Donker

In een volle zaal, tijdens een congres, cursus of manifestatie, iets in die geest. Saaie sprekers op het podium, mijn gedachten dwalen wat af. Dan valt plotseling het licht in de zaal uit. Rumoer, gestommel, de rode noodlampjes gaan branden. Men wordt gesommeerde de zaal te verlaten; let u op de rode lampjes. Ik zie geen hand voor ogen, slechts donkere gestaltes. De mensen drommen samen bij de uitgang, een opstopping is het gevolg. Enige paniek breekt uit, er wordt geduwd. Iemand bast: rustig blijven daar. Ik sta klem in de menigte, en word tegen de persoon voor me geduwd. Haren raken mijn gezicht, een parfum bereikt mijn neus. Ik voel dit lichaam tegen het mijne, zich onderscheidend in het geduw en gewoel. Ik ben niet in paniek, wel bang. Het lichaam voor me voelt goed, neemt de angst weg. Voetje voor voetje gaat het verder, richting verre uitgang.

De vrouw voor me houdt in; haar billen drukken tegen me aan. Bewust. Ik leg mijn handen op haar heupen, rond maar smal, glij langs haar zij. Haar rug kromt als ik haar borsten omvat, strak en hard in mijn handen. Ze draait rondjes met haar billen tegen mijn buik; ik krijg een erectie. Ik voel haren, textiel, vind een rand van een truitje, een blote rug, zacht en warm. Ze voelt strak en willig, rond en meegevend. Ze maakt me acuut totaal geil.

Merkwaardig maar ook logisch bijna, opwinding te voelen in deze paniektoestand. Ik merk hoe ze me door de schuifelende menigte leidt, naar de rand. Haar handen reiken naar achter, vinden mijn heupen, drukken me dichter tegen haar aan. Ze voelt en vindt mijn erectie, hard en groot onder de stof van mijn broek. Haar vingers omvatten mijn erectie, mijn dijen, glijden over mijn buik. Ik adem in haar oor, lik haar nek, ruik haar geur. Parfum en angstzweet. Al mijn grenzen overschrijdend glij ik met mijn handen onder haar kleding, haar huid! Even gloeit een rood lichtje dichtbij; ik zie een flikkering, in ogen? Schaamteloos rij ik tegen haar billen op, ze wiegt mee en drukt terug. Haar trui omhoog, haar borsten half uit haar bh, ik vind haar tepels. Niets zien, alleen maar voelen.

Ik wil haar kussen maar vind haar mond niet. Ik hoor haar hijgen, ontzettend geil geluid in het gemurmel van de omstanders. Steeds woester ruk ik aan haar kleren, mijn vingers zoeken toegang. Glijden over haar buik, onder de zoom van haar slipje, ze is nat en open. Haar broek zakt wat af, ook al is het een strak stretchachtig ding, klevend aan haar dijen. Ze likt me nat en lang, haar hoofd in overgave opzij en achterover. Ik word helemaal gek van haar geur, haar geilheid, haar capitulatie. Acute drang tot het overslaan van plichtplegingen, nu, hier, en wel meteen. In alles voel ik dat ze me nu wil, ik wil haar ook, ik wil maar één ding.

Ze heeft blijkbaar steun gevonden, een muur wellicht, ze buigt licht voorover. Het is een soort nis; het gedrang links en rechts neemt af, alleen achter mijn rug nog gewoel. Mijn handen harken van haar haren via haar rug naar beneden, haar rug is hol. De rondheid van haar billen, klein en strak, de vallei ertussen, de aanzet van dijen. In de duisternis reikt haar hand tussen haar benen, vindt de mijne, vingers om vingers. Ze legt mijn hand op haar natte kruis, nat en warm, drukt mijn vingers tegen haar vulva. Ik dring aan, oh God, laat het nu niet licht worden, ik word gek van opwinding. Ik ruk haar slipje opzij, het flodderding scheurt meteen af, maak lange natte halen met mijn volle hand van venusheuvel naar haar billen, draai en druk op haar clit, ze wipt op, en zink met twee vingers diep in haar. Niet zachtzinnig, want te opgewonden, vinger ik haar, met diepe soppende steken, haar vocht sijpelt over mijn hand. Ze wringt, kroelt en schuift.

Haar hand nu los, omklemt mijn broek, ik help haar met mijn andere hand. Open mijn broek, laat ‘m met onderbroek tegelijk zakken, ze omvat me gulzig en direct. Lange streken over mijn kloppende penis, van basis tot de top, extreem geil het gevoel van haar vingers om de schacht, mijn eikel, mijn scrotum, me naar haar toe trekkend. Ik wacht niet langer, ik kan niet denken aan de menigte achter me. Spreid haar schaamlippen met mijn natte hand, en dring bij haar binnen, in één lange stoot. Strak en nat omvat ze mij, tot aan de basis in haar begraven, mijn onderbuik schuift tegen haar billen, ze wijkt en geeft mee, vol en vervuld van mij. Ze kreunt, duwt terug, vindt onmiddellijk het ritme, we hebben ontzettende haast. Ik verlies alle kalmte, grijp haar heupen en neuk haar staand en hard, geen gedachten alleen beweging, dieper, dieper, mijn heupen bewegen uit instinct, redeloos en wild.

