Een Iraanse affaire (3)

En zo gebeurde. We sliepen beiden, well, heel well. Zo well, dat Shireen me wekte toen het bijna tien uur was. Overal doorheen geslapen, te laat op het werk, beiden, verdacht. Tenminste als wij ons tète á tète onder ons wilden houden, en dat wilde ik.

“Ik zal bellen dat ik plotseling weg moest en morgen op kantoor kom”.
“Geloven ze dat?”
“Ik weet het niet maar dat kan me ook niet zo veel schelen”.

Ik zag haar denken over het verhaal dat zij zelf als verklaring voor haar afwezigheid moest geven.
“Zeg gewoon dat je ziek bent”.
“Ja, ik denk dat dat het beste zal zijn”.

Ik pakte mijn mobieltje en belde de teamleader.
We wisselden een paar woorden en hij meldde dat Shireen er ook niet was. Of ik soms wist waar ze was.
“Geen idee”
“Maar waren jullie niet samen op de club gisteren?”
“Ja, dat wel maar daarna niet meer”.
“Misschien is ze ziek geworden”.
“Ik hoop dat ze even belt”.
Ik maakte het gesprek kort en melde me af.

Shireen wilde liever ook thuis blijven. Het leek me een goede oplossing en ik hoopte dat niemand had opgemerkt dat mijn auto bij haar voor de deur stond.
Ik borg mijn mobiel op en gleed onder de deken.
“Kom even bij me liggen”.
Ze kroop tegen me aan zodat ik haar kon knuffelen.
“Heb je nog pijn?”
“Nee, het valt wel mee, het bloedt ook niet meer”.

We hielden elkaar vast en voor het eerst veroorzaakte mijn kus op haar gezicht een gevoel van warmte en genegenheid voor dit kleine dappere mensje. Terwijl ik die prachtige lange haren streelde, nam ik een klein oortje tussen mijn lippen.

“Je bent een mooi vrouwtje”.
Ze draaide haar gezicht en kuste me.
Mijn hand gleed over haar rug en bleef rusten op één van die kanjers van billen.
Met mijn mond aan haar oor fluisterde ik: “Pak mijn pik”.
En opnieuw die opwinding bij het uiten van een woord, dat in mijn beleving nog steeds een schuttingwoord was.

Haar hand zocht een route tussen onze lijven en sloot zich even later stevig om mijn lid.
“Duw mijn voorhuid terug”.
Een moment aarzelde ze, wist ze wat ik bedoelde?
Ze verplaatste haar hand en duwde met duim en wijsvinger de dunne huid zo ver naar beneden dat mijn eikel akelig bloot en overgevoelig haar hand raakte. Een heerlijke sensatie, speciaal de eerste keer omdat je niet weet hoe voorzichtig de ander zal zijn, want een beetje angst speelt daarbij een belangrijke rol.

Ze bleef stil liggen, een lachje om de mond.
“Ben je niet bang?”
“Nee…”
Ze keek me aan, ontwapenend, eigenlijk onschuldig.
Ik genoot van die prachtige ogen. Ze waren werkelijk amandelvormig, zelfs zonder mascara, en die wimpers, het was een wonder.

Mijn hand gleed bewonderend over haar gave jonge huid en ik was blij dat ze overdag een sluier droeg. Ik zou onmiddellijk erewraak gepleegd hebben op iedere man die naar haar durfde te kijken. Als je zulke schoonheid ziet zou je in de heer gaan geloven. En toen, terwijl we elkaar in de ogen keken, duwde ik het kleine broekje naar beneden. Mijn hand gleed over een van die harde billen en omdat ik dan toch ter plekke was, duwde ik mijn hand verder, tussen haar jonge dijen en omvatte het kleine poesje. Een poes in de hand, zacht en wollig, veerkrachtig en vochtig. Geheimzinnige vormen die met elke beweging van vorm veranderen, wat kan een man zich nog meer wensen?

Ik pakte het broekje beet, een voor een liet ze haar benen er uit glijden. Ik haalde het kleine kledingstukje boven het dek en inspecteerde de vangst. Een heel klein beetje rood sierde het stukje verband, het was bijna niets.
“Weet je, je bent de eerste vrouw die nog maagd was toen ze met me vrijde”.
Niet helemaal waar, maar het klonk als een compliment.

