hot teens tube shemale jizzed by group.

Een hondstrouw vrouwtje

Ik heb een nieuwe hobby, het bewerken van al onze home video's op de computer, om ze daarna op dvd te zetten. Vandaag heb ik onze vakantiefilm van afgelopen zomer onderhanden en speciaal de 27ste juni is heel bijzonder en daarom neem ik er alle tijd voor om alles tot in de details te bestuderen en nauwkeurig te editen. Ik ben voor niemand bereikbaar, Mark is aan het werk, de gordijnen zijn dicht, de telefoon staat op het antwoordapparaat en ik zet me spiernaakt achter de twee bewerkingsschermen, klaar voor urenlang genot.

Hier loop ik door een winkelstraat in Montreux, vlak voor het uur U. Mark hanteert zoals altijd de camera. Ik loop een paar meter voor hem in mijn flinterdunne bordeauxrode jurkje, het énige wat ik draag, op mijn sandaaltjes na. Sommige mensen die ik passeer kijken om. Volgens Mark omdat zij dwars door het jurkje heen een glimp van mijn naaktheid hebben opgevangen. Ik loop namelijk recht tegen de brandende zon in, zoals de volgende beelden bewijzen. Hij zoomt in op mijn achterwerk, een perfect shot, want je ziet mijn billen dansen terwijl ik loop. Ik zet het frame stil en blaas het op. De zon straalt tussen mijn benen door en hoewel het beeld niet helemaal scherp is, kan ik tussen mijn dijen door de mensen zien die ik nog tegen moet komen. En op dit zelfde moment moeten dié je kut kunnen zien, meent Mark stellig te weten. Niet voortdurend, omdat de ceintuur rond mijn middel de jurk wat doet bloezen, maar sóms, bij het verzetten van mijn benen en de juiste lichtinval wél. Nú dus. Frame na frame laat ik het beeld schokkend vooruit lopen. En hiér, hiér kun je zelfs de splitsing tussen mijn benen zien. 0:12:50.10 noteer ik met trillende hand. Vandaar zoomt Mark weer uit. Hij heeft al die tijd stil gestaan en ik ben nu al zo'n 20, 25 meter van hem weg. Hier gebruikt hij de fader en stopt het filmen.

Het cruciale moment van de ontmoeting is niet vastgelegd. Als het volgende beeld opflikkert sta ik al met Léon voor de brasserie. Galaxie staat er met grote gothische letters. Mark staat nu met zijn camera aan de overkant van de straat en heeft me in de drukte even gemist. Na een intens oogcontact bij het passeren heeft deze Léon, een knappe donkere jongen van een jaar of twintig, rechtsomkeer gemaakt en is me tot hier gevolgd. De eerste plichtplegingen zijn op dit moment al achter de rug. Hij houdt galant de deur voor me open als we naar binnen gaan voor een verfrissing. Dit is het enige wat de camera niet heeft kunnen filmen, hoewel Mark verwoede pogingen doet om ons door het raam heen te vangen. Maar het is half donker binnen en we zitten in een hoekje, samen op een bankje achter een tafeltje. We spreken moeizaam Engels, want mijn Frans is niet je dat, maar de taal van de erotiek is internationaal. Hij streelt de hand waaraan ik mijn glimmende trouwring draag.

‘Where is your husband Suzanne?', vraagt hij in zijn grappig-zangerige Engels. ‘He had to go to Lausanne today', verzin ik een dwarsstraat.

‘O? Will it be long?'

‘Long enough', glimlach ik terwijl ik de trouwring van mijn vinger draai en in mijn handtasje opberg. Het is een duidelijk teken, niet alleen voor hem, maar ook voor Mark, als ik straks weer buiten kom.

We zijn 17 minuten en 23 seconden binnen geweest zie ik als de camera me bij frame 0:17.34.07 weer oppikt. De camera focust meteen op de gespreide vingers van mijn rechterhand. Goed werk van Mark, die de afwezigheid van de trouwring vastlegt voordat Léon de vingers van zijn linkerhand erin strengelt om samen hand in hand weg te wandelen. We zijn hier nu vier dagen en we hebben de omgeving al goed verkend. Een keer links en een keer rechts en we zijn meteen de stad uit en bij de rand van een natuurgebied, waar Mark me gisteren heeft genaaid. ‘Hier kan ik goed dichtbij komen als je het met een ander doet', had hij onmiddellijk geconcludeerd en nu was het zo ver. Een smal kronkelig pad tussen hoge begroeiing leidt linea recta naar het liefdesnestje, omgeven door dicht struikgewas en hoge bomen. Zo smal is het pad dat je er achter elkaar moet lopen. Ook ideaal, want zo kan ik achter Léon lopen en Mark met zijn camera letterlijk rugdekking geven. Léon is verbaasd dat ik hier de weg zo goed lijk te kennen. ‘Just keep going darling', hoor ik mezelf zeggen. Zó dicht zit Mark me op de hielen. Op het juiste moment verliest hij me uit het oog. Bladeren en takken zwiepen voor de lens als Mark zijn schuilplaats zoekt, recht achter het vermolmde bankje met gietijzeren papiermand dat op deze beschutte plek staat.

