De vrouw van mijn baas (1)

1.

Het Kerstdiner van ons bedrijf viel samen met het 10-jarig bestaan van de zaak. Reden voor een extra luxe feestavond. Grote tafels met alle collega’s, de meeste met hun partners, en natuurlijk onze directeur Peter en zijn vrouw Saskia. Peter heeft het bedrijf opgericht en een paar jaar geleden voor 75% verkocht aan een Amerikaanse belegger. Peter bezit nog 20% van de aandelen en Saskia 5%. Ze zijn allebei goed voor een flink aantal miljoenen euro’s. Peter werkt hard, reist veel, terwijl Saskia een luxe leventje leidt met sporten, shoppen, lunchen met haar vriendinnen en iedere 3 jaar een nieuwe cabrio. Maar vergis je niet: Saskia is een ervaren zakenvrouw, op belangrijke momenten komt ze aan tafel en kan dan een beslissende factor zijn. Ze komt af en toe op de zaak om papieren te ondertekenen die naar de bank of naar de notaris moeten. Samen gaan ze regelmatig op reis. Soms gaat Saskia mee naar Boston waar ons wereldwijde hoofdkantoor zit. Ik ben in het Nederlandse managementteam de Controller; er gaat geen euro de deur uit zonder dat ik dat weet. Op verzoek van Saskia doe ik ook haar beleggingen en privé financiën en dat geeft me een aardig inkijkje in haar uitgaven. Om het zo te zeggen: het lingeriewinkeltje op het Groot Gelderlandplein, dicht bij mijn appartement, verdient voor iedere fraaie borst van Saskia wel een paar honderd euro per jaar. Kijkend naar de afboekingen op haar creditcard denk ik altijd dat haar ronde billen waarschijnlijk ook goed en zijdezacht zijn verpakt. Saskia is ongeveer 1.65 lang en heeft een stevig figuur. Een lekker lijf met een mooi en vriendelijk gezicht. Perfect opgemaakte ronde ogen. Altijd net terug van de kapper.

Deze keer is ook onze grootste klant uitgenodigd bij het kerstdiner; hij zit met zijn vrouw links naast Peter en ik zit naast Saskia. Aan de overkant van de grote ovale tafel zitten andere collega’s, wel meer dan 3 meter van ons vandaan. Na de eerste gang van het diner houdt Peter een toespraak met een terugblik op de 10 jaren en de plannen voor de volgende jaren. Beleefd kijk ik voorlangs Saskia naar Peter. Maar ik kan mijn ogen niet afhouden van haar decolleté. Haar ronde blanke borsten liggen mooi opgediend in een BH met zwarte kantjes.

In de tweede helft van de avond speelt een band allerlei covers uit de 60’s en 70’s, een gesprek over de tafel heen is niet meer mogelijk. Saskia vraagt hoe het met me gaat nu ik weer alleen ben. Mijn relatie met Marian is een paar maanden geleden stuk gelopen en bij vorige gelegenheden konden Saskia en Marian het altijd goed met elkaar vinden. Ik vertel haar dat we als vrienden uit elkaar zijn gegaan maar vertel ook dat ik zelf de grote veroorzaker ben geweest. Dat ik te vaak met andere vrouwen het bed deelde, daar wel altijd eerlijk over ben geweest naar Marian maar dat het uiteindelijk toch pijn voor haar ging doen. Dat ik daarom op mijn 42e eindelijk de conclusie heb getrokken dat ik niet geschikt ben voor een monogame relatie. Daarvoor vind ik alle vrouwen te leuk en zeker als ze er zo appetijtelijk uitzien als Saskia. Maar dat laatste zeg ik er niet bij. Mijn gouden regel is dat je nooit op de stoel van je baas moet azen en dat je nooit in zijn vrouw moet kruipen. Dat komt alleen maar ellende van.

