De vrouw van mijn baas (2)

4.

Derde ontmoeting. Koopavond

Saskia is vanmiddag op kantoor. Ze tekent mee op een stapel documenten voor een verhoging van de kredietlijnen bij de bank. Boston HQ geeft er de voorkeur aan geen eigen financiering te gebruiken voor de operationele bedrijfsvoering maar daar per land krediet bij een bank voor te gebruiken. Dan moeten alle aandeelhouders mee tekenen. Saskia dus ook. Ze zit op de kamer van Peter.

Wij zitten ondertussen in de wekelijkse management meeting. In de pauze lopen we rond en als ik naar het toilet ga krijg ik daar een sms-je. “Kijk eens in je tas, nu moet ik vanavond weer een nieuwe kopen…….. Koopavond op Gelderlandplein?”. Ik loop langs mijn kamer en open mijn koffer. Onder een stapel papier zie ik een klein rood stukje textiel uitsteken. Een slipje van Saskia. Ik steek het in mijn zak en verdwijn weer naar het toilet. De zachte zijde glijdt geurend langs mijn neus en mond. De stof is vochtig en wekt direct een erectie op die op dat moment niet handig uitkomt. Mezelf aftrekken op het toilet op kantoor? Ik moet er niet aan denken. Ik stop de slip in mijn zak en loop terug naar de meetingroom.

‘s Avonds om een uur of 8 gaat de bel. Op het videoscherm zie ik tot mijn stomme verbazing naast het gezicht van Saskia een tweede vrouw. Ik doe open en wacht bij de lift op wat komen gaat. Daar stapt Saskia uit, in haar handen allerlei tasjes en in haar kielzog een vrouw. Ze gebaart naar achteren en zegt, mag ik je voorstellen aan Paulien?.

We schudden handen en gaan naar binnen. Wat ze willen drinken? Saskia antwoordt dat ze zwaar hebben gewinkeld en nu wel aan een wijntje toe zijn. Direct vervolgt ze dat graag wil dat ik mij daarna alvast in badjas kleed en dat ze me dan wil laten zien wat ze heeft gekocht.

Ik verdwijn naar de badkamer, poets snel nog even mijn tanden, kleedt me uit en kom in mijn zijden ochtendjas weer bij de dames terug. Heerlijk gevoel, zijde op je naakte huid.

Na een paar minuten begint Saskia in de tasjes te rommelen en haalt een zwarte bh met een zwarte slip tevoorschijn. Kijkt nog even naar het prijskaartje en vraagt of ze deze als eerste zal vertonen. Paulien zit er rustig bij en kijkt beurtelings naar mij en naar Saskia. Ik schat haar iets ouder in dan Saskia. Ook goed verzorgd en aantrekkelijk gekleed. Mooie ogen, een sportief figuur en ook flinke borsten.

Saskia staat op en trekt haar blouse en pantalon met een paar sierlijke gebaren uit. Dan volgen slip en bh. In volle glorie staat ze op een paar meter voor me. Ze pakt de nieuwe zwarte slip, de nieuwe zwarte bh en verdwijnt achter de muur van de keuken. Een paar seconden later is ze terug en staat voor me. “Wat vindt je er van? Zeg eens eerlijk”. In een woord zeg ik spontaan: “geil”.

Ik steek mijn hand uit, ze komt voor me staan en ik betast de stof van haar slip, voel de rand van de wijde pijpjes en een vinger glijdt naar binnen. Saskia is niet het type voor een string. Altijd wijde pijpjes. Comfortabel en makkelijk toegankelijk.

Mijn vinger betreedt een natte spleet, glijdt automatisch verder in haar druipnatte kut. Ik draai langzaam rond en een tweede vinger, en een derde vinger vullen haar op. Ze buigt zich voorover over de bank, haar hoofd diep in de kussens en vraagt me haar van achteren te vingeren. Weer schuiven drie vingers tussen haar billen en draaiend met mijn hand geil ik haar verder op.

Paulien is achterover gezakt op de bank en ligt ongegeneerd met benen wijd en haar blouse open te masturberen. Kennelijk hebben de dames goed vooroverleg gehad en heeft Saskia haar ingewijd in onze voorkeur voor kijken naar elkaar, spelen met jezelf en alles wat er aan genot kan worden opgestapeld tot een orgasme.

