Een mail met verstrekkende gevolgen!

Sandra Loom werd ik wakker uit een heerlijke geile droom. Met een sluimerend verlangen rekte ik me uit. Terwijl ik me uitstrekte voelde ik nattigheid tussen mijn benen. Wat kon dat nou zijn vroeg ik me dromerig af. Ik haalde mijn vingers langs mijn kutje en bracht het naar mijn mond. Het smaakte naar sperma! Hoe kon dat nou? Toen drong het tot mij door. Gerard had mij, voordat hij was opgestaan, blijkbaar stiekem geneukt. Wat een brutaliteit! Ik had het dus niet alleen gedroomd. Het maakte me wel geil dat ik zo'n vol poesje had. Ik doopte mijn vinger nogmaals in en likte het af. Te gek eigenlijk dat ik nog zo van hem kon genieten terwijl hij al lang weg was. Straks zou ik hem dat op zijn werk laten weten. Nadat ik nog een uurtje nagenietend in bed had gelegen, stond ik op. Ik trok mijn kamerjas aan en liep naar de pc in de werkkamer. Eerst even een mailtje naar die brutale man van me sturen om hem te bedanken voor de lekkernij die hij had achter gelaten!

Otto Bij binnenkomst op mijn werk groette ik iedereen. De meeste waren er al en ook mijn kamergenoot Gerard was vroeg gekomen. Hij bleef maar een uur omdat hij alweer naar een klant moest waar hij tot in de namiddag zou blijven, zo vertelde hij me. Nadat Gerard was vertrokken crashte plotseling mijn computer. De ene vloek na de ander riep ik uit en even wist ik niet wat te doen. Toen zag ik op het andere bureau de computer van Gerard staan. Hij was nog ingelogd en waarschijnlijk kon ik op zijn pc nog een deel van mijn werk redden. Ik ging er achter zitten en begon met mijn hersteloperatie. Gelukkig het lukte. Terwijl ik bezig was hoorde ik de piep van een ingekomen mail. Nieuwsgierig als ik ben, besloot ik even te kijken. Ik opende zijn mailbox en zag dat het een mailtje van zijn vrouw Sandra was. Nou had ik Sandra een keer op een feestje ontmoet; ze was een aantrekkelijke vrouw en zag er toen nogal uitdagend uit. Gerard vertelde naderhand dat ze een heerlijk “heet wijf” was en ervan genoot wanneer ze de aandacht van mannen kreeg. Ik opende het mailtje. “Hoi geile beer, nog bedankt voor al dat lekkers wat je in me hebt achtergelaten! Ondanks je heerlijke beurt voel ik me nog steeds bloedgeil, daarom ga ik eerst maar even douchen. Ik weet niet of ik van mezelf af kan blijven. Hoe vergaat het jou? Geile kusjes, je hete Sandra!” Ik kreeg meteen hele visioenen toen ik het mailtje las en vond het zeer opwindend om dat bericht stiekem te lezen. Zo te lezen had hij zijn vrouw een heerlijke beurt gegeven voordat hij naar zijn werk was vertrokken. Dat leek mij ook wel wat. Ik ging weer door met mijn werk. Het mailtje liet me echter niet los. Plotseling kreeg ik een idee. Zou dat werken vroeg ik me af. Proberen kon altijd; als ik het naderhand maar verwijderde. Ik klikte de mail weer open en stuurde een antwoordbericht: “Hoi geile meid. Wat gemeen dat ik hier zit en jij thuis. Kan je me een opwindende foto toesturen zodat ik ook iets heb om naar te kijken. Geile xxx, Gerard” Ik verzond het bericht en wachtte af.

Sandra Goh wat was die douche heerlijk. Alles was supergevoelig. Ik was al een paar keer met mijn handen over mijn borsten en onderbuik gegleden. Als ik had gewild dan had ik me zo klaar kunnen vingeren. Ik had echter de hele dag nog voor me en wilde dat hoogtepunt zo lang mogelijk uitstellen. Eens kijken of Gerard nog een berichtje had terug gestuurd. Misschien kon ie wel vrij krijgen vanmiddag om iets spannends te gaan doen. Ik ging achter de pc zitten en zag dat er inderdaad een mailtje was binnen gekomen. Hij noemde me “geile meid”; nou dat had ie wel goed gezien. Een opwindende foto wilde ie hebben. Wat een geilaard om op zijn werk om zo'n foto te vragen. Hm, spannende foto’s hadden we vaak genoeg gemaakt, dus was het slechts een kwestie van kiezen. Ik klikte de fotomap aan en bekeek de verzameling. Op sommige waren complete neukscènes te zien, maar dat leek me niet zo'n goed idee. Uiteindelijk had ik een mooie uitgezocht waarop ik in sexy lingerie te bewonderen was. Ik kopieerde het naar de mail en tikte er nog een tekstje bij: “Oké, geile beer, hier heb je een opwindende foto. Gaat deze ver genoeg? Ik hoop niet dat je, je te midden van je collega's gaat staan afrukken! Kan je vanmiddag vrij nemen om iets spannend te gaan doen? Je Sandra.”

