De wandeling

Vorige week heb ik mijn verjaardag gevierd. Ik heb een prachtig fototoestel gekregen, je weet wel zo’n digitaal toestel. Eentje waarin je een diskette kunt steken en nadien je foto’s kunt bekijken op een pc. Op het feestje zelf heb ik er al een aantal genomen. Sommige waren goed, andere waren aan de mindere kant. Gelukkig was Paula er ook. Ze is een goede vriendin van mijn moeder en tevens onze buurvrouw. Paula is vorige zomer naast ons komen wonen. Het villaatje stond al een tijdje leeg. Toen we hoorden dat een alleenstaande vrouw het gekocht had zijn we eventjes gaan zien. In den beginne kon ze alle hulp best gebruiken. Zo hebben we haar beter leren kennen. Ze is ongeveer 35 jaar oud, is sportief, heeft lang bruin haar en heeft een slank figuur. Ze is van beroep journaliste en doet ook af en toe fotoreportages. Ik heb al enkele malen van Paula’s hulp gebruik mogen maken o.a. bij mijn eindwerk voor school. Het is dan ook mede door haar dat ik dat laatste jaar zo’n schitterend resultaat heb gehaald. Ze heeft me dan ook fantastisch geholpen op het feestje, zodat toch de meeste foto’s prachtig zijn. Ook nadien kon ik op haar hulp rekenen. Ze is erg handig met de computer en het resultaat is erg professioneel en mag gezien worden.

Gisteren na het werk kwam Paula eventjes bij ons langs en stelde toen volgende vraag aan mij. Zij moest voor een bekend vrouwenmaandblad een reportage maken over de Kalmthoutse Hei. Ze herinnerde zich nog van enkele maanden terug het feit dat ik mijn diploma natuurgids gehaald had. Ze vroeg me of ik haar kon begeleiden in het natuurpark op zoek naar de mooiste plekjes. Ik antwoordde: met alle plezier Paula. Natuurlijk zal ik je rondleiden. Ik vroeg haar of ze alleen zou zijn of er nog een fotograaf zou meegaan. Nee antwoordde ze, het is momenteel heel druk op de redactie en alle fotografen zijn druk in de weer. Ik heb afgesproken dat ik de foto’s zelf zal nemen. We bespraken nog enkele details, zo zou ik contact opnemen met het natuurcentrum om toelating te vragen om in bepaalde gebieden van het natuurpark, die normaal zijn afgesloten voor de bezoekers, te mogen rond stappen. We maakten samen ook een programma op voor die dag. In de voormiddag zouden we het natuurcentrum bezoeken en een interview afnemen van de verantwoordelijke, zo konden we ”s middags daar blijven eten en dienden we niet heel onze pick-nick mee te nemen. In de namiddag zouden we het eigenlijke park verkennen en vooral die plaatsen waar geen enkele bezoeker wordt toegelaten. Gezien ik nu toch enkele dagen vakantie had, zouden we er van profiteren om tijdens een weekdag het park te bezoeken, zodat we de toch drukkere weekends konden vermijden. Paula uitte ook de wens om de sfeer tegen valavond te proeven. Dus we dienden ook voor een avondlunch te zorgen. Zo dat hadden we dan allemaal goed geregeld, nu nog wachten op de toelatingen en uiteraard goed weer.

Zoals we afgesproken hadden kwam Paula mij ’s morgens oppikken. Gezien het een warme dag leek te worden, had ik een wit linnen short aangedaan, een wit T-shirt en stevige sandalen. Voor de avond, die waarschijnlijker iets koeler zou zijn, had ik nog een vestje in mijn rugzak gedaan. Mijn stafkaart en verrekijker staken er eveneens in, samen met nog wat schrijfgerei en een gids. Ook mijn nieuw digitaal fototoestel had ik er in gestoken. Paula had ook een short aan en een licht blauw T-shirt. Ook zij had sportieve sandalen aan haar voeten. Zij had verder gezorgd voor onze avondlunch en had ook het nodige fotomateriaal bij om de foto’s te nemen. Gepakt en gezakt stapten we haar auto in om naar het natuurcentrum te rijden.

