Een Iraanse affaire (5)

Het bleef niet bij die ene gelukzalige gebeurtenis, Shireen’s ogen waren alle dagen voortdurend op mij gericht, waar ik was, altijd wist ik haar blik op mij en op wat ik deed. En ik betrapte mij er op dat ze altijd in mijn gedachten was. Ik dacht aan haar, zag haar op denkbeeldige plaatsen, samen met mij aan boord van een zeiljacht of op de ski’s in Zwitserland. Ik zag haar in de opening van een monumentale voordeur van een grote villa. Allemaal fantasieën die er de oorzaak van waren dat ik als een zombie door het leven ging. Shireen was verliefd, ik was verliefd, ik was ziek van liefde, at niet meer, neuriede de hele dag en leefde letterlijk van de liefde.

Dagen en nachten vormden een keten van seksuele bevrediging. Met Shireen als leerling lukte het mij ons seksleven tot bijzondere hoogte te brengen. Een orgasme met zaadlozing bleek niet langer het hoogst bereikbare. Er was meer, ongrijpbare ervaringen die als slierten sigarettenrook korte tijd zichtbaar waren en uiteindelijk vermengd werden met andere geuren en beelden.

Ja, we werkten ook nog tussen de bedrijven door. Op kantoor was ik altijd verbaasd om te zien hoe toegewijd en onverstoorbaar Shireen haar werk uitvoerde. Mijn werk leed onder de affaire, ik kon me niet goed concentreren en maakte vaak fouten. Ik tekende poppetjes en naakte vrouwtjes schreef gedichten die ik verscheurde en als propjes in de prullenbak mikte.

Een bezoek aan de dierentuin, dat was bedoeld om de gemoederen tot bedaren te brengen, pakte anders uit. Het bleek de inleiding tot gebeurtenis die onuitwisbaar zou zijn. Kleumend van de koude leunde ze tegen me aan en stond met haar hoofd schuin tegen mijn bovenarm. De aapjes konden haar niet boeien.
De grote Duitse herder die naast ons op de grond zat wel. Het dier knaagde aan een poot terwijl een enorme, glinsterende, helderrode stijve, uit zijn dikke vacht stak.
Shireen stond er gefascineerd naar te kijken en ik moest toegeven dat het een obsceen gezicht was. De puntige penis en de dikke ronde knol aan de basis, vormden een schouwspel waar je maar moeilijk aan voorbij kon gaan.

Ik stootte haar aan; “Dat is onbeleefd joh, om zo te kijken”.
Ze keek op en zei iets wat ik niet kon verstaan.
“Wat zeg je?”
“Wat een groot puntig ding”.
In haar stem klonk verbazing en in mijn verbeelding dacht ik er zelfs een ondertoon van bewondering in te horen. Ik legde een arm om haar heen en trok haar tegen me aan. Met mijn mond in de zijden hoofddoek, fluisterde ik: “Niet zo groot als die van mij”.
Ze keek op en lachte verlegen, want zo was ze. Ongeremd wanneer we samen alleen waren maar ingetogen en kuis tussen anderen. Het beviel me goed, die houding.

We wandelden verder en ik dacht aan vrijen. Ook Shireen was in gedachten, waaraan wist ik niet. Ik stuurde haar bewust een smal pad in. Hier en daar lagen resten van plassen regenwater. Het pad werd aan weerszijden overschaduwd door het struikgewas. Uit het zicht van de weinige wandelaars die er die dag waren omarmde ik haar en kuste het frisse gezichtje.

Ze wilde naar huis, zei ze. Haar woorden lieten mijn pik steigeren. Ze bleef in mijn omarming staan zodat ik haar kon kussen.
“Wil je de aapjes niet zien? Of de krokodillen?”
Ze wilde niets van dat alles, ze wilde naar huis en dus gingen we naar huis. Terwijl we naar de uitgang liepen was mijn hand voortdurend op haar kont. Het verlangen naar haar lichaam was als een schrijnende pijn, die om verkoeling vroeg.

Verlangen naar een vrouw kan sterk zijn maar het verlangen naar een speciale vrouw kan ziekelijke vormen aan nemen, en bij mij begon het alle tekenen daarvan te vertonen. Geen seconde kon ik, niet aan haar lichaam denken, mijn verlangen naar haar begon een obsessie te worden.

