hot teens tube shemale jizzed by group.

Een nieuwe danspartner

Met een wat eenzaam gevoel fietste ik vrijdagavond naar dansles. Mijn vaste danspartner zat met een paar vriendinnen een lang weekend in de Ardennen. Ik zou dus op dansles een andere meisje moeten zoeken om mee te dansen. Maar omdat er binnenkort een gala was, wilde ik nog graag even wat extra oefening. 

Op de dansschool deed ik snel mijn dansschoenen aan en keek rond naar beschikbare dames. Ook al was het een cursus stijldansen waarvoor je je niet met een partner hoefde in te schrijven, toch hadden flink wat studentenstelletjes zich samen ingeschreven. En omdat er al zeventien lessen voorbij waren hadden bijna alle andere cursisten een vaste partner gevonden.  Gelukkig ontdekte ik al snel een tafeltjes waar drie jongedames aan zaten.

Toen de intro van een quickstep klonk liep ik op het tafeltje af en vroeg één van de dames of ze al iemand had om mee te dansen. 

“Nee, ik ben vanavond alleen.” antwoordde ze tot mijn grote opluchting. 

Met een glimlach stond ze op en liep met me mee naar de dansvloer. Ze was iets kleiner dan ik, ongeveer 1,70. Haar half lange, blonde haar had ze in een staart gebonden. Vanachter haar brilletje nam ze me met haar vrolijke ogen snel op. Ik deed dit ook bij haar, terwijl ze aan mijn hand naar het parket liep. In één oogopslag zag ik dat ik een goede keuze had gemaakt. Ze had een mooi gevormd lichaam. Een spijkerbroek zat strak over haar ronde heupen en in een zwart shirtje prijkte een aantrekkelijk stel borsten. 

Ze bleek Marloes ze heten. Net als ik had ze al een vaste danspartner gevonden, maar hij was er vanavond niet omdat hij een avondtentamen had. Zelf studeerde ze niet meer, ze werkte in een kleding winkel. Maar ze informeerde wel geïnteresseerd naar mijn studie. Als ze te veel praatte moest ik het maar zeggen. Ik vond het juist wel leuk om met zo’n vrolijke dame te dansen. 

Tijdens de Cha-cha-cha merkte ik dat ze goed kon bewegen met haar lichaam. Als een gepassioneerde, Latijns-Amerikaanse schone draaide ze haar heupen en volgde ze elegant mijn passen. Het duurt altijd even voordat je aan een danspartner bent gewend, maar wij voelden elkaar opvallend goed aan. Al snel zwierden we met een Engelse wals door de zaal en toen de tango werd ingezet keek ze me even gespannen aan. We pakten elkaar in de juiste houding vast en met vurige passen draaiden we om elkaar heen. Helaas mag je tijdens de tango elkaar nauwelijks aankijken. Maar ik voelde haar warmte tijdens de draaien.

Op het laatst werd voor de betere cursisten nog even een Weense wals opgezet. Marloes en ik besloten deze veel te snelle dans te proberen. De eerste rondjes gingen eigenlijk best goed. Maar toen we beide echt niet meer wisten welke kant we op moesten besloten we lachend uit te blazen aan de kant. De dansles was omgevlogen en ik had het erg naar mijn zin gehad. Zij kennelijk ook. 

“Heb je misschien zin om nog even iets te drinken?” vroeg ze opgewekt.

Ik was even verbaasd door deze vraag, maar herstelde me snel en antwoordde dat mij dat wel leuk leek. Ik had nog een paar consumptiemunten van de dansschool. 

“O, ja… we kunnen hier natuurlijk ook wat drinken.” zei ze alsof ze eigenlijk een andere plek in gedachte had. 

“We kunnen ook de stad in gaan.” zei ik “Misschien naar café Tango?” 

