Een dagje wellness

Na een dag in het wellnesscentrum met het gebruik van sauna’s, stoombaden, de zonnebank en een massage besluit Mike nog even een momentje te pakken in het bubbelbad. Omdat het tegen sluitingstijd loopt, zijn er al veel mensen weg, het is rustig. In het ronde bad zitten nog drie vrouwen, twee van hen zijn wat oudere dames, ze keuvelen gemoedelijk. Nummer drie houdt zich afzijdig en ze droomt voor zich uit, zichtbaar genietend van de warme bubbels op haar lichaam. Hij hangt zijn badjas over de rand van een zwembad en stapt in het borrelende water. Als hij gaat zitten kruist zijn blik die van de voor zich uit dromende vrouw, hij bevalt haar wel zo te zien. Hij is trots op zijn lijf, in de sportschool houdt hij alles in vorm, de rest is aangeboren.

 

Nu hij zit kan hij haar ook beter bekijken. Een paar rimpeltjes verraden dat ze ouder is dan hem, maar ze zal de veertig vast nog niet gepasseerd zijn. Haar hoofd rust op de rand van het bubbelbad, dus meer dan haar halflange donkere haar, een slanke hals en mooie sleutelbenen ziet hij niet. Ze heeft zijn aandacht, graag zou hij willen weten op welke plekken van haar lichaam de waterstralen haar bereiken, ze heeft er duidelijk plezier in. Even sluit hij zijn ogen en laat de bubbels tussen zijn benen langs zijn ballen gaan, het is fantastisch om hier te zitten, het idee dat de vrouwen ook bloot zijn maakt hem geil en hij voelt zijn pik stijf worden.

 

‘Appeltaart met rum, of rum met appeltaart? Wat had ze een lekkere gebakken! We waren allemaal na de koffie al dronken!’ De dames giechelen samen, vooral de één heeft er duidelijk een leuke herinnering aan. Allemachtig, wat een afknapper terwijl hij met een stijve penis droomt dat hij door drie vrouwen betast wordt. Mike opent zijn ogen en kijkt een beetje rond. De twee vrouwen zijn echt een stuk ouder en hij ziet nu pas dat nummer drie er niet bij hoort. Ze is hier blijkbaar alleen en is ook wat meer rechtop gaan zitten. Met haar armen leunt ze nu op de rand van het bubbelbad en de rondingen van haar borsten zijn goed te zien. Ze zit er zeer uitdagend bij, haar tepels bevinden zich nog net onder de waterlijn.

Hij kan zijn ogen er niet vanaf houden, het bewegende water toont af en toe een stukje tepel en hij voelt zijn pik weer groeien. Ergens in de verte worden recepten uitgewisseld van, hoe kan het ook anders, appeltaart. Hij sluit zich voor het gekakel van de twee af en richt zijn blik op de volle boezem  van nummer drie.  Even voelt hij met zijn hand aan zijn harde lul, die steekt flink omhoog, terwijl het water er omheen borrelt.

 

Dan opeens zijn de bubbels weg, hij schrikt van de plotselinge stilte en zijn uitzicht op haar borsten met de mooie donkere en vooral stijve tepels. En dan kijken ze elkaar aan. Ze lacht naar hem, knipoogt en kruist haar armen achter haar hoofd. Mmm, kennelijk houdt ze er wel van om bekeken te worden.

 

‘Kom we gaan.’

De oudere dames hebben er blijkbaar genoeg van en verlaten het bubbelbad. Mike blijft alleen met nummer drie achter en dat bevalt hem prima.

‘Heb je een leuke dag tot nu toe?’

‘Jazeker, al mis ik nog de kers op de taart,’ ze glimlacht. ‘Geen appeltaart trouwens.’

‘Zeg dat,’ook Mike moet lachen. ‘Wie denkt hier nu aan appeltaart.’

Even is het stil, wat bedoelt ze eigenlijk met die kers?

‘Ik ben Christel.’

‘Ik ben Mike, leuk je te ontmoeten.’

‘Ja dat had ik al begrepen,’ ze doelt vast op zijn starende blik naar haar voorgevel.

‘Sorry daarvoor, maar ze zijn prachtig.’

‘Dank je,’ ze klopt op de rand van het bubbelbad. ‘Wanneer gaat dit ding weer aan?’

‘Misschien gaat ie het doen als je ’m aait,’ grappig doen is niet zijn sterke kant, ze heeft trouwens prachtige bruine ogen waarmee ze hem nu ondeugend aankijkt.

‘Ga jij het ook doen als ik je aai?’

Ook niet op haar mondje gevallen constateert hij en die opmerking maakt zijn opwinding alleen nog maar groter.

‘Absoluut.’