Paula heeft een VW-cabriolet en de al warme ochtendlucht voelde aangenaam op ons gezicht. De verantwoordelijke van het centrum stond ons reeds op te wachten. We werden door een medewerkster van hem in het centrum rondgeleid. Het is een prachtig centrum en als je eens tijd hebt is een bezoek zeker aan te raden. Daarna trok Paula zich met de verantwoordelijke terug om het korte interview af te nemen. Ik nam plaats buiten in de zon op een bank en nam alvast nog even een aantal gegevens in mijn gids door. Na ongeveer een halfuurtje kwam Paula buiten en gingen we onze picknickmand halen uit de auto. Op een deken in het gras hebben we toen heerlijk gesmuld. Ze had ook een klein flesje rode wijn en dit smaakte overheerlijk. Met een lichte blos op de wangen zijn we toen begonnen aan het tweede gedeelte van die dag.

We hadden afgesproken dat we eerst het noorden van het park zouden bezoeken. Na een vluchtige blik op de kaart wendden we onze blik naar het noorden. Al gauw hadden we ons doel bereikt. Paula nam haar eerste foto’s en ik gaf hier en daar bij plant of struik wat meer uitleg. Snel had ze haar eerste fotorolletje opgetrokken en feliciteerde me met mijn deskundige uitleg. Ze gaf me een zoen op men wang en nam me eventjes vast. Ik voelde haar warme lichaam en trilde even. Ze voelde dit ook en keek me recht in mijn ogen. Jij lieve meid zei ze.
Van het noorden naar het zuiden terug is maar een tweetal uren stappen. Ondertussen was het reeds na vieren en we zochten een koel plekje op om eventjes uit te rusten en wat te drinken. Naast de schaapskooi, die in de zomer verlaten is, want alle schapen grazen dan op de heide, is een klein afdakje. We zetten onze tassen weg en gingen naast elkaar zitten. Ze gaf me een bekertje met water en wou me dit overhandigen. Maar tegen het droge hout van het stalletje schoof ze uit en het bekertje kieperde over mijn T-shirt. Heel mijn T-shirt was van voor nat. Je kon heel goed de contouren van mijn borsten zien. Door het contact met het koude water waren mijn tepels hard en stijf geworden. Ze verontschuldigde zich voor het ongelukje en probeerde met een droog doekje het water te deppen. Ik zei tegen haar, laat maar het is warm genoeg en mijn T-shirt zal wel snel terug droog zijn. Daarbij zo’n verfrissing doet goed. De stof van het T-shirt kleefde tegen mijnn borstjes. Paula zei al lachend dat ze het een mooi plaatje vond en nam haar fototoestel en deed alsof ze een foto nam. Ik deed als of ik preuts was en legde beide handen op mijn borsten. Ze voelden warm en koud tegelijkertijd aan en ik kreeg een tintelend gevoel in mijn onderbuik. Ik hoopte dat Paula dit niet opgemerkt had. Maar voor de tweede keer die dag zoende ze me en zei dat ik een pracht meid was.

Als afsluiter van de dag hadden we afgesproken om het meest zuidelijke punt van het natuurpark te bezoeken. Dit was ook het gedeelte dat het meest ontoegankelijk was. Je had er een groot ven en enkele woeste duinen met veel hoge afgesloten duinpannen. Gelukkig kende ik er mijn weg, anders waren we er zeker verloren gelopen. Paula had gevraagd of ik er een geheim plekje kende. Ik had haar beloofd om het haar te laten zien. Ik had er haar eens over verteld en nu wou ze het zelf ook zien. Naast het ven, waarin je heerlijk kunt zwemmen, is er een afgesloten duinpan, die je zelfs van op de hoge uitkijktoren niet kunt zien. Soms in de zomer kom ik hier naar toe, vroeg in de ochtend of in de late namiddag om er te zwemmen en nadien rustig te zonnen. Meestal lig ik dan naakt op mijn handdoek, want je komt hier toch nooit iemand tegen.

