Een cliteraire ontmoeting

Het was een mooie dinsdagochtend. Het was rustig in zijn boekhandel die hij nu al weer zo’n vijftien jaar geleden begonnen was.

’s Ochtends was het nooit zo wild, zeker niet aan het begin van de week. Zo had hij mooi de gelegenheid om wat binnengekomen boeken uit te pakken en op de juiste plek te zetten.

Toen hij zo bezig was, ging de deurbel. Hij keek op van zijn bezigheden en zag een vrouw binnenkomen. Eerst schonk hij geen aandacht aan haar, veel klanten willen immers niet onmiddellijk worden aangesproken. Zeker in boekenzaken snuffelen ze graag wat rond. Op sommige dagen heb je meer kijkers dan kopers.

Na een paar minuten keek hij nog eens op. Hij zag haar langs de lange rijen boeken lopen in die typische houding die mensen in een boekenzaak wel moeten aannemen, willen ze de titels op de boekenruggen kunnen lezen. Ze was een jaar of vijftig en ze zag er goed uit. Misschien een tikje te zwaar maar daar hield hij wel van. Die moderne gratenpakhuizen, dat was zijn smaak niet. In de modewereld begonnen ze daar nu ook achter te komen. Dus hij was niet de enige, bedacht hij met een zekere voldoening.

Ze had een prettig gezicht en mooie borsten verpakt in een semi-transparant bloesje. Helaas droeg ze een bh maar de suggestie van wat daarin verborgen was, was er niet minder om. Ze had een strak rokje aan waardoor haar heupen prachtig uitkwamen. Toen pas viel zijn oog op haar billen. Ach, kon hij zijn handen daar maar eens overheen laten glijden. Haar benen, gehuld in donkere nylons, completeerden het beeld. Het opdoen van deze indruk nam minder dan een seconde. Mannen zijn soms vlot van begrip.

Hij liep naar haar toe en vroeg of hij haar van dienst kon zijn. Ze keek op en zei: “Ja, misschien wel” en ze aarzelde alsof de naam van het boek haar niet te binnen wilde schieten. “Verkoopt u ook erotische literatuur?” en een klein blosje verscheen op haar wangen. Ze keek een beetje als een puber die zijn eerste pakje condooms komt kopen.

“Zeker,” zei hij, “volgt u mij maar,” en hij liep naar een stelling achter in de zaak. Achter zich hoorde hij het prettige ruisende geluid van in nylons gehulde dijen die tijdens het lopen tegen elkaar aan komen. Het beeld er van verscheen voor zijn geestesoog.

“Weet u wat het is met erotische literatuur? –hij noemde het zelf altijd cliteratuur- weet u wat het is? Wat voor de één erotiek is, is voor de ander pornografie. En omgedraaid. Maar we hebben hier wel het één en ander.”

Hij wees wat schrijvers aan: Anaïs Nin, Henry Miller, Lydia Rood, Alberto Moravia, hij keek haar aan “maar ook Jan Wolkers en bijvoorbeeld Harold Robbins zou je er bij kunnen zetten, maar die staan ergens anders.” Ze knikte.

“En dan heb ik het nog niet over schrijvers die een paar bladzijden erotiek in hun verhaaltje doen.”

Het klonk wat minachtend en om te voorkomen dat hij haar voor het hoofd stootte, zei hij “maar daar zitten ook best aardige passages tussen.”

“Dank u wel,” zei ze en hij begreep dat ze het verder zelf wel kon vinden. Na nog een blik op haar borsten geworpen te hebben, hij dacht nu ook haar tepels te kunnen onderscheiden, ging hij weer terug naar zijn werkzaamheden die hij fluitend voortzette.

Na een minuut of vijf hoorde hij haar naar de toonbank lopen. Ze had twee boeken in haar hand. Hij pakte ze van haar aan en bekeek de titels. Delta of Venus van Anaïs Nin en Zout op mijn huid van Benoîte Groult. Terwijl hij haar aankeek vroeg hij gewoontegetrouw of er ook cadeautjes bij waren. “Eeh, nee,” zei ze na enige aarzeling en hij meende weer een blosje op haar wangen te zien. Zijn oog viel op haar blouse. Verbeeldde hij het zich of waren er inderdaad een paar knoopjes open die daarstraks nog dicht waren geweest? In ieder geval was het begin van het dal tussen haar borsten nu goed zichtbaar. Snel ging hij verder met het inpakken van de boeken.