Otto Een half uur later hoorde ik opnieuw de piep van de mail. Snel keek ik wat het was. Yes, een bericht terug. Ik opende de mail en zag dat er inderdaad een foto bijgesloten was. Ik wist niet hoe snel ik die open moest maken en tien seconden later had ik Sandra levensgroot op mijn beeldscherm staan. Ze was gekleed in sexy witte lingerie en zag er uit om rauw in te bijten. Zo te zien had ze een stel prachtige tieten en als je goed keek zag je de donkere tepels door het hemdje heen schemeren. Ook door haar broekje was een smal strookje donker haar vaag zichtbaar. Ik voelde mijn geslacht groeien. Er kwam een stout plan in me op. Kon ik dat wel maken twijfelde ik nog, maar het geile gevoel vanonder kreeg de overhand. Ik drukte op de antwoord knop en schreef: “Hoi Lief (zo hoorde ik Gerard zijn vrouw regelmatig noemen), ik had vanmiddag graag iets spannends met je willen doen maar ik moet helaas op bezoek bij klanten. Mijn collega Otto is wel beschikbaar!” Toen ik mezelf zo aanbood ging er een rilling van spanning door me heen.

Sandra Ik liep nog steeds rond in mijn ochtendjas en genoot van de ochtendzon die heerlijk ontspannend op mijn rug scheen. Piep, er kwam weer een mailtje binnen. Toen ik het opende moest ik het wel twee keer lezen omdat ik het niet geloofde “mijn collega is wel beschikbaar!” Wat bedoelde hij daarmee. Hij dacht toch niet dat ik….. Ik drukte op de antwoordtoets en schreef: “Wat bedoel je met: mijn collega Otto is wel beschikbaar?”

Otto Ik las haar vraag. Nu moest ik met de juiste argumenten zien te komen. “Nou schatje, jij vindt het toch altijd erg spannend om met andere mannen te flirten en ze uit te dagen. Je bent nu waarschijnlijk nog heerlijk opgewonden en ik kan helaas niet bij je langs komen. Om je toch tegemoet te komen bied ik je een alternatief aan. Gebruik het en zorg dat je lekker aan je trekken komt! Mijn zegen heb je.” Vol spanning drukte ik op verzenden.

Sandra Jeetje, hij meende het serieus flitste er door me heen toen ik het bericht las. Zal ik hem bellen vroeg ik me af, maar ik was on line dus kon ik net zo goed een berichtje terugsturen. “Jij durft! En wat moet ik dan doen?”

Otto “Hem verleiden!”

Sandra “Weet je dat wel zeker? En tot hoever mag ik dan gaan?”

Otto Het ging lukken voelde ik toen ik het laatste berichtje las. Snel stuurde ik weer een berichtje terug. “Dat mag je zelf weten! Kleed je uitdagend en stuur mij nog even een foto toe!”

Sandra “Mmm, het is wel een geil plan!”

Otto “I know! Succes. Ik ben tot 12.00 uur via de mail bereikbaar daarna ben ik weg!” Toen ik het verzonden had rekte ik me uit. Ik keek op de klok en zag dat het elf uur was. Vermoedelijk ging ze zich nu aankleden en hopelijk stuurde ze me dan eerst nog een foto toe. Van de spanning kon ik me nauwelijks meer op mijn werk concentreren en de tijd gleed erg traag voorbij.

Sandra Ik wist niet meer hoe ik het had. Zo ver was Gerard nog nooit gegaan. Hij vond het altijd reuze spannend als ik met andere mannen flirtte maar meer dan dat zat er niet in. Nu gaf hij me zomaar toestemming om wel verder te gaan. Ik probeerde me zijn collega voor de geest te halen. Ik had hem wel eens gezien, maar wist niet helemaal zeker meer hoe hij er uit zag. Maar goed, dat zou ik dan vanmiddag wel zien. Wat moest ik aan doen? Ik zette alle kasten open en begon kleding uit te zoeken. Dit wel, dit niet, misschien is dit wel wat, hoe zou hij dit vinden. Toen ik weer op de klok keek zag ik dat het al half twaalf was. Shit, ik zou hem nog een foto toesturen voordat hij vertrok. Ik trok de kleren aan die ik uiteindelijk had uitgezocht en keek in de spiegel. Yes, dit was zonder meer uitdagend! Ik pakte de camera en maakte een foto. “Is dit uitdagend genoeg, geile beer?”

Otto Ik was weer aan het werk gegaan en had intussen Gerard nog even gebeld. Hij vertelde dat hij de hele middag nog bezig was bij de klant en dat ie waarschijnlijk niet gestoord kon worden. Hij zou zijn mobiel uitzetten. Mooi dat was dan ook weer geregeld. Aan de consequenties dacht ik maar even niet. Ongeduldig wachtte ik op de piep van de mail. Ze was het toch niet vergeten. Ik keek op de klok: kwart voor twaalf! Eindelijk daar was ie. Ik klikte het bericht open, las de tekst en opende de foto. Wauw, wat een heerlijke meid. Ze kon zo als model gaan werken. Ze was gekleed in een luchtig lichtgeel zomerjurkje dat tot halverwege haar dijen reikte. Haar benen waren in sexy zwarte fantasiekousen gestoken waarvan de kanten rand net onder de zoom van het jurkje zichtbaar was. Onder het jurkje droeg ze zo te zien een zwarte beha waarvan de voorzijde pikant in de opening van het jurkje te zien was. Ook zag je vaag een donker driehoekje van het zwarte slipje door de stof schemeren. Ter afsluiting had ze een stel zwarte pumps met hoge stiletto hakken aangedaan. Kortom, ze zag er perfect uit. Bij de gedachte dat ik deze vrouw vanmiddag ging ontmoeten, voelde ik mijn lul omhoog komen. Snel schreef ik terug: “Fantastisch, je ziet er waanzinnig sexy uit! Maar je weet, een echte geile meid trekt geen slipje aan!”

