hot teens tube shemale jizzed by group.

Durft ze of durft ze niet?

Tja, dat komt er nou van. Wie organiseert er nu een reünie in augustus, als zo veel van onze medestudenten, alweer vier jaar geleden afgestudeerd, op vakantie zijn? We waren nog nooit met zo weinig geweest op een reünie. Het was een heerlijke warme zomeravond. Karen, Lisa, Petra en ik waren alleen naar de barbecue gegaan. Gastheer Arnold ontving ons met zijn kersverse echtgenote Tina en ook Louise, Sandra, Hans en Frank hadden een geliefde meegebracht. Toch een handvol mensen die ons tijdens onze studiejaren niet hadden meegemaakt, dus regende het al gauw sterke verhalen van vroeger.

Hans was wat gegeneerd toen Louise en Arnold het verhaal oprakelden van die keer toen hij, omwille van een weddenschap, spiernaakt pinten tapte in een studentencafé. Ook Sandra herinnerde zich die avond. Hans' vrouw Dina leek het allemaal wel leuk te vinden. Toen begon Karen zelf over die keer toen ze, een beetje tipsy, op mijn studio inging op een lekker ouderwetse ‘dare'. Ik daagde haar uit om zo veel kledingsstukken uit te trekken als ik ogen zou gooien met een teerling. Beetje gedurfd, want ze droeg maar zeven kledingsstukken. Ze wilde het wel proberen en ik gooide drie. Het toilet was op de gang. Daar kleedde ze zich uit zoals afgesproken en ze legde het stapeltje kleren door een kier naast de deur. Ik nam er haar schoenen en haar blouse af en keerde terug naar mijn studio. Even later kwam ze, zoals afgesproken, binnen. Blootsvoets, onderaan een slipje en een broek en bovenaan haar topje en een beha. Netjes dus. Wat lachen, wat meer plezier en ze stelde voor om het nog eens te wagen. Ik gooide vijf. Giechelend verdween ze weer het toilet in, maar nu nam ik alles behalve haar schoenen weg. Toen ze even later de schoenen binnengraaide, hoorde ik haar vloeken. Maar er zat niets anders op. Ze klopte op mijn deur, ik deed open en daar stond Karen, met schoenen aan maar verder echt helemaal in haar blootje. We hebben nog een kwartier zo gezeten, want ik gaf haar kleren niet meteen terug. Omdat we allebei een lief hadden, probeerden we niks met elkaar. Achteraf bekeken zou het nogal gek zijn geweest, als mijn lief toen nog was opgedaagd.

Toen het hele verhaal verteld was, zei Petra dat ze het jammer vond dat ze er toen niet bij was en Frank viel haar bij. “Ja, ik zag er toen best leuk uit,” lachte Karen en natuurlijk regende het gelijk complimentjes, die haar ervan moesten overtuigen dat ze er nu nog heel erg mooi uitzag. De rest van het verhaal laat zich raden. Tina vroeg zich hardop af of zij het zou hebben gedaan en meteen daarna of Karen het vandaag nog zou doen. Spontaan antwoordde Karen dat ze het allicht vandaag weer zou doen en toen dat een reeks aanmoedigingen uitlokte van heb ik jou daar, haastte ze zich om uit te leggen dat ze had bedoeld: als ik vandaag weer student was, en het gebeurde opnieuw, ja dan…

Het hing dan al in de lucht, het moest ervan komen. De vrouwen in het gezelschap daagden elkaar uit, en ze richtten hun pijlen vooral op Karen. De mannen waren discreter maar natuurlijk alleen omdat ze doorhadden dat de vrouwen het werk voor hen al aan het opknappen waren. Gastvrouw Tina wierp meteen op dat zij wel eens naar een naaktstrand ging en dat ze weinig problemen had met bloot. “Ik doe mee, voor de fun!” riep ze en haar Arnold vond het een goed idee. Karen wilde dan ook wel, op voorwaarde dat ik, destijds haar boeman, deze keer zou meedoen. Ik stemde meteen toe.

Tina ging eerst naar het tuinhuisje – dat was dichterbij dan het toilet – nadat Petra een vier had gegooid. Toen Tina's kleren op een stapeltje voor de deur lagen, graaiden we erin. Bleek dat de gastvrouw wel erg karig was geweest. Haar teenslippers lagen tussen een string, een rokje, een beha en een t-shirt. Arnold bemoeide er zich niet mee, en uiteindelijk was het Hans die de keuze maakte en alleen de string en de t-shirt liet liggen. Tina's arm kwam tevoorschijn, nam de spulletjes en kwam even later naar buiten met de billen bloot en haar tepels scherp afgetekend in het dure rode t-shirt. Ze scheen het inderdaad gewoon prettig te vinden zo ineens in haar blote kont tussen de vrienden van haar man.

