Douchen

Het is een koude dag.

Guur, geen zon te zien, alleen van die jagende donkere wolken hoog in de lucht. De allerlaatste blaadjes van de bomen en struiken dwarrelen nu naar beneden.

Ik sta buiten en meen de aankomende vorst te kunnen proeven en ruiken in de wind. Huiverend trek ik de kraag van mijn jas omhoog en knoop de warme paarse sjaal vast. Ik wil graag een laatste wandeling gaan maken voordat het echt te donker zal zijn. Gewoon even mijn hoofd leeg laten waaien, weer thuiskomen en dan heerlijk onder de douche. Een fijne lange avond tegemoet.

Mijn nieuwe, warme huispak ligt al klaar op mijn bed en de wijn staat al op de tafel. Met mijn handen diep in mijn zakken gestoken ga ik op pad. Mijn hoofd nog leeg maar al snel gevuld met gedachten aan jou.

Na ruim anderhalf uur stap ik rillend van de kou, mijn huis weer in. O wat ben ik blij dat de verwarming brandt!! Het voelt behaaglijk warm op het moment dat ik de woonkamer binnenkom. Vlug de gordijnen dicht.

De wind was nog guurder dan ik verwacht had. Ik voel mijn benen niet meer, zo verschrikkelijk koud. Met moeite knoop ik mijn jas open en laat hem gewoon op de grond glijden. De sjaal erbovenop. Met stijve vingers knoop ik de veters van mijn schoenen los en wurm mijn koude voeten eruit. Een beetje struikelend loop ik de trap op, richting douche.

Genietend sta ik even later onder de warme, hete stralen. O, wat voelt dat heerlijk op mijn koude lijf. Dit is het moment waarop ik me de hele wandeling verheugd heb: warm water en een heerlijk ruikende doucheschuim. Langzaam voel ik me helemaal “rozig” worden.

Met mijn handen verdeel ik de geurende schuimende massa over mijn lichaam. Genietend laat ik mijn vingers over mijn armen, schouders en nek gaan. Ik streel mezelf en voel hoe ik ontspan. Ik raak mijn borsten aan en meteen worden mijn tepels hard……

Op het moment dat mijn handen het schuim door mijn schaamhaar verdelen, voel ik dat ik een beetje opgewonden raak. Ik sluit mijn ogen en leun tegen de muur, mijn gedachten nemen de vrije loop.

En ineens ben jij er, gewoon in mijn fantasie, maar bijna levensecht.

Je vraagt met een zachte stem of ik me om wil draaien. En dan voel ik hoe je handen mijn rug inzepen, centimetertje voor centimetertje. Het warme water stroomt naar beneden en jouw handen volgen die stroom. Ik voel hoe je vingers langs mijn ruggengraat gaan, je telt mijn wervels en genietend krom ik mijn lijf. Dan zeep je mijn heupen in, met trage langzame bewegingen. Ik voel hoe je handen over mijn billen gaan. Instinctief duw ik ze tegen je aan, mmm, wat een lekker gevoel.

Plagend glijdt je vinger door mijn bilspleet. Met een klein schokje spreid ik mijn benen meteen. Je hand glipt tussen mijn benen en strelend kom je bij mijn vagina. Ik voel hoe je vinger mijn schaamlippen aanraakt en een beetje kreunend buig ik me verder naar je toe.

Tergend langzaam gaan je vingers heen en weer, langzaam maar gestaag, ik snak naar adem en wil nog maar een ding: dat je je vinger naar binnen laat glijden. Maar je hand glijdt weer naar boven. Je kneedt mijn billen zachtjes. Langzaam komt je hand weer tussen mijn bilspleet en ik voel hoe je wat schuimende zeep rondom mijn gaatje masseert.

Heel voorzichtig oefen je wat druk uit en dan glijdt zachtjes je vingertopje bij me naar binnen.

Ik snak verrast naar adem en geef me dan helemaal over. Jij voelt dat en je gaat verder met je vinger, heerlijk heen en weer bewegend, elke keer een stukje verder.

Dan voel ik je andere hand. Zachtjes richting mijn vagina. Trillend beweeg ik met je mee, ik wil je in me voelen, ook daar. Alsof je dat begrijpt, spreiden je vingers mijn schaamlippen uit elkaar en je masseert de zachte huid daarbinnen, ik ben nu echt heel warm.

En dan ineens ben je ook daar, precies waar ik je zo graag wil voelen. Twee vingers verdwijnen in mijn kutje, meteen heerlijk diep. Het voelt geweldig!!! Een vinger in mijn kleine gaatje en twee in mijn kutje. Heen en weer, hetzelfde tempo.