Sandra Ik las het antwoord en wist even niet wat ik moest zeggen. Hij was echt losgeslagen. Inmiddels was mijn slipje al kletsnat geworden van de gedachten en fantasieën die zich op mijn netvlies vormden. Ik wist nog niet wat ik zou doen en tikte “Brrr, ik weet niet of ik dat durf ”

Otto “Jij durft alles! Hij is rond 13.00 uur bij je en komt bestanden van mijn laptop ophalen die in de studeerkamer staat. Veel succes en plezier! Ik ga er vandoor, Gerard”

Sandra Hij vond het echt goed en over een uur zou zijn collega er al zijn. Ik begon nu echt hypernerveus te worden. Snel ruimde ik het huis een beetje op en zocht in de studeerkamer naar de laptop. Hoe moest ik hem trouwens gaan verleiden? Ik wist het niet en logisch denken kon ik ook niet meer. Anders ging het altijd vanzelf maar nu onder druk raakte ik in de war. Opeens had ik een idee. Als ik nou eens wat foto's op de laptop installeerde zodanig dat hij ze per ongeluk te zien kreeg.

Otto Ik wenste mijn collega's een prettig weekend en had gezegd dat ik een vrije middag nam. In de auto hield ik het bijna niet meer. Bij elk verkeerslicht, dat op rood stond, nam de spanning toe en eindelijk reed ik de straat van Gerard in. Ik keek op de klok “13.10 uur”. Mooi op tijd. Ik parkeerde de auto pontificaal voor het huis zodat ze mij in de gaten zou krijgen. Vanuit mijn ooghoek zag ik een gordijn bewegen. Ja, hoor ze stond al te gluren. Ik haalde diep adem en stapte toen zo nonchalant mogelijk uit de auto.

Sandra Waar bleef hij nou. Ongeduldig stond ik opgewonden voor het raam. Het was al lang één uur geweest. De spanning werd steeds groter. Daar had je hem eindelijk. Gelukkig, hij zag er niet gek uit. Ik wachtte totdat hij aanbelde en maakte toen de deur open. “Hallo” begroette ik hem enthousiast “jij moet Otto zijn”. Hij stak zijn hand uit. “Hoi, ja ik ben Otto en ik kom voor de laptop van Gerard” antwoordde hij. “Kom maar even binnen” nodigde ik hem uit en liep voor hem uit de gang door.

Otto De verschijning in de deuropening was verpletterend. In het echt was ze nog veel opwindender dan op de foto. We maakten kennis waarna ze vroeg of ik binnen wilde komen. Ze liep voor me uit de gang door naar de kamer. Mijn ogen gleden over haar slanke figuurtje en zoemden in op haar billen. De lijnen van een slipje kon ik onder het dunne jurkje nog niet ontdekken. Zou ze inderdaad haar slipje uit gedaan hebben of had ze een string aan? Ik voelde mijn lul alweer omhoog komen. Daar had ik de hele ochtend al last van en veel controle had ik daar niet meer over.

Sandra “Loop maar even mee naar de studeerkamer dan kan je ondertussen de laptop onderzoeken.” Ik liep voor hem uit de trap op en wist dat hij daardoor onder mijn jurkje kon kijken. Langzaam nam ik de treeën. Wat hij precies kon zien wist ik niet, maar het wond me wel enorm op om me zo schaamteloos te laten begluren.

Otto Ze liep voor me uit de trap op. Ik wachtte expres even, zodat de afstand tussen ons vergroot werd. Ik keek omhoog en zag dat er steeds meer te zien was onder het jurkje. Nog even. Gespannen keek ik toe. Daar was de onderkant van haar billen. Mmmm, zo te zien had ze inderdaad geen slipje aan. Wat een geile meid. Opgewonden volgde ik haar strakke kontje totdat ze boven was. Ik liep haar achterna naar de studeerkamer maar kon nergens anders meer aan denken dan aan die prachtige billen die ik net gezien had. Goh, wat zou ik die graag in mijn handen nemen. Ik probeerde geduld te hebben. Voorlopig ging het plan goed, ze had alles gedaan wat ik gevraagd had. Oh nee, wat haar man gevraagd had realiseerde ik me weer. Dat moest ik wel goed voor ogen houden. Zij zou mij verleiden en zelf bepalen tot hoever ze zou gaan. Dat respect moest ik voor haar opbrengen. Ik mocht niet het initiatief daarin nemen. Ik ging achter het bureau zitten en zette de laptop aan. Achter me hoorde ik Sandra weer naar beneden gaan om thee te zetten.