In de loop van de avond wordt ons gesprek vertrouwelijker. Saskia vraagt wat de oudste minnares en de jongste is geweest waarmee ik gevreeën heb. Naar waarheid antwoord ik dat de oudste 52 jaar was, een vrouw die ik op een ochtend in de lift van mijn appartementengebouw ontmoette, een jaar ouder dan Saskia. En dat de jongste 18 jaar was. 18 jaar????? vraagt ze geschrokken, “dat is nog een kind”. “Ja, vul ik aan, maar toen was ik zelf pas 17 jaar, ik val dus altijd al op oudere vrouwen”. Ze moet hard lachen, Peter kijkt om, ziet dat Saskia het naar de zin heeft en vervolgt zijn gesprek met onze klant. Of ik altijd een condoom gebruik als ik met een ander vrij. Mijn antwoord doet haar weer luid lachen: “jazeker, maar ik gebruik alleen de binnenkant”. De avond verloopt verder zeer aangenaam en na afloop krijg ik als afscheid een stevige omhelzing waarbij ik haar warme lijf tegen me aangedrukt voel. Thuis in bed, op 10 hoog in mijn appartement op de hoek van het Gelderlandplein in Amsterdam nemen mijn gedachten de vrije loop. Mijn ogen dwalen af in haar decolleté, mijn handen voelen de ruime omtrek van iedere borst en mijn duimen rollen de ronde tepels tot harde punten. Mijn tong, mijn vingers en op het laatst ook mijn pik verwennen het virtuele landschap dat zich voor me ontvouwt. Daarna moet ik het bij afwezigheid van een vrouwenlichaam toch echt verder zelf doen; mijn hand omvat mijn erectie, nog een paar snelle bewegingen en een straal warm sperma sproeit over mijn buik. Ik trek het laken over me heen en het vocht maakt natte vlekken. De schoonmaakster verschoont eens per week mijn bed. Ze zal wel denken. Ik zet Saskia weer uit mijn gedachten en slaap heerlijk in.

2.

Het is een paar dagen later, de zaterdag tussen Kerst en Nieuwjaar. Ik heb flink lang uitgeslapen en zit nog in mijn ochtendjas op de bank de kranten te lezen, kopje koffie erbij, de kachel een graadje hoger. Mijn ochtendjas valt open en ik sta oog in oog met mijn halfgrote vriend. Mijn pik voelt comfortabel aan en ik neem mij voor hem verder vanochtend nog maar eens lekker ter hand te nemen. Dan gaat de telefoon: Peter. Of ik hem een vriendendienst wil bewijzen. Hij en Saskia hebben plotseling besloten om morgenochtend voor een paar dagen naar Parijs te gaan. Dan moet hij nog vanavond de voorlopige jaarcijfers bekijken en er een managementletter bij schrijven voor Amerika. Zo gaat dat bij deze club: op 2 januari stuur je de jaarcijfers op en anders ben je te laat. Hij gaat nu naar kantoor om er aan te werken en verwacht vanmiddag om uur of vier een concept te hebben. Of ik dan zo vriendelijk wil zijn er nog even doorheen te lopen en te controleren op al te grote blunders.

“Prima, ik ben de hele dag thuis, loop nog in ochtendjas, ik hoef er niet uit, dus dat komt voor elkaar”. De telefoon staat kennelijk op de speaker want Saskia roept “dat klinkt goed” en wenst me een prettig weekend en alvast een goede Oudejaarsavond.

Om 12 uur gaat de bel, ik verwacht niemand maar druk op de camera monitor en zie tot mijn verbazing Saskia op het scherm. Ze vraagt of ik koffie heb. Ze stapt de lift uit en komt in volle omvang mijn hal binnen. Ik verontschuldig me voor de ochtendjas, waaronder ik volledig naakt ben, zeg dat ze maar lekker op de bank moet gaan zitten en dat ik snel ga douchen en aankleden. Dat vindt ze helemaal niet nodig; “ik kom per slot van rekening, ook maar onaangekondigd binnenvallen”.

Mij best. Ze loopt naar het grote raam in de living en spreidt haar armen uit over Amsterdam; “wat een prachtig uitzicht en wat een privacy. Niemand die je hier ziet, behalve misschien die kantoren daar als ze met een verrekijker gaan gluren”. Ik bevestig de privacy met de opmerking dat “je hier inderdaad alles kunt doen zonder dat de gordijnen dicht hoeven. En dat heb ik ook nooit gedaan”. Ze lacht.

