hot teens tube shemale jizzed by group.

Duel op de snelweg

Tilly en ik hebben al heel wat avontuurtje meegemaakt, maar wat we vorige week beleefden slaat alles op dat gebied.

Ik moet even wat uitleggen voordat deze belevenis misschien te krankzinnig overkomt. We zijn allebei goeie dertigers, mijn vrouw en ik, en we houden van spannende dingen. Tilly heeft exhibitionistische neigingen, ik geniet daarvan en stimuleer haar daarin. We gaan daarbij vrij ver, maar het is bedoeld om onszelf op te winden en daarna fantastische seks te hebben. Dat toevallige passanten er ook plezier aan beleven, is mooi meegenomen voor hen (en voor ons), maar we zijn geen ‘swingers’ en gaan niet vreemd. Dat althans is het principe…

Een keer in de maand gaan we op familiebezoek in Zwolle (bij Tilly’s familie). Wij wonen in Nijmegen. Als we ’s avonds laat terugrijden, doen we vaak een van die spannende dingen die ik hierboven noemde. Tilly zit dan naast me, half ontkleed, we praten over geile dingen, ze vingert zich en als we auto’s voorbij rijden, mogen die best wat zien. Vrachtwagenchauffeurs zijn favoriet, omdat die van zo’n hoogte een behoorlijke inkijk hebben. Tilly wordt er geil van, ik word er geil van, de vrachtwagenchauffeur waarschijnlijk ook, en zo is iedereen gelukkig.

Dit als voorwoord, om te kunnen begrijpen wat er vorige week (zaterdag 9 april om precies te zijn) op de A50 gebeurde.

We waren nog maar net uit Zwolle vertrokken, het was half één in de nacht. Meestal begint Tilly zo rond Apeldoorn haar kunsten te vertonen, als ze te veel in slaap gesust dreigt te worden door het gezoem van de motor. Maar nu werd ze geïnspireerd door een andere auto, een Renault Megane om precies te zijn.

Ik had het niet eens in de gaten, toen we er voorbij reden, maar Tilly wel.

“Wij zijn blijkbaar niet de enigen die zulke spelletjes spelen”, merkte ze droog op toen ik al lang voorbij was gezoefd.

“Hè? Wat bedoel je”, vroeg ik nietsvermoedend.

“Zag je die vrouw dan niet? Die zat met haar borsten bloot!”

Ik had niks gezien, ik zat aan de verkeerde kant en had niet naar die wagen gekeken. “Wablief!? Achter het stuur?”

“Nee, niet achter het stuur, op de passagiersstoel.” Ik minderde onmiddellijk vaart.

“Wat doe je?”, vroeg Tilly.

“Nou, dat wil ook wel eens zien!”

Tilly lachte: “De omgekeerde wereld!”

Toen de Megane ons passeerde zag ik het ook, en duidelijk, en wat meer was: de vrouw (ik schatte haar midden dertig) zwaaide met een spottend lachje. Ik had meteen een erectie te pakken en gaf wat gas, zodat ze naast ons bleven rijden. Ze had geen jas of zoiets aan en ze kon dus best helemaal naakt zijn.

“Mooie tieten!”, zei ik bewonderend tegen mijn vrouw, nadat ik de Megane had laten passeren.

“Mooier dan de mijne?”, vroeg ze schalks.

“Kan me niet meer herinneren”, zei ik om de boel wat op te naaien. “Laat ze eens zien!”

“Als je me niet voor schut zet!”, waarschuwde ze.

Maar dat zei ze altijd. Ik klapte al zowat uit mijn broek! Tilly had een jasje aan, dat niet gesloten was. Ze sloeg het opzij, knoopte haar bloes open en trok haar beha omhoog om haar prachtige borsten te laten zien.

“Ja, de jouwe zijn mooier”, zei ik met een schorre stem van opwinding. “Maar zij had volgens mij helemaal niks aan!”

“Zou het?’, vroeg ze, ineens een en al interesse.

“Ik weet het bijna zeker”, lachte ik. “Wat denk je daarvan, een concurrent op de weg!”

De Megane reed nog steeds voor ons. ‘Laat even de jouwe zien”, zei ik, terwijl ik wat gas bij gaf. “Dan sla je ze met d’r eigen wapens om de oren!”