Sandra Ik had hem zien kijken en zijn blik loog er niet om. Hij geilde op me. Ook in zijn kruis was iets ontstaan dat hij probeerde te verbergen. Toen ik de trap op liep en wist dat hij me vanonder stond te bekijken, voelde ik me helemaal nat worden. Ik was de hele ochtend al geil geweest maar het werd nu alleen nog maar erger. Ik liep naar de keuken om thee te zetten. Hij zal nu wel met de laptop bezig zijn. Misschien had hij de foto's al gevonden. Ik rilde bij de gedachte wat hij dan allemaal zou zien. Het water kookte. Ik pakte twee glazen en schonk de thee in. Ik keek nog even naar mezelf en deed toen nog een knoopje van mijn jurkje open. De zwarte beha was nu duidelijk zichtbaar in de opening. Een mooiere uitnodiging kon hij niet krijgen. Ik pakte de theeglazen en liep naar de trap.

Otto Ik zette de laptop aan en deed net alsof ik bepaalde bestanden aan het zoeken was. Eerst ging ik naar de historie en zag dat voor het laatst een aantal fotobestanden waren bewerkt. Ik klikte de bovenste aan en zag Sandra gekleed in de sexy outfit die ze nu ook droeg. Dit was de foto die ze me had toegestuurd. Ik klikte een volgende aan. Nu stond ze bovenaan de trap terwijl de foto vanonder genomen was. Precies de situatie die ik een half uur geleden had meegemaakt. Ik keek nog eens goed en kon ook nu geen slipje ontdekken. Ze had een fascinerend strak kontje dat koket onder het rokje te voorschijn stak. Opgewonden wreef ik over mijn kruis.

Sandra Zachtjes liep ik naar boven. Door de open deur kon ik hem zien zitten met zijn rug naar me toe. Toen ik binnen was zag ik dat hij de foto op de trap aan het bekijken was. Met zijn hand wreef hij ongegeneerd in zijn kruis. “En heb je het bestand gevonden” vroeg ik quasi terloops. Ik zag hoe hij schrok; zijn gezicht werd langzaam rood. Ik keek naar het scherm en zag mezelf. “Oh, stonden die er ook op” stamelde ik. Ik zette de thee op het bureau en bleef schuin achter hem staan. Even viel er een stilte. “Vind je het opwindend om dergelijke foto's te zien?” vroeg ik hees. Hij draaide zich om en keek me aan. Zijn ogen gleden voelbaar over mijn lichaam terwijl hij antwoordde dat uitdagende foto's van een knappe vrouw hem altijd opwonden. Het compliment schoot rechtstreeks in mijn onderbuik. “Er staan er nog meer op, kijk gerust” moedigde ik hem aan. Hij aarzelde even, draaide zich om en klikte toen op een volgende foto.

Otto Shit ik had haar helemaal niet horen aan komen. Wat een sof dacht ik bij mezelf en voelde me betrapt als een kleine jongen. Ik kon wel door de grond gaan. Gespannen wachtte ik af hoe ze verder zou reageren. Gelukkig werd ze niet boos, integendeel ze bleef juist heel vriendelijk. De vraag of ik het opwindend vond gaf mij de gelegenheid me om te draaien en haar een compliment te geven. Ze zag er trouwens zeer uitdagend uit, zeker met dat stukje zwarte stof van haar beha dat brutaal uit de opening van haar jurkje te voorschijn was gekropen. Ik zag dat ik met het compliment scoorde. Mooi! Toen ze me daarna aanmoedigde om de andere foto's ook te bekijken wist ik dat het goed zat. Toch was het een wat vreemde situatie. Ik aarzelde even en draaide me toen weer naar de pc en klikte de volgende foto aan. Het was een vergelijkbare foto maar nu stond ze wat meer voorover gebukt waardoor ik haar billen duidelijk kon zien. Ook zag ik vaag een donker stukje van haar uitnodigende spleetje. Ze was achter me gaan staan en had haar handen op mijn schouders gelegd. Zo bekeken we de volgende foto. Ze zat nu onderuit gezakt tegen de bedrand aan met opgetrokken benen. Het jurkje was tot aan haar middel open geknoopt en toonde de mooie zwarte kanten beha. Ik floot bewonderend tussen mijn tanden. Met haar handen in mijn nek voelde ik me steeds geiler worden. Fluisterend vroeg ze wat ik van de foto's vond. “Ze zijn bijzonder, eh sfeervol” grijnsde ik plagend.

Sandra Ik keek naar mezelf onderuit gezakt tegen het bed aan en wist dat de volgende foto's nog meer zouden laten zien. Ik moest weten wat hij er van vond en vroeg het hem. Hij genoot en aan zijn kruis kon ik duidelijk zien dat hij niet zat te liegen. Ook het simpele fluitje had me nog meer opgewonden. Terwijl hij naar het scherm tuurde wreef ik stiekem met mijn hand onder mijn jurkje over mijn onderbuik. Goh wat was ik daar nat geworden. Zou hij dat ruiken als ik mijn hand weer op zijn schouder legde?

Otto Op de volgende foto zat ze nog steeds op dezelfde plek maar nu had ze haar beha onder haar borsten getrokken. Een paar harde donkere tepels keken me brutaal aan. Naast haar op de grond zag ik een vleeskleurige vibrator liggen “Wauw, je ziet er echt fantastisch uit!” Dit was werkelijk te gek. Ik werd met de minuut geiler, voor zover dat nog kon. Het leek trouwens wel alsof ik haar kutje kon ruiken. Zou ze nu ook zo geil zijn vroeg ik me af. “Krijg ik dit ook in het echt te zien?” vroeg ik haar brutaal “Wil je dat?” vroeg ze me. “Dat lijkt me waanzinnig geil” antwoordde ik.

