Een nieuw gevoel en ervaren

Verbaasd keken ze elkaar aan. Iets niet weten, iets niet kennen en dan plotseling zomaar iets ervaren wat helemaal nieuw is, dat is pas echt bijzonder. Een glimlach ging over het gezicht van Dorien, ze was zo verbaasd over wat er net gebeurd was, hoe ze er van genoten had en hoe ze nu al een glimlach voelde bij het idee om het weer te doen.
Ook Sabine had een glimlach, maar ook hoogrode wangen, en ze was aan het natrillen van het hevigste orgasme dat ze ooit in haar leven had ervaren en dan was het ook nog een mooie jonge vrouw die haar daar naar toe gebracht had. Ze had helemaal geen ervaring met iets op het gebied van seksualiteit met vrouwen en dan nu in eens dit en een hevig verlangen gloeide door haar lichaam om weer en nog een keer de diepte in te mogen gaan.

*

Een nieuwe stad, een nieuw begin. Dorien, een frisse jonge vrouw begint aan een nieuwe studie en aangezien deze alleen in het verre Maastricht gegeven wordt, is het dagelijkse reizen vanuit Noord-Holland niet echt een optie. Gelukkig had ze al snel een behoorlijk ruime kamer in een studentenhuis gevonden. Tijdens de kijkmiddag, zowel voor diegenen die al in het huis woonden als de nieuwe mogelijke huurders, was Sabine diegene die Dorien rondgeleid had. Het had leuk geklikt en toen aan beide zijden overeenstemming was over het toetreden van Dorien tot het studentenhuis had Sabine zich opgeworpen om Dorien de eerste tijd een beetje op te vangen.

Een kleine maand later was Dorien bezig met het overhuizen van haar spulletjes naar de studentenkamer. Omdat ze daarvoor de grote stationwagen van haar vader mocht gebruiken, kon dat alleen in een weekend; doordeweek scheurde hij er het hele land mee door. Met een big smile was ze toeterend weggereden, en zou de auto zondagavond weer afleveren. Pa was zelfs zo lief geweest om de tankpas mee te geven, zodat ze ook lekker zou kunnen toeren nu ze de kans had. Toen ze na een behoorlijke rit de auto voor het studentenhuis parkeerde besloot ze eerst even in de gezamenlijke keuken een kop koffie te zetten. Toen ze de keuken in liep zag ze het glimlachende gezicht van Sabine.
“Ik heb besloten dat jij niet alleen je spullen naar boven hoeft te slepen, dus hier heb je vast koffie en dan gaan we samen de auto leeg en je kamer vol maken. Verder is er dit weekend niemand in huis, en anders was er niemand om je te helpen. ”

Een paar uur later waren beiden wel een beetje bezweet van het steeds de trappen op en af lopen; vooral de matras had veel energie gekost. De matras wilde niet echt meewerken met naar boven gaan maar liet zich uiteindelijk door de twee vastberaden dames de laatste bocht om duwen, de kamer van Dorien in. Dorien was hierna begonnen met het in elkaar zetten van het bed. Ondanks dat ze geen bètastudie deed, had ze de deuvels al snel in de betreffende gaten van de planken gemept. Haar vader had vooruitziend een klein gereedschapskistje voor haar samengesteld en meegegeven en dat kwam toch mooi van pas. Toen ook het bed stond, begon de kamer al redelijk haar uiteindelijke vorm aan te nemen.
“Hoog tijd voor een rosé!”
Sabine liep alvast naar de gemeenschappelijke huiskamer.
“Proost!”
Sabine nam met genoegen een slokje van de rosé, en keek naar Dorien die nu pas rustig de tijd nam om de huiskamer door te kijken. De eerste keer dat ze hier was, was ze te nerveus geweest om het in zich op te nemen. De kamer was echt studentenhuisrommelig in inrichting, erfenissen van huurders die stoelen en banken achtergelaten hadden bij hun afstuderen en vertrekken. Ook de kunst en andere muurversieringen kon je moeilijk als één stijl omschrijven. Dorien nam het in zich op en zag ergens behoorlijk hoog een grote Amerikaans aandoende paddel hangen.
“Zeg Sabine, is die voor de officiële inwijding als je hier komt wonen?”
“Nee hoor, die is blijven hangen na een uitwisselingsproject met een Amerikaans studentendispuut.”