Inmiddels kan ik me bijna niet meer beheersen en er ontsnapt een diepe kreun uit mijn keel. Mijn vinger raakt mijn kittelaar aan en ik maak een zacht rondedansje van genot op dat plekje. Jij bepaalt het tempo en ik volg je, met mijn hele lijf.

Mijn vingers op mijn kittelaar, jouw vingers in mijn lijf, zo werken we in een perfecte harmonie samen, samen naar een hoogtepunt. Ik voel hoe mijn kutspieren en de spiertjes in mijn anus, zich samentrekken. Ik zuig je vingers gewoon diep bij me naar binnen.

Al snel voel ik dat ik bijna klaarkom, mijn benen trillen en ik voel mijn geil langs je vingers stromen. Het glijdt in een geurende zeepmassa langs mijn benen naar beneden. Op jouw tempo schok ik tegen je vingers aan, sneller, heftiger. Ik voel mijn orgasme zich samenballen in mijn onderlijf.

Het moet eruit.

Mijn vingers op mijn kittelaar bewegen heftig. Jouw vingers diep begraven in mijn lijf. Ik kom nu klaar! Intens voelend merk ik dat jouw vingers samengeperst worden door mijn spieren, je beweegt in die golven mee. Oohh!! Het duurt niet lang maar ik voel ik het in al mijn zenuwen.

Naschokkend voel ik dat mijn lijf zich weer ontspant. Ik laat je voorzichtig weer gaan. Bevend leun ik opnieuw tegen de muur en ik voel hoe je vingers mijn lichaam weer verlaten. Je handen blijven me liefkozen.

En dan draai je me voorzichtig om. Een warme diepe tongzoen. Ik proef het warme water vermengt met speeksel, jouw tong. Jouw handen die nu mijn borsten aanraken. Je tilt ze op en aait mijn tepels, zo gevoelig. Je mond glijdt naar beneden en dan voel ik je lippen. Elke borst kus je, elke tepel bespeel je. Eerst de linker en dan de rechter.

Een warme hittegolf schiet door mijn lijf en kreunend geef ik me opnieuw aan je over. Je aait en kneedt mijn lichaam, mijn borsten, mijn buik. En weer spreid ik automatisch mijn benen. En weer weet jij precies waar ik behoefte aan heb. Ik voel je mond over mijn kutlippen gaan. Je knabbelt zachtjes. Je tong die mijn (nog steeds gezwollen) kittelaar bewerkt.

Ik schok tegen je aan en dan begraaf je je tong ineens diep in mij. Je gunt me amper een ademhaling want meteen voel ik je vingers op mijn kittelaar en je masseert me daar stevig mee. Meteen gaat mijn kut verder open staan en geef ik je tong vrij spel en alle ruimte. Dankbaar maak je daar gebruik van.

Ongelofelijk wat je bij me losmaakt. Warm water wat nog steeds over mijn lijf stroomt, warme vingers op mijn kittelaar en een warme tong diep begraven in mijn kut.

Al gauw voel ik het tweede orgasme naderen. Jij voelt het ook en je likt en knabbelt feller en feller. En weer druipt er geil uit mijn kut. Deze keer lik je het op en probeer je me helemaal leeg te drinken.

Een diepe kreun en de grote golf uit mijn onderbuik overspoelt mij en jou. Ik blijf je vingers en lippen en tong voelen totdat ik weer enigszins rustig kan blijven staan.

Weer een warme diepe tongzoen.

Je neemt de doucheslang en spoelt mijn lijf helemaal af, van boven naar beneden. Heel voorzichtig laat je de warme stralen door mijn bilspleet gaan. Daarna nog voorzichtiger langs mijn kut en schaamlippen.

En dan?

Dan draai ik de kranen dicht. Voorzichtig stap ik uit de douchecabine en droog me met een grote zachte badhanddoek af.

Ik hoor de douchekraan nog nadruppen. Kaarsjes aan. Wijntje in mijn hand. Nagenieten en dromen. Van jou.

© Lieveke

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  2 comments for “Douchen

  1. 4 december 2006 at 11:56

    heerlijke fantasie ! Ga zo ook maar even douchen ….

  2. 16 maart 2008 at 23:50

    Lieve Lieveke, ik heb deze liefdevolle erotische droom ademloos gelezen, met je meegedroomd. Vanuit de gure ijskoude buitenlucht in de behaaglijke warmte van je huiskamer en dan ten slotte eindeloos genieten onder die verrukkelijke stomende douche, alsmaar heter en heter… Prachtig! ***

Geef een reactie