Hand in hand liepen we naar de parkeerplaats en zelfs mijn hand van haar achterste nemen om mijn autosleutels te pakken deed ik met tegenzin. Het verkeer voor ons ergerde me. Pas toen ik in mijn haast door een rood licht reed, kwam ik tot het besef dat er grenzen zijn. Shireen keek naar me en ik begreep dat ze angstig en verbaasd was.
“Sorry, ik lette niet op”, verklaarde ik om mijn gedrag te rechtvaardigen, maar in werkelijkheid had ik wel opgelet en dat rode licht had me niet kunnen weerhouden van een snelle sprint naar de volgende straathoek.

Bij haar thuis drukte ik de deur in het slot en trok ik haar tegen me aan.
“Shireen, ik wil je nu”.
Ze kuste me en bewoog haar buik alleen van me af om mijn hand toe te laten.
Ze was net zo heet als ik en zonder de kus te onderbreken strekte ze een voor een haar armen zodat ik haar kon ontdoen van in de weg zittende kledingstukjes.

Met haastige bewegingen kleedde ik me uit.
“Doe je broek uit”.
Het was bedoeld als verzoek maar het klonk als een snauw, ze haastte zich en even later gleed haar warme kutje in de palm van mij hand. Ik tilde haar, met mijn onderarm tussen haar dijen en haar gezicht tegen mijn schouder, van de grond.

Eenmaal op bed gelegd kuste ik haar buik en even later, met een van haar mooie slanke benen over mijn schouder, haar hunkerende vleesbloem. Ik spreidde haar lipjes door met mijn hoofd te schudden en zoog me vast aan de roze verleidingen.

Ze richtte zich op: “Zachtjes, niet zo hard!!”
Ik bedaarde en streelde haar met mijn lippen tot ik het eerste vocht proefde.
“Ik moet plassen!”
Een noodkreet, en deze keer kreeg ze haar zin. Met snel kloppend hart en verwarde haren keek ik op terwijl ze zich los maakte. Ze liep naar de badkamer. Slank, klein en sierlijk. Waaraan had ik dit moois verdiend? Ze liet de deur van de badkamer open. Ik keek naar haar terwijl ze voorovergebogen deed waarvoor ze gegaan was. Toen ze haar hand naar de wc rol strekte riep ik: “Niet doen!”
Ik sprong op van het bed en liep naar haar toe. Zelfs zittend op de wc was het een plaatje. Ze keek verrast op en nam mijn uitgestoken handen aan. Ik trok haar overeind en droeg haar terug naar het bed.

Haar plas was geurig als haar lijf, die paar laatste druppels streelden mijn tong en met haar slanke vingers over mijn oren likte ik haar zachte roze lipjes.
“You really love me, it is true”. 
Bijna dromerig klonken de woorden in mijn oren. Ik bevestigde het en kuste de kleine kittelaar.
“Ik zal alles voor je doen, ik laat je nooit meer gaan”.
Ze meende het, ik wist dat ze het meende.

“Kom bij me”.
Ik tilde haar op en legde een voor een haar benen om mijn middel. Haar armen had ze om mijn hals geslagen en haar stevige billen rustten in mijn handen. Met mijn vingertoppen spreidde ik de zachte schaamlipjes en prikte haar voorzichtig op mijn hunkerende eikel.

Met haar armen om mijn hals liet ze zich voorzichtig zakken. De strakke nauwe band gleed moeizaam over mijn eikel tot haar kittelaar op de basis van mijn pik rustte. Zo stonden we lange tijd, mijn vingers gleden tussen haar billen op en neer. Gesmeerd met haar eigen vocht, bleek ook haar nauwste opening niet onneembaar. Hijgend in mijn oor hing ze krampachtig aan me.

Voor mij was het lang gelden dat een vrouw op die manier mijn pik reed. Die ik kende, waren te zwaar of wilden niet meer. Voor Shireen was het spel nieuw en ze woog weinig.
“Je bent mooi”.
“I love you”.
“Ik wil je tien keer per dag”.
“Ik jou twintig”.
“Ik ga je neuken tot het donker wordt”.
“Alsjeblieft, graag, ik wil je de hele nacht in me voelen”.
“Ik ga je opvullen met zaad”.
“Ik wil honderd kindjes van je”.
“Je krijgt er duizend”.

