hot teens tube shemale jizzed by group.

Een nieuwe uitvinding

Een beetje onwennig zat ze daar. Of hij even mocht oefenen, had hij gevraagd, dan wordt het alleen maar geiler. En nou zat ze daar, met een volop draaiende en vibrerende vibrator in haar hand. Toen ze hem uitpakte had ze eerst wat verbaasd gekeken. Hij deed al die moeite om haar iets te sturen wat ze al had? Leuk dat hij zijn best deed, maar dit was niet nodig geweest. Tot ze de vreemde stekker zag die eraan zat. Een usb-plug? Aan een vibrator? Toen ging er iets dagen en haar wangen kleurden rood, en haar onderbuik verstrakte. De gebruiksaanwijzing bevestigde haar vermoeden. De vibrator is op afstand te bedienen.

Dus nu was hij aan het oefenen. Zij, naakt op haar bureaustoel zittend met een koptelefoon op en de vieb in haar hand, glad geschoren kutje en een zaadvragende blik die boven haar verhitte wangen uit haar blauwe ogen priemde. De webcam had ze zo ingesteld dat als ze achterover zat in haar stoel hij wel haar lichaam maar niet haar gezicht kon zien. Deze anonimiteit, dit idee dat ze elke vrouw, en hij elke man, kan zijn die over straat loopt, op zijn kantoor werkt of in de file naast hem staat windt hen allebei enorm op. De vibrator zoemt en draait in haar hand, en het tongetje gaat afwisselend snel en langzaam heen en weer.

Nu hoort ze wel zijn zware, mannelijke stem door de koptelefoon. “Ik heb door hoe hij werkt, leg hem maar in de lengte over je kutje”. Hij ligt met zijn laptop op bed, een wit t-shirt aan, met een rode, satijnen boxer eronder. Zijn laptop ligt op zijn buik, waardoor hij zijn volle erectie niet kan zien, maar hij voelt hem wel degelijk. Dat een door hem gestuurde vibo zometeen de kut van een wildvreemde vrouw ingaat windt hem niet zuinig op. Hij heeft dan ook geoefend in het met 1 hand besturen van de vieb, met zijn andere hand de keiharde lat en kale zak in zijn zachte boxer strelend.

Ze leunt achteruit en hij ziet haar lichaam van halverwege haar dijen tot net iets boven de tepels. Haar heupen zijn stevig, haar buik zacht, haar borsten pront, met een paar nippels erop waar je glas mee zou kunnen snijden. Zijn webcam is zo ingesteld dat ze zijn hand zachtjes door zijn boxer zijn lul ziet strelen.Ze luistert naar hem en legt de vieb in de lengte over haar kutje. Haar hart bonst onder haar hardgeworden tepels als hij zachtjes begint te zoemen. Ze ziet hem strelen terwijl de vieb trilt tegen haar kutje. Ze hoort hoe zijn adem overslaat als hij de vibrator wat harder zet. Een eerste kreuntje ontsnapt aan haar mond en hij glimlacht. “Als je dit al geil vind… Ik ben net begonnen”.

Ze kreunt expres nog een keer in de microfoon en ziet hoe hij een knoopje van zijn gulp openmaakt. “Beweeg de knop eens zachtjes over je klit”. Ze doet het en gilt als hij het trillen in 1 keer op de hardste stand zet. Bijna laat ze hem vallen maar het lukt haar hem vast te houden en ze voelt hoe hij hem weer zachter zet. “Volgens mij snap ik hoe het werkt”, fluistert hij in haar oor, en hij maakt nog een knoopje los. Zijn harde lul, niet zo lang maar wel lekker dik, springt uit zijn boxer. Hij streelt hem zachtjes terwijl hij naar het lichaam op zijn scherm kijkt, het geile lichaam van de vrouw die een door hem bestuurde vibrator tegen haar klitje aanduwt. Hij ziet hoe haar opgezwollen schaamlippen glinsteren van geilheid terwijl de vieb zachtjes zoemt tegen haar klitje.