Sandra Zijn brutale vraag raakte me. Ik kon bijna niet meer van mezelf afblijven. Ik voelde dat hij net zo geil was als ik maar blijkbaar niet de volgende stap durfde te zetten. Hij klikte een volgende foto aan. De staaf had ik nu in mijn mond genomen. Ik hield het niet meer. Opnieuw liet ik een vinger door mijn glibberige spleetje glijden. Daarna streelde ik met diezelfde hand teder over zijn wang. De vinger die ik net zo heerlijk door mijn spleetje had laten glijden liet ik nu over zijn lippen gaan. Hij reageerde direct en zoog mijn vinger naar binnen.

Otto Goh, wat werd ik geil van die foto's. Temeer daar de persoon waar ik naar keek in levenden lijve achter me stond en haar handen zalig in mijn nek liet kroelen. De foto's gingen steeds verder. Ik zag dat er nog maar twee ongeopende over waren. Ze streek met haar hand over mijn wang terwijl ik de volgende open klikte. Ik zoog haar vinger in mijn mond. Het smaakte opwindend, naar eh naar haar lichaamsvocht? Zou ze echt terwijl ze achter me stond met haar vingers in haar kutje hebben gezeten vroeg ik me af. Op de volgende foto was het jurkje verder opgeschort en keek ik recht tegen haar uitnodigende spleetje aan. Ik had het niet meer en opende snel de laatste foto. Daar lag ze languit met de vibrator diep in haar onderbuik gestoken. Haar benen gespreid en opgetrokken en aan haar gezicht te zien genoot ze er van. “Schitterend” riep ik uit “Dat wil ik in het echt zien!”

Sandra Zijn uitroep bij de laatste foto maakte me wild. Tegelijkertijd zoog hij aan mijn vinger. Zou hij weten wat hij proeft? “Wil je het echt zien?” vroeg ik hem uitdagend. Hij draaide zich om en keek me hongerig aan. “Dat zou ik fantastisch vinden” antwoordde hij “in werkelijkheid ben je namelijk nog veel geiler dan op de foto!” Hij raakte me weer. “Wacht hier” fluisterde ik tegen hem en liep de kamer uit.

Otto Ze ging het echt doen. Dat had ik niet verwacht. Ongeduldig wachtte ik op haar terugkeer.

Sandra Uit de slaapkamer haalde ik mijn vibrator. Openlijk hield ik hem in mijn hand vast. Ik haalde nog even diep adem en liep toen de kamer weer in. Zijn ogen volgden mij. Ik ging voor hem tegen de fauteuil op de grond zitten. Die houding deed het meest aan de foto's denken. Ik toonde hem de staaf en keek hem verleidelijk aan. “Wat wil je dat ik doe?” vroeg ik hem geil.

Otto Daar kwam ze. Yes, ze had inderdaad de vibrator bij zich en ging voor de stoel op de grond zitten. Wat een geil wijf. Plotseling vroeg ze me wat ze moest doen. “Stop hem in je mond en maak hem nat” antwoordde ik hees. Ik zag dat ze me gehoorzaamde. Wat was ik in een geile situatie aanbeland. “Doe alsof je hem pijpt” fluisterde ik opnieuw. Ze voldeed aan mijn verzoek en begon het apparaat uitgebreid te likken en af te zuigen. Blijkbaar was ze bereid om me te gehoorzamen. “Open je jurkje van boven voor me!” vroeg ik haar.

Sandra Hij vertelde me wat ik moest doen. Ik likte en zoog aan het ding terwijl ik fantaseerde dat het zijn lul was die ik uitgebreid aan het pijpen was. Vanonder dreef ik inmiddels. Op zijn verzoek opende ik traag de knoopjes tot aan mijn navel. Het jurkje viel open en toonde mijn zwarte sexy beha. Ik voelde hoe zijn ogen over mijn borsten gleden. “Trek je beha onder je borsten zoals op de foto!” beviel hij me. Ik liet de staaf even los en trok de stof van mijn beha naar beneden. Eindelijk werden mijn stijve tepels bevrijd. Ze stonden strak overeind en pronkten recht naar voren. “Je hebt prachtige borsten!”

Otto Ze deed precies wat ik vroeg en toonde me een paar fantastisch tieten. “Wrijf met de staaf over die geile tieten van je!” Ik merkte dat mijn taalgebruik door de situatie platvloerser werd. Ze gehoorzaamde en ik genoot. “Open je benen geil sletje van me!”

Sandra Dat laatste woord deed het hem. Ik voelde me ook echt zijn geile slet geworden en was bereid om alles voor hem te doen. Ik deed mijn benen uit elkaar en toonde schaamteloos mijn hongerige spleet.

Otto “Nog verder en laat zien hoe nat je bent!” Ik raakte helemaal in haar ban. Ik kon nergens anders meer aan denken en zag alleen nog maar dat kletsnatte kutje op twee meter afstand. “en neuk jezelf met die staaf, geil wijf die je bent!” moedigde ik haar aan.

