hot teens tube shemale jizzed by group.

Dinsdagmiddag, 1 uur

Ik zie je aan komen lopen door de lobby van het hotel, stralend mooi als altijd. Je komt binnen, ziet me zitten buiten op het terras, lekker in de zon, en komt lachend naar me toe. Je zoent me heerlijk op mijn mond, en even voel ik het puntje van je tong mijn lippen beroeren. Een geile stoot spanning schiet door me heen. Je haalt je hand uit je zak en stopt iets in mijn handen. Als ik onopvallend kijk, zie ik dat het je string is. Je geeft me een geile knipoog, en zegt: Het is maar dat je weet wat er voor je zit!

Het idee dat je naast me zit zonder slipje maakt me mateloos geil, en ik moet gaan verzitten om mijn keiharde pik ruimte te geven.

We bestellen een biertje, en gezellig kletsen we even bij over hoe onze dag was. Je plaagt me door iets te gaan verzitten, en voorzichtig je benen iets te spreiden. Je rokje kruipt op, en ik zie een glimp van je heerlijke geschoren kutje. Je lippen glinsteren. Je bent net zo opgewonden als ik! Je schuift iets dichter bij. We zitten in een heerlijk onzichtbaar hoekje. Je hand glijdt over mijn been, en je knijpt even in mijn keiharde pik. Ik laat me niet onbetuigd, kijk even om me heen, en laat mijn hand onder je rokje glijden. Mijn vingers vinden je, en zacht streel ik je klit, mijn vingers zijn heerlijk nat van je. Je bijt op je lippen om niet te kreunen. Onder de tafel rits je mijn jeans los. Je hand glijdt naar binnen. Met een lach ontdek je dat ik verder ook niets draag. Zacht masseer je me. We moeten weg hier!

Snel rekenen we af nadat we onszelf weer een beetje onder controle hebben. Ik heb de sleutel van onze kamer al gehaald. Grappig, ze kennen ons al hier, al een maand of 4 iedere dinsdagmiddag van 1 tot 5. Lange hete middagen, die altijd vliegen. Vaak durven we niet op de klok te kijken, omdat we dan verdrietig worden bij de gedachte dat we zo weer weg moeten, ieder naar ons eigen leven. De belofte om niet verliefd te worden was ijdel. Als een blok zijn we inmiddels voor elkaar gevallen, en we zijn ons bewust van het feit dat we zo niet eeuwig door kunnen gaan!

We stappen de lift in, zodra de deuren dicht zijn, en de lift naar boven gaat duw ik je tegen de achterwand. Ik heb geen geduld meer, zak door mijn knieën en stroop je rokje omhoog. Mijn tong gaat rechtstreeks naar je natte kutje. Zacht over je klit, dan weer dieper in je. Je pakt mijn hoofd vast, en duwt je hard tegen me aan. Heerlijk! Je trekt me omhoog, net op tijd, want de liftdeuren glijden open, en een hotelmedewerkster stapt de lift in! De vage glimlach die om haar lippen speelt, doet ons vermoeden dat we er betrapt en verhit uitzien. Op de etage waar wij uitstappen, wenst ze ons een fijne middag, en als de liftdeuren weer dicht zijn, schieten we in de lach als een paar verliefde pubers!

Voor de deur van onze kamer zoen je me heftig, een geil spel van onze tongen, terwijl ik je streel met mijn vingers. Snel naar binnen. We kunnen amper wachten! Achter de deur zak ik weer door mijn knieën, en stroop je rokje op. Eindelijk! Mijn tong streelt je natte lippen. Heerlijk bef ik je, soms zacht en voorzichtig, soms zo stevig en ver mogelijk naar binnen. Je smaak maakt me wild! Je trekt me omhoog, en duwt me de kamer in. Gejaagd maak ik je blouse los, trek hem uit. Je bh treft hetzelfde lot. Je borsten zijn prachtig Ik streel je tepels met mijn tong, ze worden heel hard. Je rokje trek ik ook van je lijf. Naakt op je pumps na sta je voor me, net zo adembenemend mooi als die eerste keer in het verre oosten, waar we samen voor het werk waren…

Al een paar jaar werkten we intensief samen, maar nooit waren we ons zo van elkaar bewust geweest als daar. Dagen lang had de spanning zich opgebouwd, de whats app en sms berichten werden steeds vertrouwelijker en spannender. Toen je klaagde over een pijnlijke schouder, en ik een belangeloze massage aanbood, was je antwoord kort; kamer 1050. Toen ik op je kamerdeur klopte, en je open deed, was er die ondeugende twinkeling in je ogen. Je liep voor me uit je kamer in, draaide je om, en liet je badjas van je schouders glijden en op de grond vallen. Sprakeloos heb ik naar je gestaard, wat een lijf! Die reis werd één grote ontdekkingsreis voor ons, met lange werkdagen, en nog langere, slapeloze maar heerlijke nachten! We konden elkaar niet meer loslaten, en dat bracht ons hier, in dit hotel, elke week… Gestolen, maar heerlijke uren!

Ik duw je op bed, mijn kleding belandt bij die van jou. Ik kan niet meer wachten. Je trekt me over je heen. Als vanzelf vinden we elkaar, in één stoot vul ik je op. Jezus wat voelt dit goed en geil! Heftig zoenen we, terwijl ik zacht in je begin te stoten, zo diep mogelijk. We willen maar één ding nu: ongenadig klaarkomen samen. Ik voel hoe nat je bent, ons vocht loopt langs mijn ballen, zo geil… we voelen elkaar naadloos aan, en we weten dat we bijna komen. Niet stoppen, kreun je. Dan overspoelt het orgasme ons, ik voel je heerlijke kutje krampen om mijn pik. Dat is voor mij te veel, en heftig spuit ik in je, terwijl je je benen om me heen slaat, en me zo diep mogelijk in je trekt! Eindeloos lijkt het te duren. Langzaam worden we rustiger, we fluisteren lieve woordjes, en zacht bewegen we na.