Daar moest ze even om lachen. Het was echter best een leuk café. Dus reden we op onze fietsen naar Tango. Ik kwam er eigenlijk niet zo vaak en Marloes ook niet, dus toen we het café binnenkwamen werden we gelukkig niet overspoeld met allemaal bekenden. We konden een rustig tafeltje uitzoeken en ik bestelde een witte wijn en een biertje. We praatten wat over onszelf. Ze bleek 22 te zijn, een jaartje jonger dan ik. Na haar opleiding had ze een baan kunnen vinden als hoofd-verkoopster in een hippe kledingzaak. Dat beviel haar wel, maar de afgelopen maanden was ze erachter gekomen dat ze de dansles wel erg leuk vond. Met een ondeugend glimlachje vertelde ze dat ze geen vriendje had en dat haar danspartner daar zeker niet voor in aanmerking kwam. Het was een lieve jongen, maar hij viel volgens haar niet op meisjes.

Ik vertelde op mijn beurt wat over mijn studie en dat ik ook geen relatie had. Ik verzweeg even dat ik mijn vaste danspartner en ontzettend lekker ding vond en dat er misschien iets opbloeide tussen ons. Naar mate het gesprek vorderde kwamen we op andere onderwerpen en bleek ze goeie humor te hebben. Na drie witte wijn stapte ze over op Amaretto. Ik deed mee. Het werd steeds gezelliger en ik durfde steeds langer naar haar mooie borsten te kijken. Toen ze mij trakteerde op nog een Amaretto zag ik hoe ze heupwiegend naar de bar liep en toen ze over de bar bukte spande haar spijkerbroek zich om haar billen.Tussen het praten door zat ze mij ook verder te inspecteren. Ze vroeg wat over mijn liefdesleven en praatte open over haar visie op jongens. Ze viel op jongens met humor.

Ineens merkte ze op dat het al half twaalf was. Ik schrok een beetje en vond het jammer dat er een einde moest komen aan deze leuke avond. 

“Dan moeten we maar eens opstappen.” merkte ik op “Jij moet morgen vast weer vroeg beginnen.”

“Ja, wel jammer, want ik vond het net zo gezellig.” zei ze “Welke kant fiets je op, dan fiets ik nog een stukje mee.” 

“Ik breng je wel even thuis hoor, als je dat wilt.” 

“Wat galant. Dat vind ik nou altijd fijn als jongens dat doen.” 

Zo stapten we weer op de fiets. Door de drank nu nog vrolijker dan eerst. Ze bleek een stukje van het centrum af te wonen in een klein, nieuw appartement. Op de drempel vroeg ze: “Wil je misschien nog wat drinken voordat je helemaal terug moet fietsen?” 

Daar zei ik natuurlijk geen nee tegen. Bovendien besefte ik nu dat ik een redelijke kans maakte om alle remmen te mogen laten varen. Dus nadat ik mijn fiets snel op slot had gezet pakte ik haar op de drempel stevig in de klassieke danshouding vast. 

“Nog een klein stukje tango?”

Voordat ze kon antwoorden stapte ik met haar al haar appartement binnen. Door haar hakje naar achteren kon ze de deur prachtig dicht gooien. We dansten door. Met een linkse draai kwamen we precies middenin de woonkamer terecht. 

“Met jassen danst zo lastig” merkte ze lachend op. 

Dus gooiden we onze jassen van ons af en dansten door naar de keuken. Met een heen-en-weer belandden we voor de koelkast. 

“Ik krijg er dorst van, van dat dansen.” zei ik.

“Ik krijg het er heet van,” antwoordde ze gedurfd, “Misschien helpen ijsblokjes.”

Ze liet een hand los en groef in de vriezer. Terwijl ze mij bleef aankijken haalde ze er een ijsblokje uit en stak het in haar mond. Ze keek me nog steeds aan toen ze de vriezer dicht gooide. Kennelijk was er geen apart ijsblokje voor mij. 

“Ik wil er ook wel één.” sprak ik.