Mijn halve hand rekt de natte kut verder op en Saskia steekt zelf nog een vinger erbij op zoek naar haar hoogste genot. Dan vraagt ze of ik mijn geil over haar billen wil spuiten. Geen probleem: met een paar snelle rukken kom ik aan mijn sproeiende hoogtepunt. Paulien is dichterbij komen zitten en ziet vanuit de Koninklijke loge op een halve meter afstand hoe mijn dampende sperma tussen de bilspleet van haar vriendin zakt. Saskia draait zich om en neemt de slotsprint met snelle bewegingen. Ze gromt en komt klaar met haar gezicht diep in de kussens. Paulien is meer in zichzelf gekeerd; aan een paar schokken van haar lijf zie je dat ze klaarkomt maar je hoort haar nauwelijks.

Na afloop drinken we nog een glas wijn. Saskia en Paulien pakken alle tasjes weer bij elkaar en zonder veel verdere plichtplegingen zakken ze weer af naar de parkeergarage. Vanaf het terras zie ik ze de uitrit oprijden. Saskia zwaait en toetert 2 keer. Nog 2 keer?.

5.

Vierde ontmoeting. Eindelijk neuken.

Saskia is bij onze managementteam meeting waar we het dividendvoorstel voor Boston bespreken. Boston wil altijd weinig dividend uitkeren maar voor Peter en Saskia ligt dat natuurlijk anders. Mijn voorstel wordt besproken, een beetje aangepast en dan goedgekeurd. Saskia is in een goede bui en maakt leuke grapjes en complimenten. We hebben een paar keer oogcontact. Ik werk die middag thuis want er wordt een flatscreen in mijn slaapkamer opgehangen en daar wil ik bij zijn.

Als ik in de auto zit krijg ik een sms; “Ik ben geil en wil gewoon nu! neuken. Jouw buitenkant in mijn binnenkant. Niets ertussen. OK? Stuur je sms als je alleen bent?”

Onmiddellijk bel ik de winkel, beneden in het winkelcentrum, dat het vandaag niet uitkomt en of ze op zaterdag kunnen komen monteren. Geen probleem, makkelijke mensen daar. Dan sms ik Saskia: “TV afgebeld, mijn warme buitenkant in jouw natte binnenkant. Ik wacht….”

Als Saskia de lift uitkomt heeft ze, spannend maar ook gedurfd, alle knoopjes van haar blouse al los gemaakt. Een rode bh steunt haar deinende borsten. Ze maakt al lopend naar de living de riem van haar broek los, schopt haar schoenen uit, en staat halfnaakt voor het raam. Dan komt de geile taal weer in haar op. “Wat ben ik geil, wilde je op kantoor al pijpen en neuken. In de auto heb ik al zitten vingeren maar nu moet je me hard neuken. Hier voor het raam. Geen condoom. Gewoon je harde pik in mijn kut. Spuit me vol”.

Mijn erectie wordt door deze toespraak nog harder. Ik bevrijd hem uit zijn gevang en met de broek op mijn schoenen sta ik achter Saskia. Haar armen wijd en met de handen hoog op het glas staat ze over Amsterdam te kijken. Ik trek in een ruk haar slip naar beneden, schuif haar bh weg en leg mijn pik omhoog tussen haar billen. Mijn hand gaat voorlangs en glijdt tussen haar dijen. Vocht druipt al uit haar en tussen haar dijen is het glad. Dan steekt ze haar kont naar achteren en herhaalt de opdracht: neuk me, neuk me.

Mijn pik verdwijnt in een harde stoot tussen haar volle schaamlippen, een paar centimeter onder haar kontgaatje waar ik prachtig zicht op heb. Ik stoot door en ben niet van plan langzaam aan te doen. Ze wil vandaag harde sex, dan krijgt ze harde sex. Even onderbreek ik het neuken om mijn tong over haar anus en diep in haar kut te laten gaan, maar dan moet mijn pik weer terug in de thuisbasis. Saskia heeft nog maar een hand op het glas, de andere is, zo zie ik in het spiegelende glas, aan het werk met haar genotsknop.

Nog geen minuut later kom ik klaar. Mijn sperma laat ik tot de laatste drup in haar smachtende kut lopen en trek me dan terug. Saskia laat zich op het vloerkleed zakken en, omhoog naar mijn pik kijkend, brengt ze zichzelf naar een ontploffend orgasme. Ze kronkelt en gromt als een dier. Prachtig gezicht, jammer dat ik dat niet heb gefilmd.