“OK”, gniffelde ze: “ga maar! Maar niet te lang ernaast blijven rijden hoor!”

Ik gaf gas en ging naar links. De spanning was te snijden. Tilly liet haar borsten wel bloot, maar keek niet naar rechts. Daarom bleef ik tóch expres even naast ze rijden. “Nou, schiet op”, zei ze geagiteerd, “rij er voorbij!”

“Eerst zwaaien”, zei ik, “net als zij!” En verdomd, ze deed het!

“Best een knappe kerel”, zei ze met trillende stem nadat ik er voorbij was gestoven. “Jonger dan jij volgens mij… en hij stak zijn duim op!”

Nu kreeg ik het helemaal te kwaad. “Zullen we ze nog eens voorbij laten komen?”, vroeg ik met een droge mond.

Ze zei niets en ik ging er dus van uit dat ze er geen bezwaar tegen had. Daar kwam de Megane alweer en ik moest even bijsturen om van de schok te bekomen, want ik zag wel weer de tieten, maar nu helemaal bóvenaan het raam en daaronder…, jawel een blote buik tot en met een licht behaarde kut!

“Ze zit op haar knieën naakt voor het raam!”, riep ik geagiteerd tegen mijn vrouw, alsof die blind was.

“Ja, ik zie het wel!”, riep ze net zo gejaagd terug. Met een dikke keel bleef ik naast ze rijden, want ik zag de handen van de vrolijke dame tevoorschijn komen…, en toen moést ik wel afremmen, want er doemde een vrachtwagen voor ons op.

“Dacht jij ook dat ze zich wilde gaan vingeren?”, vroeg ik totaal overstuur aan mijn eega.

“Het is een geile del, dat is zeker”, kreeg ik een onbestemd antwoord, maar ze kon mij niet voor de gek houden. Ik merkte aan alles dat ze zo geil was als een deur.

“Trek jij ook alles eens uit!”, hijgde ik.

“Kleertje… nú al?”, kirde ze. Maar natuurlijk ging ze vlijtig aan het werk. Ze was ‘in the mood’, zoals altijd…

Ik stond in vuur en vlam en gaf wat gas bij. Het kwam er nu op aan de belangstelling van die andere twee vast te houden en daarom spoot ik er voorbij, zodat ze konden zién dat Tilly zich aan het uitkleden was.

“Moest dat nou ineens zo hárd?”, hijgde ze, maar de geile ondertoon in haar stem was nu onmiskenbaar. Jas en bloes verdwenen naar de achterbank, en daar knoopte ze haar rokje al los, terwijl ik in de achteruitkijkspiegel de Megane weer zag naderen. Ik hield in en liet ze voorbij komen. Een voluit lachend ja-knikkend gezicht van de vrouw dit keer, en daaronder weer die lekkere prammen. We bleven nu niet naast elkaar rijden, maar de man trok op, ging meteen vóór ons rijden en minderde vaart.

“Ze wachten op je!”, riep ik. “Ben je zo ver?”

Ik keek naast me en ze trok net haar broekje van haar benen. Ik kreeg er een brok van in mijn keel!

“Toe maar!”, zei ze en ze klom op haar knieën. Ongelooflijk!

Toen ik naast de Megane schoof, belemmerde mijn vrouw me het uitzicht op de inzittenden van de andere auto, maar ik zag dat ze precies hetzelfde deed als die andere vrouw en méér. Ik vervloekte de vrachtwagen die we eerder hadden gepasseerd en nu op me toe kwam stormen, want Tilly was zich heus en echt frontaal aan het vingeren, op een metertje afstand van de bestuurder van de andere auto. Haar gehijg en gekreun maakte me gék, maar ik kon niet langer blijven hangen, want de vrachtwagenchauffeur begon al met zijn grote lichten te knipperen.

“Fúck!”, verwenste mijn vrouw me hartgrondig, “Wat doe je nou weer? Ik was er bijna!”

Toen pas zag ze de vrachtwagen naast me opdoemen en plofte terug in haar stoel.

Zoiets geils had ik van mijn leven nog niet meegemaakt en ik wachtte gespannen op een herhaling van de ándere kant. Weer liet ik de Megane komen, maar nu vloog hij in een rotvaart voorbij en ik zag de vrouw niet meer… Waarom dat zo was, zag ik pas toen hij weer voor me ging rijden. Ze zat áchterin en drukte een vel papier tegen het raam. Ik trok op.

