hot teens tube shemale jizzed by group.

Een grote beurt

Verhaal van het jaar 2011

 

Nog terwijl ik mijn hand wellustig over het nu heerlijk gladde metaal van de mengkraan liet glijden, besefte ik wat ik aan het doen was. Ik gaf haar badkamer een grote beurt. Maar het grondig reinigen van alle voegen en rondingen van tegels en sanitair had daarbij nu een lading gekregen die het daarvoor nooit had gehad – en die ik daarna ook nooit meer echt kwijt zou raken. Een schroeiend orgasme deed mijn ballen ineenkrimpen en mijn geslacht leegde zich in dikke gutsen over de badrand en op de vloer.

“Thomas! Je leek me toch zo'n keurige jongen, maar nu stel je me werkelijk teleur!”
De donkere toon in haar stem joeg me de rillingen over mijn rug, maar dreef ook, in een laatste spasme, nog een druppel zaad uit mijn opspringende lul. Nu over een van de gevaarlijk aantrekkelijke leren gordeltjes die haar gladde kousen omhoog hielden.
“Je kunt wel weer opnieuw beginnen met schoonmaken, Thomas. Om te beginnen met die klodder op mijn been hier.”

***

Ik maakte toen al zowat drie weken schoon bij Mme Curie. Zo heette ze niet, maar had ik haar in gedachten genoemd vanwege haar blik, die door mij heen ging als de harde elektromagnetische straling die deze vrouwelijke Nobelprijswinnaar zo'n uitzonderlijke status hadden gegeven in het vak dat ik studeerde. Ze leek overigens helemaal niet op Marie Curie, maar eerder op, ik beken het met een zekere schroom, mijn eerste kleuterjuf, waarvan ik me de donkere golvende haren en de bedwelmende zoete geur van haar genegenheid nog het best herinner. Ze was, kortom, vanaf het begin voor mij een onbestemde mengeling van ontzag, ja bijna angst inboezemende en enigszins afstandelijke aantrekkelijkheid. Ze was ruimschoots ouder dan ik, maar dat had me niet belet haar om haar verschijning te bewonderen. Ik was me waarschijnlijk wat teveel vertrouwd gaan voelen bij haar. Ze liet me op een prettige manier mijn gang gaan, zonder me het gevoel te geven dat het haar koud liet wat ik deed. En al zeg ik het zelf, ik leverde ook uitstekend werk af.

Om de groezelige douche op mijn studenteneenheid te vermijden, maakte ik wel eens vaker gebruik van de soms luxe badkamers die ik tegen armzalig tarief schoonmaakte. Noem het een rechtvaardig stukje extra beloning.
Nu was de badkamer van Mme Curie niet meteen een toonbeeld van hygiëne geweest, maar elke keer was er wel één onderdeel dat ik met extra zorg omringde en zo kwam het er steeds frisser uit te zien. Ik vond, kortom, dat ik dit keer die snelle douche wel verdiend had. Ik waande me onbespied omdat Mme voor een korte boodschap de deur uit was. Nauwelijks had ik de van kalkaanslag wat mat uitgeslagen mengkraan uitgezet, of ik hoorde aan haar ferme tred in de gang dat ik een flinke misrekening had gemaakt. In een reflex greep ik een schuursponsje dat naast de fles badkamerreiniger lag, om me nog enigszins een houding te geven. Een zwaktebod, want daar stond ik met mijn frisgewassen naakte lijf onder de nog nadruppellende douche met als enige attribuut een sponsje. Om mijn naaktheid nog een beetje te verbergen ging ik op mijn knieën en begon de voeg tussen muur en vloer als een bezetene te boenen.

Ik hoorde de deur van de badkamer opengaan, maar bleef boenen. Er gingen tergende seconden voorbij.
“Thomas!” Ze sprak mijn naam nadrukkelijk en langzaam uit. Het deed me iets, ik vertraagde in mijn bewegingen, maar durfde niet op te kijken. “Je gaat door waarmee je bezig bent. Laat ik niet merken dat je iets anders gedaan hebt dan schoonmaken, wanneer ik zo dadelijk terug ben.”
Ik hoorde de badkamerdeur sluiten, maar bleef op handen en knieën doorgaan met schoonmaken. Elke centimeter van de voeg die ik schrobde leek van belang. Ik pakte de fles en spoot de vloer nog een keer onder met de schuimende reiniger. Ik voelde de oppervlakte van de vloer onder mijn handen gladder worden.