Na een halfuurtje stappen bereikte we het ven en de duinpan. De zon stond nog steeds hoog in de lucht en we besloten aan de rand van de duinpan onze tassen neer te zetten. Mijn T-shirt was nog steeds niet helemaal opgedroogd en Paula zei, dat ik het beter zou laten opdrogen om straks als we huiswaarts keerden geen verkoudheid op te doen. Kom zei ze en trok het over mijn hoofd en hing het te drogen aan een tak. De lucht voelde warm aan mijn huid en een windje streelde mijn borstjes en tepeltjes. Paula kwam terug bij me in de schaduw zitten en keek me raar aan. Ze zei, weet je dat je een prachtige meid bent. Ik keek haar aan en wist niet wat te antwoorden. Mag ik een foto van je trekken vroeg ze. Ik antwoordde niet maar knikte even van ja. Ze nam haar toestel en trok een foto van mij zoals ik daar zat, tegen een boom geleund met blote voeten, klein shortje aan en blote borstjes. Ze kwam wat dichterbij en trok er één van mijn borsten in close-up. Ik vond het best wel leuk en kreeg opnieuw dat tintelend gevoel in mijn onderbuik. Ik zakte iets onderuit, zodat ik bijna op mijn rug in het mulle zand lag. Je vindt het toch niet erg hé als ik je fotografeer zei ze. Neen antwoordde ik ga gerust je gang. Weet je antwoordde ze, je hebt een mooi gevormd lichaam Tanja.
Ze nam haar fototoestel en vroeg me om helemaal te gaan liggen. Ik deed wat ze vroeg en ze ging aan mijn voeten staan en trok nog enkele foto’s. Doe je shortje een beetje open en steek een hand erin Tanja. Opnieuw deed ik wat ze vroeg. Je bent verrukkelijk meisje zei ze. Doe nu je shortje helemaal uit. Ik deed wat ze vroeg en stond voor haar met enkel nog een wit slipje aan. De wind en warme lucht streelden mijn lichaam. Ik voelde me tintelen over gans mijn body. Mijn tepeltjes stonden hard en stijf. De spieren van mijn buik spanden zich en mijn ademhaling versnelde. Mijn poesje gloeide van de warmte. Ze nam enkele foto’s en vroeg me verschillende poses aan te nemen. Doe langzaam je slipje ook uit Tanja. Als in een trance gehoorzaamde ik haar en deed langzaam mijn slipje voor haar uit. Terwijl ik dit deed nam ze verschillende foto’s. Nu stond ik volledig naakt voor haar. Ik gloeide nu helemaal. Je kon de spanning in de lucht voelen. Alle spieren in mijn lichaam waren tot het uiterste gespannen.
Ze legde haar fototoestel weg en trok ook haar T-shirt uit. Kom Tanja, zei ze laten we een frisse duik nemen en trok verder haar kleren uit. Ondertussen liep ik het koele water in. Ik zwom enkele meters het water in en keerde me dan om. Ik zag de spiernaakte Paula ook naar het water stappen. Haar slanke lichaam was perfect. Ze had grote en stevige borsten met fier opstaande tepels. Een vlakke en stevige buik en zoals mezelf een volledig geschoren poesje en lange sensuele benen. Ze dook het water in en kwam vlak voor me boven. Ik zwom een stukje verder en ze volgde me. Het ven is nergens heel erg diep zodat je gemakkelijk overal kunt staan. Heerlijk dit water vind je niet Tanja? Ik beaamde dit volmondig, het water voelde koel aan, maar toch voelde ik warm aan. Ze zwom naar me toe en vlak voor me dook ze onder water. Ik voelde haar lichaam langs me glijden en ze kwam achter me terug boven. Heb je al eens in de dode zee gezwommen?, vroeg ze. Ik moest ontkennend antwoorden. Daar kun je heerlijk op je rug in het water ronddobberen zonder er in weg te zinken zei ze. Kom ik zal het je eens voordoen en ze nam me bij de schouders beet en trok me op mijn rug het water in. Ondertussen had ze een hand langs mijn rug laten glijden en duwde mijn bekken hiermee omhoog zodat ik op mijn rug kwam te liggen. Paula stond tot aan haar borsten in het water en ondersteunde me zo. De zon liet haar stralen over mijn borsten, mijn buik en poesje gloeien. Heerlijk Paula zei ik. Ik vind het ook heerlijk antwoordde ze en kuste me op mijn buik. Ik sidderde even. Heb je het koud vroeg ze. Nee antwoordde ik, het voelde heerlijk aan. Ze liet me terug in het water zakken maar hield één arm rond men schouders. Toen ik rechtstond keken we mekaar recht in de ogen.