Dit was precies het goede antwoord, want ze bracht haar mond naar de mijne en toen onze lippen elkaar raakten wisselde het ijsblokje van eigenaar. Met het ijsblokje tussen mijn tanden dansten we terug naar de kamer. Weer bracht ze haar mond naar de mijne en opnieuw gleed het blokje tussen onze lippen door. Gepassioneerd dansten we door de kamer. Deze dans zou mij altijd bijblijven. Bij elke stilte wisselde het ijsblokje van mond en werd zo steeds kleiner, totdat het blokje zo klein was dat we het met onze tongen door onze monden moesten sturen. Daardoor raakten onze tongen elkaar soms even. Maar we bleven in ons spel van de tango en het ijsblokjes wisselen. Totdat ik een fout maakte. Het blokje was zo klein geworden, dat ik er geen controle meer over had. Bij het wisselen naar haar mond gleed hij tussen onze lippen vandaan. Onze tongen raakten elkaar eventjes, maar Marloes gaf een gil. Het blokje was in haar decolleté gevallen. Een dun waterspoortje gaf het aan. 

“Sorry” zei ik en gaf haar een knipoog.

“Ga maar halen” 

Dat hoefde ze geen tweede keer te zeggen. Mijn tong volgde het spoortje en likte het water op. Al gauw kwam ik bij de spleet tussen haar tieten. 

“Volgens mij is hij gesmolten.” zei ik 

“Ja, ik voel het. Lekker.”

Mijn hoofd kwam weer omhoog en ik hield haar nog steeds in danshouding. Maar onze monden kwamen dichter bij elkaar totdat onze lippen elkaar raakten en onze tongen elkaar vonden. Onze armen zakten en mijn handen gleden over haar heupen en haar handen streelden mijn rug. Plots pakte ze me weer in danshouding. 

“Ik wil de tango.” zei ze hees “maar nu vrij, zonder schoenen.” 

Ze trapte haar schoenen uit. Ik probeerde snel hetzelfde te doen. Zo dansten we op haar blote voeten en op mijn sokken door de kamer. Maar ze wilde het nog vrijer: “Zonder shirt!” 

Even liet ze me los zodat ze haar shirtje kon uittrekken. Terwijl ik snel mijn sokken uit deed, keek ik hoe haar shirt over haar hoofd omhoog ging. Eronder kwamen haar volle borsten in een donkerrode, kanten BH tevoorschijn. Ik wilde aan de knoopjes van mijn overhemd beginnen, maar zij had haar shirtje al uit en kwam weer naar me toe. Weer dansten we een stukje. Toen gingen haar handen naar de knoopjes. Onze voeten bleven de tango dansen, terwijl ze één voor één de knoopjes los maakte. In een draai liet ze het overhemd van me afglijden en wierp het door de kamer. Ook mijn T-shirt moest eraan geloven. Met een boog belandde het in de andere hoek. Ze drukte haar borsten tegen me aan toen we richting de gang dansten. We zoenden.  “Nog vrijer,” riep ik, “Zonder broek!”

Mijn handen gleden naar haar kont en vonden de band van haar broek. Die volgde ik naar voren totdat ik het knoopje kon los maken. De rits gleed tandje voor tandje naar benden. We keken elkaar strak aan. Nu de broek open was begon ik hem langzaam naar beneden te duwen. Heel langzaam kwam een minieme, kanten string in delfde kleur als haar bh tevoorschijn. Tegelijkertijd danste ze me naar een deur in de gang. Halverwege de kamer en de gang stapte ze uit haar broek. Toen was mijn broek aan de beurt. Behendig opende ze de knopen. Zo voelde ze hoe opgewonden ik was. Eenmaal bij de deur draaide ze me sierlijk met mijn rug tegen de deur. Na nog een tongzoen zakte ze langzaam door haar knieën. Ik bleef haar aankijken. Ze zoende mijn borst, mijn buik en stroopte ondertussen mijn broek naar beneden. Mijn stijve paal sprong fier omhoog in mijn boxer. 

Toen mijn broek op mijn enkels lag en haar hoofd ten hoogte van mijn kruis was wilde ik de deurklink omdraaien en de andere kamer binnen stappen. 

“Nee, nee,” sprak Marloes, “Jongens komen alleen náákt mijn slaapkamer binnen.” 