“Stop de knop eens in je kutje”, zegt hij in de microfoon, en hij ziet hoe ze de knop van haar klitje afhaalt en hoe deze probleemloos haar zeiknatte kutje inglijdt. “Stop maar, niet te diep”, en hij laat de knop zachtjes draaien. Ze kreunt als ze de gladde kop voelt draaien en trillen tegen haar g-plek. Het vocht loopt tussen haar natte schaamlippen door en ze voelt de bureaustoel nat worden. Ze ziet hoe zijn hand zijn lul omklemt en hoe hij zachtjes begint te trekken. Zijn adem in haar oren wordt zwaarder als hij de stevig knijpt. Hij weet dat hij binnen 5 seconden kan komen als hij zijn best doet maar houdt zichzelf in.

Ze kreunt harder en harder. “Wat een geil gevoel, oh god, je maakt me gek”… Hij zet het trillen en draaien en ze zucht in een geile mix van opluchting en verontwaardiging. “Duw hem maar zo diep mogelijk naar binnen”. Ze zakt nog iets onderuit. Hij kan nu haar nek zien, maar haar gezicht blijft buiten bereik van de camera. Ze duwt de vibrator helemaal in haar kutje, tot er bijna niets meer van te zien is. “Zo goed?”, vraagt ze, en hij beantwoordt door het trillen weer zachtjes op te voeren. Ze hijgt in zijn oren en hij streelt zijn knop. Haar ogen zijn gefixeerd op de harde lul op het beeldscherm, die in gedachten in haar kutje zit in plaats van de kunstlul. Hij speelt wat met het trillen en draaien tot hij aan haar adem kan horen dat het niet lang meer duurt voor ze komt. Zelf staat zijn zak ondertussen ook op springen en hij hijgt tegen haar: “Neuk jezelf klaar, lieverd, ik kom met je mee”.

Met haar hart bonzend van geilheid pakt ze de lul met 1 hand vast. De wijs- en middelvinger van haar andere hand legt ze op haar glibberige klit. Ze pompt de neplul in en uit haar druipnatte kut tot ze het niet meer uithoudt. Op het scherm ziet ze zijn hand stevig om zijn lul op en neer pompen. “Ik ga komen, oh god ja, ik ga komen”. Ze schreeuwt het haast in de microfoon. Ze duwt de vieb zo diep mogelijk in haar kutje en voelt hem trillen tegen haar samentrekkende baarmoeder terwijl ze schreeuwend klaarkomt. Hij hoort haar geschreeuw in de microfoon en ziet haar komende lichaam stuiptrekken op zijn scherm en spuit zijn zaad in vier, vijf dikke stralen over zijn buik. Zijn gekreun en geschreeuw in haar oren en de stralen die ze op zijn buik ziet landen zwepen haar orgasme op tot een laatste piek die ze gillend beleeft. Als haar orgasme wegebt schuift ze de dikke kunstlul uit haar kutje. Zijn hand beweegt nog zachtjes over zijn nog nauwelijks verslapte lul.

“Als ik bij je zou zijn zou ik je buik schoonlikken”, hijgt ze nog na in de microfoon. “Als ik bij jou zou zijn, zou ik je zo stevig nemen dat je dat nepding zo weer vergeten zou zijn”. Zijn zware ademhaling verraadt dat hij het meent. “Ik ga even douchen, schat”, hoort ze hem zeggen. “Ik ook”, en als ze opstaat ziet ze dat ze haar bureaustoel zeiknat heeft gemaakt met haar sappen, “maar ik kom zo weer terug. Zie ik je dan?”. “Tuurlijk, lieverd, de avond is nog lang”…

© Nutter71

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  2 comments for “Een nieuwe uitvinding

  1. WB
    20 januari 2008 at 11:46

    Erotiek via een usb-poort is niet helemaal mijn stiel. Altijd bang voor kortsluiting en dat werkt verlammend, ook op mijn fantasie.

  2. 29 januari 2008 at 00:15

    Geil verhaal, orgineel ook, helaas met fouten. Lees je tekst nog eens na voor je 'm instuurt.. of beter. Lees ook de tips en trucs eens door

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world