ik haar linkertepel en liet mijn tong dat overnemen. Dat ze ervan genoot zag ik aan alles. Als een donderslag bij heldere hemel kromde ze haar rug, sperde haar ogen wijd open en zoog met een o-vormige mond lucht naar binnen alsof ze vijf minuten lang geen adem had gehaald. Haar rug bleef spannen en ontspannen

”Niet meer, niet meer!” zei ze opeens, ik hield op met de beweging van mijn rechterhand, maar bleef haar borst zachtjes kussen.

Minutenlang zei ze niets, ik hield haar hand vast. Toen ging ze rechtop zitten pakte ze haar broekje en veegde zich af.

”Dat was heerlijk”, zei ze met omfloerste stem, “aan het eind werd het zelfs te veel.”

Ze duwde me achterover op de vloer en zei:“Nu jij,” Het “u” liet ze zomaar varen. Ze schoof een kussentje onder mijn hoofd.

”ik wil graag wat terug doen.”

Resoluut maakte ze mijn riem en rits los en trok mijn broek aan de pijpen van mijn billen, mijn slipje volgde, mijn sloffen waren al uitgeschoven. Ze ging op mijn onderbuik zitten en mijn snikkel, geklemd tussen onze lijven, werd nog harder, ik voelde het voorvocht over mijn eikel lopen.

Een voor een knoopte ze mijn overhemdknoopjes los en likte aan mijn gevoelige tepels, mijn handen dwaalden over haar borsten. ”Vind je ze mooi?” vroeg ze.

“Hmmm”, zei ik overtuigend, niet in staat zo gauw een passende beschrijving te geven, nu ze vlak voor mijn ogen bengelden. Ze pakte mijn handen van haar borsten en legde die boven mijn hoofd.

“Heb je een condoom?”

“In mijn linker broekzak.”

”Onspan en geniet, net zo als je mij net liet genieten”

Ze schoof iets naar achteren pakte mijn naar mijn kin wijzende harde sabel, voorzag hem van het rubbertje en boog hem voorzichtig wat de andere kant op, toen schoof ze langzaam naar voren en ik voelde de warmte van haar warme gladde grotje bezit van mij nemen. Met haar mooie benen langs mijn borst begon ze als een roeier naar voor en achter te bewegen, het voelde zalig, door de hardheid van mijn pik werd mijn eikelrand stevig tegen de binnenkant van haar kutje gedrukt. Ik zag aan haar gezicht dat ze er ook van genoot en probeerde mijn orgasme uit te stellen, maar ze wist haar ritme en bewegingen zo te variëren dat ik dat niet lang zou volhouden. Toen ik zag hoe haar schaamlipjes met mijn pik mee in en uit schoven gaf ik mij over en explodeerde met een diep ingehouden gegrom, even bleef ze nog rijden, maar aan het schokken van mijn bovenlijf zag ze dat het genoeg was.

Ze liet zich voorover zakken met haar hoofd naast het mijne en zei “Ik wist niet dat een rollenspel zo leuk kon zijn.”

”En ik had niet verwacht dat je zo goed in je rol zou blijven Pleunie!

© Rob G

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  1 comment for “De verrassing

  1. 12 februari 2007 at 19:45

    Erg "fris", goed geschreven verhaal waarbij je eerst wat ongelovig, maar bij het eind een verrassend leuk gevoel aan over houdt. 3 sterren

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world