Als ze weer bij zinnen is zegt ze lachend: “sorry, dit moest even. Wat was ik hier aan toe!. Nu moet ik er weer vandoor”. Ze steekt 1 vinger op en is weg. Nog 1 keer.

6. 

Vijfde ontmoeting. Een vriendinnendienst

Saskia belde me in de auto op het moment dat ik bij de zaak wegreed voor een weekje vakantie. Geen plannen om weg te gaan of zo. Ik reis al genoeg en dan is een weekje in Amsterdam een kadootje. Meer bedoeld om na een drukke periode even bij te komen.

Ze wilde, zo zei ze, graag de vijfde waardebon komen verzilveren. En daar dan wel een bijzondere gelegenheid van maken. Of ik het goed vond als ze me ging verrassen met iets wat ik vermoedelijk nooit zou kunnen raden. “OK, ga je gang, ik ben benieuwd”. We spraken af voor zaterdagmiddag bij mij thuis en het was volgens Saskia verstandig als ik goed was uitgerust. “Je begrijpt me wel, een paar dagen jezelf niet aftrekken en goed slapen. Daar wordt hij groot, en voor deze gelegenheid erg belangrijk, ook goed stijf van….”

Zaterdag was een mooie dag. Lekker temperatuurtje buiten en de deuren van de living naar het terras stonden wijd open. De tafel met tuinstoelen had ik schoon gemaakt, de plantenbakken water gegeven en ik was zeer tevreden. Ook wel een beetje gespannen wat er zou komen.

Als de bel gaat zie ik op de monitor dat Saskia en Paulien samen in de camera kijken. Lachend. Terwijl de lift omhoog komt zie ik in gedachten een trio in mijn grote bed voor ogen.

Als we een glaasje wit hebben gedronken vraagt Saskia of ik een vermoeden heb van haar plannetje? Als een echte man zeg ik dus “een triootje?”. Saskia kijkt naar Paulien en dan naar mij en antwoordt “misschien, maar niet in eerste instantie”.

Dan kijkt ze naar Paulien, wacht even en vraagt dan: “zeg je het zelf of zal ik het zeggen”? Zeg jij het maar, is het antwoord.

Saskia gaat naast Paulien zitten, pakt haar hand vast en richt zich tot mij. Ze vertelt dat Paulien een veeleisende echtgenoot, Casper, heeft op gebied van sex. Op zich is dat prima want Paulien houdt er zelf ook wel van zoals je hebt gemerkt. Maar nu is het probleem dat Casper nogal ruw is in de sex. Hij wacht niet tot Paulien voldoende vochtig is, stoot direct door naar het diepste, en kent geen zachte sex met langzaam genieten voor twee. Hij heeft Paulien nog nooit gebeft maar zij moet hem wel altijd tot het eind pijpen. Als klap op de vuurpijl wil hij nu anale sex. Tot heden heeft Paulien dat geweigerd, maar eigenlijk alleen omdat het een voor haar onbekende ervaring is, “nietwaar Paulien?”, en omdat ze bang is dat Casper haar vanaf het begin hard in haar kontgaatje gaat neuken, dat het pijn zal doen en dat ze dan nooit meer durft. Nu is het idee dat ze het eerst eens wil proberen met iemand waarvan ze zeker weet dat hij haar zachtjes zal behandelen. Eerst lekker beffen, “dat moet je echt een keer meemaken Paulien”, dan voorzichtig beginnen met je tong over haar gaatje, dan een vinger een stukje naar binnen en als het lekker voelt, steeds dieper erin en dan pas op het laatst je pik. Als je het goed vindt, wil ik graag helpen met glijmiddel en van dichtbij toekijken”.

Ik hoorde het verhaal aan en vanuit mijn tenen klom een geil en opwindend gevoel in me op, het gevoel bleef even hangen in mijn kruis waar ik al enige beweging bespeurde. Een trio met Saskia en Paulien zat er naar mijn idee wel aan te komen en vooral de hoge eer om Paulien anaal te mogen begroeten deed mij steigeren van opwinding. Ik stelde voor naar de slaapkamer te gaan en daar op ons gemak eerst maar eens een wit wijntje in te schenken. Terwijl we gedrieën in het grote bed de sexuele gedragingen van Casper nog eens bespraken en af en toe een slokje wijn namen werd spontaan door ieder een kledingsstuk uitgetrokken. Op het laatst zat ik met een halve erectie tussen twee naakte vrouwen van begin 50 in het grote bed waar ik al vele orgasmes had beleefd. Nu voor het eerst van mijn leven met 2 vrouwen.