Dan gaat haar telefoon. Ze kijkt naar het scherm, denkt even na en gebaart dan met haar vinger voor de mond dat ik stil moet zijn. “Hi Petertje.. Nee, ik zit bij Paulien, lekker te kleppen, we gaan straks nog even lunchen en dan ga ik koffers pakken”. Ze luistert nog even en klapt de telefoon dicht. “Peter, of ik niet wil vergeten de diverse opladers in de koffer te doen”.

“Ik zit bij Paulien”? Bij Paulien? Ik begrijp op dat moment dat Saskia kennelijk bij mij is komen binnenvallen met een geheim plan waar Peter niets van mag afweten. Ik besluit de ontwikkelingen af te wachten en niet overhaast te zijn. Straks wil ze alleen een cadeautip om in Parijs iets moois voor Peter te kopen. Rustig blijven dus. Maar ik voel een geile spanning ontstaan. Saskia is vandaag ook wel erg lekker gekleed. Haar licht beige broek tekent een dun randje van haar slip af, en haar borsten zijn weer prachtig verpakt in een BH met een randje. Ze ziet er uit om direct in je armen te nemen en als een kadootje uit te pakken.

Als ik een 2e kopje koffie maak vraag ik haar vanuit de open keuken wat mij op deze grijze zaterdagmorgen het genoegen van haar gezelschap verschaft. Neutraal gezegd en toch uitnodigend. Saskia kijkt nog een keer over Amsterdam, wacht nog even, haalt adem en vertelt dan uitgebreid hoe ons gesprek op het kerstdiner haar de dagen erna heeft bezig gehouden. Hoe ze allerlei visioenen zag van mij met mijn minnaressen, van mij in mijn slaapkamer hier in het appartement, hoe opvallend makkelijk ik dacht over vreemdgaan, en toen had ze zich gerealiseerd dat in haar luxe leventje zo weinig spanning en opwinding meer voor kwam. Daarom had ze, net als Peter vanmorgen aan de telefoon, ook een verzoek aan mij. Ze wacht weer even en zegt dan: ik wil graag een keer met je vrijen. Maar ook vertelt ze meteen dat ze bang is dat het kan uitkomen. Daarom heeft ze alvast twee maatregelen bedacht. Ze vertelt: “Mijn hartsvriendin Paulien weet er van, dat is daarnet al wel nuttig gebleken pppfffff, en ik stel voor dat we afspreken het te beperken tot een paar ontmoetingen, niet meer dan vijf. Natuurlijk is het nog wel de vraag of jij mij aantrekkelijk vindt, ik jou in ieder geval wel”. Met een smeltende glimlach: “Jouw opmerking over de leeftijd van je minnaressen gaf de doorslag om je dit te vragen. Wat vind je van mijn voorstel?”

Zo, daar moet ik even bij gaan zitten. De vrouw van mijn baas. Wil met sex me; min of meer op contractbasis voor maximaal vijf keer. De opwinding giert door mijn lijf. Het is tegen mijn gouden regel maar de beveiligingsmaatregelen met Paulien lijken me doeltreffend genoeg. Als we allebei onze mond houden kan er niets misgaan. Ik wil bedenktijd. We spreken af over een half uur. Saskia gaat alvast langs Albert Heijn en is over een half uur weer boven.

Nadat ze de lift is ingestapt heb ik al spijt; straks bedenkt ze zich nog en ziet ze er vanaf. Als de liftdeur diep beneden open gaat en ik haar hakken in de hal hoor, roep ik luid “Sas, kom maar weer boven”. De hakken keren, de lift gaat weer omhoog, en daar komt ze de lift uit. Haar blouse heeft ze twee knoopjes losgemaakt en ze ziet er uit als vers slagroomgebak. Ik duw haar voor me uit de kamer in en we vallen op de bank. Mijn handen strelen haar hele lijf, onze tongen vechten om het genot, en alle knoopjes en ritssluitingen wijken om veel rond en strak vrouwenschoon voor me te onthullen.

