hot teens tube shemale jizzed by group.

Een hete lentedag

Het was een prachtige lentedag en ik zat binnen mijn werk te doen. Ik werk voor een sekslijn en met sommige mannen gaat het er lekker heet aan toe. Ik had mijn minuutjes eigenlijk wel binnen voor die dag, zou dus afsluiten toen de telefoon nog een keer overging. Ik dacht bij mezelf: nou vooruit de laatste dan. Ik ben zo blij dat ik dat heb gedaan! Het was iemand die niet zover bij me vandaan woonde. Hij kreeg voor elkaar wat maar weinig mannen lukken op de lijn.Hij liet me 3 keer klaarkomen.

Heerlijk was het.We praatten nog wat na en waren beiden nog supergeil. Hij heette Dik en vroeg of we niet eens af konden spreken. Ik zei meteen: ja nu nog, graag. Ik was zo vreselijk geil en moest wat anders in me voelen dan mijn vibrator.Goed, zei Dik: kom maar naar die en die parkeerplaats dan zien we elkaar wel.

We hingen op en ik begon echt zenuwachtig te worden. Stel je voor dat het de een of andere engerd was die wat anders wilde dan lekkere seks! Ik ging toch, wegrijden kon altijd nog als ik hem zag. Ik kleedde me lekker sexy aan voor Dik. Een beha waar de tepels uit steken, een slip zonder kruis, netkousen, kort leren rokje, leren jasje en hoge hakken. Ik voel me zo sexy en geil daarin. Ik stapte in mijn auto en reed naar de parkeerplaats. Zoals afgesproken stond Dik daar bij zijn rode auto. Zijn ogen rolden er bijna uit toen ik uitstapte en ik zag iets groeien in zijn broek. We gaven elkaar netjes een hand en ik zoende hem op beide wangen. Dik nodigde me uit om bij hem in de auto te komen. Daar vroeg hij aan me wat ik het liefst zou willen. Ik vertelde hem dat ik het altijd al eens buiten had willen doen en het weer was prachtig…. Heerlijk toch meid, zei Dik, dan zoeken we een rustig plekje op.

Terwijl we reden langs rustige weggetjes streelde ik Dik over zijn benen. Ik zag dat hij het heerlijk vond en vroeg of ik zijn lekkere pik tevoorschijn mocht halen. Pieta, jij mag alles, was zijn antwoord. Ik deed zijn rits dus open en begon heerlijk met zijn paal te spelen. Het was goed te merken dat Dik ervan genoot.

We kwamen uit bij een klein meertje in een bos. Dit was echt een ideaal plekje voor ons. Hij pakte een deken uit de auto en ging erop zitten. Zo Pieta,laat me nu je lekkere lichaam maar eens zien.Geef me een privé striptease van je. Dat hoefde hij niet nog eens te zeggen.

Ik ging voor hem op de deken staan en begon me eerst van mijn bovenkleding te ontdoen. Toen Dik mijn tepels door de beha heen zag was hij niet meer te houden. Hij kwam overeind en begon als een gek aan mijn keiharde tepels te zuigen. Ik voelde zijn harde paal tegen mijn kut aanduwen. Wat een heerlijk gevoel was dat. We begonnen lekker te tongzoenen en ondertussen kleedden we elkaar uit. Heerlijk naakt stonden we nu tegenover elkaar. Een lekker zacht briesje ging over onze lichamen heen wat ons nog geiler maakte.

Dik knielde voor me neer en begon heerlijk aan mijn klit te zuigen. Ik gaf me er helemaal aan over en het duurde niet lang of ik kwam al spuitend klaar. Hey, zei Dik, nu al? We zijn hier nog lang niet weg hoor. Ik begon te lachen en vroeg of ie alweer vergeten was hoe vaak ik klaar kon komen.