Frame 0.32.27.17. Hij heeft me weer in het vizier, niets te vroeg, want daar wisselen we onze eerste zoen. Ik sta met mijn rug naar de camera, Léons handen strelen mijn achterste. Mark zoomt in. Ik laat het beeld vertragen en kijk geboeid toe hoe de zoom van mijn jurkje langzaam omhoog kruipt tot zijn vingertoppen mijn blote billen voelen. De zoom gaat verder omhoog en terwijl we hartstochtelijk tongkussen wurmt hij het onder de ceintuur. Wat een perverse jonge knul, denk ik voor de zoveelste keer. Alsof hij weet dat er iemand mee kijkt en daarom de jurk om de ceintuur heen draait, zodat ik in mijn blote kont blijf staan terwijl zijn handen hun werkterrein naar boven verleggen. De camera neemt het dankbaar op. Mijn strak gespannen billen schokken levensgroot op het scherm onder de genietingen die ik onderga door zijn bekwame strelingen over mijn rug en in mijn oksels. Wat een fantastische camera. Duidelijk is te zien hoe een druppel geil uit mijn kut welt en zich traag een weg zoekt langs mijn dijen, en nóg een. Het is zo levensecht dat ik de dikke bult in Léons broek bijna weer voel knellen tegen mijn buik. Het is een supergeil plaatje, frame 0.35.13.19.

Dan gaan mijn schouderbandjes los, twee eenvoudige strikjes, en valt mijn rug in één keer bloot, waar tegenover staat dat mijn kont weer wordt bedekt door het omlaag vallende bovenstuk. Grandioos, alsof het is geënsceneerd! Aan de camera is nu te zien dat Mark een andere positie kiest en ik hoor hem ook zacht hijgen van inspanning. Even wat bladeren en takken, dan zijn we er weer, nu gezien vanaf opzij.

Het kussen is gestopt. Met mijn hoofd in mijn nek laat ik mijn tieten betasten en aflikken. Léons handen zoeken ondertussen onder de jurk naar de knoop van mijn ceintuur. Dit detail is Mark jammer genoeg ontgaan. Hij zoomt in op mijn rechterborst en op de stijve tepel die wordt besabbeld, op zichzelf wel een boeiend plaatje, maar zo mist hij het vallen van mijn jurkje als de ceintuur met een ruk van mijn lijf wordt getrokken. Ik kwam er klaar van en dat is wel te zien als ik woest mijn armen om Léons nek sla en wild mijn mond weer op de zijne druk. Mark zoomt snel uit en heeft nog de laatste stuiptrekkingen van mijn nu naakte lichaam.

Ik kijk nog een keer en neem de seconden op. Een klein maar hevig orgasme van bijna 10 seconden. Wat een tegenwoordigheid van geest dat ik me daarna helemaal naar de camera draai, zogenaamd om mijn jurkje op te rapen en op het bankje te draperen, maar in werkelijkheid om Mark in staat te stellen me van voren goed te ‘nemen'. Ik knipoog en strijk zwoel met een hand over mijn kut, dip een vinger naar binnen en lik hem traag af. Dan draai ik me om en loop heupwiegend op mijn minnaar af, die intussen zijn shirt al heeft uitgetrokken en nu balancerend op de ene en vervolgens op het andere been zijn schoenen uittrekt.

De rest is voor mij. Ik kniel voor hem neer en trek zijn rits open. Hij zoekt steun op mijn schouders als ik de broek met een felle ruk tot op zijn knieën trek. Zijn donkerblauwe slip puilt uit en die trek ik omzichtig om zijn knoest en ballen heen. Als een veer springt zijn lul eruit en ik zet het beeld meteen stil.

Frame 0.41.11.24. Wat een mooie, goddelijke pik. Ik schuif een raster over het beeld en bereken de lengte tot op de millimeter nauwkeurig, van de inplant in zijn ballen tot het topje van de eikel, 17 centimeter en 39 millimeter. Lang niet gek. Mijn eerste Franse lul, niet de laatste in deze vakantie trouwens, maar dit terzijde.