Sandra Met mijn vingers opende ik rillend mijn spleetje en toonde hem hoe glibberig het daar was. Min ademhaling versnelde toen hij me beval om mezelf met de vibrator te neuken. Eindelijk mocht ik iets in mijn gloeiende onderbuik stoppen. Terwijl hij toe keek dreef ik de vibrator in één keer diep in mijn hete kanaal. “Ohh, ohh” kreunde ik van genot. Ik zocht zijn ogen en zag dat hij geconcentreerd naar mijn bewegingen zat te kijken. “Toe maar, breng je zelf tot een hoogtepunt!” moedigde hij me aan “en kijk hoe ik van je geniet” Terwijl ik mezelf naar een orgasme werkte zag ik hoe hij zijn broek open maakte en een heerlijke grote harde paal te voorschijn haalde. Aan de paarse eikel te zien zat ie al enige tijd bekneld. Hij pakte hem met zijn hand beet en begon zichzelf af te trekken. Dat was teveel voor me. Ik voelde hoe mijn orgasme vanuit mijn tenen kwam aandenderen. De ene spasme na de ander overspoelde mijn lichaam. Voldaan zakte ik in elkaar. In een waas zag ik hoe hij opstond en naar me toe kwam. Hij boog zich over me heen. Zijn stijve pik kwam dichterbij en voordat ik me realiseerde wat er gebeurde voelde ik de klodders zaad in mijn gezicht spatten. In mijn haar, op mijn ogen, tegen mijn mond. Ik vond het allemaal prima. Zelfs de laatste druppels liet hij op mijn gezicht vallen.

Otto Goh wat gaf dat een ongekend heerlijk gevoel om mijn zaad over die geile vrouw uit te storten. Ik had me nog nooit zo laten gaan, maar bij haar was alles anders. Tot de laatste druppel trok ik me af, er voor zorgend dat het op haar gezicht droop. Voldaan liet ik me naast Sandra op de grond zakken. We zaten allebei nog heerlijk na te genieten van die geweldige ontlading. Naast me hoorde ik Sandra zachtjes lachen. Ik keek haar vragend aan. Weet je vertelde ze we hebben elkaar nauwelijks aangeraakt! Toen ze het zei drong het pas tot me door. Ja, dat was waar. Ik keek haar nog eens aan. Haar gezicht zat nog steeds onder mijn zaad maar blijkbaar vond ze dat niet erg. Ze zag dat ik zat te kijken en vroeg me wat er was. Ik keek in haar ogen en vond dat ze recht had op de waarheid en besloot het verhaal te vertellen.

Sandra Wauw, wat was het heerlijk geweest! Het had me gigantisch opgewonden om me voor zijn neus ongegeneerd naar een hoogtepunt te masturberen. Ik wist niet dat ik zoiets in me had. Toen hij daarna ook op zo'n heerlijke dierlijke manier was klaar gekomen was het perfect. En dat terwijl we elkaar nauwelijks hadden aangeraakt. Ik had alleen zijn nek gemasseerd. Ik moest er om lachen. Hij keek me aan. Vermoedelijk zag hij zijn zaad nog in mijn gezicht hangen. Ik vond het wel lekker geil en smerig om het daar te laten zitten. Straks zou ik me wel uitgebreid gaan douchen voordat Gerard thuis zou komen. Plotseling begon hij te vertellen dat het niet mijn man geweest was die de mails had verzonden maar dat hij dat gedaan had. Ik werd woest en begon hem te slaan. Hoe had ik me zo kunnen laten gaan. Hij hield mijn armen vast zodat ik hem niet meer kon bereiken. “Wat moet ik nou mijn man vertellen?” jammerde ik in paniek.

Otto Ze vond het niet leuk wat ik had gedaan en begon direct op me in te slaan. Ik kon het wel begrijpen want ik had haar gewoon bedrogen. Terwijl ik haar zo vast hield zag ik dat haar ogen een andere taal spraken dan haar mond en handen. Ik boog me naar voren en kuste haar teder op haar mond. Ze draaide niet weg. Ik proefde wat slierten van mijn eigen zaad. “Als je wilt dat ik het hem vertel dan zal ik dat doen” bood ik aan. “Per slot van rekening ben je niet echt vreemd gegaan, ik heb je niet aangeraakt of geneukt!” Ik bleef haar aan kijken. “Een andere mogelijkheid is natuurlijk om het geheim te houden. Hij hoeft er niet achter te komen en misschien kunnen we nog wel eens een mailtje sturen!” Ik was benieuwd hoe ze zou reageren.

Sandra “Ik weet het niet” antwoordde ik naar waarheid. Ik vond het gemeen tegenover mijn man, maar aan de andere kant was het wel ongelooflijk spannend en geil geweest. Ik voelde hoe mijn lichaam al weer begon te reageren. Mijn tepels werden hard en ook vanonder voelde ik mijn spleetje weer vochtig worden. Wat had ik toch vandaag; ik leek wel onverzadigbaar. “Ik moet er over nadenken. Morgen zal ik het je laten weten, maar nu ga ik eerst douchen.” Ik sprong op en liep richting de badkamer. “Mag ik je gadeslaan?” hoorde ik hem achter me timide vragen. Er ging opnieuw een rilling door me heen. Was het dan nog niet afgelopen? Ik twijfelde even. Hij had nu al zoveel van me gezien dat bloot onder de douche ook nog wel kon. “Oké, als je belooft dat je nergens aan komt” gaf ik toe.

