hot teens tube shemale jizzed by group.

Een minicruise voor mijn vrouw

De afgelopen zomervakantie waren mijn vrouw en ik op Malta, waar we op de tweede avond in de lounge van ons hotel in gesprek kwamen met Kenneth, een Engelsman die met drie vrienden een cruise maakte door de Middellandse Zee op een jacht dat ze hadden gehuurd. Ze waren met vier Engelsen en twee Jamaicaanse bemanningsleden aan boord.

Helemaal geen vrouwen, zei ik, is dat niet saai?

Daar moest hij om lachen. Ze kwamen onderweg genoeg vrouwen tegen die wel eens een kijkje op de boot wilden nemen en hij liet me een foto zien. Een paar fraai gevormde meiden in piepkleine bikini's lachend naast hem en twee van zijn vrienden. Duidelijk in de haven genomen.

Mogen ze ook wel eens mee varen, vroeg Mimi onschuldig toen ik haar de foto overhandigde, of moeten ze dan eerst die bikini uit doen?

Kenneth verslikte zich haast in zijn bier en ik schoot hem snel te hulp. Let maar niet op mijn vrouw, zei ik vriendelijk: die denkt soms alleen met haar kut.

Nu wist hij tenminste waar hij aan toe was. Ik voelde al lang aan dat Mimi deze knappe zeebonk wel zag zitten en ik vind het altijd heerlijk om het voorspel aan te wakkeren.

Ik stel een gewone vraag, riposteerde mijn gade onaangedaan. Ondertussen speelde ze een geraffineerd spelletje met de foto door haar duim voortdurend traag over Kenneths korte broek te bewegen. Op zo'n boot heb je met niemand iets te maken en het lijkt me logisch dat er dan andere normen gelden. Toch?

Ja, dat is waar, gaf Kenneth toe: als we buitengaats zijn gaan de kleren uit…

Mimi knikte tevreden en gaf de foto met een veelbetekenende blik terug aan Kenneth. En dat noemt hij denken met mijn kut, glimlachte ze vriendelijk. Geloof jij dat de intuïtie van de vrouw hiér zit? En ze legde haar rechterhand op haar dijbeen, schoof de zoom van haar jurkje omhoog en toonde hem haar zwartzijden, volkomen doorschijnende minislipje. De adamsappel van Kenneth bewoog heftig op en neer en ook ik keek geboeid toe hoe ze traag haar middelvinger tussen haar goed zichtbare schaamlippen heen en weer begon te bewegen, weliswaar door haar broekje heen, maar toch….

Zou best eens kunnen, beantwoordde Kenneth haar vraag, zijn stem schor van opwinding. In ieder geval zou ik er best de tijd voor willen nemen om dat grondig uit te zoeken…

Op je boot?, vroeg mijn vrouw.

Kenneth's ogen schitterden. Heel graag, alleen…., hij keek naar mij: we nemen nooit mánnen mee als we een dagje gaan varen……

Dat hadden we al begrepen, zei ik geruststellend. Als jij Mimi wilt uitnodigen voor een dagje varen, is dat wat mij betreft akkoord. Ik laat het helemaal aan haar over…

Dan nodig ik je graag bij deze uit Mimi, zei Kenneth gretig. We kunnen morgenochtend vroeg afvaren als je wilt…

Morgenvroeg?, zei ik. Het is al bijna middernacht, kan ze dan niet beter meteen met je meegaan Kenneth?

Wat mij betreft wel!, zei hij opgetogen.

Mimi staakte haar zinnenprikkelende bezigheid en nam een slokje wijn. Ik aanvaard je uitnodiging graag, zei ze toen lijzig, maar alleen als ik de énige vrouw aan boord ben.

Dat ben je, verzekerde Kenneth: alleen jij, Chris, Jimmy, Richard, ik en de twee bemanningsleden.

Mooi, lachte Mimi, en wat moet ik meenemen?

Alleen een tandenborstel, grapte ik.

Mimi was inmiddels bloedgeil en haakte wellustig op die laatste opmerking in. Vind jij dat ook Kenneth, vroeg ze, dat ik alleen een tandenborstel nodig heb?

Als ik het voor het zeggen heb……

Ja, je hebt het voor het zeggen, het is jouw boot!