Karen liet Hans gooien en het werd vijf. Haar hoopje was wel groter: sokjes, schoenen, een slip en een beha, een jeansbroek en een wat ruig herenhemd, en een jasje dat ze eerst nog gauw om haar schouders had gehangen. Louise nam de sokken en het ondergoed weg, en ook het hemd. Even later kwam Karen buiten met haar jeans aan en het jasje. Haar onderlichaam was compleet verhuld maar het jasje sloot met één knoopje en haar borsten waren aardig ontbloot als ze niet oplette hoe ze liep of zat.

Even later was het aan mij en gooide Sandra twee. Maar mijn stapeltje was erg klein. Naast mijn schoenen lagen er alleen een slip, een hemd en een broek. Toen ik de kleren in het tuinhuisje viste, bleken mijn slip en mijn broek weg. Ik trok mijn schoenen aan en mijn hemd en ging naar buiten. Er werd gefloten, gelachen en geapplaudisseerd toen ik daar ineens met mijn lul bloot stond. Tina, Karen en ik bleven zo de hele avond. Hans en Dina deden ineens ook mee maar zij kwamen netjes in hun ondergoed uit het tuinhuisje.

Ineens verraste de immer stille Lisa ons: zij wilde plots ook wel. Ze gaf de teerling aan Petra en die gooide zonder aarzelen. Het werd een vijf. Lisa bloosde en rende zwijgend naar het tuinhuisje. Toen ze het hoopje kleren naar buiten schoof, haastten we ons er heen om te tellen. Twee sandalen, een slipje en een beha en haar gele zomerjurk. We keken elkaar aan. Ach, natuurlijk kon Lisa zelf ook wel tellen. Voor iemand iets kon zeggen, ging het houten deurtje open en spiernaakt stapte Lisa ons voorbij.

Nou, we waren er met zijn allen even niet goed van. Lisa, altijd een beetje de verlegen meid van ons groepje – Frank kwam uit Vlaanderen en noemde haar wel eens een seut – ging helemaal in haar blootje aan tafel zitten. Ze sprak niet met ons, ze zei geen woord, maar ze liep uiterst elegant, ze leek wel te willen zeggen: mooi, jullie kunnen nu wel mijn kaalgeschoren poes zien, mijn flinke borsten en mijn hippe kont, maar dat wil niet zeggen dat ik Lisa niet meer ben. Ik ga gewoon gezellig door met eten.

De barbecue was eigenlijk afgelopen, want grote vleeseters waren we allemaal niet meer – wij lezen ook wel eens een krant – en we waren aan het dessert toe en vooral de drank na – want niet alles wat je in de krant leest, is waar. We waren in de ruime woonkamer gaan zitten. Het was surrealistisch, wij oude studievrienden, met één fraaie ex-medestudente zonder kleren in ons midden, een gastvrouw met blote billen en Karen die bij elke beweging meer van haar tieten leek te laten zien. Dan reken ik mezelf nog niet mee, wat toch onrechtvaardig is, want ik zat en liep daar toch maar rond met mijn lul bloot, en ik kan je verzekeren dat hij niet echt ontmoedigd werd door de veranderende sfeer daar bij Tina en Arnold. O neen, hij stond de hele tijd rechtop en ik moet zeggen dat hij daardoor al evenveel belangstelling genoot als de blote kale poes van Lisa. Vooral de vrouwen in ons gezelschap vroegen of ze dat eens van dichterbij konden bekijken en Lisa nam gewillig een houding aan die ze een beter zicht bood.

Er werd af en toe gedanst op leuke muziek uit onze glorietijd en het spreekt vanzelf dat Lisa en Karen dan pas goed de show stalen. Nu, de mooiste van ons jaar was altijd al Louise geweest en het viel ons op dat haar man het blijkbaar niet erg vond dat iedereen er voortdurend op liep te zinspelen dat het wel leuk zou zijn als zij zich even aan onze ondertussen vertrouwde ‘dare' zou onderwerpen. Het duurde niet eens erg lang om Louise zo ver te krijgen om in te stemmen met ons gezeur. O ja, ze wilde wel, en o neen, haar flurk dacht er niet aan om mee te doen, en dan wilde Louise ineens ook niet meer, tenzij…

“Ik doe het alleen als Frank meedoet. En jij ook, Ella,” zei Louise. Iedereen keek vol verwachting naar Ella, een meid uit Boston die met haar 21 lentes de jongste van het gezelschap was. Ze was een IT-wonder en kon in Amsterdam bakken vol geld verdienen bij een softwaregigant. Daar had ze een half jaar geleden Frank leren kennen, het klikte en dit was niet de eerste keer dat die twee samen uit gingen. Maar het moet voor Ella een vreemde ervaring zijn geweest, al die strippende vrienden van haar nieuwe lief. Amerikanen kijken daar anders tegenaan. Haar glimlach deed evenwel vermoeden dat ze het idee wel zag zitten. Ze schoof wat dichter tegen Petra aan. Petra en Ella hadden de hele avond met elkaar zitten kletsen. “I'll do it… maybe. I'll do it if Petra joins us.” Daar had deftige Petra niet van terug. Ze had eerst iets van “no way!” maar gejoel en gesakker waren haar deel en al snel zat er niks anders op dan haar oude studiemakkers hun zin te geven.