Otto “Dat beloof ik” antwoordde ik verheugd. Ik mocht naar haar kijken onder de douche. Ik liep achter haar aan de badkamer in. Ze pakte een handdoek en andere badspullen. Terwijl ik toekeek trok ze haar beha uit. Haar borsten staken parmantig naar voren; het waren prachtige exemplaren. Ik voelde dat het me opwond en mijn paal kwam weer langzaam omhoog. Toen ze uit haar open hangende jurkje stapte stond ze spiernaakt voor me. Ik genoot van wat ze me toonde. “Je ziet er fantastisch uit, Sandra” complimenteerde ik haar “je hebt een geweldig lijf!”

Sandra Ook nu vond ik het weer spannend om me voor hem uit te kleden. Expres bleef ik even voor hem staan en zijn complimenten brachten nog meer beroering teweeg in mijn onderbuik. Snel stapte ik onder de douche en deed de warme kraan aan. We hadden helaas nog geen douchecabine maar zo'n ouderwets gordijn. Ik trok het dicht om het spatten tegen te gaan en voelde me zo meer op mijn gemak dan onder zijn glurende ogen.

Otto Goh wat ziet ze er heerlijk uit. Ik zag hoe haar lichaam nat werd. Dat maakte het alleen nog maar erger. Shit nu trok ze het douchegordijn dicht. Gelukkig was het gordijn van een dunne soepele witte stof waar je redelijk doorheen kon kijken. Je kon haar lichaamsvorm zien en ook wat ze deed. Ik keek toe hoe ze het zeep pakte en haar lichaam begon in te zepen. Het leek wel alsof ze haar borsten extra aandacht gaf.

Sandra Hij kon me nu wel niet direct zien maar vermoedelijk wel wat ik aan het doen was. Ik zeepte eerst mijn benen en armen in. Daarna deed ik mijn buik en uiteindelijk mijn borsten. Ohh, wat voelde dat weer heerlijk aan. Genietend bleef ik ze uitgebreid inzepen wetende dat Otto me kon zien. Ik werd opnieuw geil en zou zo weer de hand aan mezelf kunnen slaan. “Is het lekker?” hoorde ik ineens zijn stem fluisterend vragen. Hij was vlakbij het gordijn gaan staan. “Wikkel je in het gordijn” gebood hij me zachtjes. Begon het weer opnieuw? Ik wist dat ik er niet aan toe moest geven maar ik was alweer te ver heen om nog verstandelijk te reageren. Ik deed wat hij zei en trok het douchegordijn stijf om me heen. Het was een geil gevoel om die natte stof overal tegen mijn lichaam te voelen plakken. Ik had er nooit zo opgelet maar het had wel iets opwindends. Zeker omdat er ook nog iemand toekeek.

Otto Ze deed het. Ik keek toe hoe ze zich in het douchegordijn rolde. Doordat haar lichaam er tegenaan drukte werd het beter zichtbaar. Ik kon duidelijk haar donkere tepels zien die bijna dwars door de stof drukten; ze waren opnieuw hard en opgezet. Zou ze ook weer net zo geil als ik geworden zijn? Ik maakte de douchekop los en nam het apparaat in mijn hand. Vanaf de buitenkant richtte ik de harde straal op haar borsten. Ze bleef er pontificaal voor staan en kreunde zachtjes. “Doe je benen uit elkaar” beval ik haar.

Sandra Ik zag hoe hij de douchekop pakte en even later voelde ik de waterstraal hard tegen mijn gevoelige tepels spuiten. Het leek wel alsof hij zelf mijn borsten aanraakte. Ik kreunde zachtjes van genot. Toen moest ik van hem ook nog mijn benen uit elkaar doen. Automatisch gehoorzaamde ik en spreidde mijn benen zo ver het kon. Nu spoot hij het water vanonder omhoog. Argh de hete stralen troffen mijn gevoelige spleetje. Wat een heerlijke sensatie. Ik probeerde mijn kruis met het water mee te draaien zodat de straal op de juiste plek bleef spuiten. Een enkele keer had ik mezelf ook wel eens klaar gemaakt met de straal, maar dat was alweer een tijdje gelden. Het feit dat iemand anders de straal richtte maakte het veel geiler.

Otto Ze begon sneller te ademen en harder te kreunen. “Goed zo meisje, laat je maar lekker gaan” moedigde ik haar aan. Intussen had ik met mijn andere hand mijn kleren uitgedaan. Sandra had het nog niet in de gaten. Hoe nu verder? Ik had beloofd dat ik haar niet zou aanraken maar ik wilde wel meer dan mezelf aftrekken. “Buig voorover” gebood ik haar. Met gespreide benen boog ze voorover en bood zo haar kontje aan. Ik liet mijn hand omhoog komen en duwde via het gordijn mijn hand in haar kruis. Het leek wel of ik elektriciteit had geraakt. Ze slaakte een luide kreet toen ik haar aanraakte. Zachtjes wreef ik met mijn hand heen en weer tussen haar benen. Ondanks de stof voelde ik duidelijk de gezwollen lipjes. Ze zakte onderuit en hing als het ware op mijn hand. “Oh ja, ga door” hijgde ze.