“Een mobiel nummer”, zei ik schor. “Ze willen dat we bellen! Doen?”

Alleen een woest gehijg was mijn deel. Nu zag ik pas dat Tilly naast me het karwei van zonet aan het afmaken was! Om helemaal krankjorem van te worden! Ik wachtte ongeduldig tot de kreet van voldoening door de wagen had geklonken en herhaalde mijn vraag. Ze was nog helemaal hoteldebotel en knikte. “Doe maar!”

“Moet jij de nummers intoetsen!”, zei ik ongeduldig, wijzend op de carkit.

Even later klonk de stem van de Meganebestuurder over de boxen en het gesprek ging ongeveer als volgt: “Há die Mercedes!”

“Hallo die Megane!”, riep ik vrolijk terug. “Moeten jullie nog ver?”

“Nijmegen, en jullie?”

“Venlo!”

“Haha, we waren al bang dat jullie af zouden slaan!”

“Nog lang niet dus…, luister eens Mercedes: zullen we ruilen?’

“Ruilen!?”

“Ja, tot ongeveer Nijmegen…”

“Haha…, wil je Mercedes rijden?”

“Nou nee…, dat niet…”

Toen dring het pas tot me door en ik kreeg het koud en warm tegelijk. Ik keek naar mijn naakte vrouw, die met een onbestemde blik in haar ogen terugkeek.

“Je bedoelt passagiers ruilen?”, vroeg ik met verstikte stem.

“Exact Mercedes!”

Tilly wenkte geagiteerd met haar vinger.

“Ogenblik Megane!”

Ik drukte op de standbytoets en vroeg verhit: “Wat is er?”

“Wat er is!?”, vroeg mijn vrouw verontwaardigd. “Denk je dat ik spiernaakt bij een wildvreemde vent in de auto stap?”

“Waarom niet?” Ik was helemaal door het dolle en zag dit spannende avontuur helemaal zitten. “Zo flauw ben je anders ook niet!”

“Da’s wat anders!”, zei ze vinnig. “Dan ben jij erbij, godweet wat voor vent dat is!”

“Je vond hem wel knap, zei je net…”

“Daar gaat het niet om….”

“Maar het is toch spánnend!? Er zal heus niks gebeuren!” Ik zag de kilometers voorbijgaan en daarmee mijn hoop langzaam verdwijnen. “Ik moet wel zó terugbellen hoor!”

Spannend, ja, dat was het wel. Had ik hiermee het goeie woord te pakken? Twijfelde ze? Ze zei in ieder geval niks meer… O, als dit eens zou kunnen! Maar niet meer aandringen, nu, laat ze maar twijfelen… Ze is geil, dat weet ik voor honderd procent… Kom, kom, zég het, zég het!

“En als het nou eens een of andere maniak is?’, kwam ze onzeker, “Die me wil verkrachten of zo?”

Jubel! We zijn er bijna! “Een maniak!?”, zei ik luchthartig. “Maar zijn vrouw zit dan toch in mijn auto?”

“Dat weet je toch niet…, of ze getrouwd zijn”, wierp ze zwakjes tegen.

“Ogenblik!”, hakte ik de knoop door en drukte op de standbytoets.

“Hallo Megane!”

“Yes Mercedes?”

“Even een vraagje…. Zijn jullie getrouwd?”

Een kort lachje. “Ja, waarom?”

“O, zomaar, dat wilde mijn vrouw weten!”

“OK, ik snap het….” Even stilte en wat gemompel aan de andere kant. “Zeg Mercedes?”

“Ja?”

“Helpt het als we ook onze rijbewijzen wisselen…., dan weten jullie wie we zijn…, en andersom natuurlijk!”

Hoera! Wat een nadenkertje! Ik keek haastig naar mijn vrouw. Die haalde alleen haar schouders op.

“OK Megane, volgende parkeerplaats!”