Terwijl hij daar mee bezig was, vroeg ze of ze ook boeken kon bestellen. Dat kon. Ze gaf twee titels op waarvan hij zo uit z’n hoofd wel wist dat hij ze inderdaad niet in huis had. Hij noteerde haar naam, adres en telefoonnummer en zei dat ze voor het eind van de week wel in huis zouden zijn. Hij zou haar bellen als het zo ver was.

Bij het overhandigen van de twee ingepakte boeken raakte hij even haar hand aan. Er ging een gespannen tinteling door hem heen terwijl ze elkaar aankeken. Haar borsten spanden zich in haar blouse. Ze draaide zich om en weg was ze, hem met een verhoogde hartslag achterlatend.

Die vrijdag kwamen de boeken binnen en hij belde haar om dat te zeggen. Helaas, ze had voorlopig geen tijd om langs te komen. Hij opperde dat hij ze misschien langs kon brengen, morgen na zijn werk bijvoorbeeld. Ze spraken af voor een uur of zes, half zeven. Toen hij ophing klopte zijn hart in z’n keel. Hij had nog nooit iets met een klant afgesproken en nu dit! Toen hij ’s avonds in bed lag trokken allerlei fantasieën langs zijn geestesoog. Haar billen speelden daar een prominente rol in, z’n handen ook. Steeds hoorde hij het geknisper van haar ruisende nylons. Hij beroerde haar naakte dijen met zijn lippen, zijn neus begroef hij in haar vrouwelijkheid. Een welhaast pijnlijke erectie was zijn deel maar dat merkte hij al niet meer. Hij sliep de slaap der nog onschuldigen.

Op zaterdag had hij de winkel wat eerder dicht gedaan. ‘Door omstandigheden vandaag wat eerder gesloten’ stond er op het bordje aan de deur. Hij was naar huis gegaan, had een douche genomen en zich verder voorbereid op de dingen die, in zijn fantasie althans, gingen komen. De bestelde boeken zaten in een plastic tas; hij had er nog een paar bijgedaan. Die kwamen misschien nog wel van pas.

Omdat ze in het centrum woonde, nam hij de tram maar. Parkeren was daar duur, als je al een plaats kon vinden.

Om bij half zeven belde hij bij haar aan. Het was een portiekwoning; ze woonde op de tweede etage. Hij hoorde hoe iemand de trap afkwam en de deur opendeed. Ze was het!

“Hallo”, zei ze, “kom binnen.” Dat beschouwde hij als een goed teken want ze had de boeken natuurlijk ook gewoon kunnen aanpakken. “Fijn dat je de boeken wilde langs brengen.” Hij noteerde dat ze nu geen ‘u’ meer zei. “Zal ik maar voorgaan?”, sprak ze, de etiquette aan haar hooggehakte schoentjes lappend.

Hij volgde haar gaarne, zijn hoofd ter hoogte van haar billen. Weer hoorde hij het knisperen van haar nylons. Met een rood hoofd kwam hij boven maar dat kon ook door de steile trap zijn veroorzaakt.

Ze pakte zijn jas aan en ging hem voor de kamer in. Hoewel hij daar niet echt op gerekend had, was hij blij dat er geen echtgenoot of zo in de kamer zat.

Aan de tafel gezeten pakte hij de plastic tas en gaf haar de bestelde boeken. Ze bekeek ze aandachtig. Zijn oog viel weer op haar blouse, deze keer niet zo transparant als de vorige. Niettemin had hij het idee dat ze nu geen bh droeg omdat hij meende haar tepels te kunnen onderscheiden. Ook leken de knoopjes weinig functie meer te vervullen, de borsten gaven een opwindend deel van hun geheimen prijs. Terwijl hij welhaast zichtbaar zat te genieten, merkte hij nauwelijks dat zij zijn blik gevolgd had. Onmerkbaar deed ze haar schouders wat naar achteren zodat de borsten nog wat zichtbaarder werden. Ineens had hij in de gaten dat zij zijn blik gevolgd had. Het was nu zijn beurt een wat rode kleur te krijgen. Hij stamelde een excuus.

“Ik vind het niet erg hoor, vind je ze mooi?” En zonder zijn antwoord af te wachten zei ze dat het vooruitzicht van het lezen van erotische boeken haar danig opwond. Zijn rode kleur trok wat weg. Hij begon zich wat meer op zijn gemak te voelen hoewel er toch een bepaalde spanning in zijn lijf zat.