Mijn woorden deden haar iets, ze drukte zich stevig tegen me aan en noemde mijn naam.
“Ik zal je nooit vergeten”.
“Ik jou ook niet, Shireen, ik zal altijd aan je denken”.
Mijn sentimentele gevoelens dreigden de overhand te krijgen, ik besefte dat ik op het punt stond, verschrikkelijk verliefd te worden op dit kleine slanke prinsesje. En ik wist dat ik op de rand van een valkuil stond.

Ik wist ook, dat niets me zou weerhouden om een grote stommiteit te begaan. Dat ik, zonder aarzelen, de volgende stap zou nemen omdat ik met volle teugen wilde genieten van mijn, nee, onze liefdesaffaire. Ik wist dat ik fout was, maar als het dan toch gebeuren moest, dan maar helemaal en zonder voorbehoud. Zo kon ik er op zijn minst plezier aan beleven. Spijt zou later komen en misschien ook niet, maar vrijen moet een feest zijn, altijd.

Op de ochtend dat al onze collega’s op kantoor hard aan het werk waren lagen we naakt in bed, Shireen en ik. Mijn stijve klopte aan haar buik en wroette door het dichte haar dat de samenkomst van haar slanke benen verborg. Ze hield zich stevig aan mij vast en trachtte zich op haar rug te wentelen. Onze monden kleefden als zeeanemonen aan elkaar en het zachte trekken aan mijn lichaam bracht me op haar tengere lijfje. Ze had de benen wijd gespreid en zocht met een hand mijn stijve.

“Ben je zo ver?”
Ze antwoordde niet maar zoog zich opnieuw aan mijn mond vast en plaatste de harde eikel tussen haar schaamlipjes. Ze spande haar lichaam, hield de adem in en begon zichzelf met mijn wonderboom te doorboren. Moeizaam liet haar nauwe vagina zich over mijn eikel drukken. De omknelling was verbazend krachtig en hield aan zolang ze de adem in hield.

Ik liet haar doen wat ze wilde en stelde alleen het gereedschap ter beschikking.
Telkens legde ze haar vingers om mijn paal om te voelen hoever ze was gevorderd. Met haar handeling kwamen mijn herinneringen terug. Herinneringen aan vroeger toen we nooit tevreden waren voordat “hij er helemaal in zat”.

Shireen was niet anders dan, bolle, blozende, Hollandse meisjes. Ze was een beetje later, dat wel. Toen ze tevreden was met de hoeveelheid pik die ze naar binnen had gewerkt, omarmde ze mij en bleef stil liggen.

Na verloop van tijd vroeg ik: “Hoe is het?”
“Wonderful!” zuchtte ze.
Voor mij was het niet anders, ook ik vond het wonderful.
Gekoppeld, onwrikbaar vastgeklonken, het gebeurt niet zo vaak dat je op deze ontspannen manier het geluk van een paring mag beleven. Dit is zo anders dan het zelfzuchtig najagen van je eigen bevrediging. Deze manier van vrijen wijkt ver af van het idee, dat een wederzijds orgasme het enige doel is. Shireen lag vastgeklemd onder mijn gewicht en bewoog zich nauwelijks. En niettemin voelde ze zich wonderful.

“Kom op me liggen”.
Ik draaide ons om zonder een moment de hechte verbinding tussen haar jonge strakke lichaam en mijn twee maal zo oude karkas te verbreken. Ze hield de benen stijf tegen elkaar en liet haar hoofd op mijn borst rusten. Dat was precies wat ik wilde, ik wilde de vrijheid van bewegen hebben om dat mooie soepel lijfje te strelen, terwijl mijn onderdaan diep verborgen bleef in de hitte van haar jeugdige vagina.

Lange tijd streelde ik Shireen, liet mijn vingertoppen elke glooiing van haar rug en die prachtige billen aftasten. De kleine ronde schouders, de platte schouderbladen en de ribbeltjes van haar wervelkolom, die door de dunne huid heen te voelen was.

Ons samenzijn was puur en onvervalst genot. Hartstocht, die spelbreker, was vandaag afwezig. Er speelde geen: “Ik wil, ik zal haar, ik moet”, of andere motieven. Ik had noch de behoefte, noch de lust om haar “te nemen”.
In plaats daarvan heerste er vrede. Vrede in haar hart en vrede in mijn hart. Vrede met het genot dat onze geest en ons lichaam onderging.