Paula was iets groter dan ikzelf. Ze nam met beide handen mijn hoofd vast en kuste me op mijn voorhoofd en fluisterde ondertussen lief meisje, jij lief meisje. Ik kreeg het nog warmer ondanks het koele water waar ik in stond. Nu kuste ze mijn neus, oogleden, wangen. Plots voelde ik haar warme lippen zachtjes op mijn mond drukken. Ik deed men ogen toe en opende zacht mijn lippen en voelde haar warme en vochtige tong binnendringen. Onze tongen raakten elkaar aan, eerst langzaam, daarna steeds sneller. Onze zoen werd steeds heftiger. Ondertussen voelde ik een hand langs mijn hals naar mijn schouder zakken. Paula trok me steviger tegen haar aan en ik voelde haar harde tepels tegen mijn borsten. Ik voelde haar warme lichaam tegen het mijne drukken en moest opnieuw rillen. Oh jij lief verrukkelijk meisje, fluisterde ze opnieuw en zoende me in mijn hals. Ik voelde haar hand verder over mijn lichaam dwalen over mijn borsten, langs mijn buik zo naar mijn poesje. Ze zoende me opnieuw en terwijl voelde ik haar hand mijn poesje strelen. Ik stond op mijn benen te trillen en moest me met beide handen aan haar vasthouden.

Kom Tanja laten we aan de kant gaan zei ze. Ze nam mijn hand en we liepen het water uit. Ze nam uit haar tas enkele handdoeken en legde deze neer op het zand. We gingen allebei liggen en voelden de zon heerlijk op onze huid. Ze nam een zonnelotion uit haar tas en vroeg me om haar helemaal in te wrijven. Ze ging op haar buik liggen en ik goot wat van de lotion op haar huid. Ik begon met de hals en schouders in te wrijven. Wreef elke centimeter van haar lichaam in met de lotion. Gans haar rug, haar stevige billen, haar dijen, kuiten en enkels. Paula draaide zich om en lag nu op haar rug. Ik goot wat lotion in mijn handen en begon haar schouders, hals en borsten in te wrijven. Langzaam wreef ik haar stevige borsten in. Ik kneedde goed het stevige vlees van haar borsten. Zachtjes hoorde ik haar kreunen en haar ademhaling versnelde. Vooral toen ik haar tepels streelde en inwreef zuchtte ze, ja meisje, ja, oh lekker. Ik bukte me en sloot elke tepel in mijn mond en sabbelde er aan. Oh, heerlijk Tanja.
Ik ging verder met haar in te wrijven. Haar buik met die mooie navel. Ik voelde warme stevige spieren die zich bij elke aanraking spande. Langzaam zakten mijn twee handen naar haar onderbuik, maar stopten juist boven haar venusheuvel. Deed opnieuw wat lotion op mijn handen en begon haar beide benen in te wrijven. Ik begon bij haar beide enkels en werkte zo verder naar boven. Ze had stevige kuiten en billen. Er was geen grammetje vet te bespeuren. Ondanks de stevige spieren voelden haar dijen toch zacht aan. Ik wreef langzaam haar dijen in en kneedde ondertussen de spieren. Ze deed langzaam haar benen een beetje open zodat ik ook het allerlaatste plaatsje van haar lichaam zou kunnen inwrijven. Ik deed wat lotion op mijn handen en betastte haar poesje. Zachtjes wreef ik de lotion rond haar lipjes, aan de bovenkant van haar dijen en haar geschoren venusheuvel. Eventjes raakte ik haar klitje aan en ze kreunde duidelijk hoorbaar. Oh Tanja wat doe je dit heerlijk.

