hot teens tube shemale jizzed by group.

De verwekking

We ontmoetten elkaar voor het eerst op het saaiste kantoor ooit ontworpen. Een soort station Gouda Goverwelle, maar dan nog lelijker, en zonder trein of spoor. Zelfs de stoffigste kantoorklerk wou er niet dood gevonden worden, maar zij werkte er, en alleen omdat zij er werkte, vond ik opeens elke week wel een excuus om Belastingadviesbureau Gorcum-Zuid binnen te stappen, want daar werkte ze dus. Ik kwam langs met vragen over aftrekposten, uitzonderingsregelingen en optelsomconstructies. En toen al die vragen op waren, stelde ik ze de maand erop gewoon opnieuw. Niet aan haar, want dat durfde ik niet, maar aan haar buurman – gewoon, omdat ik haar dan heel even kon zien. Wat ik dan zag? Een mooie jonge meid van een jaar of twintig met lichtbruine ogen, halflange bruine haren, een rond gezicht met lieve neus en volle sensuele lippen. Vooral die lippen, die deden 't hem.

Elke week kwam hij langs. Hij was groot en knap met blozende kaken en een wilde blonde haardos. En hij had grote donkerbruine kijkers om in te verdrinken. In het begin had ik niet door dat hij eigenlijk voor mij kwam. Maar elke woensdagnamiddag stond hij daar technische vragen te stellen aan mijn collega. Aanvankelijk had hij nauwelijks oog voor mij – dacht ik – en als ik hem al eens naar me zag lonken glimlachte ik beleefd terug. Slechts toen mijn collega begon te mopperen over die ene man die elke woensdag bleef langskomen met telkens maar dezelfde vragen, begon me iets te dagen. Ik betrapte de man er steeds regelmatiger op me aan te staren terwijl mijn collega hem voor de zoveelste maal dezelfde vragen beantwoordde. Ik voelde me al bij al vereerd met die aandacht en naarmate de weken vorderden begon er ook bij mij een gezonde interesse voor hem te groeien.

Toch duurde het meer dan drie maanden voor ik de moed had verzameld om iets tegen haar te zeggen. Er gingen zelfs vijf maanden voorbij alvorens ik kennis maakte met die mooie volle lippen van haar, in een verlaten vergaderruimte van dat opeens helemaal niet meer zo saaie kantoor. Haar collega had haar gevraagd om één of ander obscuur document uit het archief op te zoeken voor me, een vraag waar ze – misschien net iets te – gretig op was ingegaan. Ik was meegelopen om haar beter uit te kunnen leggen wat het precies was dat ik zocht. Ik stond achter haar, zij wilde iets pakken hoog in de archiefkast en leunde iets naar achteren. Toen greep ik mijn kans en gleed met mijn handen langs haar lichaam. Zij kreunde heel lief, legde haar hoofd in m'n nek en onze lippen vonden elkaar. Uit de intensiteit van haar kus leidde ik af dat ook zij al langer dan vandaag naar me smachtte. Daarna leidde zij mijn handen eerst naar naar borsten en toen… Enfin, toen het echt wild werd, hoorden we haar collega naderen en ging het niet meer door… Maar de eerste stap was zo gezet en we werden niet veel later een koppel.

Drie jaar later was onze relatie nog maar een schijn van wat ooit zo spannend begonnen was. Alles was verkeerd beginnen lopen toen ik over trouwen en kinderen krijgen was begonnen. Aanvankelijk had ik het terloops voorgesteld, maar hij was snel van onderwerp veranderd. Nadien vroeg ik het recht op de man af, en kwam er regelmatig op terug, maar zijn antwoord bleef steeds hetzelfde: zijn carrière moest voorlopig even voorrang krijgen. Eens hij een kaderfunctie zou bemachtigd hebben en wat meer financiële zekerheid had wou hij gerust aan trouwen en kinderen denken, zei hij. Ik voelde me afgewezen, en waar we vroeger bijna dagelijks vreeën gebeurde dat vanaf dan veel minder. Om een of andere reden kon ik het niet meer opbrengen. En als ik er dan al eens zin in had en weer over kinderen begon knapte hij erop af. Nu hadden we amper nog één keer per maand seks.

Het vrat aan onze relatie, dat wist ik ook. Ze hield van seks. Pas als ik met mijn handen over haar lichaam streek, kwam ze tot leven. Liefst over haar heerlijke billen, ondertussen kusjes strooiend op haar dij. Soms, als ik haar dagenlang links liet liggen – omdat ik te moe was, of gewoon, te uitgeblust – zag ik, onder het deken, hoe ze zichzelf stiekem verwende. Haar handen eerst om haar borsten en dan langzaam lager, tot haar mond iets open ging. Het wond me op, maar net te weinig. Mijn werk slokte even alles op. Bovendien begon ze op zo'n moment, ofwel na de seks, bijna zonder uitzondering over kinderen krijgen en daar had ik nu echt geen oren naar.