En dan weer kussen en een vinger die niet van ophouden wist. De krachtige spieren omklemde keer op keer mijn middelvinger.
“Shireen ik wil je hier ook neuken”.
“Je mag alles wat je wil”.

En dan: “Ik wil je zaad proeven”.
“Nu?”
“Ja”.
Ik tilde haar op en liet haar voorzichtig op de grond. Ze knielde voor me en nam mijn pik in de hand. Haar mond was zacht als zijde en de stevige volle lippen een weldaad voor mijn eikel. Telkens wanneer ze haar lippen om mijn eikel sloot, zoog ze zachtjes en liet het puntje van haar tong over de harde gladde kop draaien. Haar handje hield mijn zak omsloten en kneedde mijn ballen.
Ze wilde zaad proeven, zei ze tussen twee hapjes van mijn eikel. Ik liet haar begaan en terwijl haar mondje op en neer gleed, volgde een gesloten handje in rap tempo.
“Moet ik je waarschuwen als het komt?”
Ze keek op. “Ja, zeg het maar”.

Ergens achter mijn zak begon iets te zwellen, er trokken snelle rillingen langs de achterkant van mijn dijen en opeens was het moment daar.
Terughouden lukte enkele seconden, toen was de druk zo ver opgelopen dat niets de zondvloed meer kon tegen houden. Aan mijn gekreun hoorde ze dat ik op het punt stond klaar te komen.
“Shireeeeeeeennn!!”
Als ronde kralen rolde het zaad door mijn paal en verliet die door de, tot barstens gezwollen, eikel. Keer op keer, hard en meedogenloos vulde het haar gulzige mondje.

Op die manier klaar komen lukt geen twee keer op een dag, ik voelde alle kracht uit mijn benen weg trekken. Ik wankelde naar bed en liet me vallen. Machteloos was ik even later overgeleverd aan haar speelse strelingen. Mijn pik verslapte en Shireen liet de eikel uit haar hand glijden zodat mijn pik lang en uitgerekt maar slap en nutteloos op mijn buik viel en daar als een dood ding bleef liggen. Haar lange haren hingen verward om haar hoofd en haar gezicht was verhit en zweterig, maar ze lachte, zodat ik haar mooie regelmatige tanden kon zien.

“Lekker?” vroeg ze.
“Heb je het doorgeslikt?”
Ze knikte; “Ja, het smaakt niet vies”.

Ik was perplex, ze had de hele lading werkelijk doorgeslikt en vond het lekker. Op dat moment was ik verkocht, ik stond op het punt om te zeggen dat ik haar nooit meer zou laten gaan, maar iets in mijn hoofd belette me dat. Later was ik blij dat ik dat niet gezegd had.

“Shireen, je bent een wonder, ik zal alles met je doen wat je fijn vind, ik zal je likken en van al je liefdessapjes genieten”.
Ze kwam op me liggen om uit te rusten en ik nam die heerlijke harde billen in mijn handen. Ik kneedde ze en spreidde ze, want tussen haar billen lokte dat kleine strakke anusje en toen ik vroeg of ik haar nog een keer in dat kleine holletje mocht neuken kuste ze mij en zei dat alles mocht.

“Morgen”, zei ik omdat ik leeg was.
“Volgende week”, zei ze en legde uit dat ze ongesteld werd. Ik zei dat ik het geen bezwaar vond, en dat vond ze weer zo “very lovely” dat ze zich opnieuw aan mijn lippen vast zoog.

“Mag je me wel pijpen dan?”
“Natuurlijk, zo vaak je maar wil, zal ik het nu doen?”
En dan ging ik met gekruiste benen voor haar op bed zitten en zij met haar knietjes kuis tegen elkaar gedrukt voorover gebogen, en pijpte me tot ik sterren voor mijn ogen zag.

Ze zei dat ze nooit meer iets anders wilde dan de liefde bedrijven en dat ze in ieder geval elke nacht in slaap wilde vallen met mijn pik tussen haar benen.

En ik zei dat ik in ieder geval elke nacht haar kleine strakke kutje om mijn stijve wilde voelen. Ze richtte zich op, keek me aan en nam mijn gezicht tussen haar handjes. Ze kuste me, keek me opnieuw aan en zei dat ze in de hele wereld alleen van mij hield.