Zoiets waanzinnigs hadden we nog nooit meegemaakt. Die parkeerplaats kon me niet snel genoeg komen. Dat ook Tilly buitenproportioneel opgewonden was, merkte ik wel, maar dat moest wel dúren, want voor hetzelfde geld duurde het nog een kwartier en was haar fut voorbij. Daarom pepte ik haar zachtjes met vleiende woorden wat op. Zei dat we straks, thuis, de mooiste en geilste seks zouden hebben ooit, dat ik gék op haar was en dat het me de ultieme spanning leek om haar naakt in andermans auto voorbij te zien rijden. Tilly zei niets, tot we de verlossende P zagen opdoemen: “Ik kan niet geloven dat ik dit doe…”

Ik parkeerde achter de Megane en toen ik de bestuurder zag uitstappen, deed ik dat ook. Felix heette hij. We schudden elkaar de hand en droegen onze rijbewijzen over. Nog voldoende kilometers tot Nijmegen en we spraken af dat we later zouden bellen voor de ‘contraruil’. 

“Wat ons betreft zijn er geen extra voorwaarden”, zei hij glimlachend, “bij jullie wel?”

“Nee…., niet echt”, antwoordde ik, toch wel wat aarzelend, om eraan toe te voegen: “Alles wat mijn vrouw goed vindt, vind ik ook goed…” Dat was blijkbaar voldoende voor hem, want hij knikte tevreden.

Daarna vond de overdracht plaats en het was het meest bizarre en opwindende dat ik op het gebied van onze exhibitionistische escapades ooit had meegemaakt. Felix stond aan de passagierskant van zijn wagen en ik bij de mijne en gelijktijdig openden we de portieren. De naakte dames stapten uit en terwijl enkele vrachtwagenchauffeurs belangstellend toekeken liepen we elkaar met zijn vieren tegemoet. Halverwege werden handjes geschud. Yvette bleek de vrouw van Felix te heten en na mijn vrouw nog een kusje te hebben gegeven liep ik met Yvette terug naar mijn auto en Felix met Tilly naar de zijne.

“Spannend hè?”, was het eerste dat Yvette zei toen we allebei in onze stoelen zaten.

“Nou en of!”, bevestigde ik. Mijn hart bonkte als een razende en de adrenaline gierde door me heen. Ik keek naar haar prachtige lijf dat half naar me toegewend was en vroeg met droge lippen. “Hebben jullie dit al eerder gedaan?”

“Nee nooit”, schudde ze haar blonde lokken. “Jullie?”

“Ook niet.” Het stelde me in ieder geval gerust dat ze geen ‘profs’ waren.

“Fijn!” Ze morrelde wat aan de stoel terwijl ik de motor startte en ze slaagde erin de leuning van de stoel een stuk naar achteren te manoeuvreren. “Vind je het erg dat ik mijn voeten op het dashboard zet?”

Mijn adamsappel schoot bijna uit mijn mond naar buiten! “Natuurlijk niet, ga je gang!”

“Heb je een vib?”

Nu kwam mijn maag er achter aan! “Ja, in het dashboardkastje…”

Ze opende het ding en haalde er de paarse vibrator uit die Tilly op onze reisjes gebruikte. Daarna leunde ze met een zucht achterover en zette haar blote voeten hoog en ver uit elkaar op het dashboard.

“Dan ziet Felix in ieder geval aan mijn voeten wat ik aan het doen ben”, lachte ze, terwijl ze de mond van de vibrator in positie bracht. Met een klikje zette ze de batterijen in werking nog voordat we van de parkeerplaats reden en in een donzen deken hoorde ik haar zuchtjes boven het gebrom van de vibrator opstijgen.

“Blijf zo lang mogelijk naast hem”, steunde ze toen ik aankondigde hem te gaan inhalen.

Het was goed uitkijken nu, want terwijl ik naast de Megane reed was er van alles wat mijn aandacht af kon leiden: het steeds heftiger wordende gekreun naast me, de geïnteresseerde blik van Felix en natuurlijk mijn eigen vrouw, die ik probeerde te zien. Tilly zat niet met haar voeten op het dashboard zoals Yvette, maar was wel helemaal naar Felix toegedraaid en volgens mij zat ze op haar knieën. Was ze ook nieuwsgierig hoe het bij ons toe ging? Ze zwaaide! Zag ik dat goed? Ik had de neiging terug te zwaaien, maar durfde geen hand van het stuur te nemen onder deze omstandigheden.

“Jaaaa…, ja ik kómmmm….”, kermde Yvette naast me. “Oh wat lekkerrrr, lekkerrrr….” Haar benen gingen de hoogte in en Felix grijnsde breed.