Sandra Ik had niet in de gaten wat Otto aan het doen was totdat ik zijn hand met het gordijn in mijn kruis voelde. Ik slaakte een luide kreet van genot. Dit was waanzinnig. De geilheid sloeg toe en ik wist dat als hij zo door zou gaan, ik opnieuw een heerlijk orgasme zou krijgen. Ik drukte mijn kruis nog steviger tegen zijn hand, ging er als het ware op zitten en smeekte hem om vooral door te gaan.

Otto Ik zag dat ze langzaam naar een hoogtepunt toe werkte en besloot zelf ook te genieten. Ik ging pal achter haar staan en duwde mijn lul via het gordijn vanachter tegen haar spleetje aan. Mijn hand trok ik terug en daarvoor in de plaats begon ik mijn harde paal op en neer te stoten. Ik zat niet in haar maar door het water en de natte stof voelde het aan alsof dat wel het geval was. De waterstralen zorgden er voor dat alles lekker nat en glibberig bleef. “Wat ben je een heerlijk geil wijf!” fluisterde ik in haar oor toen ik zag dat ze met een hand haar tieten masseerde en met de ander haar kutje betaste.

Sandra Jeetje, wat deed hij nu weer! Ik voelde hoe hij achter me was gaan staan en zijn stijve paal tegen me aandrukte. Een rilling ging door me heen toen ik, ondanks het gordijn, dat contact voelde. Toen hij daarna zijn hand terugtrok en me tussen mijn benen met zijn lul begon te neuken, bezweek ik bijna. Dit kon je niet bedenken! Ik moest klaar komen. Kreunend en steunend zocht ik met mijn hand mijn gevoelige borsten op. “Ja, ja” hijgde ik. Toen ik ook nog met mijn vingers het kleine gevoelige knopje begon te bewerken werd het teveel. Vanuit mijn tenen voelde ik het orgasme komen aan rollen. Zinderend door mijn hele lichaam kwam het tot explosie in mijn onderbuik. Luidkeels kreunde ik en duwde mijn kontje nog meer tegen hem aan. Zijn bewegingen werden feller en ook hij kreunde en gromde toen hij voor de tweede maal klaar kwam.

Otto Ze begon steeds luider te kreunen en te hijgen. Het kon nu niet lang meer duren. Ik besloot het tempo op te voeren en stootte mijn harde pik nog feller tussen haar billen. Het moment dat ze klaar kwam bracht mij ook op het randje en toen ze ook nog haar kontje naar achter drukte kwam ik opnieuw hevig klaar. Ik spoot mijn zaad in het gordijn tussen haar benen. Goh, wat was dit waanzinnig!

Sandra Uitgeput hingen we tegen elkaar aan. Na nog even van de warme stralen genoten te hebben besloot ik tot daden over te gaan. “Lieve Otto, ik denk dat het verstandig is dat je nu verdwijnt. Laat mij alleen en laat me nadenken wat ik wil doen. Ik zal je morgen mijn antwoord via de mail geven.” Ik probeerde het zo kil mogelijk te zeggen om te zorgen dat hij niet iets anders zou gaan proberen. Ik wist namelijk niet of ik hem tegen zou houden, ondanks dat hij me bedrogen had.

Otto Ik begreep dat ze me weg wilde hebben. Nu was ik waarschijnlijk iets te ver gegaan. “Ik begrijp het” antwoordde ik “Wat er ook gebeurd, je kunt altijd op me rekenen.” Ik keek haar respectvol aan en stond op. Droogde me af en trok mijn kleren aan. Met de hand op de krik draaide ik me nog eenmaal om “Bedankt Sandra, je bent de geilste vrouw die ik ooit ben tegen gekomen!”

Sandra Toen hij dat zei wist ik dat ik verkocht was. Ik liet het hete water opnieuw over me heen stromen. In de verte hoorde ik een deur dicht slaan. Hij was vertrokken.

Otto Met wisselende gevoelens liep ik naar de voordeur. Op het tafeltje liet ik mijn visitekaartje met het mailadres achter. Het was een ongekend geile ontmoeting geweest waarvan ik zeldzaam genoten had. Toch had ik ook een schuldgevoel. Ik had misbruik van haar gemaakt. Ze was een lieve en zeer aantrekkelijke vrouw, maar wel van mijn collega!

© Timio

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  3 comments for “Een mail met verstrekkende gevolgen!

 1. WB
  25 juni 2007 at 10:44

  Goed geschreven, lekker geil verhaal. Taalkundig zijn er wel een paar opmerkingen te maken maar het verhaal is er daarom niet minder om.

 2. 25 juni 2007 at 18:45

  Best leuk, maar na de bekentenis van "Otto" ben ik niet meer mee. Waarom doet hij dat? Het eindigt ook op een vals moralistisch toontje.

 3. 3 juli 2007 at 11:31

  lekker verhaal, spanning goed opgebouwd. Door het gebruik van cursieve en gewone tekst was het niet nodig geweest om iedere keer de namen erbij te zetten. Maar desondanks 3 *.

Geef een reactie