Toen ze terug kwam, en ik nog steeds niet opkeek, kwam haar heldere bevel.
“Thomas, ik wil dat je zo dadelijk opstaat en omkijkt. Doe je dat niet, dan trek ik me terug en zul je me niet meer zien. En dan heb je hier voor het laatst schoongemaakt. Bedenk heel goed wat je kiest. Als je opstaat en kijkt, dan wil ik dat je niks meer verbergt, Thomas. Dan wil ik de angst en de opwinding in je lijf zien.”
Ik verroerde me nog altijd niet, voelde me geroepen te blijven staan. Wachtte. Beteugelde mijn verbijstering, mijn zenuwen. Langzaam werd ik me bewuster van mijn naaktheid en van het feit dat Mme tussen mijn benen door mijn ballen en geslacht moest kunnen zien. Mijn hart klopte in mijn keel.

“Nu, Thomas, doe het!”
Een felheid, een gevoel van dwang, maar toch ook niet. Ik stond op, draaide me langzaam om en zag haar staan.
“Madame?”, kwam het aarzelend over mijn lippen. Ze droeg een leren BH, een leren string en kousen met gordeltjes. Haar haar had ze in een staart naar achteren getrokken. In haar linkerhand hield ze een sierlijk dun rijzweepje. Haar hele outfit en houding was in zijn eenvoud niet mis te verstaan. Ze keek me aan met een dun lachje om haar mond en haar rechterhand op haar heup. Ze zei niks, maar keek. Dwars door me heen keek ze. En ze zag alles. Mijn naaktheid, het potsierlijk sponsje dat met het schuim er nog op in mijn hand lag. En ze zag de groeiende opwinding tussen mijn benen.
“Goed zo, Thomas. Laat me zien dat je voor me klaar staat. Nette jongen.”

Langzaam zette ze haar benen verder uit elkaar, haar hand nog steeds op haar heup, en langzaam hief ze haar zweepje. Gefascineerd zag ik dat het kruis van haar leren string een split had en hoe haar geschoren kut zich daar in zijn warme schoonheid onthulde. Het volgende moment voelde ik een striemende pijn op mijn bovenbeen en keek ik weer op naar haar felle blauwe ogen.
“Dat was het voorlopig, jongen! Ga jij maar door met schrobben. En wee je gebeente, wanneer ik zie dat die onfatsoenlijke pik van je ook maar een millimeter gaat hangen. Vooruit, poetsen!”

Als een bezetene viel ik aan op de mengkraan. Maar toen ik me begon te concentreren op de kalkaanslag en gericht ging boenen langs de randjes en de achterkant van de kraan, gebeurde het onvermijdelijke, ik verslapte.
“Ik wil je lul stijf hebben, Thomas!”, beet ze me toe. Haar stem duldde geen tegenspraak en mijn pik gehoorzaamde, tot mijn eigen verrassing. “En blijven poetsen! Hier!”
Ze pakte de reiniger en spoot het goedje over de kraan, in dikke stralen. Ik ging als een gek met mijn sponsje langs de kraan, me intussen scherp bewust van haar aanwezigheid, ook al dorst ik haar nu niet aan te kijken.

Enkele telen later voelde ik het zweepje tussen mijn benen, langs mijn ballen en de basis van mijn nu weer groeiende lul strijken. Ik bleef poetsen en die schokkende beweging deed ook mijn lul traag schommelen. Het zweepje streek langs mijn been omlaag en kwam met een ruk weer omhoog. Een aangename tinteling van pijn trok mijn ballen strak tegen mijn stam.
“Harder, Thomas, harder!”
Ze stond nu vlak achter me en ging met de nagels van haar hand over mijn benen, omhoog naar mijn billen. Het zweepje tikte kort en fel tegen mijn kruis.
“Het kan harder, Thomas…”, ze greep nu mijn stam en gaf en korte pijlijke rukjes aan, zodat mijn eikel bloot kwam te liggen. “… het poetsen!”, zei ze fel.

