hot teens tube shemale jizzed by group.

Een klamme zomeravond

Een klamme zomeravond, nacht eigenlijk want het is al bijna half vier. We zijn uitgeweest en hebben gedronken, daarom nemen we een taxi. Ik ken je nog niet eens een dag. Toch vroeg je me mee naar jouw huis. Ik ken je huis niet en weet niet waar ik terecht zal komen. Misschien heb je niet eens een tweepersoons bed. Eerlijk gezegd kan me dat niet eens veel schelen. Ik ben namelijk zo opgewonden en verlang zo ontzettend naar je dat ik je hier op de achterbank van de taxi zou kunnen nemen. De taxichauffeur is een man van tussen de veertig en vijftig en wil waarschijnlijk ook gewoon naar huis. Een enkele keer kijkt hij quasi nonchalant in zijn achteruitkijkspiegel. Het interesseert hem niet, of hij is zich gewoon niet bewust van de enorme erotische spanning die er tussen ons heerst.

Vanmiddag kwam ik je tegen in de tram en was gelijk geboeid door je ‘Julia Roberts’-achtige glimlach. De tram was vol en we schoven langs elkaar heen. Je verontschuldigde je en je keek me langer aan dan wat voor passanten strikt noodzakelijk is. Je ruikt nu net zo lekker als vanmiddag in de tram, Een zoetige vanille-achtige geur waar ik gelijk verliefd op werd. Ik kan verliefd worden op vrouwen in de rij voor de kassa bij Albert Heijn alleen al door de geur van hun parfum. Een zwakheid van me waar ik me niet tegen verzetten wil. Vanmiddag in de tram liet je je op een afstand door mij bekijken, Je had een strak rokje aan en een blouse waarvan de bovenste knoopjes los waren. Mijn ogen die je lichaam aftastten moet je toen al hebben opgewonden want je liet mij mijn gang gaan, en deed geen moeite om je voor me te verschuilen.

Toen je op het Leidseplein uitstapte ging ik je achterna en sprak je aan. Heb ik nog nooit eerder gedaan: een meisje nalopen en aanspreken. Ik verontschuldigde me en jij moest lachen om mijn gestuntel. Tot mijn eigen verbazing ging je meteen in op mijn voorstel om deze zomeravond samen door te brengen.

We spraken om negen uur af voor het Citytheater. 10 voor half 10 was ik de wanhoop nabij. Toen ik dacht dat je niet meer zou komen zag ik je rustig wandelend mijn kant opkomen. Je had een donkerblauwe jurk aan die me betoverde. Ik voelde me gevleid door je aanwezigheid. Je wist een jazz(c)café) waar je wel eens eerder was geweest maar waar ik nog nooit van had gehoord. Een atmosfeer die me deed denken aan het New Orleans van de jaren ’30. Een sfeer die ons uitnodigde om elkaar te ver¬kennen. We dronken en dansten tot diep in de nacht op satijnen klanken van een saxofoon en je liet me genieten van het contact met je heerlijke lichaam.

 

Jouw uitnodiging om met je mee naar huis te gaan was toen al vanzelfsprekend geworden. In de taxi naar huis kon ik niet meer van je afblijven. mijn lippen verkenden je hals en deden je sneller ademhalen. Mijn hand vond de warmte tussen je dijen.

 

Je woonde alleen, op de bovenste etage van een pand dat uitkeek op het water. Via een houten trap waarvan elke trede kraakte kwamen we bij jouw voordeur waar ik mijn armen om je heen legde en je borsten streelde.

 

Ik kus je opnieuw in je nek en nog voordat we de deur achter ons gesloten hebben heb ik je jurk uitgetrokken. Ik til je op en draag je naar het bed dat ons door de twee openstaande deuren van je slaapkamer uitnodigt. Als ik op jouw bed ga zitten zit jij op mijn schoot en knoopt mijn overhemd los. Je draagt nu alleen een slipje en ik voel door mijn broek heen de warmte van jouw kut tegen mijn pik. Dan maak je je van mij los en haalt uit het vriesvak van de koelkast ijsklontjes die je meeneemt in een glas. ‘Dit vind ik heer¬lijk’ zeg je als je een van de ijsklontjes eerst over de zijkant van je bovenlijf laat gaan en dan verder gaat naar je tepels. Als je gaat liggen met je armen boven je hoofd neem ik het van je over.

 

Je ogen zijn nu dicht en ik laat het ijsblokje over je lichaam dansen. Je tepels zijn zo hard dat het bijna pijn moet doen. Mijn lippen volgen het natte spoor over je lichaam en komen terecht bij het witte slipje dat ik uittrek. Je donkerblonde krulletjes glimlachen naar me als je zucht en een been omhoog brengt om mij vrij spel te kunnen geven. Jouw ziltige zeegeur windt me op en als ik mijn tong over je kutje laat gaan, pak je mijn hoofd vast en trekt je benen ver uit elkaar. Nu heb je geen geheimen meer voor mij. Ik kan je clitoris zien die is gezwollen en als mijn tong zijn verkenningsreis voortzet over de plooien van je schaamlippen streel je jezelf met je vinger over je clit. Eerst vluchtig met een vinger eromheen, later harder en directer met wijs- en middelvinger.

 

Nu richt je je op en gaat bovenop mij zitten. Mijn broek is uit en we zijn beiden helemaal naakt. Je streelt mijn harde pik en leidt hem tussen je benen. Mijn eikel laat je eerst tussen je schaamlippen rusten en je wrijft ermee over je natte spleetje. Dan laat je me bij je naar binnengaan en begeven we ons in het salsaritme van de passie. Ik omvat je borsten en masseer je tepels tussen duim en wijsvinger. Mijn vingers strelen je zij en jij laat je brengen naar de top van jouw wereld. Nu streel je jezelf weer, kleine cirkeltjes over je clitoris terwijl je met je bewegingen mijn glanzende pik in en uit je laat gaan. Langzaam versnellend maar steeds plagend even wachten voordat je me weer in je laat gaan. Je bewegingen zijn nu gedreven en met een doel. Je masturbeert nu vol overgave met een hand aan je clit en de andere die je borst masseert. Als ik mijn warme zaad in je spuit voel ik hoe ook jij het hoogtepunt over je heen laat komen. Als je uitgeput over mij heen zakt vinden onze lippen elkaar en streel ik je met lange halen over je rug. Als je ademhaling weer rustig is trek je het laken over ons heen en voordat je je overgeeft aan de slaap hoor ik je zeggen ‘maak jij morgen ontbijt?’. Dan vlij je je tegen mij aan en met een been over mij heen zie ik hoe jij je langzaam maar zeker niets meer van deze wereld aantrekt.

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world