Louise rende naar het toilet en kleedde zich uit. Haar kleren gooide ze naar buiten: een beha, een slipje, een broek, een t-shirt, twee schoenen en een enorm armsieraad waarvan ze had benadrukt dat het als een kledingsstuk moest worden behandeld… Ik gooide een teerling en riep een cijfer – Louise vertrouwde me. Vier was ook nog te doen. Ik gooide de schoenen opzij en de beha en het t-shirt… even later kwam Louise naar buiten met ontblote borsten, en het trotse armsieraad. Nu was Louise altijd al een monokinimeid geweest en alleen de nieuwe, aangetrouwde of hoopvol vrijendenmannen en vrouwen, hadden Louise's stevige tieten nog nooit gezien.

De spanning steeg toen Frank en Ella samen in het toilet verdwenen en hun kleren op een hoop legden. Frank had immers een vijf op zijn naam en Ella had met lede ogen gezien hoe Sandra een drie gooide. Al de kleren van Frank moesten sneuvelen en Ella had ook niet veel over. Ze had haar dure gymschoenen aan, een jurk, een beha en een slip en kon alleen de schoenen nog binnenhalen. Een compleet ontklede Frank en Ella met enkel schoentjes aan stapten even later in ons midden. Frank had een houding van ‘wie doet me wat' en kwam meteen naast mij staan om jongensachtig onze lullen te vergelijken. Ella bloosde wel, maar wierp haar hele blote lijf meteen in de strijd op de dansvloer. Zelfs haar schoenen gingen dan uit, na een vrolijk “What's the point!”.

Ella had prachtige piepkleine borsten en iedereen wilde er meteen aankomen, maar alleen Arnold en Sandra mochten. Ze jutte ons wél meteen op omdat Petra aarzelde. Ze liet haar geen keuze. Petra haastte zich in het toilet en legde haar kleren in de gang: twee schoenen met hoge hakken, een slip en een dure beha, een rok, een blouse en een chique blazer. Maar Ella had een zes gegooid. En ze haalde alles weg, op het jasje na. Toen Petra even later terug in de woonkamer kwam, had ze het jasje laten openhangen. We wisten natuurlijk dat we haar ranke billen zouden zien en haar poes, want het jasje was kort, maar we hadden niet echt beseft dat de knoopjes aan het krappe blazertje er maar voor de sier waren. In plaats van de gehoopte spannende cleavage werden we nu getrakteerd op haar enorme blote borsten, want het jasje vermocht haast niks te verbergen.

Ella ging Petra meteen omhelzen en profiteerde ervan haar borsten te strelen, en nodigde Lisa, die geen haartje meer op haar poes droeg, uit om het zwarte woudje van Petra eens aan een onderzoek te onderwerpen. Vooral bij Frank en mij was te zien dat het ons wel wat deed, te zien hoe de vrouwen door de talrijke krulhaartjes van Petra streken.
Frank en Ella verdwenen even later poedelnaakt de tuin in en omdat ik nogal nieuwsgierig van aard ben, ging ik ze na een paar minuten achterna. Karen en Tina volgden me. In het zwakke schijnsel van de maan zagen we hoe Frank en Ella elkaar neukten. Ze zagen ons maar ze hielden niet op. Karen en Tina verdwenen snel weer in het huis maar ik bleef maar kijken. Ik ging vlakbij in het glas zitten en ik speelde wat met mijn stijve. Ella gierde het uit en riep: “Look what he's doing!” maar ze ging maar door en bood mij zelfs lachend een beter zicht op haar tietjes.

Ineens voelde ik dat er iemand achter me stond. Ik keek om en staarde recht in de natte gleuf van Lisa, die zich blijkbaar al een tijdje achter me aan het vingeren was. Ze lachte wat schaapachtig en ik nam haar hand vast; ik liet me op mijn rug in het gras zakken. “Dit is pure energieverspilling,” zei ik, “laten we samenwerken.” Lisa kwam op me zitten en dreef me bij haar binnen. Wij waren nog heerlijk aan de gang toen Ella en Frank klaar kwamen en nu kwamen zij ons van dichterbij bekijken. Lisa lag al bovenop mij en Frank streelde haar deinende billen, terwijl Ella naast onze hoofden hurkte en met haar druppende kut ging zitten spelen. “Do you want to see me pee?” vroeg ze en Lisa zei: “Yes please”. Dat vond Ella zo grappig dat ze het wel drie keer herhaalde, twee vinger in haar kut stak om ze ver open te houden en wild in het gras begon te piesen. Ze schuddebuikte en er spatte nogal wat op ons, zeker op mijn schouders, maar het kon me niet schelen.