De week die volgde was er een van liefkozingen en strelingen. Ik neukte haar tijdens die dagen niet. Omdat ze het ongepast vond, maar ik mocht haar kussen, haar rug en haar prachtige billen, haar harde kleine borsten en het hele wonderbaarlijk mooie jonge lichaam. In die week leerde ik haar lichaam echt kennen, elke detail, elke plooi, elk haartje bracht ik in kaart. Ik streelde met mijn lippen haar wimpers en plaagde haar tepels met de punt van mijn stijve.

Waar de slanke armen aan haar sierlijke lijfje vast zaten vond ik, tussen het zachte haar in haar oksels, de heerlijkste geuren. Ik streelde haar kleine kittelaar en ze hield een handje klaar om in te grijpen wanneer ik te ver zou gaan en dat deel zou beroeren waar ik af moest blijven. Tenminste, gedurende dié week.

En iedere avond, en iedere ochtend, vroeg ik of het nog niet beëindigd was en dan zei ze steevast dat ik te ongeduldig was, maar dat ze er zelf ook verschrikkelijk naar verlangde.

“Hoe wil je het doen als je weer rein bent?”
Ik vroeg het om te plagen maar ze nam het serieus op en dacht er over na.
Ze kwam er niet uit zodat we heen en weer rollend grappen maakten en ik plagend probeerde, haar dijen van elkaar te wurmen.

Ze maakte dat ik me net zo jong en zorgeloos gedroeg als toen ik zestien of zeventien was en mijn lichaamssappen borrelend en kolkend door mijn body stroomden. Ze vond het schandalig dat ik haar anus likte maar “wel heel erg lekker” voegde ze er aan toe, om niet de kans te lopen dat ik het niet meer zou doen.

Ik denk dat ik nooit eerder in mijn leven zo vaak en zo welgemeend heb gezegd dat ik verliefd was en haar nooit meer wilde laten gaan. Het was een roes, een extase, het waren de werkelijke wittebroodsweken en ik wist dat ze eindig waren maar Shireen wist dat niet en leefde in die weken alleen voor de liefde.

En toen kwam de ochtend dat ze me wakker maakte en mijn hand tussen haar benen bracht. Zonder een woord te zeggen bewoog ze mijn vingers over haar kittelaar en duwde ze diep in haar gerenoveerde vagina.
De kleine schaamlippen waren nog zacht en gezwollen maar ze was er klaar voor en hunkerde naar dat, wat ik haar kon bieden.

Mijn pik strekte zich in luttele seconden en Shireen fluisterde hees van verlangen: “Fuck me darling, fill me with all you have”.
Ze gebruikte andere woorden maar het kwam op het zelfde neer. Wijdbeens ontving ze mij en toen ik op het tengere lijfje ging liggen en mijn stijve in haar smachtende kut liet verdwijnen snakte ze met wijd geopende mond naar adem.

Dag na dag vreeën we, geen dag ging voorbij zonder dat we op de een of andere manier de liefde bedreven. En als ik niet begon nam ze zelf het heft in handen.
Op een zaterdag ochtend neukte ik haar voor mijn eigen plezier, net zo snel en net zo diep als ik zelf wilde en toen ik ratelend klaar kwam, knelde ik haar zo heftig in mijn armen dat ze opnieuw naar adem snakte.
Ze keek me aan, met in die prachtige ogen, een vreemde koortsachtige blik.
“Wat is er?”
“Ik wil het nog een keer”.
Ze drukte haar bekken op en draaide en wrikte tot ik dacht dat ze mijn stijve zou breken.
En wonder boven wonder, het ding bleef hard als eikenhout. Mijn eikel haakte zich achter het randje van haar vagina zodat het voelde of ik voor altijd aan haar vast zou zitten.

Lange tijd neukten we als beesten, rolden om en om, beten elkaar en krabden zacht op al die gevoelige plekjes, tot ik haar met armen en benen op bed vast hield. Ze kon geen vin meer verroeren en keek me vragend aan.
“Wat is er?” vroeg ik.
“Ik wil een kind van je”, zei ze met een ernstig gezicht.