Misschien moet je wel wat ouder zijn om deze manier van vrijen te waarderen.
Voor Shireen was het allemaal nieuw, de pijn tijdens het eerste contact, de rustige slaap in elkanders armen. En nu de ervaring van de eerste, werkelijk diepe, penetratie.

Voor mij was het nieuw omdat ik me niet verplicht voelde te presteren of te laten zien wat ik allemaal kon of wist. Het enige dat Shireen wilde, was ontmaagd worden en dat was wonderlijk goed gelukt. Ze had er geen blijvende pijn of trauma aan over gehouden. Geen angst om opnieuw te vrijen en ook geen afkeer van de daad, door de kleverige rommel die jonge vrouwen in het begin altijd afkeer inboezemt. De rust die ons omringde was sereen, het was de rust van een tevreden vrouw en “haar” tevreden man.

Mijn stijve was al lang niet meer wat de bedoeling was maar Shireen bleef stil liggen nog steeds beide benen stijf tegen elkaar geklemd.
Ik besefte hoe mooi dit was, ze had genoten van mijn erectie op het moment dat het nodig was en nu, minder stijf, minder dik, kon ik gemakkelijk uit haar glijden zonder ook maar de minste wrijving te veroorzaken.

Haar klemmende dijen beletten mijn pik om helemaal te verschrompelen zodat een nauwelijks merkbare beweging met mijn bekken onmiddellijk leidde tot een aarzelende oprichting. Ze tilde haar hoofd op en keek me oplettend aan.
Ik liet haar speelgoed een paar maal wippen.
“Voel je dit?”
“Ja, ja, “

Na enkele herhalingen vroeg ik haar om haar eigen versie van het trucje uit te voeren. Ze spande zonder mankeren de spieren in haar bekken aan en omknelde mijn pieterman met kracht.
“Shireen, je bent een natuurtalent, ik zal je leren om zo te neuken dat je er plezier aan beleeft”.
Ze keek me glunderend aan.
“Are you going to fuck me?” vroeg ze verlegen en nauwelijks hoorbaar.
“Ja, dat ga ik zeker doen, nu en straks en vanavond en morgen en elke dag van de week”.

De eerste paar trage halen en stoten waren stroef. De nauwe vagina klemde zich bij het terug trekken om mijn pik, en gleed maar moeizaam om mijn eikel, als ik opnieuw in haar kwam. Shireen lag geduldig en deed haar best om niet te laten merken dat het niet van harte ging.

Het hoorde allemaal bij het proces van inwijden en wennen. Voor haar, Shireen, nieuw, voor mij, bekend maar nieuw omdat ze de eerste maagd was die zich zo maar aan mij had gegeven. Een late maagd, dat is waar, misschien juist daarom zo bijzonder, want ze wist heel goed wat ze deed, en waarom.

Een groot deel van die ochtend “oefenden” we, als ik het zo mag zeggen. We rustten veel en ze bekeek telkens aandachtig mijn gereedschap. Dan kwam ze zitten, meestal met gekruiste benen tegenover me en streelde mijn, op dat moment, slappe janus.

Ik denk dat het tegen lunchtijd was dat ze me vroeg hoe dat nou zat met zaad en zo. En of het waar was dat vrouwen dat opeten. Shireen gebruikte geen enkel middel om zwangerschap te voorkomen en ook ik had er niet op gerekend. Daarom liet ik haar zien wat ze moest doen om mij met de hand te laten klaar komen.

Die kleine dunne vingertjes gleden net zo vaardig over mijn stijve heen en weer als over de toetsen van haar computer. Samen sloegen we het groeien van de paal gade. Ik leerde haar de voorhuid zo ver mogelijk terug te trekken en een handje om mijn ontblote eikel te leggen terwijl haar andere handje mijn ballen liet rollen.
“Wanneer komt het?” wilde ze weten.
“Het is aan jou”.

Met een hand hield ze mijn sidderende stam vlak onder de eikel in toom.
Ik had mijn tanden op elkaar geklemd in de hoop de ontlading nog even uit stellen.
“Kiss it” siste ik op het moment dat terughouden niet langer tot de mogelijkheden behoorde.

Ze boog haar hoofd en terwijl haar lange zwarte haren verborgen wat ze deed voelde ik de stevige sensuele lippen op mijn eikel.
Op dat moment knalde de zekering uit het circuit. Verlamd lag ik achterover en met haar prachtige mondje stevig tegen mijn eikel gedrukt rammelde een reeks schoten met kracht tegen haar lippen.