Paula ging rechtop zitten en zei tegen me, nu jou beurt meisje. Ik ging op mijn buik liggen en ze goot de lotion uit over mijn rug. De lotion voelde koud aan. Ze wreef met beide handen de vloeistof uit over mijn huid. Daarna ging ze op haar knieën op mijn bovenbenen zitten. Ze bukte zich en wreef met beide borsten de lotion verder over mijn rug uit. Ik kreunde zachtjes en voelde de harde tepels mijn rug masseren. Ook Paula kreunde zachtjes. Ik voelde tegelijkertijd haar natte poesje telkens ze zich bukte om me met haar borsten te strelen tegen mijn billen. Ze ging steeds lager zitten. Ook mijn bips en benen werden door haar borsten gemasseerd. Ze zoende me op mijn wang en vroeg om me op te draaien. Opnieuw nam ze de bus met lotion en goot de vloeistof over men borsten en buik rijkelijk uit. Ze begon met elke centimeter van mijn huid in te wrijven en te masseren. Oh wat was dat heerlijk. Ik voelde het overal tintelen, mijn huid voelde gloeiend aan. Haar vingers streelden me overal. Mijn borsten werden grondig onderhanden genomen. Met beide handen werd elke borst goed gekneed, gemasseerd en gestreeld. Mijn tepels stonden fier rechtop en toen haar warme, vochtige tong ze aanraakte ontplofte ik. Ik voelde een warme golf van genot door mijn lichaam trekken. Ik trilde hevig. Ze fluisterde in mijn oor, Tanja dit is het voorgerechtje en bleef aan mijn borsten sabbelen. Mijn ademhaling ging tegen honderd kilometer per uur te keer. Ze liet de tepels los en ging opnieuw schrijlings over me zitten. Onze poesjes raakten elkaar. Ze bukte zich en wreef de lotion verder uit met haar borsten. Onze tepels raakte elkaar en het was juist of er vonken sprongen over van de ene tepel naar de andere. Ze bouwde een spanning op die alsmaar moeilijker werd om vol te houden. Nu lag ze met haar volle lichaam op het mijne. Ik voelde hoe haar warme lichaam over het mijne gleed. De warme lucht en wind deden nog een schepje bovenop. De ene na andere golf van genot overspoelde me. Paula schoof nu verder naar mijn enkels toe. Ze wreef beide benen in en masseerde de spieren stevig. Toen deed ze mijn benen uit elkaar en met een geheimzinnige glimlacht fluisterde ze me toe, nu begin ik aan het hoofdgerecht Tanja.

Ze ging tussen mijn gespreide benen zitten en bukte zich voorover zodat haar gezicht ter hoogte was van mijn poesje. Paula zuchtte dat ze nog nooit zoiets verrukkelijks had gezien. Mijn poesje was meer dan nat. Met beide handen streelde ze rond mijn schaamlipjes die heel sterk gezwollen waren. Telkens ze me streelde rilde ik van genot. Mijn tepels leken wel weg te willen schieten. En mijn poesje schreeuwde om meer. Ik zal je eens goed bestuderen zei Paula. Ik voelde haar gezicht heel dicht bij mijn poesje. Haar warme adem streelde mijn lipjes en klitje. Toen haar warme, vochtige tong een druppeltje sap weg likte ontplofte ik. Het zoveelste orgasme die middag. Ze likte nu mijn beide lipjes en klitje. Toen voelde ik een aantal wriemelende vingers die zachtjes beide lipjes uiteentrokken. Door het uiteentrekken van de lipjes kon ze mijn roze binnenkant zien. Oh Tanja wat een heerlijk gezicht zei Paula. Mijn poesjessap stroomde ondertussen rijkelijk. Paula begon toen met brede tong al mijn sap op te drinken en likte mijn poesje vanonder tot boven aan men klitje. Ik kreunde hard en hoorbaar en smeekte Paula om meer. Nu concentreerde ze zich op mijn klitje. Met haar lippen van haar mond stijf tegen haar tanden gedrukt nam ze mijn klitje beet. Ze trok mijn klitje een beetje omhoog en toen voelde ik haar warme, vochtige tong die mijn klitje beroerde. Keer op keer deed ze dit. Ondertussen wriemelden haar vingers aan mijn lipjes. Terwijl ze nu aan mijn klitje zoog, voelde ik een vinger diep in me dringen. Ze draaide rond en betastte me helemaal diep in me. Ondertussen maakte ze me verder helemaal gek met haar gesabbel op mijn klitje. Een tweede vinger volgde de eerste. Langzaam bewoog ze beide vingers op en neer, terwijl ze men klitje nog altijd verder streelde en plaagde. Steeds sneller en sneller sopte ze beide vingers in mijn poesje. Ik begon nog harder te kreunen en voelde een geweldig orgasme opkomen. Ik riep hard haar naam en smeekte om klaar te komen. Oh Paula laat me komen. Paula beet zich vast en verhoogde haar snelheid nog. Het leek wel of gans mijn lichaam stond in brand, al mijn zenuwen waren tot het uiterste gespannen. Mijn poesje leek haar vingers en mond wel te verzwelgen. In verschillende golven van heerlijk genot kwam ik tenslotte. Mijn ademhaling ging te keer en Paula viel eveneens uitgeput op me neer. Ik nam haar vast en drukte haar tegen me. Op dat moment voelde ik onze lichamen één worden. Ze keek me aan en zoende me langdurig. Oh Tanja wat ben je heerlijk. Ik zoende haar opnieuw en proefde mijn eigen sappen. Je maakt me heel gelukkig Tanja zei Paula.