Het was niet de eerste keer dat ze dat onderwerp ter sprake bracht maar ik was er nooit serieus op in gegaan..
“Wil je echt een kind van mij?”
“Yes, yes…”
Ze kromde zich. Maakte zich los en plooide heel haar jonge zachte geslacht om mijn pik met maar een doel, te krijgen waarnaar ze verlangde.

“Shireen, ik wil het ook, als je het echt wil, maken we samen een prachtig kind”.
“Yes, yes”.
Ze was ontembaar, als een wild beest ging ze te keer en toen ik het voelde komen voelde zij het ook. Steunend op mijn armen keek ik in haar prachtige donkere ogen.

Op haar gezicht lag een gespannen uitdrukking en toen ik kwam sloot ze de ogen en lag zacht te kreunen. “My baby, my baby,” hoorde ik haar zuchten.
We beseften beiden dat ze werkelijk bevrucht zou worden, haar hele lichaam hunkerde er naar en ze klemde zich zo vast aan mijn lijf dat geen druppel zaad verloren zou gaan.

De stemming waarin we verkeerden sloeg om. Met mijn laatste zaadlozing verdween de spanning, en wat er bleef, was een gevoel van euforie waarin we beiden gelukkig rond dobberden.

Shireen werd anders na die dag, soms was ze een beetje afwezig en vaak liep ze te zingen. Vreemde liedjes die ik niet kende maar die een melodieus en ritmisch karakter hadden. Mijn verlangen naar haar lichaam was niet afgenomen, integendeel.

Mijn eigen flat gebruikte ik alleen nog om kleding op te bergen en te baden als ik alleen wilde zijn. Slapen deed ik bij Shireen en eten ook. Samen kochten we in, groente en fruit en soms een stukje kip. Wijn en whisky wilde ze liever niet in huis hebben en dus dronk ik soms, bij mij thuis, een borrel of samen met de boys in de club.

We vreeën elke ochtend en elke avond en soms een keer extra als ik midden in de nacht met een erectie wakker werd. Shireen liet zich gemakkelijk en snel opwarmen.

Haar lichaam was werkelijk ontwaakt, seksueel, bedoel ik. Ze neuriede als ik haar streelde, spreidde haar slanke dijen pas als ze drijfnat was. We deden het op ons gemak, trage lange bewegingen en soms lange tijd met alleen mijn eikel tussen haar kleine schaamlipjes.

Dat laatste vond ze het lekkerst, vooral als ik kleine beweginkjes maakte zodat de omgeving van de toegang tot haar vagina gestimuleerd werd. Het maakte haar “bloedgeil” zei ze dan in haar eigen bewoordingen. Of: “er slaan lange vlammen door mijn lijf”.
En doorgaans wachtte ik tot ze haar benen optrok, en met beide handen op mijn achterste, mijn pik tot diep in haar lichaam drukte.

De subtiele woordenwisselingen droegen bij aan de verhoging van het genot. “Suikerpoesje” of “boterkutje” noemde ik haar en ze noemde mij haar “naaimachine”.
Af en toe vroeg ik haar om me te pijpen en dat deed ze vol overgave, nooit zag ik een druppel zaad terug. Als ze naast me kwam liggen kuste ik haar en proefde mijn zaad op haar lippen. Een keer kwam ik klaar tegen haar lippen terwijl ze haar mond gesloten had. Het zaad droop traag van haar kin en ze moest er om lachen terwijl ze het met haar tongetje probeerde te achterhalen.

Ze vroeg me hoeveel zaadjes er in zaten en of je ze kon zien. Dat het er miljoenen waren wilde ze niet geloven. Ik denk dat ze had verwacht dat de zaadjes de grootte hadden van bloemenzaad. Daarom liet ze me soms klaar komen in haar hand en dan keek ze aandachtig naar het parelgrijze poeltje om te ontdekken of er leven in te vinden was.
“Het is te dik, hoe kunnen ze daar nou in zwemmen?” merkte ze op.

Haar onbevangenheid en onkunde op het gebied van seksualiteit was ontroerend en opwindend tegelijk. Ik had haar van alles kunnen wijs maken en ze zou het zonder aarzelen geloofd hebben. Maar ik vond het mijn taak om uit te leggen hoe het hele verhaal in elkaar stak.

Gelukkig had ik alle attributen bij de hand om mijn uitleg te illustreren. En die illustraties onderging ze maar al te graag. Shireen was er altijd klaar voor. Het verbaasde me wel eens, maar ik was er blij mee.