Nog een uurtje waren ze bezig na de rosépauze en toen vonden ze het genoeg. Het was meer dan leefbaar en nadat Sabine de laatste string van Dorien in een la gelegd had was het hoog tijd om te douchen en het bezwete gevoel een beetje kwijt te raken. Gelukkig waren er wel een paar douches in het huis, dus na een klein tijdje waren ze weer fris en fruitig. Sabine wist dat haar benen en billen haar sterkste punten waren en zorgde ervoor dat deze mooi uitkwamen in een strak rokje, panty's en vooral pumps die het echt af maakten doordat haar houding supervrouwelijk werd. Een strak topje bevestigde dat haar bovenlichaam redelijk gespierd was van het nodige sporten. Dorien had een strakke legging aangetrokken met fel rode enkellaarsjes, het kant van haar rode bh die zo leuk bij haar enkellaarsjes paste kwam een beetje door het wit van de blouse heen.
“Zeg Dorien, is dat bewust, die kleur van de laarsjes en je bh?”
“Natuurlijk, en uiteraard, maar dat heb je net al in de la gezien, heb ik er ook een bijpassende string bij. Heb je enig idee wat het met een man doet als ik alleen in bh, string en laarsjes voor hem sta?” Met een glimlach dacht Dorien terug aan de keer dat haar toenmalige vriend zijn kin op zijn knieën liet vallen toen ze na het laatste gerecht zo voor hem op tafel was gaan zitten. “Een beetje je best doen kan tot hele leuke resultaten leiden.”

Toen ze voor een tweede glas rosé weer in de kamer zaten kon Dorien er niets aan doen, en ze heeft ook nu nog geen idee waarom haar ogen als door een magneet aangetrokken steeds naar de paddel die er hing keken.
“Zeg Sabine, je gaf net aan dat hier geen ritueel is als je binnen komt, maar ik vind die paddel er zo grappig hangen, ik stel dan ook voor dat jij mij een inwijdingspaddeling geeft. Zeg maar een tik of twintig en dan, omdat jij ook geen inwijding gehad hebt, geef ik er twintig aan jou.”
Sabine bedacht zich geen moment en bijna giebelend ging ze op een stoel staan zodat ze er net bij kon om hem van de spijker los te haken.
“Je moet er natuurlijk wel krom bij gaan staan, zodat je billen gespannen staan.”
Sabine wees naar een stoel waarvan ze dacht dat deze een mooie hoogte zou hebben zodat Dorien er goed over heen zou kunnen buigen.