Na een half uurtje schoof ik op naar Paulien en streelde haar schouders, haar rug, haar benen en mijn tong volgde hetzelfde pad naar beneden. Het puntje van mijn tong streelde haar voetzool en kwam weer omhoog. De binnenkant van haar knie, haar dijen en toen om haar donkere bos schaamhaar heen naar boven. Haar tepels zoog ik diep naar binnen terwijl mijn tong zich op het puntje concentreerde. Verder omhoog om een oorlelletje te likken, even met mijn tong in haar oor, en dan terug naar haar mond om haar diep te zoenen. Onze tongen en adem smolten ineen. Uit mijn ooghoek zag ik hoe Paulien en Saskia in een vast oogcontact waren opgesloten, Saskia hield de vingers van een hand verstrengeld met de tenen van een voet van Paulien. Alsof ze wilde zeggen; geef je rustig over, ik ben er ook.

Nadat ik Paulien heerlijk naar een orgasme had gebeft werd het tijd voor het hoofdgerecht. Ik zoog nog een keer haar klitje tussen mijn lippen, tikte er met mijn tong nog een paar keer tegenaan, schoof haar benen nog hoger en wijder uit elkaar en likte diep onderin zachtjes aan haar sterretje. Een zacht bittere smaak maar zeker wel opwindend. Smaakt naar meer en dieper dacht ik. Ik keek omhoog, zag dat ze met haar tepels speelde en ik vroeg haar of ik verder mocht gaan met haar kontje. Een zacht kreunen beschouwde ik maar als goedkeuring en vroeg haar zich om te draaien. Op haar knieën met haar hoofd naar beneden in een kussen, haar ronde billen omhoog, zat ze nu voor me. Mijn pik stond enthousiast te wachten op wat komen zou. Het advies van Saskia om me als voorbereiding op deze belangrijke taak een paar dagen niet af te trekken bleek nuttig. Mijn pik was hard als een stok en kon straks de strakke sluitspier met kracht doordringen en haar met een flinke lading sperma volspuiten. Of ze dat wel wilde moest ik straks op het moment suprême nog wel even vragen natuurlijk. Een vrouw anaal een volle lading sperma toedienen moet je niet zonder toestemming doen. Niet vooraf want dan krijg je nee; op het moment zelf zijn de remmen los en is het meestal goed. Ik kan er niet van meepraten maar naar ik van een vroegere vriendin ooit heb begrepen is het een waanzinnig lekker gevoel om sperma in je darmen te voelen stromen.

Saskia draait zich helemaal om en zit naast me naar de kont van Paulien te kijken om te zien wat ik ga doen. In haar hand heeft ze een flesje glijmiddel van Durex met het stickertje van Etos er nog op. Dat hebben de dames vast vooraf beneden in het winkelcentrum samen gekocht. Ik gebaar dat ze nog even moet wachten met glijmiddel en buig me voorover om Paulien eerst met mijn tong te verwennen. Zachtjes en rustig want ik wil haar goed laten merken dat ik Casper niet ben. Geen ruw penetreren maar lekker langzaam genieten. Voor twee. Ik duw het puntje van mijn tong iets steviger tegen de achterdeur, trek terug en duw dan weer steviger tot ik zie dat Paulien alles loslaat. Boven mijn bed heb ik 4 grote lampen die alle details goed verlichten. Als ik even van afstand kijk zie ik de roos zich openen. Het midden is roze en de rimpels lopen naar haar billen weg. Ik maak een vinger nat en schuif deze een centimeter naar binnen. Dan gebaar ik Saskia dat ze het glijmiddel kan toevoegen, duw verder en na nog 2 centimeter ben ik binnen in het strakke kanaal. Saskia helpt door met beide handen de billen van Paulien te spreiden en daarmee de spanning op de sluitspier te verminderen.

