hot teens tube shemale jizzed by group.

Draaiboek voor Nico

Nico was de jongste broer van mijn moeder: 37 jaar en een aantrekkelijke vrijgezel. ‘Een losbol’, noemde mijn moeder hem, maar altijd wel met enige vertedering in haar stem, want haar jongste broertje had een apart plekje in haar hart. ‘Als ik het ooit met een man zou willen doen, is hij het’, had ik Marielle, mijn liefje, tijdens een wilde nacht toevertrouwd. Ze had me met grote ogen aangekeken. ‘Meen je dat nou?’, had ze onderzoekend gevraagd. ‘Een mán!?’

Marielle en ik woonden toen drie maanden samen, in- en ingelukkig met elkaar. Zij was 22 en ik bijna 27. Geen van beiden hadden we ooit een man gehad; dat paste niet in onze denkwereld. Het was dan ook geen wonder dat ze na die uitlating totaal verbluft was. ‘Denk je écht dat je dat lekker zou vinden Minous?’ Ik wist het zelf ook niet, maar ik moest bekennen dat ik er wel eens aan had gedacht. Marielle kende hem, ze had hem wel eens op familiefeestjes gezien en ze moest toegeven dat hij een charmante, knappe kerel was. ‘Maar dan nog Minous’, prevelde ze in mijn oor, terwijl haar zachte handjes mijn borsten liefkoosden, ‘dan nóg, zo’n ding in je lijf!’ We moesten er allebei om lachen, hoe dat eruit kwam. Hadden de dildo’s die we gebruikten niet dezelfde vorm en neukte Marielle me zelf niet maar al te graag met die gróte voorgebonden? ‘Eén keer een echte’, verzuchtte ik, ‘en alléén van hem!’ Als om nog eens duidelijk te maken dat dat echt niet nodig was, gespte Marielle meteen haar ‘voorschoot’ om. ‘Spréid ze Minous!’, gromde ze, ‘déze wordt nóóit slap!’

Die nacht werd er niet meer over gepraat en beulden we elkaar vreselijk af, zoals zo vaak als we helemaal ‘los’ waren. Het was Marielle zelf die het onderwerp een paar dagen later aansneed, nog wel aan de ontbijttafel! ‘Heb je al over je verjaardag nagedacht?’, vroeg ze nonchalant. (Over twee weken was ik jarig.) Nee, daar had ik niet over nagedacht. ‘Ik wil je iets speciaals geven’, monkelde ze geheimzinnig, ‘omdat ik zo verschrikkelijk veel van je hou….’ ‘Toch geen piercing zeker?’, lachte ik, want daar hadden we het wel eens over gehad: om onze liefde voor elkaar te bezegelen een ring door onze kutjes. Ze schudde haar hoofd, maar had zo’n onbestemde blik in haar ogen dat het koud over mijn rug liep. ‘Ik ga je je dierbare Nico geven’, zei ze toen, ‘als je dat nog wilt tenminste!’ Ik moet haar als een idioot hebben aangekeken, want ze begon vrolijk te lachen. ‘Nou kíjk niet zo raar Minous! Je wilde het toch eens met hem proberen!?’ Mijn nieuwsgierigheid was gewekt natuurlijk en ik vroeg hoe ze zich dat dan voorstelde. ‘Denk erom, van mij blijft hij af hoor!’, waarschuwde ze eerst, ‘maar als je het dan toch wilt doen, wil ik het wel eens zién…’ En toen ontvouwde ze haar verbluffende plan. 

 

De dag voor mijn verjaardag, op vrijdag, werd het plan uitgevoerd. Dit keer waren we nog geiler dan anders met het vooruitzicht van wat eventueel later nog zou kunnen gebeuren. We bevredigden elkaar wild en onstuimig, tot Marielle tegen middernacht zei dat het tijd was. We kleedden ons opgewonden in de kleren die we voor dit doel hadden bestemd. Kort rokje en bloesje en daaronder de ondeugende lingerie die we hiervoor speciaal niéuw hadden gekocht: iele behaatjes en wuftkanten broekjes. Daarna zette ik de whiskyfles op tafel, vulde twee glazen, die we proostend op het succes dat volgen moest leegdronken, vulde de glazen opnieuw en belde met trillende vingers mijn oom….

 

De eerste ongewisse factor werd uit de weg geruimd: hij was thuis en ook de tweede mogelijke hobbel werd moeiteloos genomen: hij was alleen. Natuurlijk was hij verrast, maar hij begreep wel dat ik me in deze delicate kwestie tot mijn lievelingsoom wendde en was ook meteen bereid me te hulp te komen toen hij hoorde wat er (zogenaamd) aan de hand was. Met natte handen legde ik de telefoon weer neer. ‘Laat nu je acteertalenten maar eens zien liefje’, zei ik tegen Marielle. 