Eén van de oude leunstoelen had een mooie hoogte en Sabine zei tegen Dorien dat ze daar overheen moest buigen. Beiden waren een beetje giebelig geworden door het idee van hun privé-initiatie. Dorien boog over de stoel heen, wiebelde een beetje om een goede positie te vinden. Heel even vroeg ze zich af waarom ze het voorstel gedaan had, maar omdat ze het zelf voorgesteld had wilde ze nu niet terug krabbelen. Sabine woog het gewicht van de paddel in haar handen en maakte de beweging van een slag, gewoon om een beetje het gevoel in de slag te ervaren. Ze was verbaasd van het gewicht wat ze door de lucht liet zwaaien. Een beetje wijdbeens, om stevig te staan, nam ze haar positie in. Heel even hield ze zelf haar adem in, ze vond het toch spannend, en naar haar begrip gedoseerd gaf ze de eerste pets. Ze was hevig verbaasd van het klinkende geluid, en ook om te zien hoe Dorien toch een stuk overeind kwam om de klap op te vangen. Nu ze de eerste tik gegeven had was ze over een grens, durfde verder te gaan. Na een paar tikken die ze uitdeelde voelde ze voorzichtig dat ze er meer vertrouwen in kreeg. Bij de tiende mep had ze voor haar gevoel de slag lekker te pakken. De reacties van Dorien werden ook heviger en heviger, ze zag op een moment dat Dorien haar handen naar achteren deed om even haar billen te wrijven. Sabine wachtte tot de handen van Dorien weer weg waren en gaf de volgende tik. Nu gingen de handen van Dorien niet naar achteren, maar ze hoorde echt het snijden van haar adem.
“Ga maar even rechtop staan, dan kan ik je legging naar beneden doen voor de laatste zes slagen.”
Sabine was zelf verbaasd en het klonk voor haar alsof een ander de zin uitgesproken had. Toen Dorien overeind gekomen was trok Sabine zonder veel omhaal, alsof ze de moed zou verliezen als ze er mee wachtte, de legging tot net boven de knieën van Dorien. Zonder woorden, maar gewoon met haar hand in de nek van Dorien duwde ze haar voorzichtig maar toch dwingend terug over de stoel. Nu waren de billen mooi zichtbaar met een kleine kanten strook waar de string de scheiding mooi aangaf.

Bij het zien van Dorien op deze manier voelde Sabine voor het eerst een warmte door haar lichaam gaan die anders was, die haar iets deed zonder heel duidelijk te weten wát het nu met haar deed. Bij de eerste tik die ze nu gaf keek ze met bewondering naar de beweging die door de billen van Dorien gingen. Gelijktijdig zag ze hoe Dorien zich spande om het op te vangen. Nu zag ze ook hoe de kleur van de rondingen veranderd was naar een zacht rosé boven de wittere bovenbenen. Het anders voelen van Sabine groeide met iedere tel dat ze zo bezig was om Dorien haar initiatie ritueel door te werken. Tik na tik volgde, Dorien kreunde nu iedere keer dat de paddel haar billen raakte, en ze voelde dat een traan heel zachtjes haar mascara deed doorlopen. Voor de laatste slag zei Sabine: “En dat wordt twintig!” om aan te geven dat het voor Dorien voorbij zou zijn, maar ze merkte ook dat ze er een soort psychologisch spelletje van maakte door de tijd te rekken. Dáár raakte ze voor de laatste keer de billen van Dorien die hierbij duidelijk een snik liet horen, iets wat díe onbenoemde warmte bij Sabine nog heviger maakte.
Dorien kwam langzaam overeind en Sabine liep naar haar toe, legde haar handen op de billen van Dorien en voelde de hitte die er vanaf straalde. Weer schrok Sabine van zichzelf, nog nooit had ze een andere vrouw zo aangeraakt, het andere gevoel werd warmer. Verschrikt liet ze de billen los en omhelsde Dorien die nog steeds aan het snikken was. Met haar armen om haar heen troostte ze Dorien en vertelde haar dat ze het geweldig goed gedaan had, dat ze de initiatie bijzonder doorstaan had. Even hield ze Dorien nog vast. Daarna dwaalden haar handen weer naar beneden om ook de billen nog te troosten. Heel even volgden haar vingers de lijnen van de string, gingen over de mooie bollingen heen en intuïtief volgde ze alle lijnen. Om beter bij de billen van Dorien te kunnen ging ze weer achter haar staan en duwde haar weer naar de stoel. Dorien volgde de beweging die Sabine inzette en stond al snel met licht gespreide benen over de stoel. Sabine genoot van wat ze zag, raakte het mooie voor zich aan, aaide troostend, kriebelde plagend, streelde lijnen en voelde hoe ze dwaalde in het moment. Toen het snikken bij Dorien langzaam opgehouden was, streelde ze met een zachte hand nog even langs de billen en dijen van het meisje wat ze net zo had gepaddeld, het andere gevoel was overdonderend geworden en de warmte was zich steeds meer aan het concentreren in haar buik. Met twee vingers liep ze nog één keer de lijnen van de string na, verwonderde zich over de warmte, de zachte huid en de sensuele vormen, de vochtige warmte tussen de dijen van Dorien. Verbaasd pakte ze de rand van de legging en hielp Dorien weer netjes in haar legging. Op de één of andere manier voelde het bijna als een teleurstelling maar ook bijna bevreemdend en als een verwachting.