Op een avond, zoals zo vaak, ging ik voor hem naar boven. Ik wou een bad nemen om mijn gedachten op een rijtje te zetten en alle spanningen te laten varen. Hij keek zelfs niet op van zijn bureau waar hij nog steeds aan het werken was, ook al was het na tien uur 's avonds. Ik verwende mezelf in het zalig hete water met heerlijk geurende etherische oliën, wat zeeppareltjes en een kaarsje op de rand van het bad. Mijn gedachten dwaalden weer af naar mijn kinderwens en naar hem, maar ik probeerde het uit mijn hoofd te zetten. We hadden er al zo vaak over gediscussieerd en ik had geen zin om weer eens ruzie te maken. Integendeel, het warme water en het feit dat ik me in de piek van mijn cyclus bevond hadden hun uitwerking op mijn lichaam niet gemist. Ik voelde me opgewonden. Ik bleef in bad zitten tot ik hem beneden hoorde rommelen, een teken dat hij aanstalten maakte om naar boven te komen. Zonder me af te drogen liep ik naar onze slaapkamer. Naakt, mijn lichaam nog dampend en nat, vleide ik me neer op het bed.

Toen ik de slaapkamer binnen kwam en haar zo verliefd glimlachend zag liggen, besefte ik dat ik al bij voorbaat verloren was. Ze lag op haar buik op het bed en glinsterde helemaal. Het weinige licht weerkaatste op haar natte lichaam en nog nooit oogde ze zo mooi, zo geil en zo rijp om te plukken. Ik wist dat ze al een paar maand niet meer aan de pil was, maar welke man kan zoiets weerstaan? Ik worstelde me uit m'n overhemd, schopte m'n broek van m'n enkels en trok haar lichaam naar me toe. Ze stribbelde niet tegen, al plakte ze met al dat water wat aan de lakens vast. Met een wijsvinger trok ik een streep naar beneden langs haar ruggegraat. Ze rilde even en trok haar schouders op. Ik zag haar borsten, haar fijne, natte borsten, en kuste haar billen terwijl mijn vingers omhoog kropen langs haar dij.

Een wee verlangen borrelde op van diep binnenin, uitdijend van de geheime plek diep genesteld tussen de plooien van mijn vrouwelijkheid. Het gevoel groeide al snel uit tot een kloppend gevoel van geilheid dat onmiskenbaar om aandacht riep. Ik drukte mijn billen omhoog, en voelde zijn vingers mijn schaamlippen aanraken, mijn warme opening zoekend die onderhand al knap nat werd. Met mijn armen achteruit tastte ik naar zijn heupen en trok hem dichter naar me toe. Zijn mannelijkheid zat gevangen tussen onze lichamen en drukte hard tegen mijn billen aan. Het bloed klopte in mijn schaamlippen.

Ik wist wat ze wou en zij wist dat ze me nu in haar macht had. Ik besefte hoe gevaarlijk het was om nu met haar te doen, maar toen ik haar lichaam om het mijne voelde smolt mijn laatste beetje wilskracht als sneeuw voor de zon. Ik neukte haar langzaam, genietend van haar natte vrouwelijkheid die mijn penis omklemde. Elke keer als ik opnieuw in haar gleed, ging er een schok door haar heen en hijgde ze. Het hijgen ging over in het kreunen van een geile vrouw die hoe dan ook bevrucht wilde worden. Haar warme vagina klemde zich als een gladde handschoen om mijn pik. Ik probeerde het gevoel te verdringen maar telkens mijn eikel langs de ribbeltjes van haar liefdesgrotje gleed kwam ik onmiskenbaar dichter en dichter bij mijn hoogtepunt.

Zijn geluiden en stoten werden wilder en hij neukte me hard en diep, telkens tegen mijn krampende baarmoeder aanstotend. Toen zijn hijgen overging in kreunen wist ik dat het moment was aangebroken en werd ook ik overmand door het hoogste genot. Ik kromde mijn lichaam als een boog en mijn vagina trok zich samen om zijn geslacht, dat nog verder in me leek te groeien. Toen voelde ik hem een laatste maal hard doorstoten terwijl hij mijn benen wijd spreidde en zich met zijn volle gewicht op mij liet zakken. Op dat moment voelde ik zijn zaad met kracht in me spuiten, en een warme tinteling sidderde door mijn hele lijf, en met een luide schreeuw van verrukking en verlossing kwam ik ook schokkend klaar.

Mijn zaad vulde en overstroomde haar, de vruchtbare bodem zoekend die ze me had aangeboden. Ik stootte nog eenmaal diep door en perste me heupen dicht tegen haar zachte billen aan, haar stevig tegen me aan houdend genietend van haar warmte binnenin. Ze zuchtte en rekte zich uit, voor zover dat mogelijk was in mijn stevige omhelzing. Mijn lippen plaagden haar hals, en tranen van liefde welden op uit haar ogen en bevochtigden de lakens.

Toen onze dochter negen maanden later geboren werd voelde ik me zo trots als een pauw. Ik vroeg me af waarom ik dit zo lang had uitgesteld. Wie wil er zo'n lief klein mensje niet in zijn armen koesteren. Ik heb het haar geen moment kwalijk genomen dat ze me die avond zo heeft durven verleiden, en ik ben vandaag verliefder dan ooit. Niet alleen op haar maar ook op dat lieve dochtertje van ons.

© Delftsgrietje

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  3 comments for “De verwekking

 1. WB
  17 april 2007 at 15:07

  Een mooi beschreven totstandkoming van een love baby. En met de anglicismen gaat het steeds beter!

 2. 19 april 2007 at 15:04

  Bij Delftsgrietje bespeur ik toenemende progessie, mooi!

 3. 19 april 2007 at 16:59

  De melodrama die ik even verwachtte nét ontweken. Goed voor 2 solide sterren.

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world