hot teens tube shemale jizzed by group.

Een mooie zondag

Het was zondagochtend. Ik werd wakker van de zon die door de gordijnen begon te prikken. Marga lag naast me en sliep nog.
Ze had in haar slaap de dekens van zich af geduwd, en ik bewonderde haar naakte lichaam. We wonen al meer dan tien jaar samen, maar nog steeds kan ik me verbazen dat ik naast zo’n mooie vrouw in bed mag liggen. Haar volle borsten bewogen lichtjes mee met haar ademhaling, die subtiel zwaarder en sneller was dan gewoonlijk. Haar tepels stonden stijf, en haar rechterhand lag tussen haar benen. Zou ze een spannende droom hebben?

Soms vertelde ze mij wel eens op plagende toon over de avonturen die ze in haar dromen beleefde. Met andere mannen, met vrouwen, met allebei, met mij terwijl anderen toekeken, met anderen terwijl ik toekeek. In werkelijkheid is ons liefdesleven goed, maar lang niet zo uitbundig als in haar dromen, en ik ben er nog steeds niet uit of er een stille wens schuil gaat achter de dromen die ze mij verteld. Of dat het alleen opwindende fantasieën zijn, porna in haar hersenpan, waarin ik, en ik alleen, mag delen. De verhalen zijn altijd wel aanleiding voor een goede vrijpartij, waarbij ik altijd het idee heb dat Marga zichzelf meer laat gaan dan tijdens andere vrijpartijen. Maar misschien is dat alleen verbeelding omdat ik zelf extra opgewonden raak van haar stoute dromen.

Nadat ik uit bed was geglipt nam ik een korte douche en bracht Marga een ontbijtje op bed. “Wat ben jij actief”, zei ze slaperig. “Het is de eerste mooie lentedag”, zij ik. “We gaan van de zon genieten in een duinpannetje”. “Goed plan”, zei Marga, en rekte zich uit.

Nadat we de auto hadden geparkeerd liepen we de duinen in. Het was rustig zo vroeg in het jaar. We kwamen niemand tegen. Na een kwartiertje lopen gingen we van het pad af en beklommen een duin. Op de top konden we de zee zien. We bleven staan en genoten van het uitzicht, maar gingen verder omdat het in de wind toch nog een beetje fris was. We daalden af naar een duinpan. Daar in de luwte en in de zon was het meteen warm. Ik spreidde ons picknickkleed uit, kleedde me uit en ging naakt op het kleed liggen. Marga keek me verbaasd aan. “Kom, trek je kleren uit”, zei ik. “Er komt hier echt niemand. De zon is heerlijk”. Marga keek om zich heen. Toen leek ze gerustgesteld en trok de bandjes van haar jurk over haar schouders. Ze liet de jurk op het kleed vallen. Ik keek toe hoe ze haar bh uitdeed en haar slipje afstroopte.

“Ik heb wat lekkers meegenomen om het voorjaar te vieren”, zei ik. Ik pakte mijn rugzak en haalde er de in een dikke krant gerolde fles champagne en twee glazen uit die ik stiekem had meegenomen. “Ik heb nog bijna niets op”, zei Marga, “ik ben na één glas al uitgeteld”. Maar ondertussen keek ze me ondeugend aan. We wisten allebei wat voor uitwerking champagne op haar heeft, en dat ik de fles met voorbedachte rade had meegenomen. Ik schonk voor ons allebei een glas in, en ze kuste me op de mond toen ik haar een glas aangaf. “Op de lente!”, zei ze en nam de eerste slok.

We keuvelden wat, en voor we het wisten waren we al aan ons tweede glas toe. Terwijl ik die inschonk vroeg ik of ze nog spannend gedroomd had die ochtend. “Best wel”, glimlachte ze, nam een slok van haar champagne, leunde op haar ellebogen achterover op het kleed, en deed haar ogen dicht. “Vertel eens”, zei ik. “Hij is een beetje weggezakt, ik moet hem even weer naar boven zien te krijgen”, zei Marga. Ze hield haar glas in haar linker hand en begon met haar rechter zacht over haar buik te strelen. Ze ging langzaam omhoog. Ik zag haar tepelhoven samentrekken en haar tepels overeind komen. Zachtjes begon ze een tepel tussen haar wijs- en middelvinger te wrijven.

“Ik droomde dat we op vakantie waren”, begon ze.” Jij zat op het terras van ons huisje met uitzicht op het strand. Ik lag op het strand. Ik kon je niet goed zien, maar je keek naar me, dat wist ik, en ik begon mezelf te strelen. Eerste mijn buik, daarna mijn borsten. Ik wist dat je een stijve kreeg. Die gedachte maakte me nog geiler. Ik liet mijn vinger omlaag gaan en begon mezelf te vingeren.”

