hot teens tube shemale jizzed by group.

Een listig spel

De bel gaat, daar zal je haar hebben, denk ik. Ik wacht tot de bel nog een keer gaat en doe de deur open. Ik had haar via de mail opgedragen een jurkje aan te trekken, met niks eronder. Ze staat voor me in een jurkje, dus dat deel van de opdracht is geslaagd. Ze komt binnen. Ik sluit de deur en ondertussen schuif ik met mijn hand onder haar jurkje. Ik voel een slipje, deze is weliswaar al behoorlijk vochtig, maar dit was natuurlijk niet de bedoeling.

“Zo, je meester niet gehoorzamen,” zeg ik.

“Sorry, maar ik durfde niet helemaal naakt over straat,” zegt ze bedeesd.

“Hier zal ik je voor straffen.”

Ik duw haar in de richting van de slaapkamer. Ze twijfelt wel een beetje, want ze kent mij natuurlijk niet. Wat zal ik met haar gaan doen? Ik weet het zelf ook niet zo goed, ik heb wel veel gefantaseerd over sm, maar het is er nooit echt van gekomen.

“Doorlopen,” commandeer ik, als ze toch even blijft staan.

In het midden van de kamer staat een stoel. Ik ga op de stoel zitten.

“Kom maar op mijn schoot liggen, dan zal ik je billen bewerken.”

Dit doet ze. Ik schuif haar jurkje wat omhoog, zodat haar billen zichtbaar worden. Ze draagt een wit stringetje. Ik sla plotseling op haar billen. Ze slaakt een gilletje. Steeds vaker geef ik haar een tik. Ze kreunt wat. Is dit van de pijn of het genot?

“Zo vind je dit lekker?” vraag ik haar.

Ze knikt. Om dit te controleren schuif ik mijn hand in de richting van haar kut. Ik licht haar slipje wat op en steek een vinger naar binnen. Haar kutje is echt helemaal nat. Met kracht duw ik snel mijn wijsvinger in haar kont.

“Au,” schreeuwt ze, maar dat komt meer omdat ze dat niet verwacht had.

“Ja, jij ligt hier een beetje te genieten, maar dat is dus nog even niet de bedoeling. Jij bent ongehoorzaam geweest en daar moet je voor gestraft worden. Ik bepaal pas wanneer je mag genieten.”

Ik til haar op en leg haar op bed. In een snelle beweging trek ik haar jurkje uit en neem gelijk haar slipje mee. Ze heeft haar kutje netjes geschoren, alleen een streepje prijkt nog onder haar buik. Ze heeft ook mooie borsten en haar tepels wijzen al hard naar voren. Ik bind haar polsen vast en trek haar vervolgens wat naar beneden, zodat haar armen helemaal gestrekt zijn. Haar voeten bevestig ik aan het voeteneinde van het bed, maar zo dat haar benen wat gespreid zijn. Ik ga weer zitten op de stoel en bekijk haar.

“Wat ga je met me doen?” vraagt ze.

“Dat merk je zo wel,” antwoord ik.

Ik sta op en loop de kamer uit. Ik kom terug met een aantal wasknijpers in mijn hand, maar houd ze zo dat zij ze niet kan zien. Ik ga naast haar liggen en streel haar langs haar borsten. Ik knijp zachtjes in haar tepels die meteen stijver worden. In een  vloeiende beweging zet ik op haar tepels een knijper. Ze kreunt.

“Ik wil je nu niet meer horen,” gebied ik haar.

Ze houdt zicht rustig. Ik klem nog twee knijpers op haar tepels. Ze spant haar lichaam wat, maar maakt nu geen geluid meer. Ik lik haar tussen haar borsten en schuif langzaam naar beneden. Bij haar navel stop ik en klem hier ook een knijper vast. Ze probeert wat te verschuiven, maar ze kan geen kant op.

Ik lik haar verder en ga via het streepje schaamhaar in de richting van haar grotje. Ze laat weer een zacht gekreun horen.

“Zo lig je weer te genieten?, dan moet je het zelf maar weten”.

Ik pak een handvol knijpers en zet ze vast op haar schaamlippen. Dit is te veel voor haar want ze slaakt een gil. Ik pak een theedoek en bind deze voor haar mond.

“Ja als je niet wil luisteren, dan moet ik andere maatregelen nemen,” zeg ik haar.

