hot teens tube shemale jizzed by group.

Een heerlijke droom

Het was een heerlijke voorjaarsdag in maart. De zon scheen door de ramen mijn werkkamer binnen. Ik was de hele ochtend al druk in de weer met allerlei zakelijke telefoontjes. Loom keek ik door het glas de tuin in en besloot er even aan toe te geven. Een zomerstoel en een kussen was voldoende om mijn lijf even heerlijk ‘in het zonnetje’ te zetten. Al snel hoorde ik slechts op de achtergrond de vogels zingen. Ik sliep…

 

Nog geen week geleden kwam ik een leuke man (Frank) tegen in de supermarkt. Op de één of andere manier was er meteen een aantrekkingskracht. En zo kwam het dat we op de groenteafdeling in een leuk geanimeerd gesprek terecht kwamen. Hij, getrouwd en vader van 2 dochtertjes, werkte als technisch tekenaar bij een ingenieursbureau. En ik, een alleenstaande vrouw met een eigen bedrijf.

Trots vertelde hij over zijn dochtertjes van 3 en 5. Tegelijkertijd bemerkte ik dat hij minder positief sprak over zijn eigen vrouw. Niet bewust, maar door zijn mimiek en woordkeuze voelde ik intuïtief aan dat het thuis op dat gebied niet zo lekker ging.

Ik wilde er beslist niet direct op ingaan, en het gesprek ging al gauw over mij. Wel merkte ik meteen een twinkeling in zijn ogen toen ik vertelde dat ik alleen woonde en als single van het leven genoot. Of dacht ik dat alleen maar…

We konden natuurlijk niet de hele middag in de supermarkt blijven staan en ik gaf hem mijn e-mail adres en telefoonnummer, zodat hij me, als hij wilde, eens kon bellen of mailen. Met een bijzonder gevoel in mijn onderbuik ging ik met maar de helft van mijn boodschappen naar huis.

 

Ik was amper thuis of de telefoon ging. Frank wilde meteen voor het weekend al iets afspreken!? Zijn vrouw zou samen een weekendje weg met vriendinnen. De kinderen zouden de zaterdag naar opa en oma gaan. Dus hij had alle tijd om iets met mij af te spreken. Met bonzend hart en trillende vingers stemde ik toe in een afspraakje.

 

Het duurde voor mijn gevoel wel weken voor het weekend eindelijk aanbrak. Ook nu was het weer prachtig voorjaarsweer en we hadden in de stad, zo’n 40km verderop, afgesproken.

Maar toen ik op de afgesproken plek aankwam, was Frank nergens te bekennen. Ik kreeg het benauwd, zou er dan toch iets tussengekomen zijn? Zo’n 15 minuten te laat zag ik iemand gestrest mijn kant op komen rennen. Frank… Zijn ouders wilden per sé dat hij nog even bleef om een kopje koffie te drinken. En dat duurde natuurlijk weer iets langer dan de bedoeling was.

 

Maar toen ik hem zag, was ik die 15 minuten alweer helemaal vergeten. We besloten een leuk terrasje te zoeken om lekker bij te kunnen kletsen. We kregen het over koetjes en kalfjes tot op een zeker moment de toon van Frank wat begon te veranderen. Het gesprek werd steeds intiemer en Frank schoof zijn stoel een stukje dichter bij. Nou moesten we natuurlijk oppassen in de stad, want je zult altijd zien dat er juist dan bekenden lopen.

 

Ik had die gedachte amper verwerkt, toen Frank voorstelde een eindje te gaan wandelen. Een beetje beduusd door dit plotselinge voorstel stemde ik toe. Hij leidde me automatisch een beetje meer uit het centrum, richting een afgelegen stukje van de stad. In de verte zag ik de gevel van een hotel en een bijzonder gevoel bekroop me. Zou Frank me meenemen naar dat hotel?