We deden het nog een paar keer achterom, omdat ik dat wilde, maar het kostte haar te veel moeite, ze wilde niet meer. Mijn lichaam was helemaal ingesteld op ons geregelde contact. Een lichte aanraking van haar vingers in de omgeving van mijn buik was voldoende om een onmiddellijke erectie te veroorzaken.

We ontdekten onze meest geliefde houding, voor Shireen, met haar voetjes over mijn schouders en mijn vingertoppen op haar gloeiende tepels.

Onze dag begon als ik haar kuste om te zien hoe ze ontwaakte. De zware, warme bedgeur die ze verspreide was een afrodisiaca waar geen erectiemiddel tegenop kon. Haar eerste handeling na het ontwaken, was steeds de zelfde, een snelle controle of mijn pik er nog was. En wanneer ze tot tevredenheid constateerde dat ik nog helemaal compleet was, draaide zij zich loom op haar rug en wachtte tot haar lipjes door mijn eikel gespreid werden. Het werd zo standaard als de ochtendthee, maar een stuk opwindender.

Ze werd snel nat en als ik aan de gladde streling langs mijn eikel voelde dat ze er klaar voor was draaide ik haar om want ons ochtendnummer deden we vaak op zijn hondjes. Ze vond die manier minder leuk omdat ze me niet kon zien, maar mijn handen om haar borstjes vond ze een “wonderfull” gevoel. En de strakke greep van haar stevige schaamlippen om mijn stijve veroorzaakte een ongeëvenaarde sensatie van intens contact. Het was als de aanraking van talloze gladde vingertopjes. Als concessie aan haar inschikkelijkheid kwam ik dan klaar tegen haar schaamlipjes in plaats van diep in haar gloeiende vagina. Ik vond het opwindend om mijn zaad tussen haar schaamlippen te zien zakken. Het gaf een voldaan gevoel zo van: “een goed stuk werk, dat is weer naar behoren afgehandeld”.

Soms speelden we met elkanders lichaam, ontdekkend waar het meeste gevoel zat, of zo maar, omdat het zo fijn was om een mooi lichaam te strelen. Vaak beminden we elkaar in of op bed, dan zat ik met mijn rug tegen het hoofdschot en rustte Shireen in mijn armen. Altijd speelde ze met mijn onderdaan. Vaak stijf en hard maar net zo vaak slap en slungelachtig. Nooit kreeg ze er genoeg van. Ze liet haar duim rondjes draaien op de gladde kop of wond het ding letterlijk om haar vinger. Soms legde ze beide handjes om mijn zak en sabbelde lange tijd op mijn halfzachte, luierende strijdmakker. Ze verbaasde zich over de verandering in uiterlijk nadat ik mijn lading had afgeleverd.

Dagelijks proefde ik van haar lichaam en als ik de langzaam zwellende borsten kuste vroeg ze me of er al melk was. Ik deed mijn best maar kon het proces niet versnellen. Intussen wist iedereen dat Shireen en ik een heftige lat relatie onderhielden. Niemand vermoedde dat ze zwanger was, maar niemand praatte over onze verhouding.

*****

Aan thuis dacht ik liever niet en de paar keren dat ik voor een weekeinde terug naar Nederland ging, moest ik volstaan met de obligate tien minuten neuken in de missionarishouding om vervolgens genoegen te moeten nemen met een blik van afkeuring, die de opmerking: “Zoveel zaad, wat een viezigheid” steevast vergezelde.

Een keer werd me gevraagd of ik soms, “zo een Poolse slet” had gevonden. Maar daarop kon naar alle eer en geweten antwoordden dat, dat, niét het geval was. Toen ik voorzichtig informeerde vanwaar die vraag, kreeg ik te horen dat ik op mijn leeftijd niet zo harde stijve behoorde te hebben. De mannen van haar vriendinnen hadden dat volgens hun zeggen ook niet. En mijn zaad behoorde dunner te zijn dan de dikke trage kwak die op haar geopende hand gleed als ze de oogst van die avond in ogenschouw nam.