“Ga door, ga door!” hijgde ik omdat ze haar handje stil hield.
Bij de volgende beweging bracht ze opnieuw een lading tevoorschijn en op dat moment gleden haar stevige gladde lippen om mijn eikel. Schot na schot ving ze in haar mond op. En toen ik uitgeput, een hand op haar hoofd legde, liet ze die prachtige lippen langs mijn stam glijden tot een groot deel van het gevaarte in haar mond was verdwenen.

Shireen zoog zich er aan vast en trok langzaam haar hoofd terug. Mijn lange makker gleed met tegenzin uit haar fluwelen mond en viel slap op mijn dijbeen.
Ze schudde het haar uit haar gezicht en keek me aan.
“Je krijgt er een mooie huid van”, zei ik.

Ze slikte en trok een gezicht.
“Vind je het vies?”
“Nee, niet echt, het smaakt als ei, een beetje zout”
“Come here, I love you”

Ik kuste haar kleverige lippen en zocht het natte poesje.
Voorzichtig liet ik haar achterover op bed neer. Mijn twee vingers gleden met enige moeite in haar kutje. Ik bewoog mijn hand omzichtig. Ze stootte geregeld omhoog en aan haar adem hoorde ik dat ze het prettig vond.

Voorzichtig tastte ik in haar en vond dat enen zachte plekje waar het vaginaal orgasme huist. Ze merkte het en lag stil. Toen ik mijn hand bewoog stootte ze omhoog om mijn vingertoppen terug naar die plek te brengen.
“Is dit een goede plek?”
“Het voelt zo vreemd, maar wel lekker”.
“Voelt dat goed?”

Shireen deed het zelf verder, ik hield mijn vingers waar ze waren en keek hoe ze haar onderlichaam kronkelde, omhoog stootte, of juist op zij, of naar beneden.
Na verloop van tijd bleef ze uitgeput liggen, niet klaar, maar wel voldaan.

Mijn handen en mijn ogen streelden het bezwete lijfje. Telkens wanneer ik haar poes plaagde, spreidde ze de benen en dan bewoog ik mijn vingers in haar natte gleuf.

“Heb je nog pijn?”
“Niet als ik stil lig”.

In mijn ballen zeurde een doffe pijn als van een kloppende, ontstoken duim. Het lange uitstel van mijn zaadlozing had een grote hoeveelheid van het explosieve goedje ergens in mijn liezen opgeslagen. En de recente zaadlozing was niet bij machte geweest om de voorraad sterk terug te brengen. Het lag te wachten op het volgende moment van ontsteking. Haar jonge lichaam lag als een kostbare verassing te wachten en ik verlangde er naar om mijn eigen genot te halen. Al met al een explosieve situatie.

Mijn gedachten werden langzaam terug gebracht tot enkele begrippen, simpele woorden, neuken, kutje, spuiten, pijpen, mondje, lipjes, kittelaar, slikken, zwanger, vingeren, billen, gleuf, dijen, kutje.
Chaos heerste in mijn hersenen maar de vrees voor een ongewenste zwangerschap behield de overhand. In stilte vervloekte ik mijn achteloosheid om niet altijd een condoom of twee in mijn zak te hebben.

“Shireen, draai je om.”
Ze rolde zich om en bleef liggen met haar benen stijf tegen elkaar geknepen.
Haar hoofdkussen was nogal dunnetjes, ik rolde het een beetje op en tilde haar heupen omhoog zodat ik het opgerolde kussen onder haar heupen kon schuiven.
Alleen al die handeling wond me hevig op. Argeloos en onwetend van wat haar te wachten stond, lag ze te wachten.

Zacht klopte ik met mijn hand op de uitdagend harde billen. Ze wiebelden niet zoals die van de vrouwen die ik kende. Nee, Shireen’s billen trilden als je ze aanraakte. Hard en veerkrachtig als levende vissen, lieten ze niet met zich sollen maar boden weerstand aan elke poging om ze te kneden of op zij te duwen. De ideale kont om op klaar te komen. De ideale billen om je stijve tussen, op en neer te laten glijden. Aan het doorboren van die allernauwste opening wilde ik nog niet eens denken. Ik was slecht voorbereid, geen condooms, geen enkel glijmiddel bij de hand.