Dan neem je alleen jezelf mee, zoals je bent….

Mimi zat op de bank te wippen en ik wist waar ze naar hunkerde.

Mimi wil duidelijke instructies Kenneth, gaf ik aan: ze wil opdrachten van je horen die ze kan opvolgen…….

Zijn gelaat lichtte op. Verstond hij het goed? Kreeg hij niet alleen een mooie geile vrouw in zijn schoot geworpen, maar ook nog een seksslavin die al zijn bevelen zou opvolgen!? Ik kon zijn gedachten bijna lezen en knikte hem bevestigend toe.

Op de boot moet je naakt zijn, haalde hij diep adem, altijd. Je mag je nooit afzonderen, we moeten je altijd en overal kunnen zien….

Ik knikte, dat ging prima. Mimi's hand schoof alweer in de richting van haar natte broekje.

Ook op de w.c.?, vroeg ze verlangend.

Ook op de w.c., knikte Kenneth: altijd de deur open laten staan…

OK, fluisterde ze en begon weer haar kut te masseren.

Is het niet beter, informeerde ik nonchalant bij Kenneth, dat ze meteen naakt met je meegaat, zodat ze op de boot sowieso geen kleren heeft die ze aan kan doen?

Hij ontplofte zowat. Goed idee, maar…, hij keek schichtig de lounge van het hotel rond, ze kan zich hier toch niet uitkleden?

Ben je met de auto?

Ja.

Dan kan ze zich daarin uitkleden en neem ik haar kleren mee…

Fantastisch, ja lijkt me een geweldig idee!

Mimi zat zich intussen behoorlijk te vingeren en Kenneth had de smaak van het bevelen en gehoorzamen te pakken.

Doe dat broekje alvast maar uit!, zei hij en ik knikte hem verheugd toe. Hij begon het te leren. Het was niet druk in de lounge en de hoek waarin wij zaten was behoorlijk afgeschermd, zodat Mimi vrij gemakkelijk aan de opdracht kon voldoen. Ze stroopte meteen het broekje af en gaf het aan Kenneth, om zich meteen weer met haar nu blote kutje bezig te houden. Ze wilde klaarkomen en ik wist het probate middel om haar te helpen.

Hebben jullie aan boord allemaal een eigen slaapcabine?, richtte ik me tot Kenneth, of slapen jullie in een soort gemeenschapsruimte?

Eigen slaapcabines ja, knikte hij.

Dan neem ik aan dat Mimi vannacht bij jou slaapt?

Zeker weten!

Laat je haar ook met de anderen neuken?

Als ze dat wil……

Nee, schudde ik berispend mijn hoofd: dat is aan jou, weet je nog? Jij geeft haar opdrachten, zij volgt ze op. Dus laat je haar ook met de anderen neuken, of niet?

Mimi begon ingehouden te hijgen. Nog even wist ik, en ze zou verkrampen.

Ja, zei Kenneth, ik laat haar ook met de anderen neuken.

Ze houdt wel van groepsseks, gaf ik nog een laatste tip en alle gaten zijn in principe beschikbaar. Met pijpen kun je doorgaan tot het eind, ze slikt alles, haar kontje wel goed insmeren met olie als je haar daarin wilt neuken.

Mimi kwam klaar en ik haalde opgelucht adem.

Nou, dat was het wel zo'n beetje, zullen we dan maar naar je auto gaan?

Tien minuten later reed een innig gelukkige Mimi spiernaakt in de zwarte BMW van Kenneth het parkeerterrein van het hotel af.

Ach, je moet je vrouw haar pleziertjes gunnen vind ik. En nu eens kijken of die bloedmooie zwarte meid nog in de lounge zit met wie ik al die tijd oogcontact heb gehad….

© Quo Vadis

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  3 comments for “Een minicruise voor mijn vrouw

  1. 16 november 2006 at 15:31

    Als het ironisch is bedoeld, had dat wat pregnanter aangegeven mogen worden

  2. 17 november 2006 at 20:55

    Een beetje te makkelijk

  3. 19 november 2006 at 17:56

    Heel lekker verhaaltje! Directe, bondige stijl. Met gezonde dosis humor en onverwacht einde. Nu nog leestekens gebruiken en het zou 3 sterren verdiend hebben.

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world