In een door adrenaline gedreven beweging pakte Dorien nu de paddel op en gaf er speels een tik mee op de billen van Sabine.
“Zo Sabine, nu weet ik zelf hoe hevig het voelt, en straks zal jij het ook weten!”
“Heb je enig idee hoe een hekel ik aan panty's heb?” was de vraag waar Dorien Sabine mee overrompelde.
Zonder enig wachten op tegenspraak ging ze met haar handen onder het strakke rokje wat daardoor flink opkroop. Ze haakte haar duimen achter de rand van de panty en trok deze naar beneden tot bij de voeten van Sabine, een zacht tikje tegen de voet maakte het Sabine wel duidelijk dat de panty helemaal uit moest. Toen dat gedaan was pakte Dorien de onderrand van de rok en trok deze weer mooi naar beneden zodat deze mooi strak over de billen van Sabine spande.

Sabine wist niet wat er met haar gebeurde, alle gevoel leek tot een bal samen te komen en die energie voelde ze in haar buik, net onder haar baarmoeder. Was het omdat ze voor het eerst de mooie billen van een andere vrouw had aangeraakt, gevoeld hoe bijzonder dat was, een herkenning in een gevoel wat ze nog nooit bij een man had ondervonden. Had dit dan met seksualiteit te maken, het was toch gewoon een spel waarin ze een initiatie speelden. Haar gedachten raasden oneindig snel, en toch voelde ze ook een rust over zich komen. Wegdromend in haar eigen gedachten had ze niet eens door dat Dorien er aan toe was om de eerste tik te geven. Plotseling voelde Sabine de impact van de paddel die haar ronde billen raakte. Wow, dat voel je best wel goed dacht ze, en onbewust wiebelde ze een beetje met haar achterste. Dorien zag dit en voelde een glimlach over haar gezicht gaan, ze was eigenlijk wel gespannen toen ze er aan begon, maar op een vreemde manier triggerde het iets in haar, het idee om nog de nodige tikken te mogen geven wond haar heel spontaan op, een heel ander gevoel dan tijdens het krijgen van de paddeling.

In dat gevoel gaf ze de volgende tik, heel doortastend en met overtuiging. Op de één of andere manier voelde ze dat het voor Sabine anders was om de paddel te ervaren dan het voor haar geweest was, zij had het echt als pijn gevoeld, maar zonder boosheid gegeven. De tranen waren er niet voor niets geweest. Nu wist ze dat ze het niet alleen niet erg zou vinden als ook Sabine tot tranen toe geraakt zou worden, het wond haar zelfs meer op. Sabine voelde de slagen en natuurlijk deden ze pijn, maar het bleef haar verbazen, de pijn was zo goed om te ervaren. Voor zichzelf stelde ze geschokt vast dat haar lichaam heel anders reageerde dan ze ooit had kunnen denken. Ze voelde datgene wat ze ook ervoer als ze met zichzelf speelde als ze in bed lag en niet in slaap kon komen. Maar dit was heviger, heftiger en tot haar verbazing voelde ze een kramp door haar onderbuik heen gaan. Sabine telde niet mee, ze dreef alleen maar op het gevoel wat alles over nam. In haar onderbewustzijn merkte ze dat Dorien haar mooie rok naar boven deed en voelde het als een opluchting om zo met haar bijna blote billen te staan. In haar vrouwelijkheid was ze blij en trots dat ze een mooie zwarte string met een klein beetje kant aan de bovenrand aan had. Alles droeg op deze manier bij aan de warmte die zich in en door haar buik verspreidde en soms even helemaal terug ging naar één punt, het punt wat ze alleen kende van als ze orgasme kreeg.