Dan is het tijd voor de première. Saskia buigt voorover en neemt mijn pik even in haar mond, bedekt hem volledig met een dikke laag spuug en spuit dan een lading glijmiddel op de anus van Paulien. Ze kan het niet laten om een vinger even diep naar binnen te laten glijden. Paulien voelt waarschijnlijk niet wie van ons beide dit doet. Saskia trekt haar vinger terug, gaat achterover liggen als toekijker en gebaart dat ik mijn gang mag gaan.

Als ik mijn pik door het glijmiddel haal en de top van mijn eikel op het gaatje zet vraag ik nog eenmaal aan Paulien of ze geil is, of ik haar in haar kont mag neuken en of ik haar daar vol mag spuiten. Het antwoord laat geen twijfel bestaan; “ja, neuk me, spuit mijn kont vol met je geile sperma”. Dan duw ik langzaam maar stevig mijn pik naar binnen, Paulien geeft mee en duwt haar billen om mijn pik. Ze zuigt me naar binnen lijkt het wel. Nog eenmaal trekt ze met haar hand haar billen uiteen maar dan stoot ik door. Paulien kijkt naar Saskia en zegt “wat is dit geil”.

Onze bewegingen versnellen, ik voel de strakke spanning van twee centimeter sluitspier om mijn pik en dan wordt het al na een halve minuut voor mij teveel. Ik kom klaar en de volle lading sperma van bijna een hele week schiet in haar darmen. Op dat moment hoor ik Saskia met een lange grommende uithaal ook haar orgasme bereiken; de geilaard heeft toegekeken en heeft zich dierlijk liggen masturberen.

Als mijn pik begint te krimpen en ik me wil terugtrekken roept Saskia dat ik even moet wachten. Ze rent naakt naar de living, komt terug met haar telefoon en filmt in close-up hoe mijn eikel uit de anus plopt, hoe de opening zich langzaam sluit en hoe net nog op tijd er een witte golf sperma naar buiten gulpt. “Pau, daar gaan we op gemak nog een keer naar kijken” deelt ze Paulien mee.

We praten in het grote bed nog even na. We lachen om de vraag of dit nu een triootje was of niet. Ik houd de dames voor dat voor een man er alleen sprake is van een trio als de vrouwen ook wat met elkaar doen. En dat ik dat, als we de vinger van Saskia met glijmiddel in het gaatje van Paulien even niet meetellen, wel een beetje heb gemist. Paulien kijkt zeer gelukkig en zegt me wel drie keer dat ze heeft genoten. Maar of Casper nu ook….., daar moet ze nog even over nadenken. Als ik de dames bij de lift uitzwaai maakt Saskia een gebaar: duim en wijsvinger maken een rondje. De stand staat op nul. ’s Avonds ben ik weer bij krachten als ik naar bed ga en een nieuwe erectie ontwikkelt zich. Een film van herinneringen aan de middag staat in mijn geheugen. Ik kijk om me heen naar de ravage in het bed en alle glazen, de lege fles wijn. Een vrijwel volle flacon glijmiddel op het nachtkastje. Ik spuit een klodder over mijn eikel. Mijn hand grijpt mijn pik en ik geniet.

………………………………………………………………………

Epiloog

Natuurlijk was het gevaarlijk wat Saskia en ik deden. Peter is mijn baas maar ook wel een beetje een vriend. We werken nauw samen, reizen veel samen naar UK en USA. En gaan een paar keer per jaar in het weekend leuke dingen doen. Toch heb ik er geen spijt van. Hun relatie heeft er niet onder geleden. Peter weet van niks. En Saskia heeft woord gehouden. Ze heeft me na de 5e ontmoeting niet meer gebeld of geile sms-jes gestuurd. Dat geldt niet voor Paulien. Ik kwam haar kort na de anale première nog eens tegen, beneden in het winkelcentrum. We maakten een kort praatje over algemene dingen en gingen weer ieder een kant uit. Ik was nog even van plan te vragen hoe het was gegaan met de anale sex met haar brute echtgenoot, maar dat leek me niet een onderwerp voor in het winkelcentrum. Daar dacht zij anders over; toen ik weer thuis was ging de bel. Op de video zag ik Paulien, ze hield een tasje van de lingeriewinkel voor de camera. Ik drukte op de knop. De lift kwam omhoog…

© frits

Post navigation

Gerelateerde verhalen

Geef een reactie