Zoefffff…. ging ik er voorbij. Het had lang genoeg geduurd en het zweet parelde in mijn nek.

Het gezoem van de kunstpik was opgehouden en Yvette ging weer ‘gewoon’ in haar stoel zitten. “Straks nog een keer”, zei ze monter, “maar nu eerst Tilly…”

Toen de Megane naderde zette ik me schrap. Wat ik zag was het hoofd van mijn vrouw, dat naar beneden keek, en wild wippende tieten, dat alles naar het raam gekeerd.

“Ze rijdt op mijn dildo”, legde Yvette gedienstig uit. “Mooi hè?”

Het beeld dat ze zo dichtbij en toch voor mij totaal onbereikbaar op haar knieën in een vreemde auto een nummertje masturberen weggaf zou ik eerder waanzinnig geil willen noemen en toen ze ineens haar hoofd oprichtte en met glazige ogen en een wijd opengesperde mond haar voor ons onverstaanbare orgasme uitbrulde, leek het wel of mijn hersens in brand vlogen.

De Megane stoof voorbij en ik probeerde uit alle macht mezelf weer onder controle te krijgen, maar dat was moeilijk met mijn hyperventilerende ademhaling, het bonken van mijn pik in mijn broek en mijn hart dat uit mijn borstkas leek te willen springen.

“Wie zou daar geen stijve van krijgen hè?”, fleemde Yvette naast me. “Zo lekker, heerlijk geil!”

Tot mijn schrik voelde ik een hand op mijn broek neerdalen en ik keek schichtig naar rechts. Ze zat op haar knieën naar me toe en likte haar lippen.

“Even checken”, zei ze donker en boog naar me toe.

“Ik… ikke.. denk niet dat de bedoeling is”, stamelde ik ontzet toen ze onder mijn arm doorboog en vlijtig aan de knoop van mijn broek begon te sleutel.

“Ik denk het wel hoor!”, kirde ze vrolijk. De knoop sprong al open en nijvere vingers begonnen de rits naar onderen te trekken. “Kijk maar eens wat er vóór je gebeurt!”

Tussen de Megane en ons had zich een Peugeot gevoegd en ik week naar links om deze te passeren. Een Megane was echter in geen velden of wegen meer te bespeuren.

“Ik zie hem niet!”, zei ik geagiteerd.

“Die hebben al een plekje gevonden!”, lachte Yvette, terwijl ze onbekommerd mijn wild springende joker tevoorschijn trok. “Als ik jou was zou ik dat voorbeeld maar snel volgen!” en ze boog voorover en slokte zonder aarzelen mijn eikel naar binnen.

Pijpen onder het rijden…, Tilly deed het ook wel eens, maar dit was van totaal andere orde. Niet alleen een vreemde mond die me afzoog, maar ook de wetenschap dat Tilly inmiddels met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid al veel vérder was, was te uitzinnig voor woorden. Nooit waren we vreemd geweest in de zes jaar dat we getrouwd waren en nu, binnen een paar minuten al, leek de wereld helemaal op z’n kop te staan.

Maar hoe kun je dénken als een naakte vrouw over je heen je buis naar binnen ligt te schrokken?

“Stop asjeblieft!”, hijgde ik. Nooit gedacht dat ik zoiets ooit zou zeggen!, maar ze ging zo tekeer dat ik bang was voor een woeste ontploffing met alle gevolgen van dien.

“Ojee…”, grinnikte ze, “wil je voor het zingen de kerk in!?”

Zo was het. En omdat ik wist dat er niet zo snel een parkeerplaats meer zou komen, pakte ik de eerste de beste afslag naar het Loenense bos, alwaar al mijn bedenkingen als sneeuw voor de zon verdwenen in de schoot van de temperamentvolle Yvette.

Een halfuur later, alweer teruggekeerd op de snelweg, ging de telefoon met de mededeling dat Felix en Tilly op de parkeerplaats Hoogewei op de A325 op ons wachtten.

De grootste verrassing moest echter nog komen. “Nee, wacht nog even!”, zei Tilly toen ik na de ruil van de parkeerplaats wilde wegrijden.

“Wachten, waarom?”, vroeg ik onnozel.

“Omdat het nu eindelijk wel eens tijd wordt om te neuken”, giechelde ze. “Vind je niet?”

© Croesus

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world