Toen we even later binnenkwamen, stonden Frank en Ella zich op te frissen in de keuken maar Lisa en ik gingen toch even douchen. Ondertussen hadden Frank en Ella, allicht een beetje geschrokken van zichzelf, zich alweer aangekleed. Hans en Dina daagden ons de hele tijd uit, toen we terug waren. Zij deden speels klagerig omdat ze pas in de tuin waren komen kijken toen wij al weg waren. Frank en Ella lachten alle opmerkingen weg en namen afscheid.

Toen ze weg waren, gingen Hans en Dina verder. “Ik geloof pas dat jullie het daar echt hebben gedaan als ik jouw lul in haar kut heb zien zittten,” grofbekte een flink aangeschoten Dina tegen me. “Oké,” grijnsde ik, “maar dan wil ik wel je tieten zien.” Dina gaf geen antwoord. Lisa leek het wel een leuk idee te vinden want ze zat al op de rand van de tafel met gespreide benen. Ik greep haar bij boven haar heupen vast en liet mijn lul enkele centimeters bij haar binnengaan. Voor de vorm ging ik één keer heen en weer maar Lisa protesteerde proestend. Ik ging eruit en zei tegen Dina dat nu een prima moment was om haar borsten te laten zien. “Ik heb helemaal niets beloofd,” mokte ze. Hans vond haar reactie niet echt leuk. Hij maakte zelf haar beha los en Dina stribbelde niet tegen toen hij haar borsten boven de beha uit haalde. Mooie borsten, jammer dat Dina ze meteen weer wegstopte. Dina werd een beetje een gemeen wijf als ze veel had gezopen, merkten we. Ze liep de hele tijd te zeuren dat het erg kinderachtig was dat we haar borsten hadden willen zien en toen ze zich hardop afvroeg wie er het eerste naar haar poep zou vragen, ging Petra er meteen op in. “Nou, laat ons dan je poep zien,” lachte ze, “zatte blaar.” Met een diepe zucht ging Dina wijdbeens voor de sofa staan, stroopte ze haar broekje tot onder haar kont en trok ze haar billen zo ver mogelijk uiteen. “Als je wil, mag je in mijn reet kijken, trut!” Waarna ze haar poepgaatje met een smak tegen Petra's gezicht aan duwde. Gut, schrokken wij even, toen onze door en door deftige Petra, ondertussen wel heel erg blote Petra, haar tong gebruikte en heel even wild tussen de billen van Dina likte.

Hans en Dina kleedden zich hierna snel aan en gingen naar huis, wat voor vele andere gasten een signaal was. Het was dan ook al heel erg laat. Uiteindelijk bleven Karen en ik als laatsten over. Arnold en Tina stelden ons voor om te overnachten en dat deden we dan maar. Ze hadden een grote logeerkamer met een eigen badkamer en Karen stelde voor dat we voor de gezelligheid alle vier daar zouden slapen. Tina vond dat reuze, want met al dat reüniegedoe was het er niet van gekomen om hun bed op te maken. Arnold vond het een leuk idee en ging meteen douchen.

Karen en ik gingen op een van de bedden zitten en Tina op het andere. Tina maakte enkele lovende opmerkingen over Karens borsten, want die waren die avond al zo vaak boven het jasje uit gefloept dat ze het jasje nu had uitgetrokken. Arnold kwam er met een handdoek om bij en complimenteerde Tina met haar borsten, die hij ons liet zien door haar t-shirt vakkundig uit te trekken. Ze hield wel haar string aan voor ze onder de dekens kroop, maar toen Arnold de handdoek van zich af wierp, begon ze hem wel te pijpen. Karen en ik keken wat naar het schouwspel. Blote Arnold bovenop het dekbed, Tina er onder en haar zuigende hoofd er bovenuit. Karen en ik gingen helemaal naakt onder ons dekbed liggen. Karen had geen zin om met me te vrijen maar vond het wel leuk als ik me afrukte – niet onder de dekens, want ze had geen zin om op een natte plek te slapen. Ik ging dan maar op de rand van het bed zitten. Ik kwam klaar na Arnold, zodat ik even werd aangestaard door Tina, Karen en Arnold tegelijk. Zes ogen gericht op mijn hand en mijn harde lul, die eensklaps veranderde in een schokkende spuitbus.

Het licht ging uit en toen ik hoorde dat iedereen sliep, gooide ik alle kleren die ik op de grond vond, door het raam de tuin in. Zo had ik 's ochtends ook nog wat. Ja, je moet letten op de details.

© Jan

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world