“Wil je wat drinken?”, vroeg ze. Hij koos een witte wijn, zij nam een rode. Nadat ze geklonken hadden zei hij dat hij nog een paar boeken met erotische passages meegenomen had die hemzelf niet onberoerd lieten. Vond ze het leuk als hij daar wat uit voorlas? Dat vond ze. Hij pakte een dun boekje1), keek haar aan en las toen:

“De actrice kreunde. Onverstaanbare klanken kwamen diep uit haar keel. De regisseur dacht dat ze ‘dieper, dieper’ zei, maar hij wist het niet zeker. Haar nagels klauwden in zijn rug en lieten vuurrode voren achter. Haar haar hing in slierten om haar heen. Ze had haar toneel hoge hakken nog aan. En dat was dan ook het enige.”

Hij was blij dat ze beiden aan de huiskamertafel zaten. Daardoor kon hij tenminste zijn opkomende erectie verbergen. Ze keek hem met glinsterende ogen aan. “Mooi,” zei ze en slaakte een diepe zucht omdat ze aan haar eigen hoge hakken moest denken. Hij nam een slokje van zijn wijn en wierp nog een blik op haar borsten, deze keer wat minder steels. “Ik heb hier nog een stukje maar het is in het Engels. Is dat goed?” Ze knikte en de pocket2) ging als vanzelf op een bepaalde bladzijde open. Hij kuchte even en begon, af en toe een zinnetje weglatend.

‘I’ve always wanted to see a man do that. I’ve never had the nerve to ask before – if you turn me down I may never know.’ She took his hand and placed it where hers had been. After a moment he started to move his hand slowly. [….] He stopped. ‘I can’t do this … unless you do it too.’ [….] Quickly she slipped off her trousers and panties. She knelt beside him and started to stroke herself. [….] … she was kneeling upright beside his head, with the moonlight silvering her nipples and her pubic hair. She saw Ellis’s hips start to move up and down in rhythm with his hand. ‘I want you to come,’ she said. ‘I want to see it shoot out.’ [….] His eyes were fixed on her cunt. [….] Suddenly he arched his back, thrusting his pelvis high in the air and groaning, and a streak of white semen shot out from him.

Hij stopte met voorlezen en zei dat deze episode nog lang niet afgelopen was. Ze zat als in gedachten verzonken, haar handen in haar schoot geperst. “Die wil ik graag es van je lenen,” zei ze en stak haar hand uit om de pocket even te bekijken. En weer raakten hun handen elkaar maar nu wat langer dan de vorige keer. Alsof door een onzichtbare hand gestuurd, bogen ze zich voorover en kusten elkaar. Ondanks de wat merkwaardige houding, ze zaten op de hoek van de tafel, werd de kus steeds inniger en gepassioneerder. Haar tong flitste door zijn mond, hij bewoog zijn hand in de richting van haar borsten. Ze stonden op om dichter bij elkaar te kunnen zijn, om elkaars lijven beter te kunnen aftasten. Onbewust legde hij zijn ene hand op haar voluptueuze billen en duwde zijn onderlichaam tegen haar aan. Zijn erectie zat klem tegen haar bekken. Haar handen gleden eveneens over zijn billen. Ze had de hoop op een jonge(re) kerel al opgegeven dus dit was een bijzonder aangename verrassing. Eigenlijk had ze in zijn boekenzaak al geweten dat het deze kant op zou gaan. Sterker nog, ze had er naar toe gewerkt. Zijn kennelijke belangstelling voor erotische literatuur had het er alleen maar gemakkelijker op gemaakt.

Ze pakte zijn hand en nam hem mee naar haar slaapkamer. Daar nam hij haar weer in zijn armen en beet door haar blouse zachtjes in haar borsten. Hij blies hard door de stof heen zodat zij zijn hitte op haar tepels voelde. Ze voelde hoe zijn handen probeerden haar van haar strakke rok te verlossen. Toen hij merkte dat ze hem te hulp schoot, maakte hij zijn eigen broeksriem los en trok zijn shirt uit. Terwijl zij uit haar rok stapte en hij haar blouse ontknoopte, zag hij daar de rijpere vrouw uit zijn dromen staan. Voor zover zijn erectie nog niet aan hoge bloeddruk leed, was dat nu wel het geval. Nee, ze was zeker niet slank. Haar melkwitte dijen werden in toom gehouden door de donkere nylons die, via een paarse jarretelle, met haar schaamstreek verbonden leken.