Ik maak aan alle knijpers touwtjes vast en bind deze aan het bed. Ik maak haar handen en voeten los, zodat die zich vrij kunnen bewegen. Maar bij elke beweging van haar lichaam zullen de knijpers hun werk doen. Ze blijft dus stil liggen. Ik kleed me ondertussen ook uit en ik hou mijn paal voor haar mond.

“Pijp me, slet,” beveel ik haar, terwijl ik de theedoek van haar mond trek.

Nu moet ze zich wel bewegen, omdat ik mijn lul zo ver bij haar mond vandaan hou, dat ze zich wel op moet richten. De knijpers doen ondertussen hun werk, want haar tepels worden al aardig uitgerekt. Ze neemt mijn lul in haar mond en begint te pijpen. Dit kan ze heel goed, want na een tijdje voel ik mijn orgasme al naderen. Ik trek me langzaam terug uit haar mond en spuit vervolgens haar gezicht onder.

“Zo nu is het tijd voor je echte straf en daarna zal ik je ook laten genieten,” zeg ik haar.

Ik haal de knijpers van haar lipjes af. Ik pak een komkommer en ram die in haar kut naar binnen. Ik pak ook een banaan en smeer deze in met wat glijmiddel. Ik zet hem tegen haar sterretje en druk deze ook naar binnen. Ze begint weer te kreunen, want door een onverwachte beweging van haar, spannen de touwtjes die aan haar tepelklemmen zitten wat strakker.

Nu pak ik een riem en begin tegen het fruit te slaan. Ook haar borsten sla ik niet over en er beginnen wat rode striemen zich af te tekenen op haar huid. Dit doet echt pijn, maar ze houd zich groot en ondergaat haar straf.

Ik trek de komkommer en de banaan uit haar en maak de knijpers los van haar borsten. Haar tepels zijn wel wat vervormd, maar al snel nemen ze hun oude vorm weer aan. Ze beweegt zich wat.

“Zo, ik vind dat ik je wel genoeg gestraft heb, nu zal ik je even lekker verwennen,” zeg ik haar.

“O, ja ik wil je in me voelen, meester” antwoordt ze.

Eerst veeg ik de laatste klodders sperma van haar gezicht en vervolgens begin ik haar tepels te likken. Deze zijn erg gevoelig want ze kreunt geweldig als ik ze raak met mijn tong. Ik lik vervolgens haar buik en eindig weer bij haar kut. Ik lik eerst langs haar lipjes. Door de knijpers zijn deze ook supergevoelig geworden, want ik voel dat ze zich wat spant. Vervolgens zuig ik aan haar klitje, terwijl ik twee vingers in haar kutje stop. Ik vinger haar en lik ondertussen rondjes om haar klitje. Ze hijgt en kreunt en niet lang daarna begint ze te kronkelen van genot. Haar kut wordt steeds natter. Ik weet dat het tijd is voor de volgende stap. Ik richt me op en druk mijn paal tegen haar poes. Eerst beweeg ik hem langs haar lipjes en haar klit. Dan schuif ik hem tergend langzaam naar binnen. Zo blijf ik even liggen. Ik begin te pompen eerst langzaam, steeds mijn tempo opvoerend, totdat er een mooi ritme ontstaat. Ze ligt te genieten en beweegt mee in mijn ritme. Onze lichamen smelten samen tot één geheel en samen komen we tot ons hoogtepunt.

Na deze vrijpartij begint ze zich aan te kleden, haar jurkje heeft ze al aan.

“Ja ik moet echt weg, want ik moet zo werken,” zegt ze.

Ze wil ook haar slipje weer aantrekken, maar ik ben haar net te vlug af.

“Die zou ik maar hier laten, want weet je wat ik nu kan doen?”

“Nee” antwoordt ze.

“Ik zal het je laten zien,” zeg ik.

Ik duw haar in de richting van keuken. Ik sta achter haar en hou mijn handen op haar borsten. Bij de keukentafel aangekomen, duw ik haar naar voren en ram mijn pik naar binnen. Dit had ze niet verwacht. Samen beleven we weer de reis naar een nieuw hoogtepunt.

“Nu mag je weg,” zeg ik haar.

Ze doet haar haar in een staart en kust me op mijn wang.

“Tot de volgende keer,” zegt ze en ze verlaat mijn huis.

Ik ga nog even op bed liggen, haar slipje in mijn hand en geniet nog even na.  

© Xiron  

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world