We bleven nog enige tijd liggen en toen het wat frisser werd kleedden we ons terug aan. Op de terugweg naar de auto vroeg ze me om ’s avonds mee de foto’s te helpen ontwikkelen. Moet ik wel eerst aan mijn moeder vragen Paula zei ik. Oh dat zal ik wel vragen meisje zei ze. We reden naar huis en Paula nam onmiddellijk de koe bij de horens en vroeg mijn moeder of ze er problemen mee zou hebben als ik haar nog wat zou helpen om de foto’s te ontwikkelen. Ze voegde erbij dat het wel eens laat kon worden en dat ik gerust mocht blijven slapen. Als dat geen probleem voor jou is zei mijn moeder, is het voor mij in orde. Na het avondeten en na een douche te hebben genomen ging ik naar Paula. Ik nam mijn fototoestel mee omdat we misschien de laatste foto’s ook nog op computer zouden kunnen zetten. Ik had een zomerjurkje aangedaan met een licht vestje erover. Ik klopte aan en ze deed open. Kom gauw binnen lieve meid zei ze. Ze had een lichtblauw loshangend kleed aan en nam me mee naar de woonkamer. Ze had ondertussen alle gordijnen dichtgedaan en hier en daar kaarsjes geplaatst.

Neem plaats Tanja zei ze. Wat wil je drinken liefje?, vroeg ze. Ze gaf een glaasje rode porto. Ik nipte er een beetje van. Ze zag mijn fototoestel en zei al lachend dat ik de mooiste kiekjes van die dag gemist had. Ik antwoordde dat we misschien als we klaar waren met haar foto’s de mijne ook nog op pc konden zetten. Kom zei ze en nam me mee naar haar atelier. Op een draad hingen daar alle foto’s die ze die namiddag had genomen. Terwijl ik had gegeten en gedoucht had zij alle foto’s al ontwikkeld. Ze waren heel mooi. Bij het zien van mezelf op de foto’s kreeg ik opnieuw een warm gevoel.

Ze stond vlak naast me en vroeg of ik ze mooi vond. Ik knikte enkel maar, maar werd rood tot achter mijn haarwortels. Je bent dan ook een mooi meisje Tanja zei Paula. Geef je fototoestel hier dan gaan we eens naar jou foto’s kijken kindje. We gingen allebei naar de computer. Ze haalde het schijfje uit het fototoestel en stak het in de pc. Ze startte het programma op en ja daar zagen we alle foto’s op een rijtje. Enkele klikte ze aan en we kregen een vergroot beeld. Ook de laatste vijf foto’s klikte ze aan. Ik zag mezelf naakt liggen op een handdoek in het mulle zand, met mijn ogen dicht. Ik keek haar aan en ze knipoogde. Heb ik genomen terwijl jij lag te genieten. Ondertussen streelde ze met één vinger mijn lichaam van aan mij hals tot aan de rand van mij kleedje. Ze streelde me zacht. Ik kon haar vinger nauwelijks voelen en toch rilde ik over gans mijn lichaam. Ze nam me bij de hand en we gingen naar de achterkant van haar atelier.

Dit gedeelte van het atelier was vroeger een oude schuur geweest. Paula had de zolder van de schuur laten ombouwen tot rustruimte. Er stond een immens groot bed met allemaal kussens erop. Het dak was opengewerkt en je kon de hemel zien. Overal had ze heerlijke geurkaarsjes geplaatst. Het licht van de kaarsjes gaf een speciaal effect. Er stond naast het bed een schotel met vers heerlijk fruit en eveneens twee glazen en een fles champagne.