 

Met mijn bloesje uit mijn rok en open, mijn haren verwilderd om mijn hoofd en blootsvoets liet ik Nico binnen, handenwringend van ellende, want ik was in paniek. ‘Daar ligt ze’, zei ik overbodig toen ik hem de kamer binnenleidde. Marielle lag ‘bewusteloos’ languit op de bank, Ook haar bloesje was opengeknoopt en hing half uit haar rokje, dat opgeschoven was tot aan haar slipje. Dit tableau van half ontklede meiden was tot in de details gerepeteerd en bedoeld om hem te laten geloven dat er tijdens het vrijen iets mis was gegaan.

‘Hoeveel glazen heeft ze gedronken?, vroeg Nico met een schuine blik op de whiskyfles.

 

‘Twee maar’, zei ik, ‘en twee breezers. Normaal kan ze daar echt wel tegen….’

 

Hij knielde naast haar neer op de grond, voelde haar voorhoofd en rook aan haar adem. ‘Ze is gewoon van de kaart’, zei hij. ‘Geen reden voor paniek’. Hij glimlachte. ‘Maar misschien morgen wel een kater….’

 

Ik zuchtte van opluchting. ‘Zou je haar op bed willen leggen asjeblieft?’

Hij haalde zijn schouders op. ‘Geen probleem. Wijs me de weg maar.’ Hij tilde haar op als een veertje in zijn armen en keek me vragend aan.

‘Kom maar mee’, zei ik en liep vóór hem uit de trap op. Fase twee: laat hem diep onder mijn korte rokje kijken.

‘Een rónd bed nog wel’, ze hij verrast toen toen ik hem de slaapkamer binnenleidde. ‘Wat een weelde!’

 

Ik lachte minzaam en sloeg het dekbed open.

‘Zo goed?’, vroeg hij toen hij haar op haar rug had neergevlijd.

 

Ik balde mijn handen: ‘Ja, maar ze moet wel haar kleren uit, anders zit morgen alles in de kreukels…’

 

‘O ja, natuurlijk….’ Hij fronste zijn wenkbrauwen: ‘Kun je dat alleen af….?’

 

‘Normaal wel’, haalde ik diep adem, ‘maar in deze toestand….’ Ik boog me voorover en knoopte haar rokje los. ‘Dit gaat nog wel’, hijgde ik terwijl ik het over haar benen naar beneden trok, ‘maar met die bloes moet je me even helpen!’

 

Hij leek even te aarzelen, maar ging toen op de rand van het bed zitten en sjorde Marielles bovenlijf omhoog. Ze ademde zwaar, maar gaf voor de rest geen teken van leven toen hij behendig de mouwtjes van haar armen stroopte. Daarna wilde hij haar weer neerleggen. ‘Nee’, fluisterde ik, ‘haar beha….’

 

Hij keek me donker aan. ‘Weet je het zeker?’

 

Ik knikte ademloos.

 

Zijn handen gleden achter haar rug. Op dat moment en terwijl hij op haar rug keek om de sluiting te zoeken, deed Marielle even haar ogen open en gaf me een knipoogje. Alles ging goed!

Er trok een huivering over mijn rug toen hij de bandjes over haar schouders haalde en haar tieten bloot legde.

‘Kristus’, mompelde hij met voor het eerst van emotie in zijn stem toen hij het levenloze lichaam terug op het onderlaken vlijde.

‘Ja, ze zijn mooi hè?’, haakte ik er voorzichtig op in.

 

Hij knikte beduusd en staarde net als ik naar de keiharde tepeltjes op Marielles borsten.

 

‘Haar broekje kan ik wel alleen uittrekken’, zei ik zacht.

 

‘Moet dat ook…. uit?’ Ik zag zweetdruppels op zijn voorhoofd parelen.

 

‘Ja, we slapen altijd bloot….’ Ik boog me snel voorover om de rode gloed op mijn gezicht te verbergen. ‘En bovendien zit het erg strak, kijk maar…’

 

Hij bukte zich en ik lichtte de rand van het broekje een stukje op: ‘Het snijdt helemaal in, zie je wel…’ Zonder aarzelen trok ik het meteen verder naar beneden en toen ik haar kutje eenmaal had ontbloot hielp hij me gedienstig door haar billetjes op te tillen. Met ingehouden adem stroopte ik het dingetje langs haar benen af en gooide het op de grond.

Nico’s adamsappel verried zijn opwinding en hij wendde gegeneerd zijn blik af toen ik hem aankeek.