Nu kletste de paddel fel op haar billen, heel anders dan op haar rokje. Ja, nog meer pijn deed het, maar vooral de warmte die ze voelde overweldigde haar. Ze voelde dat ze na iedere keer dat de paddel haar nu raakte ze dieper een diepte in ging, in diepte die ze niet kende, maar waar ze in deze eerste spanking met een paddel iets voelde waar ze altijd van gedroomd had, maar geen idee had hoe ze dat ooit zou kunnen bereiken. Haar ademhaling werd steeds meer gejaagd, haar handen leiden een eigen leven, soms even klauwend in de stof van de stoel, soms even helemaal gestrekt, haar vingers wijd. Ze kreunde als de paddel haar weer met kracht raakte, die kreun gaf de pijn aan, maar binnen een fractie van een seconde ging deze over in een onbeschrijflijke golf van lust. Ze bewoog, in een traag ritme, een sensuele dans, een genieten van alle gevoel in haar. Plotseling, zonder er zelf controle op te hebben voelde ze een orgasme daar haar lichaam gaan, zo onverwacht, zo hevig, een gevoel wat ze nog nooit ervaren had.

Dorien wist net zo min wat er gebeurde, maar intuïtief gaf ze in het orgasme van Sabine nog een slag met de paddel waardoor Sabine nog dieper de diepte in ging. Daarna wachtte ze, liet het orgasme uitrazen. Daarna liep zo om de stoel heen, naar de voorkant van Sabine, pakte haar zomaar in haar haar en trok het gezicht van Sabine omhoog, zonder zich te bedenken gaf ze een tongzoen, zonder vragen, met een onverwachte duidelijkheid. In die kus was er weer een kreun bij Sabine. Dorien nam de kus, nam de tijd en genoot van alles wat ze meemaakte. Nu ze ontdekt had dat Sabine klaargekomen was door met de paddel geslagen te worden, wilde ze meer bij haar zien, en liep terug naar de achterkant, raakte met haar handen de billen van Sabine, ze voelde de warmte die deze uitstraalden en in de beweging gingen als vanzelf haar handen naar de string en trok deze zonder mededogen omlaag. Nu waren de billen van Sabine helemaal bloot en met één vinger reekte Dorien de vagina van Sabine aan, voelde hoe vochtig het was, maar ook hoe ontspannen en warm het voelde. Vol verwachting pakte ze de paddel weer op, ze wist dat ze bij twaalf was, en dat er nog acht slagen te gaan waren. Met een natuurlijke rust en overtuiging hief ze de paddel, die vol de billen van Sabine raakten. Heel langzaam telde ze terug, zeven, zes, en moment rust, vijf, weer de dans, weer de kramp en het bewegen. Ze had nog nooit een vrouw zien klaarkomen, ze had nog nooit met een paddel geslagen en toch was er geen schaamte, geen ongemak maar een verwonderd genieten waar ze ook nog eens opgewonden van werd. Een nieuw gevoel, een nieuw iets wat haar deed verlangen naar dit weer en vaker mee te mogen maken, nu in het moment was er al weer verlangen, bijna verwarrend hevig!