Misschien heeft ze olijfolie in huis. Mijn fantasie schoot te hulp.
Ja, natuurlijk, ze kookt zelf, eet nooit iets uit een pakje of een blikje.
“Shireen, my love…”
Ze draaide haar hoofd en keek me aan.
“Heb je olie in huis, om te koken?”
“Heb je honger? Moet ik iets te eten maken?”
Ze was al bezig overeind te komen maar ik duwde haar terug op bed en spreidde haar benen.

Ik kuste een voor een haar billen en spreidde ze even om met het puntje van mijn tong dat kleine sterretje te plagen. Een zoete smaak, ze hield van honing, dat wist ik en daar kon ik dat proeven. Ze drukte haar kont omhoog voor nog zo een behandeling en ik voldeed maar al te graag aan die wens.
“Ontspan je helemaal”.
Ik voelde hoe ze haar spieren liet verslappen en daarom duwde ik mijn tong tot voorbij die nauwe sluiting. In en uit, keer op keer, tot ze met haar mooie kont begon te draaien.

“Blijf liggen schatje, we gaan het fijn hebben, jij en ik…”
Ik gaf haar een laatste pets op een bil en stond op. In de keuken vond ik wat ik zocht; inderdaad, een fles olijfolie. Er zat een etiket op met Arabische letters en ook in het Engels las ik, virgine olijfolie. Dat, virgine, sprak me wel aan en te oordelen naar de afbeelding ging het echt om olijfolie en niet om azijn of zoiets. Voor de zekerheid rook ik even. Ja, onmiskenbaar olijfolie.

Ik ging terug met mijn stijve, als een vlaggenmast voor de aanstaande victorie, voor me uit. Op een arm leunend lag ze te kijken.
“Wat ga je doen?”
“Ik ga je rug masseren” loog ik opgewekt.
“Oh, zalig dat deed mijn moeder ook als ik ziek was”.
“Dit wordt anders, mooie Shireen, dit wordt heel anders. Dit kon je moeder niet, maar ik wel”

Ik kwam op bed zitten en Shireen legde haar hoofd weer op haar armen.
Het eerste dat ik deed was een dun straaltje olie op haar rug laten lopen. Ik zette de fles naast het bed en deed de dop er op voor het geval hij zou omvallen. Met mijn handen wreef ik de olie uit en verzekerde mij er van dat een groot deel van de olie in haar bilnaad terecht kwam.

Masseren is zwaar werk, als je het goed doet ten minste, maar Shireen masseren met het vooruitzicht van haar mooie kont als beloning was een feest. Nadat mijn handen glommen van de olie nam ik eerst mijn stijve onder handen tot die overeenkomst vertoonde met een glanzende zuigerstang van een ouderwetse stoommachine.

Shireen liet zich graag en uitgebreid masseren, eerst haar rug en benen en bij het aanraken van haar nauwe “star gate” spande ze alleen even haar bilspieren. Een vinger, met olie gesmeerd, gleed moeiteloos in haar privé ingangetje.

“Niet doen…” maande ik haar telkens, wanneer ze die krachtige sluitspier aan zette. En dan ontspande ze zich. Een vinger werd twee vingers en twee werd drie. Heen en weer, op en neer, gemakkelijker en gemakkelijker.

Ik denk dat ze wel doorhad dat ik mijn leuter in haar nauwe opening wilde duwen en ze leek niet verontrust. Dat was een goed teken, misschien was het haar bekend dat, mits voorzichtig en met veel voorbereidingen, de anale coïtus een genot voor vrouw en man kan zijn. Maar niet iedereen wil zich daaraan wagen, het is controversieel.

Shireen leek niet verontrust en toen ik aanstalten maakte om op haar te komen liggen spreidde ze haar benen.
“Ik heb geen condooms, daarom ga ik je kont neuken”.
“Ehuh,…”
“Geen bezwaar?”
“Nee”.

Mijn stijve was pijnlijk opgezet, de eikel hard en glad, donker paars en glinsterend van het geil en de virgine Iraanse olijfolie.
Shireen’s billen drukten hard in mijn onderbuik, mijn pik gleed tussen haar dijen en koos regelrecht de toegang tot haar vagina. Nu niet, dacht ik, veel te link. Ik was van plan die andere, nauwere doorgang te onderzoeken.