 

Vlak voor de ingang van het hotel draaide hij abrupt een zijstraatje in. Enigszins teleurgesteld liet ik me door hem ‘meevoeren’. Maar wat ik niet wist was dat dit hotel een speciale zijdeur had. Frank bleek een goede bekende te zijn van de eigenaar van het hotel. We konden dus ongezien naar een, blijkbaar vooraf geregelde, hotelkamer.

De buitenkant van het hotel was niet vergelijkbaar met de binnenkant. Zag het er aan de buitenkant een beetje sjofel uit, aan de binnenkant werd je bedwelmd door luxe. Frank nam me mee naar een prachtige suite met geweldig uitzicht over de stad.

 

Tijd om de kamer in me op te nemen kreeg ik echter niet. Frank duwde me tegen de muur en we raakten verstrikt in een heftige tongzoen. Ik weet dat je vlinders voelt als je verliefd bent, maar het gevoel wat ik op dat moment in mijn buik had konden onmogelijk vlinders zijn, of het waren heel veel grote èn zware…

Het ‘ijs’ was gebroken en alle remmen waren los. Ik maakte me los van zijn zachte lippen en begon zijn kleding los te knopen. In een mum van tijd stonden we naakt tegen over elkaar. Hij duwde me van zich af om me te kunnen bekijken en zuchtte diep.

 

Hij tilde me teder op en vleide me op het grote kingsize bed in het midden van de kamer. Zijn lippen beroerden zacht mijn gezicht en langzaam ging hij steeds verder naar beneden, een spoor met zijn tong op mijn lichaam achterlatend. Ik kreeg kippenvel, maar genoot met volle teugen.

Deze ‘behandeling’ liet hem, maar ook mij, niet onbetuigd en ik voelde zijn erectie tegen mijn buik. Ik vroeg hem zich om te draaien zodat ik ‘hem’ zachtjes kon beknabbelen en hij mijn roosje kon proeven. Al gauw had de lust de overhand en ik duwde hem van me af. Ik wilde nog maar een ding. Hem in me voelen, lang, zacht, hard en teder… Ik wilde alles, hij mocht met me doen wat hij wilde.

En dat… was niet tegen dovenmansoren gezegd. Hoe lang we hebben gevreeën en hoeveel orgasmen ik heb gehad weet ik niet meer, maar het was een fantastisch vuurwerk.

 

Loom liepen we in elkaar gestrengeld naar de badkamer en lieten ons in het bad glijden. Dit was vast al gepland, want het water zat al in het bad en was heerlijk warm. Maar ik wilde daar niet over nadenken. Opnieuw verloren we ons in een tedere tongzoen. Ik voelde zijn erectie groeien en voor ik het in de gaten had bracht hij me opnieuw naar grote hoogten.

 

Uitgeput strekten we ons uit in het bad en activeerden de jacuzzi. Ik voelde me wegzakken. Ik sliep…

 

Hoe lang ik geslapen heb, kan ik me niet herinneren. Maar langzaam kwam ik weer bij m’n positieven. Ik lag… in mijn eigen tuin op de stoel in de zon.

 

Ik had gedroomd. En die man, ja die heb ik inderdaad in de supermarkt zien lopen naast zijn vrouw en dochters. Waarom ik juist over hem fantaseer? Dat is vast iets in mijn onderbewustzijn… Maar het voelde HEERLIJK!!!

  

© Anouk Z

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  3 comments for “Een heerlijke droom

 1. 18 maart 2007 at 14:43

  Degelijk geschreven relaas. Het op een na leukste van dingen blijft natuurlijk erover dromen. De uitkomst van het verhaal is relatief obligaat.

 2. WB
  18 maart 2007 at 14:56

  Het zou wat mij betreft wel wat spannender mogen zijn.

 3. 20 april 2010 at 14:31

  verhaal is leuk genoeg om er geil van te worden
  Jammer genoeg droom ik ook vaak van dit soort verhalen. Werd het maar eens werkelijkheid….

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world