Ik dankte de heer dat het bij dat ene verplichtte nummertje bleef. “Übung macht der Meister” dacht ik en stapte neuriënd onder de douche om mijn kameraad waarderend over het koppetje te strijken. Op zondagavond vloog ik terug en nog voor middernacht was mijn makker weer opgeborgen waar hij zich het beste voelde; in de nauwsluitende vagina van mijn wonderbaarlijke Iraanse. Ze vroeg bezorgd of ik niet te vermoeid was en of ik mijn vrouw gelukkig had gemaakt.

“Héél gelukkig”, zei ik en: “voor een nummer met jou ben ik nooit te moe”.
Ze kuste me en mompelde dat we dan maar gauw moesten doen waar ze al twee  dagen naar verlangde en dat ze me altijd zou liefhebben. Dat laatste geloofde ik graag want met mij was het niet anders.

We neukten vaak en langdurig maar het leek steeds vaker of ze het meer voor mijn plezier deed, dan omdat ze er behoefte aan had. Na mij een paar keer afgevraagd te hebben waaraan die afwezige stemming te wijten was, vroeg ik er voorzichtig naar. Ze antwoordde verbaasd dat ze de hele tijd aan haar baby dacht.
“Ben je dan werkelijk zwanger?”
“Natuurlijk, dat wilde ik toch?”
Herhaaldelijk probeerde ik met haar te praten om er achter te komen of ze werkelijk zwanger was en of ze werkelijk een kindje wilde hebben.
Dat wilde ze, en ze voegde er aan toe dat ze mij daarom had uitgekozen.

Was ik vereerd? Ja, dat was ik. Was ik bezorgd? Wat dacht je! Shireen leek in het geheel niet te hebben nagedacht over hoe ze het zou moeten regelen, werk, woonruimte, onderhoud. Om nog maar niet te praten over mijn eigen verplichtingen. Ze danste vrolijk over al die bezwaren heen en vertelde dat haar moeder, maar in ieder geval haar tante haar graag zouden helpen bij de zorg voor “onze” baby zoals ze het noemde.

We neukten vaak en langdurig maar altijd speelde op de achtergrond mijn twijfel over de vraag of ze wel zwanger was. Heimelijk hoopte ik het tegendeel maar eigenlijk wist ik wel dat haar wens was uitgekomen want heel haar gedrag en denken was er op gericht.

Ik bracht het onderwerp van mijn eigen status ter sprake op een middag dat ze met gesloten ogen in mijn armen op de bank lag. Ik streelde haar gezicht en mijn hand bleef rusten op haar buik. Ze legde haar handjes op die van mij en op dat moment wenste ik vurig dat ze voor altijd aan mijn zijde zou blijven. Het was zo een gevoel van: “Wij zijn voor elkaar voorbestemd”. Misschien klinkt het wat theatraal en zoetig maar dat was mijn gevoel op dat moment.

Ze wilde niet dat ik mijn gezin zou achterlaten. Zij had wel gezegd dat ze me nooit wilde laten gaan maar dat was, voordat ze in verwachting was. Nu wilde ze niet dat ik iets zou ondernemen, waar ik niet achter stond.

Of ik verbaasd was? Ja, maar om de waarheid te zeggen ik begon me een beetje buitengesloten te voelen. Shireen en “haar baby” waren een feit en ze liet duidelijk blijken dat ze het fijn vond bij mij, maar dat ze me niet langer nodig had.

Het leven zit vol verrassingen, na drie maanden toen haar buikje begon te zwellen maakte ze zich op om haar project af te ronden en terug te gaan naar Londen. Naar haar moeder en tante, en god weet hoeveel nichtjes en neven.

Het was op een pijnlijke manier zakelijk, ik bedoel, de manier waarop ze afscheid nam. Natuurlijk vreeën we de halve nacht voorafgaande aan haar vertrek en ze vroeg herhaaldelijk of ik het wel fijn vond want deze nacht moest bijzonder worden. Ze was als boetseerklei in mijn handen, deed alles wat ik voorstelde en het eindresultaat was dat ik moeilijk klaar kwam. Een waterig straaltje dat zielig uit Shireen’s onvolprezen lichaam drupte. Ik voelde me doodziek van verdriet.

Shireen zat er mee, ze knuffelde mij, streelde me en probeerde een slappe Tinus te pijpen. Het werd niks, zodat we uiteindelijk in elkanders armen insliepen. Dat was misschien wel het fijnste van die nacht, haar tengere warme lichaam tegen dat van mij. De geur van haar haren en haar mooie velletje in mijn neus. Ik probeerde het diep in mijn geheugen vast te zetten om het nooit meer te vergeten.