Shireen was bereid, begerig, en klaar voor de eerste werkelijke beurt.
Ze was mooi, lief en onschuldig, ja, zelfs naïef voor haar leeftijd.
Ik was meer dan dubbel haar leeftijd, redelijk ervaren en aangenaam pervers. Maar bovenal was ik bloedgeil. En voor dat verschijnsel kende ik op dat moment maar één afdoende oplossing, neuken! Neuken dat de vonken er af spatten. Nou ja, figuurlijk dan. Ik had mijn hunkerende stijve liever in haar kutje geloodst maar onder deze omstandigheden kon ik niet vertrouwen op mijn vermogen om de, veel te lang opgehouden, zaadlozing op tijd tegen te houden. Dus koos ik voor de next best thing.

Ik ben niet zo gek op anale seks maar soms biedt het wel een bijzonder genot. Mij werd ooit verteld dat sommige vrouwen er wel pap van lusten. Of het waar is weet ik niet, ik ben zo een vrouw nog niet tegen gekomen. Dus blijft het een zaak van goedwillendheid van de dame in kwestie. En deze dame wilde graag, dus bediende ik haar.

Glad als een levende aal gleed mijn leuter op en neer door de nauwe bilnaad van mijn kleine vriendinnetje. En te oordelen naar de genoeglijke geluidjes die ze maakte, genoot ze met diepe teugen.

Mijn pik was inmiddels hard als een gietijzeren Amsterdammertje, en voor mijn gevoel had hij ook die afmeting. Ik zette de punt en drukte, een beetje, harder, hard, nog harder. Shireen roerde zich, wilde overeind komen. Ik drukte harder en plotseling gleed die gladde nauwe opening over mijn eikel. Ze gilde even verschrikt en wilde overeind komen maar ik drukte haar hoofd terug op het kussen en perste nog enkele centimeters in de tegenstribbelende anus.

“Ontspan je schatje, anders zal ik je pijn doen”.
Ze lag jammerend voorover en ook ik leed, door die veel te nauwe opening.
Toen ze bleef jammeren haalde ik mijn getergde makker tevoorschijn. Ik boog me om de fles olie te pakken en goot een ruime hoeveelheid tussen haar Iraanse billen. Onmiddellijk gevolgd door mijn tot barstens toe gezwollen drijfstang die plotseling moeiteloos in de verre diepte van haar zinderende lichaam verdween.

Tot aan de schacht, let wel, tot aan mijn, moord en brand schreeuwende ballen, die bijna geplet werden tegen haar harde billen. Maar de missie was volbracht, ik hield me koest, bewoog nauwelijks en Shireen werd rustiger.

De weldadige druk van haar warme billen in mijn onderbuik gaf me het gevoel dat ik in de hemel was beland. Stil liggen en genieten, de enige sensatie was te voelen binnenin dat tengere lijfje. En het liet zich mangelen en pletten onder mijn zeventig kilo.

“Zullen we het proberen?”
Ze knorde instemmend en zodoende haalde ik de zinderende sonde langzaam te voorschijn. Buiten haar lichaam was het koel, zodat ik Joris opnieuw begroef in de verstikkende hitte van de meanderende weet ik veel.

Genot ontstaat pas na talloze herhalingen van een zelfde sensatie en dus greep ik nogmaals naar de extra virgine, en bediende ons met gulle hand van wat de natuur te bieden heeft. Strak bleef strak, maar olie bezit bijzondere eigenschappen. Een daarvan is, om de weerstand van een zuigende passing grotendeels op heffen.

Klinkt dit cryptisch? Ik bedoel: het neuken liep gesmeerd, mijn pik gleed gladjes en soepel door de nauwe ruimte, en naarmate de sensatie langer duurde, nam het genot toe. Ik neukte het kleine ding met verve en zijzelf bleek een snelle leerling. Ze had al gauw door dat ze met de juiste spierbewegingen haar eigen genot tientallen malen kon versterken. Zuchtend kneep ze haar dijen bijeen tot ik ze met kracht weer spreidde. Grommend liet ik mijn Amsterdammer zijn zalvende werk doen.

Zwetend en naar adem snakkend kroop ik de berg op om uiteindelijk het hoogste punt te bereiken.
“Shireen het is tijd, zet je schrap”.
Ze drukte haar kleine harde kont omhoog en ik drukte net zo hard terug, zodat de voorraad zaad zich met golven in haar gastvrije lichaam stortte.

