hot teens tube shemale jizzed by group.

Digidate

Opeens was daar dat mailtje in mijn inbox. Ik stond al weken op een datingsite zonder al te veel resultaat. En daar was ze. Onze profielen matchen voor geen meter, zei ze, maar je lijkt me leuk. Dat klopte dus, match 0,0 maar wel een leuke meid zo te zien. Al snel werden de mails vertrouwelijker, intiemer zelfs, en bouwde zich een zekere spanning tussen ons op. Nog nooit hadden we elkaar gesproken of gezien, maar toch was er iets. Eigenlijk had ik altijd zo'n idee over internetcontacten dat het onzin was, dat het niet kon werken. Maar daar zat ik nou, en er was wel wat.

Hé, zit jij ook op MSN? vroeg ze. Ja zei ik, zullen we wat afspreken? De volgende avond zat ik gespannen achter mijn PC tot ze online kwam. En ja hoor, direct was er weer die spanning, dat tintelende bruisende gevoel. Een beetje zenuwachtig was ik wel, zij ook, maar al gauw 'praatten' we honderduit. Bijna iedere avond herhaalde dit zich en al heel snel begonnen onze gesprekken een erotische en soms ronduit geile toon te krijgen.

Nu ben ik zeker niet verlegen en best wel wat gewend met vrouwen, maar wat er hier gebeurde was me nog onbekend. Met een geile spanning in mijn lijf en een dikke paal in mijn broek vertelde ik haar dat. Oh, word jij ook zo geil van mij als ik van jou? Mijn poes is helemaal nat en ik zit al een tijd met mijn hand in mijn broek, zei ze. Ik kwam bijna spontaan klaar van geilheid en trok direct mijn broek uit.

Er ontspon zich een gesprek wat ik nog nooit had meegemaakt. Voor het eerst zei ik direct wat ik voelde en wat haar woorden met me deden. En zij antwoordde. Binnen 10 minuten waren we zo heet dat we al trekkend en vingerend ons eerste gezamenlijk hoogtepunt beleefden. En niet het laatste kun je al raden. Na een paar keer wisselden we telefoonnummers uit en al gauw zaten we uren aan de telefoon. Ze had een beetje doorrookte stem die me enorm opwond. Sommige gesprekken waren 'gewoon' maar toch altijd intens. Dagelijkse dingen en filosofische zaken, alles werd besproken. En sex. Veel sex.

Het duurde dan ook niet al te lang voordat we elkaar zo geil maakten dat we samen zaten te masturberen en geweldig klaarkwamen. Voor de eerste keer van mijn leven had ik telefoonsex, en hoe.

Binnen korte tijd spraken we af. Bij haar. De hele reis stond mijn lul trillend overeind achter mijn rits. Bij aankomst groette ze me direct met een zoen op mijn mond en drukte zich warm tegen me aan. Fijn dat je er bent, zei ze. Ik kon niet anders zeggen dan dat ik dat ook vond. In de auto legde ze haar hand hoog op mijn been. Mag dat? vroeg ze. Natuurlijk, zei ik, en legde mijn hand minstens even hoog op haar been. Iedere keer als ze haar voet op het gaspedaal bewoog wreef mijn hand over haar slanke dij en steeg de spanning in de auto. We konden duidelijk niet van elkaar afblijven.

Nadat ik mijn tas bij haar thuis had achtergelaten, gingen we uit eten. Aan tafel steeg de spanning, ook al was het gesprek meestal heel casual. Gewone dagelijkse dingen waren onderwerp van gesprek, maar ondertussen vroegen we ons wel af welke idioot de verwarming zo hoog had gezet. We kregen het voor elkaar om zonder haast te eten, maar toen dat gedaan was gingen we direct naar huis.

Toen de voordeur achter ons dichtviel kroop ze tegen me aan met haar hand in mijn kruis. Ben jij ook zo geil, vroeg ze, terwijl ze me meesleurde naar de bank. Ik plofte neer en zij kroop op schoot. Haar warme vochtige kruis wreef over mijn veel te klein geworden jeans en onze tongen vonden elkaar in een nat spel. Stap voor stap verdwenen onze kleren en toen we naakt waren schoof ze gelijk met haar natte kutje over mijn gezwollen paal. Na een paar diepe stoten kwam ze voor de eerste keer klaar. Maar hoe heet ik ook was, mijn orgasme bleef nog uit.

We gingen naar de slaapkamer. Daar onderzochten mijn handen lippen en tong ieder stukje van haar volle lijf. Iedere aanraking tintelde van de electriciteit en toen mijn tong haar klitje vond kwam ze weer. Uren hebben we gevreeën en geneukt. Ieder stukje van elkaar voelend en proevend en toen ik eenmaal klaarkwam was dat alsof dat het eerst van mijn leven was.

De volgende ochtend werd ik wakker met een warme mond rond mijn eikel en al gauw begonnen we van voren af aan. Ik likte haar natte poes en af en toe ook haar kontje. Iedere keer als ik dat deed kreunde ze zacht. Oh ja, lekker, mijn kontje.

Ik liet mijn tong zacht in haar sterretje verdwijnen en vingerde haar kutje zacht. Na haar eerste orgasme van de dag draaide zich om en zei: neem me in mijn kontje. Dat was niet aan dovemansoren gezegd. Ik haalde mijn dikke paal een paar keer door haar poesje heen en daarna langs haar sterretje. Heel langzaam zoog ze als het ware mijn eikel naar binnen in haar hete holletje. Ik had het nooit gedacht dat het bestond, maar na een paar keer zat ik tot aan mijn ballen in haar kont. Kreunend en steunend vertelde ze me hoe heerlijk ze het vond en het duurde ook niet zo heel erg lang voordat ze, met haar vingers op haar klitje luidkeels klaar kwam. Dat was voor mij teveel en schoot ik mijn sperma diep in haar.

Dat was het begin van de dag en van een serie van ontmoetingen die iedere keer geiler en heftiger werden. Maar daarover misschien later meer.

©Eros

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  2 comments for “Digidate

  1. 27 juli 2007 at 19:49

    Weinig verrassend relaas. Voor de schrijverd vast erg opwindend om op schrift te stellen, heeft het uiteindelijke resultaat weinig om het lijf. Geen ster.

  2. 12 augustus 2007 at 12:26

    Een verhaal dat met wat meer diepgang zeker meer potentie zou hebben. In deze versie slechts goed voor 1*

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world