Nu pas deed Marga haar ogen open en keek me aan. Ze liet haar hand omlaag glijden als in haar droom. Ze draaide haar bekken een beetje, zodat haar billen iets verder in het zand drukten, en haar benen iets uit elkaar gingen. Ik zag dat ze al een beetje vochtig was.
“Ik raakte steeds meer opgewonden en begon zachtjes te kreunen. Jij keek toe hoe ik langzaam aan licht begon te kronkelen. Ik beheerste mijn bewegingen steeds minder, en was helemaal van de wereld. Ik had niet gemerkt dat er twee mannen in zwemshorts over het strand liepen. Ze hadden alleen mij gezien en jou niet opgemerkt.”

Ik zag hoe je vinger steeds sneller zijn werk deed. Je stem begon af en toe een beetje te haperen. Ik begon je tepels te kussen, en nam ze tussen mijn lippen en trok er zachtjes aan, zoals ik wist dat je het fijn vond. “En toen?, zei ik.

“De twee mannen kwamen naar me toe. Ze zeiden niets en kleden zich uit. Eén ging naast me op zijn rug liggen, en ik sloeg mijn been over hem heen en zakte meteen over zijn lul en begon hem te neuken. De andere man zat achter me op zijn knieën en duwde me voorover. Ik voelde hoe hij me met zijn spuug vanachter nat maakte”.

Marga draaide zich nu op haar zij naar me toe, zette haar glas dat inmiddels leeg was in het zand, en keek goedkeurend naar mijn erectie. Ze sloeg haar been over mij heen en zakte langzaam maar soepel over mij heen tot aan de voet van mijn lul, zoals bij de man in haar droom. “En toen deed jij de gordijnen open en werd ik wakker” zei ze quasi teleurgesteld en begon langzaam op en neer te bewegen. “Je hebt een goeie harde gekregen” zei ze. Ik kon niet anders dan dat kreunend beamen.

Vanaf dat moment zeiden we niets meer. Haar bewegingen werden steeds intenser, maar ik had geen haast. Ik keek hoe ze boven me te keer ging. Hoe het genot van haar gezicht was te lezen. Maar plotseling vertok haar gezicht. Ze slaakte een kreet, en bedekte haar borsten met haar handen. “Een kerel, hij ziet ons”, siste ze. Ik keek opzij in de richting waarin Marga keek. Op een afstandje stond een man. Hij droeg een korte broek en een T-shirt. Hij was blond, had brede schouders en was zo dichtbij dat ik kon zien dat hij blauwe ogen had. In een andere situatie zou Marga me plagend in mijn oor hebben gefluisterd wat voor stuk ze in het vizier had, maar nu was ze minder assertief.

“Ga door, jullie doen het goed, ik sta te genieten”, zei de man. Ik zei niets en was benieuwd hoe Marga hierop zou reageren. Die leek iets bekomen van de eerste schrik, maar hield nog angstvallig haar handen om haar borsten, en keek me aan. “je hoeft je borsten niet te bedekken, die heb ik al lang bekeken. Ze zijn prachtig” zei de man. Marga keek hem aan en glimlachte verlegen, maar bewoog niet. Ik trok de stoute schoenen aan en moedigde haar aan. “kom op, wat maakt ons het uit” zei ik, “stel je maar voor dat je droomt”. Marga keek me weer aan en ik zag haar twijfelen. Ik pakte haar handen en trok ze zachtjes van haar borsten. Ze stribbelde niet tegen, en ze begon weer langzaam te bewegen. Ik rolde ondertussen haar tepels zachtjes tussen mijn vingers. Ik merkte dat ze weer steeds meer begon te ontspannen.

De man bemerkte dat ook, kwam iets dichterbij en begon zijn kruis te strelen. Marga voerde het tempo iets op, en keek gebiologeerd naar de hand van de man. Ik pakte Marga bij de heupen en dwong haar zo te stoppen met haar bewegingen.
“Je hebt eigenlijk veel te veel aan vergeleken bij ons”, zei ik, “vindt je ook niet, Marga?” Sinds de man er was had Marga nog niets gezegd. Ze keek me weer een beetje angstig aan, maar keek vervolgens toch verwachtingsvol naar de man. “Mijn vrouw durft het niet te zeggen, maar ze wil je graag helemaal zien. Pas als je uitgekleed bent gaan we weer verder”, zei ik. De man leek even te twijfelen maar deed weer een stap naar voren en trok zijn T-shirt over zijn hoofd. Hij keek Marga strak in de ogen. Marga’s blik dwaalde naar zijn broekje waar een duidelijke bobbel was te zien. De man trok tergend langzaam de rits van zijn korte broek omlaag. Hij bleek geen slipje te dragen; zijn eikel wipte als eerste te voorschijn toen de rits nog maar een stukje open was. Toen de broek in het zand viel zwiepte zijn forse geslacht nog even na. Hij deed nog een stap. Hij was nu op een armlengte afstand.
“Zo dan”, zei hij en begon zich langzaam af te trekken. “Kom op, jullie kunnen verder”.

