hot teens tube shemale jizzed by group.

Een geslaagd symposium

Wat begon met wat onschuldige e-mails was inmiddels uitgegroeid tot een heftige virtuele relatie. Een ontmoeting was afgesproken. Een tweedaags symposium met overnachting. Melanie was daar als spreker, ik als toehoorder. Nog een paar dagen te gaan en de spanning in de e-mails en de sms'jes werd voelbaar. 

'Er zijn veel deelnemers, hoe kan ik je herkennen?' 
'Ha, jij staat straks op het podium, dus voor mij is dat geen probleem!' 
'Plaaggeest'

Ik plaagde haar inderdaad en voerde de spanning nog verder op. 

'Misschien sta ik wel naast je terwijl je van niets weet!' 
'Misschien voel je wel een vluchtige hand over een bil strijken en vraag je je af van wie die was!'

Het symposium was drukbezocht. De hotellobby was gevuld met zakenkostuums, mantelpakken en andere smaakvolle combinatie. Zij was de derde spreker. Daar stond ze dan: slank, groot, donker haar en gekleed in een rood mantelpak met zwarte panty's en zwarte pumps. Alle ogen op haar gericht. Melanie had een goed verhaal en kreeg terecht ook veel applaus. 

Ook in de pauze bleef ik Melanie op afstand volgen. Afstand houden was ook niet moeilijk, want ze was omringd door mannen die met haar kennis wilden maken. Ze voerde beleefdheids-gesprekken, maar keek tevens om zich heen. Met een excuus maakte ze zich los uit het gezelschap en liep naar de trap. Boven draaide ze om, leunde over de balustrade en bekeek ons allen eens goed. Ik wist haar blik te ontwijken en volgde geïnteresseerd de bewegingen van het lepeltje in mijn kopje koffie. Af en toe keek ik even op en zag dat Melanie iedere man in de zaal bestudeerde. Ik grijnsde even. Ze moest nog even wachten. 

Melanie gaf het blijkbaar op want ze pakte haar tas en rommelde daar wat in. Inderdaad, het plan was doordacht. Zorgvuldig had ik de afgelopen dagen een heel scenario uitgewerkt met mysterieuze briefjes en boodschappen. In mijn gedachten nam ik dit scenario voor de zoveelste maal stap voor stap door. Er mocht niets misgaan en er kon niets misgaan! Alles was tot nu toe verlopen zoals gepland. Pas vanavond laat zou ze ontdekken wie ik was. 

Het was tijd voor de volgende stap. Een envelop met daarin een mysterieuze en sensuele aanwijzing voor haar die ik bij de congresleiding zou afgeven. Ik liep naar de inschrijftafel. Melanie stond nog steeds voorover gebogen over haar tas. 
Mijn mobiele telefoon zoemde. Ik zocht in mijn colbertje en viste de telefoon eruit. Een SMS-berichtje. Ik klikte door het menu. Een onbekend nummer. Ik opende het bericht: 'Gottcha…!!!'. 
Een seconde te lang keek ik op het schermpje. Tevergeefs probeerde ik nog het toestel weg te moffelen, maar het was al te laat. Ik keek op en zag de grote grijns op haar gezicht. Triomfantelijk stak Melanie het mobieltje in de lucht en liep weg. 

De rollen waren omgedraaid. Ik wurmde me langs de congresgangers en rende de trap op. Ze was nog net zichtbaar toen de liftdeur zich sloot. Het lampje stopte bij 5 en ik sprong in de andere lift. Op de vijfde verdieping liepen schoonmakers af en aan. Waar moest ik zijn? Mijn mobiel bromde. 'Ik wil je, niet storen!'. Ik prevelde de tekst een paar keer voordat ik hem snapte. 
Op deur 56 hing het bordje 'niet storen'. Ik liep erheen, klopte en wachtte. Tergend langzaam ging de deur open. Daar stond ze. Een grote glimlach op haar lippen. 'Je was een beetje dom, nietwaar?'. Ik schoot in de lach. 'Ik herkende het nummer niet, dat was je geluk'. Melanie grinnikte. 'Denk je nu werkelijk dat ik de afgelopen dagen niet heb nagedacht over tegenmaatregelen?'. Ze gebaarde me naar binnen. Ik sloot de deur en wist wat ik moest doen. We hadden immers al vaker virtueel de liefde bedreven. Ik kende haar verlangens en fantasieën. Maar zou het ook in werkelijkheid lukken? Mijn hart klopte in mijn keel. Met onze ogen verkenden we elkaar. Ik leunde naar voren en gaf haar een droge kus. Voorzichtig tuitte ze haar lippen en beantwoorde hem.

Ik pakte Melanie beet en duwde haar tegen de muur. Met gretige handen schoof ik de blouse en BH omhoog en maakte de rok los. Haar handen schoven onder mijn overhemd en ik voelde Melanie zwaar ademhalen terwijl. Nog voordat ik mijn tong tussen haar lippen kon laten gaan, proefde ik haar tong. 