“Bevalt het wat je ziet?”, vroeg ze, zijn gedachten onderbrekend.

“Je bent een godin”, bracht hij uit.

Terwijl hij van haar genoot bracht ze haar armen naar achteren om zich van haar halve bh te ontdoen. Haar tepels prijkten vol trots op de borsten die al een beetje hingen. Maar dat vond hij juist sexy.

Ze nam een stap naar voren en trok zijn boxershort naar beneden. Wat ze zag was een prettige verrassing. Ze had het nooit zo begrepen op van die lange, dunne pikkies. Ze had liever een lul die haar vulde, als het zo ver was. Zo eentje met een eikel die je naar binnen voelde komen. En zo eentje had hij er, fier schuin omhoog staand, kleine zwiepbeweginkjes makend. Ze zakte door haar knieën en nam hem in haar hand. Zachtjes beet ze er in, vlak achter de rand van de paarse eikel. Ze voelde hoe zijn handen op haar achterhoofd een lichte druk uitoefenden. Boven haar hoofd klonk een ingehouden gegrom. Terwijl ze op haar knieën ging zitten, klemde ze zijn kloppend orgaan tussen haar borsten. Daarmee veroorzaakte ze vrijwel meteen een paar neukbewegingen maar dan stopte hij.

Toen ze weer stond zei ze: “We zijn onze wijnglazen vergeten” en ze liep terug naar de huiskamer, hem uitzicht biedend op haar nog door een slipje deels bedekte billen. Teruggekomen nipten ze aan de wijn en zetten de glazen op het nachtkastje.

Eenmaal op bed gelegen kuste hij haar borsten, nam een tepel tussen zijn lippen en trok er zachtjes aan. Doordat hij half over haar heen gebogen zat was zij in staat hem zachtjes af te trekken.

Zo plezierden ze elkaar. Haar nagels trokken een behoedzaam spoor over zijn zak en over de gevoelige huid daar vlak achter. Hij kuste zich langzaam een weg naar beneden, over haar buik en dan met zijn tong in haar navel. Met zijn wijsvinger krabbelde hij over de in het slipje verborgen vagina. Zij deed hetzelfde met haar wijsvinger bij zijn anus. Hun beider opwinding steeg op weg naar een climax.

In een poging zijn toenemende spanning wat te doen afnemen, ging hij naast haar nog steeds in nylons gehulde benen zitten. Voorzichtig deed hij haar hoog gehakte schoentjes uit en kuste zich een weg vanaf haar voetjes omhoog. Hij beet zachtjes in haar dijen en likte zich een weg verder richting haar vagina. Het kruis van haar slipje verried haar opwinding, een smal stukje van de stof was donker gekleurd. Hij snoof haar vrouwelijke geuren op en duwde met zijn neus tegen de plek waar hij haar clitoris vermoedde.

Haar slipje moest nu echt uit. Hij haakte zijn vingers achter het elastiek terwijl zij haar billen optilde. Tijdens het afstropen van het slipje zag hij voor het eerst haar glinsterende vrouwelijkheid. Ze spreidde haar benen zodat hij haar met zijn lippen kon beroeren. De punt van zijn tong verdween tussen haar schaamlippen, in en uit, in en uit. Ook haar knopje kwam aan bod. Zij kreeg het gevoel dat er stroomstootjes door haar onderlichaam gingen. Met haar kutje duwde ze tegen zijn tong. Haar handen op zijn achterhoofd maakten het hem onmogelijk een andere positie in te nemen, als ie dat al gewild had. Voor hem geheel onverwacht spoot een straal van haar vocht in zijn mond. Hij voelde hoe haar buikspieren verstrakten en de nagels in zijn nek drongen. Langzaam ontspande zij zich terwijl hij zich terugtrok, daarmee zijn nekspieren wat ontspannend.

“Kom hier,” zei ze, “ik heb je hele gezicht nat gemaakt.”