We gaan een versnelling lager. Als ze in rode slip voor me ligt kijkt ze naar me op en slaat mijn ochtendjas open. Mijn pik staat als onze winstcijfers, zo hoog voor me uit. Zelf kan ik daarvan genieten maar als een vrouw er gebiologeerd naar staart en haar hand uitsteekt; dat slaat alles. Die geile blik in haar ogen. Ze trekt haar slip onder zich vandaan en zegt: ‘weet je wat ik de laatste dagen vaak heb gedaan?”. Ze leunt languit achterover, streelt haar borsten en laat een vinger in haar smalle streepje schaamhaar verdwijnen. Na een paar keer diep gevingerd te hebben steekt ze haar vinger naar me uit en zegt: “Maar dat wil ik niet meer; nu mag jij het doen. Lik me!, lik me!”.

De smaak van een vrouw. Van alle vriendinnen weet ik nog precies hoe ze smaakten. Soms te schoon, net onder de douche vandaan met een zeepsmaakje. Of puur en geil, een keer zelfs naar vers sperma met de vrouw uit de flat die me ondertussen in detail vertelde hoe ze een uur daarvoor nog door haar man was geneukt voordat hij naar kantoor ging. Saskia bleek qua smaak een Grand Cru Classe. Een vleugje fruitig. Beetje zilt maar bovenal pittig. Haar schaamlippen kort en gezwollen en haar kut zuigend nat en glad. Mijn tong verkent de buitenkant, vindt de binnenkant en zoekt diep van binnen naar het einde van haar liefdeshal. Daar wordt de smaak sterker. Terug naar de heilige plaats zuig ik me vast op het kleine plekje. Mijn tong repeteert alle rondgaande, heen-en-weer gaande en tikkende bewegingen met vast besloten ritme. Wat je ook doet met een clitoris; hou het ritme vast en versnel en vertraag nooit te plotseling, alles langzaam aan. Saskia ligt achterover en rolt haar tepels in hetzelfde ritme; een prachtig gezicht om vanuit de vallei van het hoogste genot, over de buik van een vrouw te kijken hoe ze zelf haar borsten masturbeert. Het klaarkomen is nu nog slechts een logisch gevolg van alle prikkelingen die haar lichaam van mij en haar eigen vingers ondergaat. Ze kronkelt, kreunt en spreekt de geile taal van een vrouw die voor het eerst vreemdgaat. Mogelijk hetzelfde soort geile taal wat ze ook tegen Peter zegt bij hun spaarzame sex. Of wat ze denkt of luidop zegt als ze overdag in bed in dat grote huis zichzelf bevingert en bevredigt.

Toen ze bijgekomen was kwam, weliswaar onuitgesproken, de kwestie of er nog geneukt zou worden of niet. Merkwaardig genoeg had ik net op dat moment geen condooms in huis. En kaal neuken leek me niet echt handig voor de allereerste keer met de vrouw van je baas. Spontaan ontstond de situatie dat ik aan de andere kant van de bank naar haar zat te kijken en mijn pik pakte. Zachtjes streelde ik de gladde rand van de eikel, een lange beweging van helemaal onderaan naar boven. Haar blik was geheel op mijn hand en pik gericht. “Geil gezicht, dat doet Peter nooit waar ik bij ben”. Haar hand ging naar haar kletsnatte kut en ze begon zichzelf weer op te geilen. Natte geluidjes uit haar halletje geilden mij weer op. De bewegingen gingen sneller, de adem versnelde zich, en hoog boven haar sproeide ik het warme zaad over haar hijgende borsten. Ze kromde zich en likte een streep naar binnen.

De kamer was gevuld met een zware lucht van spermadampen vermengd met warm kutvocht. De rust keerde terug en we keken elkaar aan. Genoten maar ook wel verward. Het zat er in dat dit eens ging gebeuren maar dit was wel gevaarlijk.