Iedere slag op haar billen liet een nieuw en dieper vuur in haar oplaaien. Ze hoopte zo dat het door zou gaan, ze nog een keer die diepte in zou vallen, eindelijk haar lichaam alle gevoel in sensualiteit mocht geven, los laten en alleen maar gevoel zijn. Het denken stopte, haar zenuwuiteinden gaven iedere sensatie veel heviger door als ze ooit meegemaakt had. Ze wist niet dat haar lichaam nog een onverwachte verrassing in petto had. Ze genoot, ze leefde, ze voelde. Dit mocht veel langer duren! Het deed echt wel pijn, ze merkte het aan de tranen die over haar wangen liepen. Weer voelde ze haar onderbuik samen trekken, waarbij ze na het vorige orgasme wist wat het voelen van de paddel met haar kon doen, hoe diep die haar in een orgasme kon brengen. De volgende tik die ze voelde had ze het gevoel dat er nog maar twee of drie klappen nodig waren.

Fel haalde Dorien uit voor de twintigste klap, het afgesproken getal. Verwonderd keek ze naar Sabine die deze klap met een eerste kreun van pijn over zich liet komen waarna er een diepe grom volgde. Dorien had zeker gezien hoe dicht Sabine bij een orgasme was, maar bleef even hangen in de afspraak dat ze twintig slagen zou geven. De reactie van Sabine was zo hevig en Dorien vond het niet eerlijk om haar zo dicht bij een orgasme in de steek te laten, zo voelde het zelf zo in haar lichaam. Ze legde de paddel weg en met haar handen pakte ze de billen van Sabine en duwde een beetje tegen de dijen van Sabine zodat ze deze nog meer spreidde. Onzeker maar in een gevoel van ik laat Sabine nu niet in de steek legde ze voor het eerst echt haar hand op de vagina van een vrouw.

Verbaasd voelde ze de herkenning van een vrouwenlichaam en was het zo heerlijk om deze warmte te voelen, de vrouwelijkheid onder haar hand. Dorien wist wat ze wilde, ze wilde Sabine nog een keer zien klaarkomen zowel voor haarzelf als voor Sabine, ze voelde dat het haarzelf ook echt opwond. Ze bespeelde de lipjes, terwijl ze de warme billen nog steeds vasthield. In de reactie van Sabine voelde ze een soort van dankbaarheid dat ze haar niet op dat punt van bijna klaarkomen had laten vallen, ze voelde de bewegingen toenemen, ze voelde de druk tegen haar hand op de vagina hoger worden, de bewegingen van de hand van Dorien en het onderlichaam van Sabine zweepten elkaar op. Hoewel ze dit geen van beide ooit gedaan hadden was er geen schaamte, geen raar gevoel maar een bijzondere vorm van samen zijn. De bewegingen werden heviger en steeds meer vervuld met en uit verlangen, Sabine duwde haar bekken naar achteren, plotseling verstarde ze, geen bewegingen meer, er ontsnapte een diepe zucht en schokkend genoot Sabine van een heerlijk onbekend maar heel heftig orgasme, zacht maar niet teder bleef de hand van Dorien doorgaan zolang Sabine in haar heerlijk gevoel zat. Toen het schokken van het mooie vrouwenlichaam minder werd verlaagde ze de druk en intensiteit van het bewegen, gunde Sabine een rustig terug komen.

“Dorien,” zacht, een beetje onzeker, niet uit schaamte vroeg Sabine aan Dorien,“wil je me nog even met de paddel slaan, wil je me…”
Dorien bedacht zich niet en wilde Sabine zich niet onzeker laten voelen in de eerlijkheid van een moeilijke vraag, en zonder bedenken trok ze het hoofd van Dorien naar het hare en kuste haar, hun tongen maakten een nieuwe dans, verkenden, speelden en plaagden.
“Ga maar weer staan, ik spreek niet af hoeveel, maar als het te veel is, te veel pijn doet zeg je stop.”
Dorien voelde een nieuwe duidelijkheid.