Zonder zorgen neuken, alles laten gaan, alles gericht op mijn eigen genot, zo ongeveer was het. Egoïstisch, maar na de voorzichtige uren, die achter me lagen, absolute noodzaak.

Ik was klaar, godallemachtig wat een overweldigend orgasme was dit. Mijn pik lag na te genieten en bij elke schok trokken de krachtige spieren van mijn gastvrouw zich samen. Kwam ze klaar? Ik wist het niet, maar zeker is dat ze tevreden kreunde toen ik mijn trouwe metgezel uit haar innige omknelling trok.

We namen samen een bad, keken elkaar lang aan. En omdat woorden overbodig waren kneedde ik haar kleine, slanke voetjes. Ik vroeg of de enkelkettinkjes met belletjes van zilver waren.
“Wit goud”, verbeterde ze met een zekere trots.
Ik zei dat ik ze wel eens naast mijn oor wilde horen rinkelen en dat maakte haar aan het lachen. “Ken je die uitdrukking?”
“Ja, ooit gelezen ergens”.
“Misschien heb je wel een beetje Arabisch bloed” zei ze hoopvol.
“Zou je dat willen?”
Ze kwam rechtop zitten en viel over me heen zodat haar natte poes ergens bij mijn navel, mijn vel streelde.
“Kunnen we niet samen weg lopen?”
“Waarom, ik ben nu toch hier?”
“Ik wil altijd bij je blijven”.
“Je was gewaarschuwd, en nu, na een nachtje samen, wil je blijven?”

Shireen kroop omhoog tegen me op en streelde met een vinger mijn lippen.
“Ik wil je iets vragen”.
“Dat mag”.
“Heb je een grote of zijn ze allemaal zo?”
Ik moest lachen.
“Ik ben middelmatig denk ik.”
“Hij lijkt zo groot, weet je”.
“Ik zal je niet meer van achteren nemen, je bent eigenlijk te klein daarvoor”.
“Ik vond het wel lekker hoor, maar het deed behoorlijk pijn”.

“Morgen zal ik condooms kopen dan kunnen we doen waar we zin in hebben”.
Mijn gevoel zei me dat het eigenlijk heiligschennis was om zo een prachtig exemplaar van het menselijk ras niet met de blanke sabel te doorboren. Het leek me decadent om dit heerlijke ding zonder direct intens contact te neuken. Alsof ik bang was van haar iets op te lopen. Misschien zou ze het zelfs als een vernedering op vatten. Shireen was werkelijk maagdelijk. Ze was rein en geurig, en haar lichaam gezond en stralend. Een pas ontloken bloem. En dus besloot ik die beslissing om veilig te neuken nog even uit te stellen. Onverantwoordelijk, misselijk, achterbaks. Ja, dat is waar. Op dat moment voelde ik dat niet zo. Voor mij was ze Eva voor de zondeval.

Eva greep onder zich en kneep in mijn leuter. De erectie was onafwendbaar.
Even later toen ze kennelijk vond dat ik stijf genoeg was spreidde ze haar schaamlipjes en nam mijn pik net onder de eikel vast. Met de nodige precisie plaatste ze het gloeiende duivenei tegen de lonkende toegang tot haar kwijlende, tandenloze mondje. Weet je hoe dat voelt, twee kleine stevige schaamlipjes die je eikel als een minuscuul mondje proberen te kussen?

In gedachten zag ik het beeld van dat kleine kutje. Gereed om moeiteloos over mijn eikel te schuiven. De verleiding was groot, één korte beweging en ik zou diep in haar wellustig lijfje glijden. Maar die eeuwige spelbreker bij overspel, zwangerschap, lag op de loer. Een jonge vrouw, onvoorzichtig, hunkerend, onnadenkend in haar hartstocht.

“Niet doen!”  maande ik mijzelf en duwde haar voorzichtig weg.
“Ik wil je graag, maar ik wil geen problemen voor jou of voor mij, begrijp je?”
Ze begreep het en legde haar hoofd tegen mijn borst terwijl haar handje bleef spelen met haar pas verworven hebbedingetje. En na het bad sliepen we af en toe kort, beminden elkaar met handen en voeten en alle andere uit stekende lichaamsdelen, behalve dat ene.

Lees vervolg

 

© Miel de Sarrassin

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

Geef een reactie