Ze is allerjezus nat en geil, ik voel haar lippen langs mijn penis glijden, haar vocht langs mijn dijen, haar borsten in mijn omvattende handen, tussen de flarden kleren en losse haren door. Als ik in de verte iemand hoor roepen dat de storing zo opgelost is, kan ik een gejaagde gil bijna niet meer onderdrukken, ik wil komen, ik wil haar volspuiten, ik wil loos, ik wil deze vrouw. Idiote geluiden van roepende mensen, gejaag en gedraaf achter mijn rug. Ze voelt mijn dwingende angst, hijgt en kreunt, draait in de gekste bochten onder mijn gebeuk, nog dieper wil ze me hebben, ze wil me voelen komen, ze stoot als een bezetene. Oh god kom nou, de lampen schieten zo aan, mijn broek op mijn knieën, kom nu, kom! Alsof er nog een versnelling mogelijk was, alsof het nog erger kon, voel ik haar hand opeens om mijn op springen staande penis klemmen, haar vingers eromheen, dan weer haar eigen lippen strelen, wijder spreidend, haar clit masserend als een razende, opduwend en draaiend.

Er valt licht in mijn ooghoeken, blijkbaar een deel van het gebouw weer stroom, godverd ik word gek, doodsangst bijna, ik wil niet sterven ik wil komen, oh het komt, het komt. De jeuk springt van buik naar scrotum, het zware gevoel alsof de druk niet meer te houden is. Ik voel dat ze haar evenwicht dreigt te verliezen; ze zakt met haar volle gewicht over mijn wild stotende penis, ze rekt op van binnen, de top glijdt langs haar baarmoedermond. In een laatste eindspurt plet ik haar tegen de muur, met al mijn gewicht tegen haar lichaam, druk alle lucht uit haar longen, haar naakte borsten tegen de koude muur, mijn handen schrammend, mijn heupen als bezetenen stotend, de rand van het ravijn passerend. Ergens wordt met een megafoon gepraat. De rookdeuren zijn open, doorlopen, meldt een stem.

Ze gilt als ik kom, ik bijt in haar nek, stoot een kreet in haar oren, knijp haar borsten, lange pulserende stralen voel ik uit me spuiten, synchroon met mijn neukende beweging, tot de wortel in haar verzinkend, guts, lange haal eruit, snel weer toesteken, weer guts, totale ontlading in haar lijf, in haar heerlijke diepte, in de donkerte; en als de laatste stuiptrekkingen zich aankondigen, voel ik hoe ze met een kreet finaal onder me wegzakt, haar evenwicht verliest, haar siddering om mijn na kloppende penis, zichzelf diep op me pinnend, haar gewicht in mijn handen, haar kwijl langs mijn wangen. Ik vang de vrouw op, houd haar dicht tegen me aan, mijn en haar vocht druipend langs onze dijen, plots besef ik dat ik ook zeiknat van het zweet ben, op mijn gezicht, van mijn buik afdruipend op haar rug en billen, plakkerige dijen verstrengeld in een bankschroef van vlees. Plots maakt ze zich los uit mijn omarming, duikt naar onder en verdwijnt langs mijn graaiende handen. Ze is meteen opgelost in het duister en de menigte.

De eenzaamheid is totaal, onwerkelijk, ik ben weer alleen in de menigte. Ik knoop mijn broek nog dicht als het licht aangaat, pijn aan mijn ogen, zo groot is de overgang. Niets meer te zien – behalve op de grond, een verscheurd hoopje textiel. Ik buk en steek het bij me, haar lust in stof gedrenkt onder mijn kleren, de herinnering aan haar voor altijd onder mijn huid. Verdoofd vind ik mijn weg naar de uitgang.

 

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  4 comments for “Donker

 1. 22 oktober 2006 at 15:28

  Echt goed!

 2. 23 oktober 2006 at 17:28

  Met smaak gelezen

 3. 24 oktober 2006 at 13:20

  geil verhaal, alleen door de "kort door de bocht" schrijfstijl vedrdient het geen 3 sterren.

 4. 18 maart 2010 at 13:03

  Een verrukkelijk voelbaar – voorstelbaar – verrassend – verlangenopwekkend verhaal, Zee, waar ben je gebleven ?

Geef een reactie