‘Je hoeft je niet om te draaien’, fluisterde ik. ‘Ik kijk er zelf ook graag naar…’ En ik liet mijn hand op Marielles been dalen en begon haar voorzichtig te strelen.

Nico’s ogen puilden uit zijn hoofd. Alles ging volgens plan.

Ik streek liefkozend door Marielles schaamhaartjes en ze opende met een lichte zucht haar benen.

‘Dat doe ze automatisch’, murmelde ik, ‘ze ként mijn hand natuurlijk…. Zie je hoe ze reageert….?’

 

‘Jij kleine donder’, zuchtte hij vertwijfeld, ‘wat ben je in ’s hemelsnaam aan het doen…?’

 

‘Misschien krijg ik ze zo wel wakker’, gaf ik aan en duwde een vinger tussen haar kutlipjes naar binnen. Marielle kreunde toen ik haar liefdesknopje bevoelde en haar benen gingen nog wijder uiteen. ‘Ze is wél nat’, gaf ik zachtjes commentaar, ‘denk je dat dat kán, bewusteloos en toch…. geil?’ Ik haalde mijn vinger uit haar kut en stak hem triomfantelijk in zijn richting. ‘Kijk!’ De aderen op zijn voorhoofd waren opgezwollen en zijn bovenlip trilde. Het was tijd voor fase 3.

 

Tot nu toe had ik naast Nico op de rand van het bed gezeten, nu klom ik óp het bed en schoof Marielles benen verder uit elkaar om er tussen te kunnen kruipen. Ik hoorde hem wanhopig kreunen toen ik me diep voorover bukte om mijn tong in Marielles kutje te laten verdwijnen. Dit was het moment voor Marielle om uit haar lethargie te ontwaken. Zonder haar ogen te openen moest ze verwonderd haar armen om me heen slaan, haar handen over mijn heupen laten glijden, mijn rokje omhoog trekken en mijn broekje omlaag. Ze deed het iets te onstuimig, waardoor ik voorover kiepte, en terwijl ze gulzig mijn mond zocht, stroopte ze alsnog mijn broekje een klein stukje naar beneden. Het was niet meer nodig nu een façade op te houden. Ik schoof mijn armen om Marielles hoofd en we begonnen elkaar wild te kussen. Intussen voelde ik haar nijvere handjes die mijn rok helemaal over mijn rug trokken en daarna opnieuw op zoek gingen naar mijn slipje. Ik hielp haar ongeduldig door weer op mijn knieën te schuiven en mijn gat omhoog te richten. Met een bevrijdende ruk werden mijn billen ontbloot en daarna door haar handjes uitnodigend uit elkaar getrokken. Ondanks de vurigheid waarmee we elkaar kusten, hield ik mijn oren gespitst en ik hoorde het geluid dat ik me bij alle repetities zo had voorgesteld. Een broekriem die werd opengegespt, een rits, vallende schoenen en toen…… zijn handen op mijn heupen, Marielle die haar handjes terugtrok, een stuiterende eikel die zijn weg zocht en eindelijk, eindelijk… een warm kloppende stang die naar binnen werd gedreven.

Het voorwerk was verricht, het succes compleet. Het was nu aan Nico om het af te maken en hij deed dat perfect, geheel volgens het draaiboek dat Marielle en ik hadden opgesteld. Zij onder mij mee genietend van de stoten die hij via mijn lijf aan haar doorgaf en ik ijverig meewerkend om ons alledrie te laten komen in een orgastische verrukking die zijn weerga niet kende.

‘Ik dacht dat jullie lesbisch waren’, uitte Nico zijn verwondering toen we later in de kamer nog iets dronken.

 

‘Zijn we ook’, glunderde ik. ‘en dat blijven we!’ Ik zocht liefkozend Marielles hand, ‘maar ik moest het één keer meemaken en daar heeft mijn liefje voor gezorgd!’

 

Hij schudde verbaasd zijn hoofd toen ik hem het draaiboek uitlegde. ‘Het was héérlijk’, antwoordde ik toen hij ernaar vroeg, ‘maar het zal nóóit meer gebeuren!’

 

Hij stond op, boog zich naar ons toe en gaf ons beiden een zoen op de wang. ‘Ik begrijp het’, glimlachte hij, ‘en ik dank jullie allebei dat ík het mocht zijn….’

 

‘Je had gelijk’, verzuchtte Marielle, toen Nico was verdwenen. ‘het is een fantástische vent!’

 

‘Hé zeg, begin jij nu ook al!’, lachte ik terwijl ik haar meetrok naar de grond; ‘Denk erom hoor!’

 

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world