hot teens tube shemale jizzed by group.

De Warmte van het Strand

Het was een mooie dag geweest. Het was warm op het strand van de mooiste badplaats van Häh, nog steeds en de avond ging vallen. Zelfs de wind van zee bracht nauwelijks verkoeling.

Dit was echt weer om koude mousserende wijn te drinken. Méér dan één fles…

De Koningin  zei de anderen gedag, sloeg een omslagdoel om haar fraaie lichaam, pakte haar schoudertas en liep naar de haar badhokje.

Ze opende de deur en voelde meteen de warmte van de dag – gevangen in een ruimte van een paar vierkante meter.

De deur ging dicht, op slot, dacht ze.

Een beetje licht in het hoofd lachte de koningin wat in zichzelf. Een heerlijke dag.

Ze zette de douche aan, liet de doek van zich afglijden. Het modieuze badpak volgde snel. Het water kletterde op de granieten vloer. Door de dunne muren klonk de vrolijke muziek van een van de terrassen.   Ze wilde onder de warme waterstraal stappen, toen plotseling een arm om haar heen werd geslagen. Ze slaakte even een gil, maar een hand werd op haar mond gelegd.

‘Ssst', zei een stem. ‘Niet bang zijn. Dit wordt een perfect einde van een perfecte dag.'

De Koningin herkende de stem niet, maar voor ze de tijd had om echt tegen te stribbelen, zette de onbekende haar handen tegen de muur, trok haar lichaam iets naar zich toe en spreidde haar benen. Alles ging in een flits.

Ze bleef staan, alsof ze voelde dat inderdaad iets perfect ging gebeuren. Haar lichaam trilde van mooie spanning. Ze sloot zelfs – ongevraagd – haar ogen. Buiten lachten mensen. Ze kende ze.

De zijkant van een hand gleed langs haar billen, onder haar zachte lijf door en langs haar kut. Alleen al het aanraken van haar clitoris was voldoende om te genieten.

De handen van de man pakten haar borsten vast, namen de tepels tussen duim en wijsvinger. Het kriebelde nu helemaal tussen haar benen.

In een flits voelde ze hoe de man bij haar binnendrong. Zijn pik voelde geweldig.

Hij pakte haar middel vast, drukte de Koninklijke billen stevig tegen zijn onderlichaam en neukte haar met al zijn kracht. Het zand op haar huid – of was het de zijne – schuurde op een aangename manier.

‘Dit wilde je toch?', fluisterde hij in haar oor. ‘Voel me!'

Hem voelen, dat deed ze. De man vulde zelfs haar grote kut (‘Ik heb de grootste van allemaal', had ze ooit na een glas teveel tegen haar hofdames en grootvizieren gezegd), zodat ze extra goed voelde hoe hij klaarkwam. Zijn zaad was warm.

Zo snel als de man het kleedhokje binnen was gekomen, zo snel ging hij ook weer weg. De Koningin van Häh keek niet om. Geneukt worden door een onbekende was toch al een van haar grote fantasieën geweest. Inderdaad, een perfect einde aan een perfecte dag.

© JK

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  5 comments for “De Warmte van het Strand

 1. 11 april 2007 at 15:45

  Het verhaal suggereert meer context dan wordt prijsgegeven. Schijnbaar lukraak wordt er met woorden een schets gemaakt die verder onuitgewerkt blijft. Waarom dan al die moeite doen? De schriftuur verraadt evenwel talent. Voor een eventueel vervolg ben ik benieuwd naar extra uitwerking.

 2. WB
  12 april 2007 at 22:10

  Leuk bedacht! De vraag is natuurlijk van wie die fantasie nou is.

 3. 13 april 2007 at 21:28

  Als het bedoeld is als een absurdistisch verhaal, komt het naar mijn smaak niet helemaal uit de verf, maar goed genoeg voor de helft van mijn sterren.

 4. 18 april 2007 at 00:40

  Op zich orgineel. Maar meer een opsomming van gebeurtenissen dan een verhaal.

 5. 18 april 2007 at 20:40

  Een intrigerend begin dat jammer genoeg meer belooft dan het geeft

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world