Ze gaat staan en hij kan haar nu tot net onder haar navel bewonderen. Hoewel ze niet echt slank is, heeft ze een mooi gevormd lichaam, ziet hij als ze naast hem komt zitten.

 

Het is zó verboden om seksuele handelingen in een wellnesscentrum te verrichten, overal hangen camera’s weet Mike. Eén ding scheelt, als ze uit het complex worden verwijderd missen ze weinig, de dag is toch al bijna voorbij.

Het is enorm opwindend om haar dichtbij hem te hebben, ook al raakt ze hem niet aan.

‘Hoe maak jij je appeltaart?’ Ze draait zich naar hem toe en nu kan hij haar borsten goed van dichtbij bekijken, ze zien er heerlijk uit.

‘Met appel?’

Ze lacht en neemt zijn gezicht goed op, met een vinger gaat ze langs zijn hals naar beneden en volgt de lijn van zijn schouderspier, het is een buitengewoon intiem gebaar van een wildvreemde vrouw en het geilt hem nog meer op.

‘Ik heb jou ook bekeken toen je in het bubbelbad stapte.’ Zo te zien voelt ze zich niet schuldig bij het doen van  deze bekentenis.

‘En?’

‘Mmm,’ klinkt het complimenteus. ‘Op je hoofd heb je gelukkig meer haar.’

 

Dan begint het water weer te bubbelen en ze staat op. Even laat ze haar billen tegen zijn arm zakken, ze voelen heerlijk zacht en Mike trekt met één hand rustig aan zijn pik, die stijver dan ooit is geworden. Dan gaat ze een stukje van hem vandaan liggen en zegt dat hij zich naar haar toe moet draaien. Uiteraard doet hij dat en dan voelt hij een voet bij zijn kruis. Zachtjes  kietelt ze met haar tenen langs zijn balzak en onderwijl voelt hij een paar stralen kietelen tegen zijn anus, die erg gevoelig is. Hij kreunt zachtjes, maar probeert zo neutraal mogelijk te blijven kijken. Er lopen tenslotte nog steeds mensen langs.

Hij kijkt naar haar en ziet haar borsten met de stijve tepels boven het water uitsteken. Even streelt ze zichzelf, met haar  tenen blijft ze met zijn ballen spelen. Dan voelt ze zijn harde pik, langzaam kietelt ze van beneden naar boven en weer terug.

‘Je hebt de deegroller al klaar?’ Ze knipoogt en komt weer dichterbij zitten.

Hij glimlacht, sluit zijn ogen en wacht op dat wat komen gaat. Eén hand sluit zich om zijn harde staaf, ze pakt hem stevig vast en haalt haar hand flink op en neer. Dat doet ze heerlijk, hij geniet van haar aanpak, ze is niet zachtzinnig.

‘Hier houd je wel van hè?’ Ze komt voor hem zitten en gaat dan even met twee handen om zijn pik stevig tekeer. Mike kan alleen maar veelzeggend kreunen.

 

‘Voordat ze ons hier weg schoppen…’

Christel heeft blijkbaar een plannetje en staat weer op. Ze stapt uit het bubbelbad en hij kijkt een moment tegen haar bijna kaalgeschoren kutje aan, mmm . Maar moet hij met zijn stijve lul door dit resort lopen?

‘Kom nou,’ ze gooit zijn badjas naar hem en hij kan niet anders dan doen wat hem wordt opgedragen. Op de rand van het bubbelbad trekt hij de badjas aan en door zijn hand een beetje voor zijn kruis te houden, zorgt hij ervoor dat zijn badjas niet als een tent vooruit steekt , ze loopt opwindend met haar ronde billen voor hem uit. In de openbare kleedruimtes duikt ze een klein hokje in en hij loopt er als een kuiken achteraan.

 

‘Sst,’ ze gaat op het bankje zitten en sluit daarmee beide deuren af. Dan pakt ze zijn handen en haalt die bij zijn kruis weg, prompt schiet zijn pik naar voren. Hij kijkt op haar neer terwijl ze hem in haar mond neemt, allemachtig wat een geil gezicht!

Ze zuigt aan zijn eikel, trekt met haar vingers zijn voorhuid terug en hij voelt haar tong snelle rondjes draaien. Dan neemt ze hem steeds dieper in haar mond, het voelt heerlijk warm, nat en zacht. Hij leunt tegen de wand van het kleedhokje en moet zich inhouden om niet hardop te kreunen. Dat maakt dat hij steeds geiler wordt, zijn pik staat strak van opwinding.

