Een morgen als een andere

Sinds ik het studentenleven achter me gelaten heb word ik elke morgen nog voor het aflopen van mijn wekker wakker. Mijn pas aangeschafte wekker heb ik zelfs nog nooit gehoord. Je zult denken: ja, iedere dag op hetzelfde uur moeten opstaan, het creëert een soort van ingebouwde biologische wekker. Helaas moet ik die theorie ontkrachten. Wegens mijn steeds wisselende beroepsactiviteiten is er geen echte regelmaat in mijn uurrooster. Tegenwoordig werk ik aan een free-lance opdracht voor een actualiteitsmagazine. Het geeft een soort van valse vrijheid, de verplichting van vrij je arbeidstijd in te vullen. Wanneer ik de ogen opensla kijk ik door het venster van ons appartement dat op de grote binnentuin uitkijkt. Doordat het venster zo laag is en ik ons bed om ruimte te creëren tot tegen de muur heb geschoven, kan ik alle komen en gaan in de tuin gadeslaan. Niet dat er veel te zien is, de binnentuin wordt zo weinig bezocht dat hij tot een wildernis is verworden waarvan mijn vriendin stellig weet dat er ratten in huizen. Om mijn bed zonder ongelukken uit te kunnen zou ik over mijn meestal nog slapende partner moeten klimmen. Iets wat ik nooit doe, want ik schep er behagen in haar te wekken voor ik aan mijn dagelijkse verplichtingen begin. We houden er niet van apart te ontbijten. Als één van ons beiden er vroeg uit moet, kruipt de ander gewoonlijk weer onder de lakens na het gezamenlijke ontbijt.

Maar zo'n dag is het vandaag niet. Ik draai me om op en kijk naar de slapende vrouw naast me. Terwijl ik het half om haar heen gerolde laken zachtjes naar beneden schuif denk ik onbewust aan de dag dat we elkaar voor het eerst ontmoeten. We studeerden beiden aan de universteit, allebei het eerste jaar politieke wetenschappen, al was dat voor mij mijn tweede opleiding. Veertien dagen later, na een uit de hand gelopen feestje, zijn we op één of andere manier in bed beland en nog een maand later hokten we al samen in een rommelige studentenkamer. Het was een periode vol erotiek, spanning en geldgebrek. Met als resultaat dat we een goede uitslag op het einde van het jaar mochten vergeten. Uiteindelijk vond ik per toeval een interressante betrekking en ondernam Celine een nieuwe studiepoging (ditmaal overigens wel met succes). Een relatie die met schuldgevoelens was begonnen bleef uiteindelijk bestaan, en dat tot op de dag van vandaag.

Terwijl ik altijd op mijn buik of zij slaap, ligt Celine altijd op haar rug, met armen en benen gespreid, waardoor ze twee derde van het bed in beslag neemt. Ze heeft een prachtig lichaam, al ben ik natuurlijk vooringenomen. Ik vind het heerlijk om haar wakker te kussen op haar gladde, harde schouders. Terwijl ik met mijn tong een nat spoor in de richting van haar nek trek en daarbij een lintje van haar nachthemd naar beneden laat glijden, ontwaakt ze dan langzamerhand uit haar slaap. We houden ervan om 's morgens vroeg te vrijen, iets wat dateert uit onze studententijd. 's Avonds waren we vaak zo uitgeput dat we eens in ons bed als een blok in slaap vielen. Goed uitgeruste lichamen kunnen de beste inspanningen leveren. Tenminste, dat leerden we uit ervaring.

Nadat ik het haar van haar voorhoofd heb weggestreken, is ze helemaal wakker en kust ze me een goeiemorgen waarbij ze mijn hoofd tegen het hare trekt. We duwen het laken dan van ons af en gaan recht tegenover elkaar op het bed op onze knieën zitten en kijken elkaar in stilte enkele tientallen seconden aan. Al snel doorbreekt dan één van onze beide de spanning door de nachtkleding van de andere te verwijderen. Ofwel duw ik Celines armen omhoog zodat ik haar japon over haar hoofd kan tillen om daarna haar naakte lichaam te strelen en de gespannen tepels van haar kleine borsten in mijn mond te nemen waarbij ze me kirrend van plezier in de nek krabt. Ofwel laat ze haar zachte handen over mijn afwachtende lichaam glijden en trekt ze mijn boxershort naar beneden, waarbij ik haar moet helpen door even rechter te gaan zitten. Vervolgens neemt ze mijn penis in haar handen; onder haar strelingen staat deze al snel fier rechtop. Wanneer ik geen erectie heb ben ik beschaamd over mijn, naar mijn mening kleine, geslachtsorgaan (een complex waar meer mannen mee schijnen te worstelen). Enige oplossing hiervoor: zoveel mogelijk een mooie, lange, keiharde lul hebben. Dat vind mijn vriendin overigens ook, want eenmaal in positie kan ze er meestal niet genoeg van krijgen. Vaak moet ik mij honderd procent concentreren om al mijn kruit niet meteen te verschieten. Ze heeft absoluut geen schaamte om hem in haar mond te nemen en laat haar tong alle plooien en aders verkennen. Wanneer ze met de punt van haar tong in de opening bovenaan de eikel, bewust of onbewust) prikt, ben ik de koning te rijk. We hebben beiden slechts een kort voorstel nodig om vochtig te zijn, zodat we gemakkelijk aan het echte werk kunnen beginnen. Onze geliefkoosde positie is deze waarbij zij in mijn schoot komt. Terwijl ik haar met mijn handen op haar mooie, ronde billen op me laat zakken, houd ze met haar haar beide handen haar schaamlippen open en leidt ze zo mijn stijve lid bij haar naar binnen.