Sabine boog haar lichaam weer over de stoel en Dorien tikte even met de paddel tegen haar benen om haar duidelijk te maken dat ze haar benen moest spreiden, terwijl Sabine dit deed voelde Dorien de glimlach in het plagen van Sabine. Toen Sabine weer stil stond met haar benen verder gespreid zei Dorien: “Kom op Sabine, dat kan je zeker nog een beetje wijder, en je billen kunnen meer naar achteren.”
Ze zag hoe Sabine haar best deed om nog wijder, nog meer met een mooie boog over de stoel te gaan staan. Dorien voelde zich trots dat ze een mooie vrouw zich letterlijk zo voor zich openstelde. De paddel zwiepte door de lucht, en met een klets lande het op de strak gespannen billen, in een vast tempo viel er klap na klap, Dorien zag de billen dansen onder de paddel, iedere keer een golf die over de billen verspreidde na de impact van de paddel. Weer hoorde ze het verschil in de geluiden, na een klap eerst het verbijten van de pijn en daarna de hevigheid van de grom die aangaf hoe opgewonden Sabine werd, iedere tik werd de diepte heviger, de opgewondenheid nog dieper. Fier, fel en trots sloeg ze Sabine, een glimlach rond haar lippen en een warm gevoel in haar.

De warmte, de pijn, het onverwachte, het genieten en zich overgeven, Sabine begreep er helemaal niets van, maar wat was het heerlijk om dit mee te maken. Iedere keer weer voelde ze de paddel op haar billen, steeds meer de hevigheid en intensiteit die haar overweldigde naar een nieuwe diepte. Natuurlijk wist ze dat ze van haar seksualiteit kan genieten, maar dit is ver een overtreffende trap, dit gaat veel dieper en is zo veel heviger. Plots snikte ze hevig, geen verdriet, een beetje de pijn, maar ook een overdonderend geluksgevoel raasde door haar lichaam. Ze was verbaasd en heel erg blij dat Dorien niet stopte, maar haar ook in dit stuk steeds weer de paddel liet voelen. Het snikken werd minder, minder hevig en een andere sensatie kwam er voor terug. Natuurlijk kende ze het gevoel van net voor een orgasme, alleen ze ervoer dat dit van een ander punt uit haar lichaam kwam, het was niet van de lekkere prikkeling van vrijen in haar vagina, het was niet een sensatie zoals ze voelde als haar klitje aangeraakt werd, maar dit onbekende gevoel kwam helemaal uit de binnenkant van haar buik. Een diepte waar het nog nooit vandaan kwam. Het woelde, het krampte, en was een zoete pijn die weer heel anders is dan de paddel die op haar billen bleef komen. Iedere slag die raakte en bracht haar dieper in haar lustpijn. Ze wist dat het onontkoombaar was, een orgasme diende zich aan en toch, toch klopte het niet!

Bij weer een klap met de paddel, een beetje laag tegen haar billen met een hele felle pijn plofte haar lichaam, ze voelde een drang, ze voelde een grote hoeveelheid vocht naar buiten spuiten, in een flits wist ze alles wat ze ooit over spuitend klaarkomen van een vrouw gelezen en gezien heeft. Altijd heeft ze gedacht dat het overdreven was, maar nu overdonderend hevig spoot het vocht met kracht uit haar, huilend van alle hevigheid, voelde ze hoe de paddel weer op haar lage billen net boven haar dijen terecht kwam en de volgende golf vocht uit haar lichaam perste, zo hevig dat het ook pijn deed en de pijn zich mengde met de pijn van de paddel die nog steeds op haar billen kwam. Zo hevig, zo vaak en zo intens kon je toch niet klaarkomen?

Flarden gedachten schoten soms heel even door haar heen, de nieuwe pijn van de paddel, nog een keer en nog een keer, heel even was er een luwte in de intensiteit van haar orgasme. Dorien merkte het en reageerde door de paddel nog een keer hard op haar billen te laten komen, de kramp in de buik van Sabine nam nog verder toe en bij de volgende tik ontlaadde het lichaam zich met alle kracht, alle vocht en alle energie die in haar was. Sabine viel bijna flauw van de hevigheid en voelde de warmte van de armen van Dorien die snel de paddel had laten vallen en haar ondersteunde, koesterde en opving, haar hielp om de laatste schokkende golven op te vangen.