“Nee, ik douche niet, ik ga thuis nog een keer ruiken en genieten”. Toen ze zich had aangekleed en de deur uitliep stak ze vanuit de lift een hand op met vier vingers. “Nog vier keer?”

3.

Tweede ontmoeting. Schiphol

Peter vertrekt naar de VS rond dezelfde tijd dat ik uit Londen kom na een meeting met mijn Engelse collega Petra. We spreken af dat we als het lukt nog even een hapje eten op Schiphol. Saskia heeft de vaste gewoonte Peter naar Schiphol te brengen, of hij nu naar Londen of naar Boston moet, zij brengt hem weg. Deze keer ben ik op tijd gearriveerd en we hebben een uurtje voor een snelle hap. We lopen nog even door de Powerpoint die Peter aan de Board gaat presenteren en dan moet hij inchecken. Peter vraagt of mijn auto op Lang Parkeren staat en biedt aan dat Saskia mij daar wel even wil afzetten; “dan hoef je niet op die vreselijke shuttlebus te wachten. We nemen afscheid en uit mijn ooghoek zie ik dat Peter nog even stevig in de ronde billen van zijn vrouw knijpt. Dan verdwijnt hij achter de douane.

In de parkeergarage blijkt weer eens hoe onpraktisch een cabrio is; mijn koffer kan nauwelijks op het achterbankje. Saskia zegt dat het voor haar alleen wel genoeg is maar, ze lacht geheimzinnig, dat ze voor “sommige dingen” wel een grotere auto nodig heeft. We rijden naar de noord-west kant van Schiphol en onderweg zeggen we weinig. Er hangt spanning tussen ons.

Als we bij het grote parkeerterrein aankomen valt de regen met bakken uit de lucht. Niet echt prettig om voor de slagboom uit te stappen en met mijn koffer op zoek te gaan naar mijn auto. Saskia aarzelt niet, trekt een kaartje en rijdt naar binnen. Ze steekt haar hand naar me op en zegt: “nog 4 keer”.

Mijn leaseauto, een BMW 5-serie, die Peter eerst een jaar heeft geleased en toen aan mij aanbood, staat vrijwel aan het eind van het terrein en Saskia parkeert haar auto er pal naast. Dan vraagt ze met zachte stem of ze even mag kijken hoe groot mijn achterbank is. Ze stapt in, schuift door naar de andere kant en gebaart dat ik naast haar moet komen zitten. Ze kijkt me recht in de ogen en begint haar kleren los te maken. Alle knoopjes van haar blouse. De knoop en rits van haar broek gaan los en ze schuift hem tot haar knieën. Haar rode slip heeft wijde pijpjes. Dan gaan de handen naar achter haar rug en de bh zakt. Haar borsten vallen vrij. Ze leunt achterover, een hand glijdt in haar slip en dan zegt ze, “nu jij”.

Het volgende uur is ongeremd genieten. De regen valt en de ramen zijn beslagen. We zoenen en laten onze handen overal onder de kleren verdwijnen. Ik voel hoe haar tepels groeien en onderzoek het diepe binnenste van haar natte kut. We eindigen vrijwel naakt in de 69e versnelling als ze me pijpt en mijn tong haar klit verwent. Ze komt een paar keer klaar en slikt mijn sperma volledig in. Nog even speelt ze een paar minuten met zichzelf terwijl haar andere hand mijn krimpende pik weer tot leven probeert te brengen. Dan brengt ze haar kleren weer in orde en stapt uit. Als ze wegrijdt steekt ze haar hand door het raam naar buiten. Met 3 vingers in de lucht. Als ik bij de slagboom stop zie ik de beveiliger naar allerlei videoschermen staren en met een joystick in en uit zoomen.

© frits

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  1 comment for “De vrouw van mijn baas (1)

  1. 1 oktober 2011 at 19:51

    Lekker verteld verhaal in een mooi raamwerk. Het aftellen maakt nieuwsgierig dat is een goeie vondst Frits. Een echt ‘door een man verteld’ verhaal : straight en to the point. Heerlijk om te lezen in de zwoele nazomerzon.

Geef een reactie