Nu was het mijn beurt om voor Dik neer te knielen. Ik begon zijn eikel te likken, ging de hele paal langs naar zijn ballen toe, daar aangekomen begon ik zachtjes zijn ballen te likken.Dik pakte me bij mijn haar beet en zei dat ik aan zijn ballen moest zuigen. Ik nam ze een voor een in mijn mond en zoog of mijn leven ervanaf hing. Ik liet ze weer los en ging weer een stukje omhoog. Ik likte zijn paal of het een ijsje was en Dik kreunde van genot. Toen ik bij zijn eikel was likte ik daar nog even en nam toen zijn hele lul in mijn mond. Daar kwamen Dik zijn handen weer aan. Hij pakte mijn haar weer beet en begon er zachtjes aan te trekken. Jahaha, oh Pieta, pijp me tot ik je vol spuit. Ik begon steeds harder te pijpen en zoog bijna zijn hele pik naar binnen totdat ik begon te kokhalzen. Dat wond Dik nog meer op en toen hij weer diep naar binnen stootte kwam ie met een schreeuw klaar. Ik kreeg al zijn heerlijke zaad binnen en moest stevig slikken om echt alles binnen te krijgen.

We gingen naast elkaar op de deken liggen een beetje uit te puffen. Maar al snel begonnen we weer aan elkaar te zitten. Ik werd weer heerlijk nat en Dik zijn lul begon alweer te groeien. Ik ging een beetje over Dik heen hangen en begon aan zijn tepels te zuigen. Mijn hand ging op onderzoek uit naar beneden en ja hoor: zijn paal stond weer lekker omhoog. Ik kroop over hem heen zodat mijn natte kut lekker boven zijn mond kwam. Meteen voelde ik zijn tong weer diep in me.Ik boog me verder voorover en had zijn lekkere grote lul weer te pakken.

Ik draaide me een beetje om en vroeg of hij het lekker zou vinden als ik een vinger in zijn anus zou doen. O ja, zei Dik, daar maak je me supergeil mee. Ik deed mijn vinger eerst in mijn mond en toen begon ik tegen zijn anus aan te duwen. Bij kleine stukjes gleed hij naar binnen en Dik genoot. Zijn lul werd nog harder dan voor de tijd. Dik bleef mij lekker beffen en deed opeens 3 vingers erbij in. Ik dacht dat ik gek werd. Zo lekker, 3 vingers diep in me en een tong op mijn klit. Ik had inmiddels mijn hele vinger in zijn anus en neukte hem daar stevig mee. Dik vroeg of ik dat ook lekker zou vinden. O ja Dik, dan maak je me helemaal gek als je dat doet, zei ik. Hij haalde zijn vingers uit mijn kletsnatte kut en begon tegen mijn anus aan te duwen. Heel makkelijk schoof zijn vinger bij me naar binnen. Heerlijk die tong in me en zijn vinger in mijn anus.

Opeens hield hij op. Ik draaide me om en hij zei tegen me, ik wil deze keer niet in je mond komen, maar in je natte kutje. Ik haalde mijn vinger uit zijn anus en likte die heel geil voor hem af.

Toen draaide ik me om en liet me met mijn natte kut op zijn harde lul zakken. Hij gleed er helemaal in. Zijn ballen voelde ik tegen mijn kont aan. Ik begon eerst langzaam, maar toen steeds sneller hem te neuken. Mijn tieten schudden wild heen en weer en Dik deed zijn hoofd iets omhoog om mijn tieten beet te kunnen pakken. In een tepel begon hij te knijpen en de andere belandde in zijn mond. Hij beet er zachtjes in en ik dacht dat ik gek werd. Met een schreeuw kwam ik dan ook klaar. Al mijn geiligheid spoot eruit, over Dik zijn buik en ballen.

Dik keek me aan en vroeg of hij me anaal mocht neuken. Natuurlijk mag dat, dat is het lekkerste wat er is, antwoordde ik.

Ik liet me van hem afglijden en ging op handen en knieën voor hem zitten. Dik kwam achter me en duwde zijn harde paal tegen mijn anus aan. In een keer stootte hij hem er lekker diep in. Ik dacht dat ik gek werd, zo lekker. Hij hoefde maar een paar keer te stoten toen voelde ik zijn heerlijke zaad al naar binnen stromen. Op dat moment deed hij zijn hand naar voren en begon mijn klit te masseren. Zo kwam ik ook nog een keer tot een zalig hoogtepunt.

We waren allebei nu heerlijk loom, hebben nog even naast elkaar gelegen en toen afgesproken dat we dit zeker vaker gaan doen. Ik kijk er nu al naar uit.

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  1 comment for “Een hete lentedag

  1. 27 oktober 2006 at 21:41

    Geen leestekens bij gesproken tekst. 3 hoort als drie gescheven.
    Wel een lekker verhaal.

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world