Verbaasd, vertederd, nagloeiend in de heftigheid keken ze elkaar aan, iets niet weten, iets niet kennen en dan plotseling zo maar iets ervaren wat helemaal nieuw is, een peilloze diepte beleven en er zo van genieten…

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  7 comments for “Een nieuw gevoel en ervaren

 1. 10 juli 2013 at 21:02

  Je laat in het verhaal duidelijk merken dat je weet waarover je schrijft en geeft ook veel aandacht aan alle emoties die het bij de twee vrouwen los maakt. Het enige minpuntje in het verhaal is dat ik de aanleiding tot de spanking wat gezocht vond. Net of je echt moeite had om de overgang te maken van het eerst samen de kamer inrichten naar het BDSM deel waar je verhaal omheen gebouwd is. Het verhaal zou wel een stuk rustiger lezen als je de alinea’s wat korter zou maken en wat meer witregels zou tussen voegen. In ieder geval een welkome aanwinst voor de site . Graag zie ik meer verhalen van je verschijnen.

 2. 11 juli 2013 at 00:29

  Alweer een debuut hier en dus pas allereerst een woord van welkom aan deze nieuwe schrijver. Wat het verhaal betreft, vind ik ten eerste de aanleiding tot de plot ietwat gezocht. Indien BDSM werkelijk zo’n intense ervaring is – en daar twijfel ik op zichzelf niet aan – dan ontstaat de deelname eraan niet spontaan achter een glaasje rosé, lijkt me. Het hele initiatief tot de ontknoping komt voor mij echt uit de lucht vallen en direct daarna wordt er ineens van alles aangenomen. Ik zie echter twee hierin niet ervaren dames zichzelf nog niet zo heel snel zo volledig overgeven aan dergelijke activiteiten, terwijl in de beschrijving van de emoties en sensaties die indruk al heel snel gewekt wordt, en dat geeft bij mij een gevoel van een nogal gezocht verlopend verhaal, zeker wanneer er nogal eens met erotische superlatieven (het heftigste orgasme etc.) gestrooid wordt. Op zich is dit echter een intieme verhaalsetting waar je heel goed op een indringende manier zo’n soort ervaring kunt situeren. Maak ‘m alleen iets plausibeler, zou ik zeggen. Ik wens je veel succes met verder schrijven!

 3. 11 juli 2013 at 18:54

  Mooi…heftig…Geil….
  Ik sta versteld zoals je de emoties beschrijft.

 4. 28 juli 2013 at 13:23

  Ik ben geen liefhebber noch kenner van dit genre. Daarom weet ik niet of dit een realistische voorstelling van zaken is of een overtrokken fantasie van een oudere man. Het verhaal is niet slecht geschreven en ik kan me voorstellen dat nogal wat mensen er plezier aan beleven.

 5. 10 augustus 2013 at 23:11

  Een mooi debuut verhaal van Grey Spanker. Een verhaal waar de emoties en gevoelens tijdens een spanking heel nauwkeurig onder woorden worden gebracht. Door dit te lezen begrijp je meer over de drive die mensen hebben om dit te ervaren. Heel mooi onder woorden gebracht en graag gelezen.

 6. 11 augustus 2013 at 17:05

  Vijf lezers gaven dit verhaal samen twaalf sterren. Dat levert een ledenstem van 2,5 sterren op.

 7. 29 augustus 2013 at 15:44

  Normaal houd ik niet zo van vrouw-vrouw verhalen. Maar kwaliteit drijft altijd boven, en dat doet het er niet zo toe welk soort verhaal het is. Dit is gewoon goed geschreven. het boiet van begin tot einde. Knap, heel knap werk.

Geef een reactie