Kom zei ze, wat er vandaag gebeurd is dienen we te vieren. Ze streelde opnieuw mijn hals en schouders, maar nu met beide handen. De lintjes die mijn jurkje omhoog hielden waren flinterdun en waren boven op mijn schouders geknoopt. Paula deed beide knopen los en mijn jurkje werd nog enkel opgehouden door mijn beide borstjes. Toen liet ze de lintjes los en mijn jurkje viel van mijn lichaam. Ze boog zich voorover en nam mijn linkertepeltje tussen haar twee lippen en likte met haar tong. Ik sloot men ogen en voelde nu twee handen die mijn lichaam streelden. Met haar warme vochtige tong sabbelde ze beurtelings aan mijn tepels. Terwijl werden mijn borsten gestreeld, gekneed, voelde ik twee handen mijn buikspieren strelen, cirkeltjes draaien rond mijn navel. Nu trok Paula met haar warme tong een spoor van mijn borsten naar mijn hals, zo over men kin tot aan mijn mond. Ze kuste me zacht op mijn lippen en stak zachtjes haar tong in mijn mond. Ik opende mijn mond en langzaam vonden onze tongen elkaar. Terwijl ze me stevig bleef zoenen, bleef ze met één hand mijn borsten en buik strelen. Ik had een zwart niemendalletje van een slipje aangedaan. Paula trok met twee vingers mijn slipje naar beneden. Ik stapte zowel uit men slipje als mijn jurkje. Ze deed mijn sandalen los en verwijderde die van mijn voeten. Nu stond ze terug recht en knoopte haar jurk los en liet deze vallen. Paula had eronder niets aan. We kropen samen op het grote bed en ze legde me op mijn rug.

Nu ga ik echt laten genieten Tanja zei ze. Ze streelde opnieuw mijn lichaam. Haar ene hand streelde mijn buik en de andere hand ging van mijn knieën, langs mijn dij zo naar mijn poesje. Ik kreeg opnieuw een rilling.. Paula liet me eventjes los. Ze kuste me nogmaals op de mond en nam toen een druif. Ze beet er een stukje van en gaf me een zoen. Met haar tong gaf ze het stukje druif en ik slikte door. De andere helft gebruikte ze om op één van mijn tepels te plaatsen. Met haar beide lippen nam ze toen het stukje druif en mijn tepel in haar mond. Een heerlijk gevoel maakte zich van me meester. Met een andere druif trok ze cirkeltjes op men borst. Met haar warme en vochtige tong likte ze het spoor op. Een stukje kiwi werd rond mijn navel uitgeperst. Ze likte en zoog al het vruchtvlees en sap op. Toen nam ze een beetje champagne en goot dit over mijn borsten uit. Met grote halen likte ze de godendrank op en bezorgde mij de ene rilling na de andere. Ze legde een kussen onder mijn bekken zodat mijn poesje hoger kwam te liggen. Met beide handen streelde ze mijn beide lipjes. Ze opende ze een beetje en stak er verschillende stukjes fruit tussen. Eén voor één at ze deze stukjes fruit op en beroerde op een ongeëvenaarde wijze mijn poesje.

Bij eten moet je ook drinken Tanja zei ze en goot een beetje champagne over mijn poesje. Dit gaf een tintelend gevoel en bezorgde me de zoveelste rilling. Ze likte met kleine lekjes de heerlijke drank van mijn poesje. Ik kreunde volop en kronkelde met mijn lichaam. Even trok ze zich terug. Toen ik wat bijgekomen was voelde ik een vreemd voorwerp aan mijn poesje. Paula had een voorbinddildo aangedaan. Zo eentje waar ook aan haar kant een penisje zit dat ze in haar poesje moest steken. Ze duwde de dildo heel langzaam tussen mijn lipjes en ik voelde hem langzaam in me glijden. Terwijl speelde Paula met mijn klitje. Er leek geen einde aan te komen tot we plots poesje aan poesje lagen. Heel de dildo stak nu in me. Paula maakte draaiende bewegingen en de golven van genot overspoelden me. Langzaam trok ze zich terug om de dildo er dan in één ruk er terug in te stoten. Alsmaar sneller herhaalde ze deze bewegingen. Ik kreunde aan één stuk door en beantwoorde haar bewegingen met mijn bekken. Tussen de elkaar snel opeenvolgende orgasmen hoorde ik haar ook kreunen. Ze riep ja Tanja geef alles lieve schat. Ik bewoog nog harder met mijn bekken en plots hoorde ik haar ook roepen ik kom, Tanja ik kom. Nog natrillend lagen we beiden op elkaar. Paula deed de dildo af en kwam naast me liggen. Ik wou haar zoenen maar ze hield me tegen. Eventjes rusten Tanja, de nacht is nog lang en we hebben een zee van tijd.

© Patrice

Post navigation

Gerelateerde verhalen

Geef een reactie