Een ander voordeel van 's morgens vroeg neuken is dat haar vagina dan nauwer aanvoelt. Ze moet zich dan wat naar links en rechts bewegen voor mijn penis helemaal bij haar binnen is. Meestal laat ik haar doen zodat ze voor zichzelf de beste positie en ritme vind. Zo op me gezeten slaat ze vervolgens haar benen om rug en kont heen en legt ze haar handen in mijn nek. We vinden dat zelf de beste positie om elkaar vurig te kunnen kussen terwijl we de paringsdans leiden. Onze tongen houden dan een stevig steekspel terwijl onze onderbuiken ontvlammen. Na geruime tijd stil te hebben gezeten beweegt zij dan haar bekken op een langzaam ritme op en neer, waarna ik geleidelijk aan haar ritme overneem. Wanneer zij achteruit gaat, stoot ik in haar, waarna zij me telkens terugduwt. En zo gaat dat heen en weer, vooruit en achteruit, steeds in een snellere beweging. Al snel slaat ze met haar nagels in het zachte vlees van mijn schouders of bijt ze me in de oor terwijl ze extatisch kreunt. Omdat ze me heeft aangemoedigd daarbij niet achter te blijven, omdat dergelijke geluidjes haar nog meer opwinden, tracht ik ook mijn lichamelijke spanning in geluid om te zetten. Wanneer ik er acht op sla, maakt mijn gekreun en diepe gehijg, haar inderdaad botergeil.

Lange tijd vroeg ik me af wat de buren wel moesten denken, tot een goede maand nadat we ons huidige appartement hadden betrokken Celine me erop wees dat het jonge koppel dat links naast ons woonde, zich wanneer we ons uitbundig lieten gaan ook niet onbetuigd liet. Soms gebeurt het dat wanneer ze in mijn schoot op en neer gaat, ze zich achteruit laat zakken en mijn benen aan de enkels tegen het bed drukt, haar lichaam spant en me wild berijd. In een dergelijke situatie kan ik me niet beheersen en probeer wild in haar te beuken, waarna we samen kreunend en steunend klaarkomen. Soms laat ze me uit haar ontsnappen en draait ze zich om op handen en voeten en wacht ze op me. Dan bevrijd ik mijn benen uit mijn boxershort en met mijn stijve penis in mijn hand buig ik me over haar. Ik leid mijn lul dan haar vochtige grot binnen en druk me tegen haar aan waarbij ik met beide handen haar nauwelijks hangende borsten streel en in haar nek bijt. Meestal drukt ze haar bovenlichaam tegen het bed en duwt ze haar kont omhoog, tegen mijn duwende en stotende penis aan. Ik neem haar dan bij haar heupen vast terwijl ze met haar handen achteruit reikt en mijn dijen streelt. Of ze strekt zich dwars uit over het bed en spreidt haar benen uitnodigend voor me waarop ik in haar afwachtende opening duik. Het kan dan ook dat ze haar benen om mijn nek kruist en me zo gevangen houd terwijl ik in haar pomp. Terwijl ik zwoeg en zweet kan ik langs haar hoofd, dat ze heen en weer schudt op het bed doorheen de lichte gordijnen de binnentuin inkijken.

Soms liggen we ook gewoon op elkaar waarbij de posities variëren. Wanneer ik een lastige dag heb gehad houd ik ervan me in haar te verlustigen terwijl zij onderaan ligt. Ik vier dan mijn lusten bot in haar zonder dat ik haar aankijk. Soms wil zij dominant zijn en zit ze schrijlings op me waarbij ze mijn benen tussen haar knieën gekneld houd en mijn armen boven me in het kussen drukt. Maar meestal liggen we gewoon dicht tegen elkaar, lichaam tegen lichaam, waarbij onduidelijk is welk zweet van wie is en wiens vocht tussen ons benen loopt. Wanneer ze op me ligt streel ik haar billen en haar glooiende rug met de diepe ruggegraat. Wanneer ik op haar lig kust zijn mijn oogleden en kronkelt ze haar benen om de mijne heen. Nadat we zo een poos liggen te bonken en schuiven, in een gevecht tussen gelijkwaardige zielen, waarbij beiden proberen zoveel mogelijk van onszelf te geven, moeten we ons uiteindelijk beiden gewonnen geven. Ik loos mijn zaad dan in een paar onregelmatige schokken in haar hunkerende schoot, waarbij ze in mijn wang bijt of rode striemen in mijn rug trekt. Vaak gaat haar schreeuwen door merg en been, wat me steeds de stimulans geeft nog een paar keer in haar te stoten, hoewel ik mijn krachten voel wegvloeien. Uitgeput liggen we dan naast elkaar en kussen we elkaars zweet weg. Samen nemen we dan een douche, waarbij we elkaar afdrogen. Een enkele keer mond dat nogmaals uit in een stevige neukpartij, maar uiteindelijk is het toch tijd om het ontbijt klaar te maken en de dag te beginnen. Maar dan in elke geval met een goed gevoel van voldaan te zijn!

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  1 comment for “Een morgen als een andere

  1. 27 februari 2007 at 20:26

    begint heel mooi verhalend, maar eindigt naar mijn gevoel wat meer in een plastische opsomming van …

Geef een reactie