‘Ik wil jou ook,’ fluistert Mike in haar oor als hij bukt. Ze glimlacht en dan verwisselen ze van plek. Als ze haar voet op de rand van het bankje zet heeft hij een uitstekend zicht op haar openstaande schaamlippen, de nattigheid ertussen is duidelijk niet alleen maar van het bubbelbad. Met lange halen likt hij van haar kutgaatje naar haar clitoris, het roze knopje steekt een beetje uit en leent zich er zo prima voor om aan te zuigen. Fantastisch, ze smaakt heerlijk! Ondertussen trekt hij aan zijn lul, die is zo hard dat het bijna pijn doet.

Christel duwt haar geile kutje verder in zijn gezicht en hij voelt hoe ze trilt van opwinding. In tegenstelling tot hem kan ze zich behoorlijk stil houden. Hij ziet hoe ze haar borsten streelt en voelt dan zelf ook met één hand. Stevige borsten die toch heerlijk zacht zijn, zo heeft hij ze graag. Hoe lang gaat ze hem nog treiteren? Hij steekt zijn tong in haar kutgaatje en ze beweegt flink mee, haar harde klitje voelt hij bij zijn neus, mmm. Met zijn handen pakt hij haar bij haar kont en duwt haar iets van hem weg. Zachtjes bijt hij in haar lipjes en laat zijn tong nog eens over haar klitje heen en weer gaan. Het is heerlijk om een vrouw, zeker deze geile dame, klaar te laten komen en hij voelt dat ze er niet ver vandaan zit. Snel stopt hij een vinger in haar poesje en gaat daarmee op en neer, onderwijl likt hij haar de hemel in. Ze duwt zich tegen hem aan en in een ooghoek ziet hij dat ze op haar badjas bijt. Haar trillende benen in combinatie met een gesmoorde kreun maken duidelijk dat ze klaarkomt en dan zakt ze op zijn schoot, zijn vinger beweegt nog even in haar. Ze duwt haar borsten in zijn gezicht en komt iets omhoog, alvorens ze zich om zijn pik laat zakken.

 

‘Even wachten,’ ze hijgt in zijn nek en hij voelt haar strakke kutje om zijn harde lul nog na schokken. Hij moet moeite doen om niet óók klaar te komen, maar dan zit ze uiteindelijk  toch stil.

‘Dat was mijn kers,’ ze glimlacht. ‘Nu die deegroller van jou nog.’

Terwijl ze haar spieren aanspant gaat ze steeds sneller op en neer , hij heeft een prachtig uitzicht op haar bewegende borsten en met zijn handen onder haar zachte billen helpt hij haar bij het op en neer gaan. Het duurt niet lang of hij voelt zijn hoogtepunt  naderen, hij fluistert het in haar oor. Snel staat ze op en gaat op haar hurken zitten. Zijn pik klemt ze tussen haar borsten en die laat ze er stevig langs glijden. Dit is een supergeil gezicht en hij heeft het gevoel dat hij zijn zaad over het kleedhokje spuit, zo lekker komt hij klaar.  Het duurt even, maar als de tintelingen op zijn netvlies en  het lichte gevoel in zijn hoofd zijn verdwenen, kijkt hij haar aan. Voor zover dat gaat, want haar rechteroog zit dicht en in haar wimpers en op haar voorhoofd plakt wat sperma, langzaam drupt het naar beneden. Ze moet hierom lachen en veegt het dan uit haar gezicht.

‘Een  taart, de kers en nu de slagroom,’ fluistert ze enthousiast. ‘Mijn dag is helemaal goed!’

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  5 comments for “Een dagje wellness

 1. 29 juni 2011 at 21:31

  Je weet de broeierige aantrekkinskracht tussen heer en dame goed weer te geven. Het sleept mij achter hen aan naar het kleedhok, waar ik me verlustig aan het schouwspel. Nog wat meer variatie in je zinnen (lengte, woordgebruik) en het wordt er nog leuker op. Maar, ik vond het heerlijk

 2. 6 juli 2011 at 11:32

  Ik genoot van wat ik las en ik moest grinniken: (..) duikt ze een klein hokje in en hij loopt er als een kuiken achteraan. En zomaar opeens was toen het verhaaltje uit, Dat abrupte einde was het enige waarin je me teleur stelde.

 3. 7 juli 2011 at 10:12

  Deze versie van cake bakken, inclusief kers en slagroom kende ik nog niet

 4. 14 juli 2011 at 14:21

  Het zou zomaar eens gebeurd kunnen zijn en dat maakt het lekker om te lezen. Natuurlijk is de setting niet heel origineel. Ook gaat het allemaal wel heel gemakkelijk naar een lustvolle samensmelting, maar ik vind dat niet erg. Het verhaal is lekker sappig geschreven en daar gaat het om.

 5. 17 juli 2011 at 14:51

  Elf lezers gaven samen aan dit verhaal 20 sterren. Dat betekent een ledenstem van twee sterren.

Geef een reactie