Inmiddels wilde ik niks liever dan haar op haar bed leggen en verwennen. Dus haakte ik mijn duimen in de rand van mijn boxer en begon hem naar beneden te duwen. Marloes bleef al die tijd op haar knieën voor mijn kruis zitten en bekeek aandachtig hoe ik steeds meer onthulde. Mijn lul werd door de boxer naar beneden gebogen, totdat hij er ineens uitfloepte. Even deed ze haar hoofd iets naar achteren en maakt met het puntje van haar tong haar lippen nat. Toen zoog ze in één keer mijn hele lul in haar mond. En dan bedoel ik ook mijn hele lul. Haar lippen duwde tegen mijn zak en het puntje van mijn loei-stijve paal zat in haar keel. Wat een goddelijk gevoel! Terwijl ze zo mijn lul naar binnen zoog stroopte ze met haar handen mijn boxer verder naar beneden. Mijn hand ging ondertussen naar de deurklink en terwijl ze haar hoofd weer een stukje omhoog bracht, duwde ik de deur open. Ik zakte iets doormijn knieën en haalde zo mijn stijve weer uit haar hond. Ze hield mijn broek en boxer nog op de grond, waardoor ik er makkelijk uit kon stappen en in haar slaapkamer kon lopen. Ze bleef voor de deur knielen. 

“Ik wil je pijpen.” 

“Is het niet eerlijk dat als jongens naakt moeten zijn, jij ook naakt moet zijn?” vroeg ik plagend. 

“OK, maar daarna zuig ik je leeg.”

Ze bracht haar handen naar de sluiting van haar BH en toonde mij een stel ferme tieten. Ze ware redelijk groot, cup D, hingen een beetje en hadden grote, stijve tepels. Ze kwam omhoog en ik liep op haar af. We zoenden en mijn handen speelden met haar borsten. Ze waren heerlijk. Mijn vingers kneedden de tepeltjes, voordat ik er kusjes en likjes op gaf. Tijdens het likken daalden mijn handen af naar haar stringetje. Ik schoof het naar beneden en zakte door mijn knieën. Voor mijn ogen werd een prachtig kaal kutje onthuld. Ik gaf een kusje waar haar spleetje begon. Meteen begon ze te kreunen. 

“Nee, ik wil je eerst pijpen.”  Dus trok ze me omhoog en duwde me de kamer in.  “Zo. En nu staan blijven en spuiten.” 

Ze knielde weer voor mij neer en schoof haar natte lippen om mijn staaf. Haar tong speelde ermee voordat ze hem nog dieper naar binnen zoog. Ik voelde haar even slikken. Haar keel spande zich heerlijk om mijn eikel. Ze begon haar hoofd op en neer te bewegen. Soms nam ze hem diep, soms liet ze alleen het bovenste stukje naar binnen glijden. Ze deed het beter dan heerlijk. Nog nooit had iemand mij zo diep gepijpt. Ik voelde hoe het zaad naar boven kwam. 

“Ik ga komen” waarschuwde ik haar.

Na nog één diepe stoot liet ze me uit haar mond gaan. Met haar hand begon ze te trekken en ging met open mond onder mijn lul zitten. Ik moest haar onder spuiten. Al na een paar trekken spoot ik mijn zaad over haar gezicht. Half in haar mond, half op haar lippen, wang en bril. Maar al na mijn eerste straal zoog ze mijn spuitende lul weer diep in haar mond. Mijn tweede, derde en zelfs vierde straal spoot ik recht in haar keel. Er leek geen einde aan te komen. Het was hemels. 

Ze bleef doorzuigen. Steeds nam ze mijn lul iets minder diep en likte hem zo helemaal schoon. Nadat al mijn zaad eruit en eraf was, bewoog ze haar hoofd naar achteren. Ze likte even langs haar lippen en liet met open mond zien waar het eerste deel van mijn zaad terecht was gekomen. Lachend keek ze me met een ondergespoten gezicht en een mond vol met zaad aan. Toen slikte ze het door en liet een weer schone tong zien. Met haar vinger veegde ze haar gezicht en bril schoon en likte ook haar vingers af. Marloes was een geoefend pijpsletje. 