Marga keek me aan en begon weer te bewegen. Ik was eigenlijk niet verbaasd hoe Marga de situatie oppakte. Ergens in mijn achterhoofd had ik altijd wel gedacht dat als de gelegenheid zich voordeed, we ons zouden laten gaan, en van Marga’s dromen werkelijkheid konden maken. Marga voerde het tempo van haar bewegingen verder op en had alleen nog maar oog voor de hand van de man die in straf tempo op en neer bewoog. Maar vrij plotseling stopte de man, keek me aan en vroeg: “mag ze me aftrekken?”. Marga was ondertussen al dermate op haar gemak en opgewonden dat ze mijn antwoord niet afwachtte en het werk van de man overnam. De man zette zijn handen in zijn zij, en draaide zich zo dat zijn lul recht voor Marga’s gezicht stond. Ik keek toe hoe Marga de lul bewerkte terwijl ze zichzelf op en neer over de mijne bewoog. Haar mond stond open en ze likte haar lippen. “Pijp hem” kreunde ik. Ze hapte meteen toe, en de man slaakte een kreet toen haar lippen hem voor het eerst omsloten. Ik bewoog mijn handen naar Marga’s billen en begon die stevig te kneden. Af en toe streelde ik vanachter over haar schaamlippen en bracht mijn vochtig geworden vingertoppen naar haar anus, tot die nat genoeg was dat ik mijn vingertop er makkelijk in en uit kon laten glijden.

Ik bewoog mijn vinger steeds dieper in haar gat en zag dat de man zijn blik had verlegd van de mond om zijn lul naar de activiteiten van de vinger. “ik wil je van achter nemen” zei hij. Marga bevrijde de lul van haar lippen en leek nu toch weer een beetje geschrokken. Was de man nu te ver gegaan?
Ik trok Marga’s hoofd naar me toe. “Je kan je droom van vanochtend afmaken, zo’n kans krijg je nooit meer, laat hem!”. Ondertussen begon ik mijn vinger weer achter op en neer te bewegen. Marga boog zich nog verder voorover en verborg haar hoofd in mijn schouder. Ze begon tegendraads met mijn vinger mee te bewegen zodat die nog dieper naar binnenging. De man knielde op zijn knieën achter haar, ik trok mijn vinger terug en hij bevochtigde haar gat en zijn lul met zijn spuug. Hij zette met zijn hand zijn eikel strak tegen haar gaatje en bewoog nog niet te veel. Geduldig wachtte hij af hoe Marga haar lichaam langzaam naar achter bewoog en haar gat zijn lul omsloot. Toen zijn eikel in haar verdwenen was begon de man te bewegen.

Ik probeerde in zijn tempo mee te gaan, wat best lastig was. Marga richtte zich weer wat op en begon me als in trance aan te staren. Dieper! Ja!, kreunde ze. Langzamerhand kregen we de slag te pakken, en onze lichamen bewogen sneller en sneller. Marga liet zich helemaal gaan; ik had haar nog nooit zo luidkeels en vrij van gêne horen kreunen. Ik voelde dat ik mij niet veel langer kon inhouden en ook de man begon steeds meer verkrampt te bewegen. Marga keek me nog steeds strak aan en ik zag dat ook zij vlak bij haar hoogtepunt was. Terwijl het kwijl uit haar mond liep begon haar lichaam te schokken en kwam ze. Oergeluiden kwamen uit kaar keel. Haar ogen puilden uit. Met een langgerekt “jaaahhh” bereikte vlak daarna de man zijn hoogtepunt, en ook bij mij gingen de sluizen open. Ik was megageil en het leek of ik bleef spuiten. Maar Marga sloeg alles. Het leek of alle orgasmen uit haar dromen in eens ontploften in haar lichaam. Met een diepe zucht kwam ze eindelijk tot rust. Zo bleven we een tijdje liggen.

Na een tijdje trok de man zich langzaam uit haar terug en kon Marga zich op richten. “Dank je”, zei ze tegen de man, “ik ben Marga” en ze schoot in de lag. “Graag gedaan” zei de man “Ik ben Walter” en met zijn drieën schaterden we het uit.

De maandag er na op kantoor zocht ik Walter op. “Ik heb best wel even lopen zoeken, voor ik jullie gevonden had”, zei Walter.
“Ze vond het fantastisch”, zei ik. “Ik ook, je hebt een moordwijf!, zei Walter, “maar je bent me nu wat schuldig, dat weet je”. We maakten een afspraak voor een zaterdag, twee weken later. Walter’s vrouw moest eens weten wat haar te wachten stond.

Post navigation

Gerelateerde verhalen

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world