Op 0.41.13.06 begin ik hem te pijpen. Mooi hoe Mark dit heeft gefilmd, met zo'n vaste hand nog! Mijn wang bolt uit en trekt weer in als ik de kanjer helemaal inslok en weer uitpers. Langzaam eerst, maar steeds sneller. Mère de dieu! Het is voor het eerst dat ik het hoor en ik pin terug. Ja! Duidelijk nu tussen zijn gehijg door: mère de dieu! Engels is nu ook niet meer nodig, glimlach ik tegen het beeld.

Op frame 0.44.07.15 stopt het pijpen. Ik spoel terug om de hele scène nog een keer te zien en me ondertussen te vingeren. Ik moedig mezelf hijgend en steunend aan als ik hem keer op keer tot aan zijn ballen in mijn bek zie verdwijnen. Goed zo meid, vreet op die lul!

Verkwikt begin ik aan de finale. Léon stroopt zijn broek af terwijl ik me voor hem uitspreid op de grond en genietend het uit mijn kut wellende geil uitstrijk. Op frame 0.46.03.11 glijdt hij soepel en vanzelf mijn kletsnatte speet binnen. Ik denk er op tijd aan mijn rechterbeen te strekken op de grond, zodat Mark de penetratie en de daarop volgende stoten goed kan vastleggen. Grandioos zoals hij dat heeft gedaan. Het is alsof hij er met zijn camera bovenop zit. Goed dat mijn kut zo kaal is als een biljartbal en dus geen detail verloren gaat.

Het lawaai dat we nu maken! Het valt me nu pas op, heb zelfs de neiging de speakers zachter te zetten. Mijn hemel, dat moet tot ver in de omtrek te horen zijn geweest! Hijgend en snuivend, steeds wilder stampend en beukend, geven we uiting aan onze geilheid, hij in onverstaanbaar Frans, ik ten gerieve van de herinneringen gewoon in het Nederlands. ‘Neúk me dan jóngen', hoor ik mezelf keer op keer uitroepen, ‘doé het maar, hárder, hárder!' Ik richt me op van de grond als ik kom……., téllen: 23 seconden pure lust, dat is al beter. Léon naait me nu op de toppen van zijn vingers en zijn tenen, zijn hele lijf een gespannen veer, als hij boém in me beukt en rátsj weer omhoog veert, sneller, sneller, sneller. Daar kom ik weer, ik klem me als een furie aan hem vast. Helaas, tellen is niet mogelijk, want hij dondert in de kolkende geilheid met me mee op de grond als ik nog lig te spasmen in mijn orgasme.

Nu is hij aan zijn eigen finale bezig. Het zweet gutst van zijn kop, zijn mond wijd opengesperd, zijn tanden op elkaar, ramt hij nu als een razende in mijn baarmoeder. In het gestrengel van armen en benen vangt Mark nog even een glimp op van mijn in vervoering verwrongen gezicht, vlak voor de sluizen openbreken en hij zijn zaad met orkaankracht in me spuit. Geweldig! Ik bevries dit beeld. Mijn benen steken loodrecht in de lucht, hij is begraven in mijn vlees, mijn nagels trekken een voor in zijn billen, onze monden zijn wijd opengesperd. We hebben 19 minuten en 47 seconden geneukt.

‘Thank you Suzanne', kust hij me later ten afscheid. ‘Maybe we can do this again?' Maybe, zeg ik, maar dat is een doekje voor het bloeden. Want alle mannen, behalve Mark, neuk ik maar één keer. Ik ben namelijk een hondstrouw vrouwtje…….

© Suzanne

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  6 comments for “Een hondstrouw vrouwtje

 1. 15 februari 2008 at 21:46

  Een wel heel bijzonder verhaal, vanuit een perspectief ín een perspectief. Knap gedaan.

 2. 20 februari 2008 at 23:16

  Hoewel dit verslag af en toe technisch overkomt, bevat het desondanks voldoende spanning en erotiek om het lezen waard te zijn. In die opzet is het dus origineel en geslaagd. 2**

 3. 21 februari 2008 at 20:12

  Ik werd meteen meegezogen in dit pakkende verhaal. Opwindend, origineel, wat wil je nog meer?

 4. 23 februari 2008 at 20:28

  Aardig verhaal.
  Jammer van enkele tegenstrijdige onzorgvuldigheden. 'Mond wijd open, tanden op elkaar' Dat gaat niet samen.
  En als je recht tegen de zon in loopt, zien juist de mensen die áchter je lopen door het felle licht de contouren van je lijf. Niet de mensen die voor je lopen.

 5. 28 februari 2008 at 19:13

  Zo beeldend beschreven dat je de video haast kunt zien

 6. 29 februari 2008 at 09:32

  Je bouwt in je verhaal de spanning langzaam op en komt uit bij het ultieme genot. Goed geschreven.

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world