Nog nagenietend plaatste ik mijn handen op haar schouders en duwde haar met haar rug op het tapijt. Ik knielde tussen haar gespreide benen. Even gaf ik haar een zoen voordat mij mond naar haar grote borsten afdaalde. Opnieuw begon ik haar borsten te zoenen en te likken. Ik kwam nog wat van mijn eigen zaad tegen. Het moest van haar kin zijn afgedropen. Ik likte haar borsten schoon. Natuurlijk staken haar tepels fier omhoog. Mijn handen gleden omlaag over haar buik en tussen haar benen. Het pijpen had haar drijfnat gemaakt. Ik voelde hoe mijn vingers door haar spleetje gleden. Al snel vond ik haar klitje en begon rondjes te draaien. Mijn andere vingers gingen nog iets verder naar beneden en merkte hoe zij één, toen twee, toen drie en daarna zelfs vier vingers naar binnen liet glijden. Haar kutje spande zich om mijn vingers terwijl ik ze in en uit haar stootte. Haar geil droop over mijn handen. Ze begon te kreunen. 

Maar ik wilde haar niet klaar vingeren. Ik wilde haar klaar beffen. Dus mijn mond verliet haar tepel. Ik kroop naar achteren. Mijn lippen gleden over haar kale venusheuvel en vonden haar spleetje. Zachtjes zoog ik haar klitje naar binnen. Ze omklemde mijn vingers die in haar zaten nog strakker. Ze bewoog haar handen naar haar hoofd en begon hard te steunen, terwijl haar handen door haar haren woelden. Kennelijk was ze al lang niet meer gebeft. 

Ik bleef door likken en zuigen op haar klitje. Mijn ene hand bleef met vier vingers in haar kutje stoten. Mijn andere hand was nu vrij, maar was nog nat van het eerdere gespeel met haar klitje. Die hand plaatste ik nu tegen haar kontgaatje. Met haar geil maakte ik het tussen haar billen goed nat. 

“Ja! Druk er één in mijn aarsje.” gilde ze.

Ik plaatste mijn vinger tegen haar gaatje. Even draaide ik nog een rondje, wat haar nog meer opwond. Haar klitje stond nu stijf in mijn mond. Ook bij mij werd mijn lul weer stijf. Ik drukte door met mijn vinger. Hij gleed in haar strakke gaatje. Tegelijkertijd wreef ik over haar g-spot en zoog ik op haar klitje. Dat was genoeg om haar gillend klaar te laten komen. Ze sloeg op de grond van genot en schreeuwde het flatgebouw wakker. Doordat ik doorging met beffen kreeg ze nog een orgasme. 

Toen ik mijn vingers uit haar trok en mijn tong een laatste likje gaf viel ze uitgeput op de grond. Ik veegde mijn vingers af aan het tapijt en kroop met mijn hoofd naar het hare. Ze zoende mijn natte mond. 

“Wat ben jij goed!” bracht ze hijgend uit. 

Ondertussen gleed mijn weer stijve lul door haar nog natte spleetje. Ze begreep dat ik meer wilde en aan haar blik begreep ik dat zij dat ook wilde. De grond vond ze niet zo’n goede plaats. Een zacht tweepersoonsbed was aantrekkelijker. Dus stonden we op en liepen twee passen naar het bed. Ze liet zich op haar rug op het bed vallen. Ik kroop bovenop haar. Zodra ik in de goede positie lag drukte ze haar kruis tegen het mijne. Mijn eikel streek even over haar klitje voordat het haar al opengesperde kutje vond. Hij gleed moeiteloos naar binnen. Ze sloeg haar benen om mijn rug en ik begon rustig te stoten. Al snel voerde ik het ritme op. Dit was een meisje dat van hard hield. Ze duwde me met haar benen dieper naar binnen. Ik ging steeds harder stoten en zij begon steeds harder te kreunen. 

“Ik wil je van achteren.” hijgde ze. 

Dus ging ik uit haar en draaide ze zich om. Ze wilde op haar knieën gaan zitten, maar ik duwde haar omlaag, zodat ze op haar buik kwam te liggen. Ik spreidde haar benen en zag haar druipende kutje tevoorschijn komen. Het stond nog een beetje open. Ik ging tussen haar benen liggen en duwde mijn paal naar binnen. Mijn handen kneedden haar borsten. Met mijn stoten duwde ik haar in het bed. Haar gekreun werd gedempt door de kussens. 

