hot teens tube shemale jizzed by group.

Een lekker dessert

Het is dinsdagochtend 10u36. Tijd voor een koffiepauze op het werk. Terwijl de koffie doorloopt, denk ik terug aan vorige zaterdag.
Mijn vriend en ik waren de hele voormiddag in bed blijven liggen. Het was tenslotte een speciale dag. We waren 3 jaar samen. Na elkaar een massage gegeven te hebben, met wat hete seks tot gevolg, besloten we dat we maar beter een tafeltje konden reserveren in ons lievelingsrestaurant.
We werden om 19u verwacht. Toen we aankwamen, waren er toch al een aantal tafeltjes volzet. We bestelden een fles champagne en klonken op ons 3-jarig samenzijn. Het voorgerecht was top en terwijl we wachtten op ons hoofdgerecht, ging ik eventjes naar het toilet. Ik herinnerde me ineens de scène uit ‘Fifty Shades darker’ waarin Anastasia midden het restaurant haar slipje uittrekt. Mijn vriend vond dat tijdens het bekijken van de film al enorm leuk. Ik besloot het erop te wagen en trok mijn slipje uit. Midden het restaurant zou ik dat niet durven, maar nu ik toch op het toilet zat, kon ik het net zo goed proberen.
Met mijn slipje in mijn hand liep ik terug naar ons tafeltje. Ik liet mijn hand eventjes op mijn benen rusten. Pas toen we ons hoofdgerecht gekregen hadden, legde ik mijn hand op tafel en gaf mijn slipje aan mijn vriend. Hij kon zijn ogen niet geloven. Snel nam hij het slipje vast en liet het in de zak van zijn vest glijden. Hij keek mij aan met een enorm geile blik in zijn ogen. Als zijn ogen konden beslissen wat er gebeurde, dan had hij mij hier midden het restaurant genomen. Helaas kon dat niet. Alleen een beetje voetjevrijen onder tafel lukte. Zijn bord kon niet snel genoeg leeg zijn. Toen de ober vroeg of we nog een dessert wilden, keek mijn vriend naar mij. De blik in zijn ogen was nog steeds niet veranderd en ik besloot hem niet langer te laten wachten. We vroegen de rekening en haastten ons naar buiten.
“Jij maakt me echt helemaal gek”, was het enige dat mijn vriend zei. Hij nam mijn hand vast en trok me mee naar de auto. We sprongen erin en mijn vriend kon niet snel genoeg thuis zijn. Ik besloot er nog een schepje bovenop te doen en legde, terwijl hij aan het rijden was, mijn hand op zijn knie. Zijn erectie was duidelijk zichtbaar in zijn broek. Mijn hand gleed naar de binnenkant van zijn dijen en toen ik zachtjes over zijn kruis wreef, hield mijn vriend het niet meer uit. “Als je wil dat ik klaarkom in de auto met mijn broek nog aan, terwijl ik aan het rijden ben, dan moet je vooral zo verder doen.” Ik besloot om inderdaad gewoon verder te doen, maar dat was buiten mijn vriend gerekend.
Hij zette plots de auto langs de kant van de weg, stapte uit en kwam naar de passagierskant gelopen. Hij trok het portier open en stak zijn hand naar mij uit zodat ik zou uitstappen. Dat deed ik. “Als jij het zo leuk vindt om mij al rijdend helemaal geil te maken, kunnen we de rollen ook wel eens omdraaien”, fluisterde hij terwijl hij me tegen de auto aanduwde. Zijn erectie drukte tegen mijn heupen en ik voelde tintelingen in mijn onderbuik. Wat werd ik hier opgewonden door. We verloren onszelf in een tongkus. Ik schrok eventjes toen mijn vriend zijn handen onder mijn jurkje liet verdwijnen, maar al snel was ik zo aan het genieten dat ik helemaal vergat dat we hier gewoon langs de kant van de weg stonden. Het was uiteindelijk maar een klein straatje, waar op dit uur niet veel volk meer zou langskomen. Zijn handen gleden over mijn kontje en toen hij zijn vingers over mijn kruis liet gaan, fluisterde hij: “Zo, ik ben blijkbaar niet de enige die opgewonden is.” Daarna liet hij twee vingers in mij glijden. Ik had de hele tijd mijn ogen gesloten, dit was zó opwindend! Zijn vingers gleden in en uit mij. Hij versnelde het tempo en fluisterde: “Laat je helemaal gaan, schatje.” Bij het horen van zijn stem kwam ik klaar.
Nadat ik was bekomen, stapte hij zelf in de auto langs de passagierskant. Hij meende dus echt dat de rollen omgedraaid moesten worden. Ik startte de motor en stelde vast dat de erectie van mijn vriend alleen maar groter was geworden. Dat probleem zou thuis wel opgelost worden.
Terwijl we aan het rijden waren, deed mijn vriend hetzelfde als ik daarnet. Zijn hand startte op mijn knie, gleed verder naar boven en kroop uiteindelijk onder mijn jurkje. Het was ook voor mij heel lastig om geconcentreerd te blijven op de weg. Toen we eindelijk thuis waren, nam ik zijn hand vast, deed de voordeur open en trok hem mee de gang in. Ik duwde hem tegen de muur en we begonnen elkaar te kussen. Ik deed zijn vest en zijn hemd uit, terwijl zijn handen terug onder mijn jurkje waren verdwenen. Zijn broeksriem ging open en zijn broek uit. Ook mijn jurkje bleef niet langer aan. We stonden elkaar in ons ondergoed recht in de ogen aan te kijken en dachten exact hetzelfde: Ik wil je, nu! In nog geen seconde was ons ondergoed verdwenen.
Nu was hij het die mij tegen de muur drukte, terwijl ik mijn benen rond zijn heupen zwaaide. We konden niet langer wachten. Er was geen tijd meer om naar de zetel of naar ons bed te lopen. Terwijl hij mij stevig vasthield, voelde ik zijn penis tegen mijn vagina drukken. Enkele seconden later gleed hij soepel bij me naar binnen. Hij liet me eventjes wennen aan het gevoel, maar begon zich al snel te bewegen. Ik voelde zijn penis in en uit me glijden. Het tempo werd steeds meer verhoogd. Het was heerlijk. Ik had eerder die avond al een orgasme bereikt, maar mijn vriend nog niet. Hij kwam dan ook al snel klaar. Toen ik zijn zaad in mijn voelde stromen en hem hoorde kreunen, was dat voor mij het teken om nogmaals een hoogtepunt te bereiken.
“Julie, ik denk dat de koffie is doorgelopen”, onderbreekt een stem mijn gedachten. O ja, ik ben op mijn werk. Ik neem snel de koffie mee naar mijn bureau en kijk op mijn horloge. 10u57. Oeps, een lange pauze vandaag. Ik voel dat mijn slipje door mijn gedachten nat is geworden. Ik kijk al uit naar vanavond…

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  2 comments for “Een lekker dessert

  1. 4 mei 2018 at 10:26

    Julie, wat een mooi compact verhaal, realistisch en opwindend. Je schrijft over seks zonder ordinair te worden, echt erotisch. Ik kijk uit naar je volgende verhaal.

    • 8 mei 2018 at 18:21

      Dank je wel, Vanille, voor je reactie. Blij dat te horen. Mijn volgende verhaal komt snel!

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world