Met je heerlijke ondeugende lach duw je me van je af, ik ga naast je liggen, en wil je vasthouden, maar je hebt andere plannen en duikt gulzig op mijn nog harde pik af. Ik voel hoe je warme mond zacht over me heen glijdt, zo diep mogelijk pijp je me heerlijk! Soms zacht met je tong over mijn eikel, dan weer heel diep in je mond, terwijl je zacht mijn ballen masseert. Je komt weer omhoog, en zoent me heel geil, onze smaak op je tong doet me rillen van geilheid! Je zit boven me, en plaagt me door zacht met je kutje over mijn eikel te glijden. Ik wil omhoog stoten, maar je houd me tegen. Dan ineens laat je je zo ver mogelijk over me heen zakken. Warm, strak, nat, zo lekker! Je duwt me op bed, met je handen op mijn schouders. Jij bepaalt nu. Ik kijk naar je prachtige gezicht, je opgewonden blik terwijl je me steeds sneller neukt.

Een middag lang onafgebroken vrijen, had ik nooit voor mogelijk gehouden, maar wij samen… Geen enkele remming of schaamte. Zo moet het zijn! Ik waarschuw je dat ik weer bijna kom, probeer je vast te houden en je af te remmen, maar je beweegt juist nog sneller op me, en duwt me weer over de drempel. Voor de tweede keer die middag komen we weer ongenadig heftig klaar samen, terwijl we ons aan elkaar vastklampen. Als we tot rust gekomen zijn, strek je je zacht over me uit. Ik trek het dekbed over ons heen, en zie dat het half drie is…

Een paar uur later leveren we de sleutel weer in, en lopen door naar de bar. Zonder dat we het hoeven te vragen, komt de barkeeper met 2 ijskoude Heineken, en een bitter garnituurje aan, en dan voelt dat hotel toch bijna als ons thuis…..

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  8 comments for “Dinsdagmiddag, 1 uur

 1. 28 december 2012 at 10:14

  Het voelt alsof het een verhaal op waarheid gebaseerd is. Een klein inkijkje in het leven van twee mensen die genieten van een paar spaarzame uurtjes. Lekker om te lezen.

 2. 28 december 2012 at 14:28

  Wat een lekker namiddagverhaaltje, gestolen uren, passie, een lichamelijke klik tussen twee mensen. Misschien dat je een beetje meer in je verhaal kon uitbreiden over je samenwerking op kantoor en het eerste moment dat het echt duidelijk was voor elkaar dat de aantrekkingskracht er was . Verder geeft het voor mij dat weer wat ik denk dat bedoeld is, een passievolle namiddag tussen twee mensen die op geen andere manier van elkaar kunnen genieten, dan lekker stiekem en op regelmatige basis. Een behoefte zoals op tijd lekker eten en drinken.
  Roept herinneringen op .

 3. 31 december 2012 at 10:20

  Jammer dat er geen woord gewisseld wordt in dit verhaal. Ook vind ik het erg eenzijdig vanuit de ik-persoon geschreven. Als uit het niets blijkt dat hij weet wat "we" willen, namelijk "ongenadig klaarkomen samen" bevestigt dat temeer het beeld van de beperkte blik.

 4. 2 januari 2013 at 10:10

  Opnieuw een schrijversdebuut hier op EP, waarmee in elk geval gelukgewenst, Traveller! Een verhaal waar een mooie stuwende kracht in zit, al is het even wennen dat er in zo’n intieme en kleine setting als waarbinnen dit verhaal speelt niet of nauwelijks gesproken wordt. Durfde je dialoog nog niet aan, Traveller? Ik denk dat het je verhaal wat dichter in de personages zou hebben gebracht; nu is het voor mij net iets te veel een verslag, ook al heb je dat op zichzelf vaardig geschreven. Misschien is het alles bij elkaar vooral de durf om het laatste stapje te zetten naar het ‘écht’ op te schrijven. Ik denk namelijk dat je dat kunt, dus zie uit naar je volgende verhaal!

 5. 3 januari 2013 at 20:29

  De passie is voelbaar, maar het perspectief wel wat eenzijdig. We komen over haar niet zoveel te weten. Dat is jammer, want het tafereel is herkenbaar genoeg om een welwillende lezer in mee te nemen. Nu lukt dat niet voldoende rn blijft het te clichématig.

 6. 4 januari 2013 at 14:21

  Vijf lezers gaven dit verhaal samen vier sterren. Dat levert een ledenstem van 1 ster op.

 7. 5 januari 2013 at 20:25

  Het thema en de barscène komen me bekend voor Jammer dat je de seksscène niet wat verder uitdiept. Verder een prima debuut. Niet erg origineel en enigszins voorspelbaar, maar verder niks mis mee.

 8. 6 januari 2013 at 19:50

  Vaardig geschreven, naar mijn oordeel zeker 2 sterren waard. Maar zeker als je in de eerste persoon schrijft mag je wel wat meer uitdagend zijn. Dat kan inderdaad via een prikkelende dialoog, maar ook door bv. een kruisstelling te plaatsen. Je verhaal kabbelt op deze manier net te veel door, vind ik. Maar eh… graag zie ik je hier terug!
  Murielle

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world