Tegen de ochtend toen het besef van de eindigheid van deze romance tot me door drong was ik mentaal gebroken. Shireen was degene die me troostte en mijn tranen weg zoende. “Ik vergeet je toch niet”, zei ze telkens, alsof dat voldoende soelaas bood voor het in duigen vallen van het grootste geluk dat ik ooit had gekend.

*****

Shireen bracht een meisje ter wereld. Per e-mail liet ze dat weten. Ze zou met haar moeder en een tante naar Amerika verhuizen waar familie van hen woonde. Ze liet me weten dat ze me niet meer zou schrijven en dat ik al mijn aandacht aan mijn eigen gezin moest besteden. Ik hoefde me niet bezorgd te maken omdat haar familie welgesteld was.

Shireen viel niets te verwijten, mij misschien, maar het geluk dat twee mensen aan elkaar beleven, weegt zwaar in de beoordeling van wat goed of slecht is.
In mijn hart woonde nog steeds dat zelfbewuste vrouwtje dat zo heel goed wist wat ze wilde en daar alle middelen voor aangreep. Shireen werd voor mij een herinnering. Ik zou nooit weten hoe haar kleine meisje heette of er uit zag. Ik had er vrede mee, omdat ik vond dat ieder mens het leven naar eigen goeddunken mag inrichten.

*****

Twintig jaar later ontving ik bericht, ze zou Nederland bezoeken, getekend: Shireen. Of ik haar wilde ontmoeten. Ik hoefde daar niet lang over na te denken, mijn hart ging als een razende tekeer. Haar nog een keer terug zien, al was het maar voor kort. Zou het me voor goed genezen van mijn verlangen of voor goed diep ongelukkig maken?

Twintig jaar, is een lange tijd waarin veel kan gebeuren en veel kan veranderen. Twintig jaar maken van een jonge vrouw, een rijpe vrouw. Twintig jaar maken van een rijpe man, een oude man. Toch durfde ik het aan om op haar uitnodiging in te gaan. We spraken af in de koffieshop van het Amstelhotel. De aanstaande gebeurtenis hield me dagenlang in de ban en nachtenlang uit de slaap, maar de dag van de ontmoeting naderde snel genoeg.

Omdat ik altijd te vroeg ben voor mijn afspraken zat ik al een poosje te wachten en keek af en toe verwachtingsvol naar de ingang. De krant, die ik van de leestafel had genomen boeide me maar matig. Ik kon mijn gedachten er niet bij houden. Ik was nerveus, mijn handen trilden en ik transpireerde. Na het vluchtig door nemen van de financiële pagina’s, keek ik opnieuw in de richting van de entree. Ik denk dat op dat moment mijn hart enkele seconden stil stond.

Door de wijd openstaande deuren stapte een slanke donkerharig vrouw binnen. Haar blik overzag in een ogenblik de ruimte en zonder een spoor van aarzeling liep ze vastberaden in mijn richting. Klein van stuk en slank was ze, een fijn getekend gezicht, een prachtige mond en donkere, bijna zwarte ogen. Gekleed volgens de laatste mode trok ze onmiddellijk de aandacht van de andere aanwezigen in die smaakvol gemeubileerde ruimte.

Mijn mond viel open van verbazing, Ze leek geen jaar ouder geworden en toen ik opstond om haar te verwelkomen gleed die bekende glimlach over haar gezicht. Moeilijk ademend stond ik als aan de grond genageld. Dit kon niet waar zijn. Ik stak beide armen uit en even later nam ze mijn trillende handen in de hare.
“Shireen,” mompelde ik ongelovig.
Ze lachte: “Mam kon niet komen, maar ik wilde je zo graag alvast ontmoeten. Ze heeft het zo vaak over je”.
“Ze komt vanmiddag, als je nog zo veel tijd hebt”.
“Oh, mijn god, ik kan het niet geloven”
“Mag ik je kussen?”
Zonder mijn antwoord af te wachten deed ze wat ze van plan was.
Toen ik haar in mijn armen nam zei ze bijna onhoorbaar: “Mijn papa”.

 

© Miel de Sarrassin

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

Geef een reactie