Lipstick smeerde langs mijn lippen. Ik pakte haar haren en schoof mijn vingers erdoor heen terwijl ik met mijn erectie tegen dat goddelijke lijf opreed. Melanie's handen klampten zich om mijn billen en ik voelde nagels. Ik speelde met een borst en gleed met de andere hand naar beneden. Ik schoof mijn hand in haar string en masseerde met mijn andere hand een tepel hard. Toen pakte ik met beide handen de string en rukte hem naar beneden. Met mijn volle hand gleed ik langs haar natte spleetje. Met een kreun wilde Melanie door de knieën zakken, maar ik gleed met twee vingers naar binnen en hield haar staande. Ik duwde ze diep in haar natte gleufje en ik voelde haar kronkelen. 

Plots liet ik Melanie los, trok haar van de muur en duwde haar voorover over de zachte leuning van de sofa. Daar lag ze met je heerlijke billen, fantastisch gevormde benen en sexy kousen met een bovenrand van kant. Klaar om mij te ontvangen. Even gleed ik met mijn handen over haar billen en voelde de heerlijke dijen die boven de kousen uitstaken. Ik liet mijn broek zakken, stak mijn hand tussen Melanie's benen en gleed hem weer langs die heerlijke natte spleet. Ik spreidde haar benen, legde mijn harde paal voor haar genotsgrot en stootte in één keer in haar. Ik zag de golven van genot door haar lijf gaan. De sofa verschoof van de kracht waarmee ik mijn lid in haar stampte. Iedere stoot ving ze op met een kreetje. Met snelle stoten neukte ik haar. Vlees stootte op vlees en haar billen bewogen op de maat van mijn binnendringend lid. 

Hijgend moedigde Melanie me aan, maar ik maakte me los, draaide haar om en legde haar op bed. Daar lag ze met verfrommelde blouse en BH. 'Trek het uit', zei ik hees. Snel gooide ze alles uit behalve haar kousen. Ik bevrijdde me van mijn pak en stond voor haar met mijn lid stijf naar voren. Als teken dat het goed was, spreidde ze haar benen iets en ik zag haar zorgvuldig geknipte schaamhaar ontbloten. 'Maak het maar af', fluisterde Melanie. Ik streelde haar benen nog even, kroop tussen die goddelijke dijen en stootte toe. Ze gaf een kreetje. 'Doe maar…hard…kom maar…'. Met een grote boog ramde ik hem erin, haalde hem eruit en herhaalde het. Ze sloeg haar benen over mijn schouders en ik stootte diep. Dieper ging niet en haar schaamlippen raakten mijn ballen. 'ahh….aaahh…ahhhh..', onze kreten vermengden zich. Melanie haalde haar benen van mijn schouders en spreidde ze wijd. Ik pakte haar billen vast, trok haar iets omhoog en versnelde. Hijgend en met snelle diepe stoten ramde ik in haar. 

Ik voelde Melanie komen, langzaam maar zeker. Haar tepels werden hard en rood en ze schudde haar hoofd. Steeds als ik diep in haar baarmoeder eindigde, ging er een golfbeweging door haar lijf. Melanie's borsten schudden in een zalig ritme. Ik voelde haar kut zich om mijn pik sluiten. Ik wilde met Melanie komen en gaf toe aan mijn stuwende zaad in mijn ballen. Een warme, niet te stoppen stroom kwam omhoog. Melanie schokte, verstrakte en gaf lange diepe kreet. Nog een paar keer ramde ik mijn paal in haar om zeker er van te zijn dat ze helemaal zou komen. Toen spoot ik al mijn opgekropte geilheid uit mij in haar spleetje. Melanie's bekken draaide helemaal naar mijn pik toe om alles uit mijn ballen te kunnen trekken. Hijgend probeerde ik nog hard te stoten, maar haar benen en armen klemden zich muurvast terwijl ze in mijn oor kreunde van genot. Ik viel op haar en liet mijn laatste zaad uit mij stromen. Uitgeput zakte haar benen naar beneden. Onze laatste kreunen klonken gelijktijdig. 

Een half uur later werden we wakker. Mijn zaad lag vermengd met Melanie's vocht tussen haar benen en ik wreef haar met het laken schoon. Het symposium was een groot succes.

© Vic

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  3 comments for “Een geslaagd symposium

  1. 3 februari 2008 at 17:12

    Het verhaal begint sterk, maar verzandt in recht toe recht aan sex. De erotische spanning wordt niet uitgewerkt. Da's jammer.

  2. 4 februari 2008 at 22:03

    Erg doorsnee verhaal. Daarom ook een doorsnee beoordeling: 1,5*

  3. 23 februari 2008 at 10:21

    Je pik in de baarmoeder? Sorry.

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world