Ik hoorde hoe ze haar vingers likte en voelde haar klemmende greep opnieuw om mijn lul. Ze trok er hard en fel aan en ik kon een kreun niet onderdrukken.
“Schaam je! Die kraan moet schoon en of jij daarvan geniet, bepaal ik!”
Met mijn handen streek ik door het schuim. over de kraan om te voelen hoe schoon ie al was. De trage beweging voelde alsof ik met mijn hand mijn natte lul opstreek. De kraan voelde heerlijk glad en mijn opwinding steeg met elke trage aai over het gladde metaal. Met mijn vingertoppen volgde ik de rondingen ervan. Achter mij hoorde ik zacht kussende geluiden van waarschijnlijk haar vingers in haar kut. Haar andere hand, met de zweep er nog in, hield ze strak tegen mijn lul.
“Poetsen, Thomas!”, fluisterde ze in mijn oor.
Toen ze nog eens hard in de basis van mijn lul kneep, bezweek ik. De kraan omvatte ik instinctief met beide handen. Alleen mijn adem stokte terwijl ik brandend van lust de badkamer bevlekte.

In een roes van vernedering heb ik op mijn knieën haar benen en daarna het bad schoongelikt. Ze kuste me op de mond en proefde mijn zaad. Ze drukte haar kut op mijn mond en bereed me. Ze trok mijn hoofd aan mijn haren achterover en keek me in mijn ogen toen ze kwam. Een diepe warme steunende uithaal en toen was het stil. De warmte van haar kut voelde als een verlossing in mijn mond. Ze liet me los, draaide zich om en sloot zonder nog een woord te zeggen de deur achter zich. Wat ze in me wakker gemaakt heeft, daar in die broeierige badkamer, was toen simpelweg nog te groot voor me. Pas later durfde ik dat aan te gaan.

Ik heb niet meer voor Mme Curie schoongemaakt, nadien. Ik durfde niet terug, de emoties die loskwamen waren te heftig. Met recht, het was een grote beurt.

 

 Thomas

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  12 comments for “Een grote beurt

 1. 3 december 2011 at 11:36

  Apart verhaal, ik heb 3 sterren gegeven, een rij zweepje heb ik ook nog wel thuis liggen

 2. Anoniem
  3 december 2011 at 12:50

  Mmm …. Thomas! Een gewaardeerde medeschrijver hier merkte ooit op dat wrijving glans geeft. Misschien bedoelde hij iets anders, maar rode wangen veroorzaak je zeker. Ik ga mijn badkamer maar eens poetsen. Opmerkelijk, heb ik plots zo’n zin in. XXX Fleur

 3. 3 december 2011 at 19:57

  Heel graag gelezen, jouw verhaal Thomas. Marie Curie had geluk. Misschien heeft jouw badkamer wel een beurt nodig ?

 4. 3 december 2011 at 20:06

  Jaja, er wordt wat afgepoetst in de wereld. Prima verhaal, wat ongetwijfeld zich vaker voordoet dan wij weten

 5. 5 december 2011 at 13:04

  Mooi, ik houd erg van dit soort verhalen.

 6. 5 december 2011 at 15:13

  Ik heb genoten van je mooie zinnen, Thomas en de zorgvuldige compositie. Zeer opwindend.

 7. 7 december 2011 at 19:21

  Een prikkelend uitstapje naar het universum waar macht speelt met overgave. Een zeer lezenswaardig verhaal, dat evenwel in het tweede gedeelte naar mijn smaak aan intensiteit nalaat. En die slordigheidjes in de tekst, die hadden ook niet gehoeven

 8. 10 december 2011 at 11:14

  Zeer intens en mooi.

 9. 11 december 2011 at 20:38

  Zo schrijf je dus een kort erotisch verhaal! Het boeit en gloeit van het eerste tot het laatste woord. Je schept sfeer, laat het verhaal soepel vloeien en strooit lustig met erotische uitdagingen en prikkels. Zachte zinneprikkeling met een zweepslag. Verrukking!

 10. 21 december 2011 at 15:07

  Dit is niet mijn meeste geliefde stijl. Maar van opera hou ik ook niet. Toch kan ik beide waarderen. Vooral omdat je zonder kapsones schrijft kan ik respect opbrengen.

 11. 30 december 2011 at 19:33

  Thomas op het pad van de BDSM het is zonder meer een verrassing. Maar ook hiermee heeft hij mij overtuigd. Thomas weet me te raken met zijn woorden die verhalen over de belevingswereld van een man. Ik wil gewoon nog veel meer lezen en blijf hongerig naar meer verhalen, laat maar komen!

 12. 5 januari 2012 at 18:42

  Twaalf lezers beoordeelden dit verhaal. Met een totaal van 26 sterren levert dat een ledenstem van twee sterren op.

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world