Op zijn knieën tussen haar benen gezeten, boog hij zich naar haar toe. Zijn lul rustte op haar buik. Ze zoende haar eigen sappen weg en al gauw lagen ze verstrengeld op elkaar te kussen. Van haar lippen ging hij naar haar borsten, met z’n tong omcirkelde hij haar tepels. Via de spiegel van haar kaptafel had ze goed zicht op zijn schuin naar beneden hangende lul. Ze genoot van het zicht daarop en van het idee dat hij haar straks zou vullen. De paarse eikel ging met schokjes op en neer. Een gevoel van lust ging door hem heen toen zijn eikel de kriebel van haar driehoekje schaamhaar voelde. Ze voelden alle twee dat hèt moment nu snel naderde. Hij ging op zijn knieën zitten en smeerde met zijn wijsvinger een druppel voorvocht over zijn eikel. Terwijl hij over haar heen hing duwde hij zijn eikel tegen haar kutje. Langzaam verhoogde hij de druk en liet zijn lul naar binnen glijden. Zij spande haar spieren waardoor de druk op hem toenam. Tot zijn verrassing voelde hij wat zij deed omdat hij dat misschien niet had verwacht.

Steunend op zijn onderarmen begon hij haar nu langzaam te neuken. “Is ’t lekker?” vroeg ze. “ Je moest es weten,” zei hij en stootte zijn lul tot aan de schacht naar binnen. Terwijl ze elkaar aankeken trok ze haar knieën nog iets verder op. “Voel je ‘m goed zo?” en ze knikte terwijl ze zachtjes in haar onderlip beet. Hij voelde haar handen op zijn billen liggen. Zo traag als hij kon neukte hij haar met langzame, diepe stoten. Haar stijve schaamlippen duwden zijn voorhuid naar achteren, telkens wanneer hij in haar ging. Heel ver weg begon er een kriebelend gevoel in z’n ballen te ontstaan.

Maar voordat hij de controle over zijn eigen bewegingen verloor, fluisterde ze in zijn oor: “Ik wil dat je me van achteren neemt.” Verrast stopte hij. Hij had het nog nooit anaal gedaan.

Ze moet gevoeld hebben wat hij dacht want ze zei: “Nee, op z’n hondjes.” “Woef”, zei hij en langzaam trok hij zich uit haar terug.

Ze draaide zich om en ging met haar knieën op de rand van het bed liggen. Haar billen torenden in de lucht, haar samen geknepen kutje als een oog van Picasso tussen de nog steeds in nylons gehulde dijen. Hij kon niet laten haar billen te kussen. Met zijn tong beroerde hij haar roosje. De smaak was wat bitter maar het gaf hem wel een heel geil gevoel.

Toen ze met haar hoofd op een kussen rustte, zette ze haar knieën wat uit elkaar. Ze voelde hoe hij zijn eikel tegen haar schaamlippen duwde. Ze spande haar spieren en probeerde hem buiten te houden. Met zijn handen op haar heupen trok hij zichzelf naar binnen. Ze voelde hoe zijn eikel langs haar gevoeligste plekje ging. In de spiegel kon ze hem goed zien. Hij keek naar beneden en zag hoe zijn lul haar kut in- en uitging. Zijn tempo ging nu snel omhoog. Ze voelde hoe zijn lul steeds stijver werd en hoe hij haar steeds meer vulde. Zijn zak kwam met elke beweging tegen haar clitoris. “Dieper, dieper” kreunde ze. Op dat moment voelde ze hoe zijn lul dikker leek te worden en hij hete stralen in haar spoot. Niet dat ze daar nou van klaar kwam maar het gaf haar toch een aangenaam gevoel. Ze voelde hoe zijn nu niet meer zo stijve orgaan zich uit haar terug trok. Hij ging op zijn rug naast haar liggen en trok haar op zich. Hij voelde de gladheid van haar kutje op zijn buik en kuste de harde tepels van haar volle borsten.

“Als je ook een goed ontbijt kunt klaarmaken, mag je vannacht wel blijven.”

Hij knikte, blij met haar ‘ook’, en trok de dekens over hen heen. Gelukkig was het morgen geen koopzondag. In elkaars armen vielen ze in slaap.

1) Uit: ‘Hooked’ van Maria Heiden, ISBN 9080523534

2) Uit: ‘Lie down with lions’ van Ken Follett, ISBN 0552125504

WB

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  3 comments for “Een cliteraire ontmoeting

 1. 25 november 2006 at 10:31

  Prettig verhaal en over het algemeen goed geschreven, soms wat kortaf. Origineel.

 2. 29 november 2006 at 22:31

  Knisperende nylons? Nooit geweten…
  Heel lekker verhaal WB, van mij kreeg je er drie!

 3. 2 december 2006 at 12:23

  lekker lezend verhaal. Net geen drie sterren omdat het niet een echt een verrassende verhaallijn heeft.

Geef een reactie