Terwijl ik in haar bleef zitten duwde ik mezelf omhoog en ging op mijn knieën zitten. Met mijn lul duwde ik haar kontje omhoog. Ook haar hoofd ging omhoog en ik pakte haar staartje vast. Mijn andere hand kneep haar kont vast, terwijl ik hard ging stoten. Ik trok haar hoofd omhoog en begon te kreunen. Haar borsten wiegden op en neer bij elke diepe stoot. Ze ging weer hijgen. Een orgasme volgde snel. Ik voelde haar kut knijpen toen ze het hoogtepunt uitschreeuwde. Ik voelde ook mijn hoogtepunt opkomen, maar ze wilde me niet in haar kutje laten spuiten. Nadat haar orgasme iets afgezwakt was trok ze haar heupen naar voren en liet me uit haar glijden. 

Ze wilde nog meer. Ze plaatste haar hoofd omlaag op het kussen en greep met beide handen haar billen beet. Ik had al een goed uitzicht, maar toen ze haar billen nog verder uit elkaar trok zag ik werkelijk alles. 

“Neuk me in mijn kontje.” smeekte ze.

Met mijn vingers maakte ik haar gaatje goed nat. Natuurlijk plaagde ik haar even door ook haar klitje te beroeren. In die geile pose kreeg ze bijna direct nog een orgasme. Maar ze hield haar billen uit elkaar. Ik moest en zou haar in haar kontje neuken. Dus liet ik nog even mijn lul tussen haar lipjes en in haar kutje glijden voordat ik hem tegen haar strakke gaatje plaatste. Stukje voor stukje duwde ik mijn natte paal naar binnen. Ze had dit vaker gedaan, want ze vond het heerlijk hoe mijn stijve lid steeds verder in haar boorde. Ik ging steeds meer heen-en-weer met mijn heupen. Haar kreunen ging over in grommen. Mijn handen namen het van haar handen over zodat ze zichzelf goed kon vingeren. Haar vingers gleden over haar klitje terwijl ik me in haar gaatje stootte. Haar andere hand gleed nu over haar schaamlipjes en streelde mijn zak.

Opeens ging ze harder grommen. Ze had de vingers van haar andere hand in haar kutje geduwd. Haar kontgaatje verwijdde zich iets. Hierdoor kon ik harder gaan stoten. Ze begon te gillen. Ze kreeg een geweldig orgasme. Haar geil droop over haar hand, tussen haar benen en over mijn zak. Ze kneep haar kontje samen waardoor ook ik het niet meer hield. Met een kreun spoot ik haar gaatje vol. 

Nog stijf ging uit haar. Mijn laatste straal zaad spoot ik over haar billen. Het was een enorm geil gezicht hoe ze daar voor me op haar knieën zat. Beide gaatjes stonden nog een beetje open en de fel roze schaamlippen glinsterden in het zwakke licht. Haar handen lagen nog nat van haar kutje onder haar en mijn zaad stroomde uit haar kontje en zat op haar billen. 

Ik veegde mijn lul af aan haar bedlaken, zoals ze ook zelf haar handen schoonmaakte. Nahijgend viel ze op haar zij op het bed. Haar ogen gingen langzaam open. Uit haar mond kwam zwak een geluid: “Zullen we nog een keer de tango dansen?”

© Sabel

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  2 comments for “Een nieuwe danspartner

  1. WB
    23 april 2007 at 23:58

    Wederom een prettig geschreven verhaal maar naarmate het vordert, sluipen er toch wat veel onnauwkeurigheidjes in. De prijs voor de leukste tikfout gaat naar "Ik zakte iets door mijn knieën en haalde zo mijn stijve weer uit haar hond." Hij wordt nog leuker omdat in de volgende zin sprake is van zijn boxer.

  2. 1 mei 2007 at 12:34

    Veelbelovende nieuwe schrijver

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world